Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar
Anneler gunünüz kutlu olsun ılerde anne olacakların da hepimizin
Bu sabah kahvaltım an itibariyle bitmiştir
Guzzzell bir karatay kahvaltisi
Birazdan kızımı banyo yaptırıp kursa gidicim artık aksama gorusuruz. Şimdi biraz gecmis okuyim:)
kıslar şu meshur poacanın tarifini bize de verin yaw..misafirlere yapak..Canımmm papadiyamsağol..
Yürüyüş öncesi niyetlendim hamuru yapayım diye hatta sütü bile koydum ocağa eşim beklemedi.. Dönünce de yürüyüş sonrası yapmak istemedim.. Bu hafta kaç kilo vereceğim bakalım..
Papadiyam ben bu poğaçayı su koymadan 1.5 bardak sütle yapıyordum bi de yağını daha az koyuyordum.. Sanırım daha fazla yağla daha da güzel olur.. Zeytinyağı koymuyordum z. yağlı yapıcim ben de senin gibi..
Yenice bitmişti bi dene bile yememiştim..
Hafta içi yapayım dedim..
kıslar gunaydın...
anneler gunun kutlu olsun inşallah..bu da benden annelere bi buket papatyaaaa
İYİNİYETLİ ve PAPİŞ... kıslar baskulu patlatacak gibi gorunuyosunuz yarın..amaaaan tü tüüü maşşallah..
yarın sabah erkenden netteyim ve bildirimlerinizi 4 gözle bekliyo olcam
kahvaltım:
1 yumurtadan kıymalı omlet
1 kayısı kıvamı koy yumurtası
eski kasar ve keci peyniri
2 bardak sıcak mandıra sutü
8 zaytin
domates salatalık
1 ince belli fındık ve ceviz..
şindik de cayımı içiom...
benım esımde fanatık fenerlı tetıkte beklıyo![]()
bugün koçtaştan
patlayan poşet
çöptorbası
streç film ve bilimum taşınma için gereken herşey alındı..veee yarın paketleme işlemine kışlıklardan başlanacak..
offf..çokk çalışmam lazım çookk.![]()
pardon yaa ben karıştırdım yine ..![]()
Gunaydin arkadaslar gunaydinnn
Anne olan,olmak icin niyet eden,cabalayan tum anne adylarinin anneler gununu kutluyorum
Hepinizi opuyorum.
Dunden beri ilk defa evimizde, iyilesmis olarak oturuyoruz kocamla
Cok sukur atlatti,biraz zorladi bizi ama olacagi varmis
Allah hasta olan herkese sifasini versin,caresiz hastalik vermesin
Yarin bildirimde bulusuruz arkadaslar,normale donuyorum artik umarim.
Sevgiyle kalinnnn
ıyınıyetlı gunaydın bebısım nasılsın yaptınmı pohacayıay ne fenayım ya kızı nelere tesvık edıyorum
![]()
asyacım dun konserde alkol almadıgın için seni tebrik ediyorum bebeemtüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü tekrardan kutlu olsun
Sabah kahvaltım 10.40'da bitti:
2 yumurtadan menemen
6 zeytin
1 kk peynir(tulum, beyaz, keçi)
1 ceviz
4 fındık
1 badem
1/2 tarçınlı k. incir
2 k. üzüm
3 k. erik
2 domates
2 salatalık
3 gr omega 3
2 kupa açık çay
Su: şimdilik 1.5 litre
Herkese iyi pazarlarGeçmişi okuyacağım şimdide bakalım neler olmuş sabah
asyacım dun konserde alkol almadıgın için seni tebrik ediyorum bebeem
alkol saf şekerdir datlum..baklavadan bile hızlı yukseltıyo insulini..zaten alkol aldıgımız zaman yuzumuz kızarır biliyosun..bu karaciğere ne kadar seker yuklemesi yapıldıgının belirtisymiş..ama baklava yediğimiz zaman okadar kızarmaz yuzumuz..sen dusun işte gerisini...karatay sayesinde sende benim gibi alkolden kurtuldun cok sukur..![]()
leylak70 im napıyorsun bebeem..anneler gunun kutlu olsun canımcım..oglanlar aramıstır seni şimdi..nası mutlu olmussundur..Allahım bozmasın canım mutlulugunu..bide yarın tartı eksileri gosterdimi tamdır..opuyorum canım![]()
kıslae benin harbiden canım sıkılmaya baladı, harfi harfine diyete uyuyorum hatta 5 te yemeyi kesiyorum,yeşil çayı eksik etmiyorum yok böyle birey 55.2 ile başlamıtım bu sabah 55.7 çıktım, bırakayım mı ne yapayım emeğime de kıyamıyorum ama bu diyetin benim için uygunluğundan şüphelenmeye baladım artık, 3 hafta oldu....bi fikir verin var mı benim gibi hiç veremeyen hatta alan?