Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar harikasınız tebrik ederim ...
hastalara acil şifalar diliyorum ...
bana gelince 79.7 olmuşum ...........dün 79.4 tüm hergün tartılıyorum ben :27:
bugün yine klasik kahvaltımı yaptım ek olarak roka maydanoz vardı... umarım sizler kadar iradeli olur da hedefime varırım (sürdüremezsem diye çok korkuyorum)
hayir canim korkma surdurursun..hergun tartilmayi yasakliyorum sana:20:
Haftada bir tartiya cikildiginda bile rakam farkli cikabiliyoken sen bide hergun tartiliyosun..olcak ismi datlum..

kac gündür ortalıkta yoktum oglum ve ben cok hastaydım oglum bogazlarından,ates bi taraftan ,bi taraftan alerjisi varmıs iyilesince alerji testi yaptırcaz kacgün cocugum bi sey yiyemedim kardesim iyi ki geldi dedim valla cok yardım etti bir de ben hastalanmayım mı cuma aksamı bi diş agrısı beni öldürdü simdi sol tarafım sis durumda kac güdür yemek bile zor yedim bu sabah diş doktoruna gitcez haftasonum cok kötüydü bi agrı agrı kesiciyle durdum özel diş doktoruna gittim ama bazı sebeplerden ilac almam kesin degildi bakalım bu gün doktor sonuclarına göre sizleri de haberdar ederim
12 mayıs da dogum günümü kutladım pasta kestik sadece oglus cok mutlu oldu ben zatan yemedim yiyemezdim de disim feleketti cmt. gecesi agrısında cok agladım:43::43:20 lik dis agrısı cok zormus allah kimseye diş agrısı vermesin ceken bilir...

geçmişolsun canım bir an önce iyileşir armıza dönersin

Rumuz:burkanscetin
başlangıç tarihi:25/01/12
başlangıç kilosu:68 kg
geçen hafta kg:60 kg
bugünki kg:59,5 kg
fark:0,50 kg
toplam fark:8,50
beden:38
boy:1.58 cm
yüzdesi:0,83

bu hafta meyvalar mahvetti beni
pazara çıktım ve ne bulduysam aldım yemicektim ama yedim

Rumuz:mb2012
Bildirim tarihi:14/05/2012
başlangıç kilo:75.2
Geçen hafta:64.5
Bu hafta:63.6
Fark:-0.9kg :nazar::nazar::nazar:
Toplam fark:11.6kg :33::33:
Boy:167

Haftada bir tartiya cikildiginda bile rakam farkli cikabiliyoken sen bide hergun tartiliyosun..olcak ismi datlum..

Anladım canım.. Çok iyi bilirim o hissi.. Lokmaların ağızda büyümesi boğazda düğümlenmesini...
Çabucak tatlıya bağlanır inş. canım.. İyi dileklerin için de sağol:16::54:

Yok canim ilacla bi alakasi yok..depresyon galibaa..bu arada senide tebrik ediyorum onca kacamagavragmen kilo verdin kiss:9:

bu hafta baskulu patlatacgini biliyodum papisim,regl oldugun icn 1 kilo daha duss:9:

ewet canim ilacla bi alakasi yok..ailevi sıkıntılar iste..kari koca meselelri.bu arada artik iyice yaklastin hedefine..okadar mutlu oldumki -600 u gorunce..canim cok tebrik ediyorum seni..cok sewindim gercekten..

guleryuz diycek bise bulamiyorum datlum..cok mutlu oldum senin adina:))

Propycilim çok teşekkür ederim canım, ayrıca desteklerin içinde çok teşekkür ediyorum. Umarım sıkıntılarını bir an önce atlatırsın, sağlık için en önemli şey huzur. Dualarım seninle arkadaşım, sevgiler.:16: :16: :16:

bugün yine klasik kahvaltımı yaptım ek olarak roka maydanoz vardı... umarım sizler kadar iradeli olur da hedefime varırım (sürdüremezsem diye çok korkuyorum)

Burada kalırsan sürdürürsün canım, burada herkes yardımcı oluyor, birbirine destek oluyor.

Sersum. Canım teşekkür ederim, ben de seni çok tebrik ediyorum, senin için stresli bir hafta olmasına rağmen çok güzel kilo verdin. :46::46::46:

Sürdüreceğine eminim canım. Çünkü çok çeşitli yiyoruz ve kendimize ayrıca bişeyler pişirmemiz gerekmiyor. Ben daha önce çok rejim yaptım. Hep gözümde büyürdü vereceğim kilolar. Daha 1 ay daha var diye hesap yapardım. Şimdi verecek daha çok kilom var ama hiç mi hiç gözümde büyümüyor. Bence Karatay'ın en önemli özelliği sürdürülebilirliği.

Bu arada tüm hastalara acil şifalar diliyorum. Hastalıkları bir kenara bırakırsak güzel bir hafta olmuş. Sonuçlar süper! Hepinizi tebrik ediyorum:46::46::46:

biliyorum hastalıklı bi durum ben de bağımlılık yaptı ..faydasını gördün mü dersen hayııııııır ....gün gün gelen gramları ,kiloları görmek beni durdurdu mu hayııııır:27: hiç engel olmadı bana ..gördün kilo alıyosun dur demiii

kızlar yeniden hepinizi kutluyorum :16::nazar:

:nazar::nazar:güleryüz geçmis olsun canım

kızlar müthis kilolar verilmis herkesi okudum tebrikler :nazar::nazar::nazar::nazar:

ben her gün yürümeme rağmen kilom aynııı

neyse artık karnım öle bir şiş anlatamam regl de olcam sanırım

Son düzenleme:
günaydın kızlar
bildirim

geçen hafta:62.9
bu hafta:63,7
fark:+800gr

bu kadar kaçamakla dolu bir haftaydıki hiç şaşırmıyorum
ama sıkıldımbu 2ileri 1geri durumdan bugün yeni bir başlangıç yapıyorum
sporumuda daha düzenli yapacağım

SÖZ VERİYORUM SİZE

bu geçen haftaki bildirimim sözümü tuttum
regl dönemini iyi değerlendirmek gerekiyor

:16::16::16::46::46::46::46::42::42::42: çok tebrik ederim:nazar:

Papadiyam bu sabah senin tarifle poğaça yaptım. Yumuşacık ve çok güzel oldularrr.. Bir tane yedim. ımmmmm miss gibiydi sağol:54:
afıyet enerjı olsun bıtanem begenmene sevındım haksız degılmısım dımı:1:

Kilo Bildirimi:

Rumuz:FZGUN
Başlangıç tarihi:06.03.2011
Başlangıç kg:108,9
Geçen hafta:100,5
Bu hafta:99,1
Fark:1,4
Toplam fark:9,8
Hedef:56
Verılen kılo yuzdesı:1,39
canım cok tbrk ederım ıkılı rakamları gormek moral oluyo gercekten durmak yok uola devam:16:

Herkese günaydın, arkadaşlar bugün çok mutluyum, 1,4 kg gitmiş ve artık 2 basamaklı rakamlara inmiş bulunuyorum. Oley Oley.:119::119::119::119: Bunu sizlerin sayesinde başardım. Hepinizi çok seviyorum ve çok teşekkür ediyorum. İnşallah devamı da gelir ve hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz.:48::16::kkk:

Tebrikler canım, bak düşündüğümüz gibi olmadı, tartılar bu hafta bizi mutlu etti.:119::119::119:
aynen oyle oldu canım bız harıka bır ekıbız:kkk::kkk::kkk:

Bildirim:14 MAYIS 2012
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06 ARALIK 2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta:56.8
Bu hafta:54.8 :62::62::119::65:
Fark:------2 :nazar:
Toplam fark:16.3:62:
Beden:36
Spor:400 DK YÜRÜYÜS TEMPOLU 6.5 SAAT:46:
Boy:1.50
Su:EN AZ 2 LİTRE
Hedef: 50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :---%3.52 :nazar::kkk::21::46::46::65:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:canım supersın cok tbrk edıyorum senı:16::16:

Eki Görüntüle 415191 Eki Görüntüle 415192

Yok canim ilacla bi alakasi yok..depresyon galibaa..bu arada senide tebrik ediyorum onca kacamagavragmen kilo verdin kiss:9:

bu hafta baskulu patlatacgini biliyodum papisim,regl oldugun icn 1 kilo daha duss:9:

ewet canim ilacla bi alakasi yok..ailevi sıkıntılar iste..kari koca meselelri.bu arada artik iyice yaklastin hedefine..okadar mutlu oldumki -600 u gorunce..canim cok tebrik ediyorum seni..cok sewindim gercekten..

guleryuz diycek bise bulamiyorum datlum..cok mutlu oldum senin adina:))

rumuz:leylak70
geçen hafta:63,7
bu hafta:61,7
fark:2kg:32:

kendi rekorumu kırdım çok mutluyum:64::64::62::62::62:
:46::46::46::46::46:tbrkler bıdenemm

kızlarr günaydın hepinize, yoğun yoğun 2 hafta geçirdim. arkadasın bırı ızınlıydı öldüm bittim yoğunluktan :37: diyetimede doğru dürüst devam edemedim strese bağladım ama bide üstüne regl olunca kızlar "+++++" lar benımle oldu bugün o yüzden yazmak istemiyorum bildirimimimi + 600 gr fazlam var :22: artık benı ne yaparsanız yapın

Günaydın. E o zaman hiç mi yazmasam seni?

esubcum kolay gelsin datlum:16::16:

Çok teşekkür ederim canım :)

Back
X