- 3 Mayıs 2010
- 7.148
- 1.368
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler çok güzel kilo vermişsin
teşekkür ederim.
Thanks :)))Kafiyeli olmuş ama Di mi ? Leylak beğenmedi![]()
![]()
![]()
![]()
harikasın....
Su toplamıştır canım vücut.Birde sabah kalkar kalkmaz değil de 15 dk kadar sonra tartılmak gerekli.geçen hafta 56.3 bu hafta 56.4 olmuşum![]()
Kızlar liste yapılmıyor galiba , amiboid görünmüyor , bugün ben yapabilirim
Thanks :)))Kafiyeli olmuş ama Di mi ? Leylak beğenmediKüsüm ona
Su toplamıştır canım vücut.Birde sabah kalkar kalkmaz değil de 15 dk kadar sonra tartılmak gerekli.
Herkes tam bildirim yaptı mı ki ??
Thanks :)))Kafiyeli olmuş ama Di mi ? Leylak beğenmediKüsüm ona
![]()
Merhaba kızlar
nasilsiniz ?
Tartida herkeze basarılar diliyorum.
ben gorumcemdeyim tartilamiyorum :2: Ona taşınmasında yardım ediyorum. Hersey cok karisik ..
neyse
sabah kahvaltimda kaçamak yapmadım dolu dolu klasik bi katay yaptım. Şimdide kahvemi iciyorum sizleri okuyacağım
neeeeyyyy küstün mütamam tamam çok beğendim
kolay gelsin kaneelcim![]()
Kilo bildirimi
rumuz: kadifegul
Başlangıç tarihi: 19kasım
Başlangıç kilosu:72,2
önceki kilom:70,2
bu sabah:69,6
Fark:0,6 kg
Yüzde: %0,85
......
kızlar zar zor girdim inşallah geç kalmamışımdır...69,5olmayı umuyodum ama olmamış. neyse onca kaçamağa rağmen 600gramda fena değil. haftaya daha iyi olacak inşallah:))
Merhaba kızlar
nasilsiniz ?
Tartida herkeze basarılar diliyorum.
ben gorumcemdeyim tartilamiyorum :2: Ona taşınmasında yardım ediyorum. Hersey cok karisik ..
neyse
sabah kahvaltimda kaçamak yapmadım dolu dolu klasik bi katay yaptım. Şimdide kahvemi iciyorum sizleri okuyacağım
bu sabah oyle oldu ıyınıyetlım baya bı yol aldım:)))hatta hızımı alamadım kızımla bı avm bıle yaptımerkencisin datlum bugün erken kalkan yol alırmış
geçmişi anca okumuşsundur
günaydınlar canım![]()
herkeslere günaydın kıslarişlerimi bitirdim,bitki çayımı içtim ama kahvaltı yapmadım daha
canım istemiyo nedense..ama yaparım birazdan
tartıda da 1 kg eksik çıktım mutluyum![]()
olmaz olurmu cok daha dogal mısler gıbı afıyet olsunKIZLAR ÇİRİ YAZDIM AMA OKUMAMIŞSINIZ YAZIN OLGUNLAŞAN KAYISI İÇİNDEN ÇEKİRDEĞİ ÇIKARILIP GÜN IŞIGINDA KURUTULUYOR O HAZIR SATILANLARDAN BAHSETMIYORUM EV YAPIMI. YENİR Mİ O BEN BU SABAH YEDİM AMA SİZ NE DERSENIZ ONA GÖRE ÇIKARADABILIRIM. ÇOK SEVIYORUM AMA BAGIRSAK ÇALIŞIMINI DÜZENLİYO KABIZLIGADA BIREBIR
kahvaltı:
ev yapımı peynırle 1 yumurtadan omlet
yeşil salata(tuz limon z.yag kıvırcık domates)
1 avuç ceviz
1 bardak şekersiz papatya çayı
yanlış yaptıgım bişey var mı? öğrenen kadar yardımcı olun lütfen.
bu dıyete yarın başladım 63 kilo bu sabah 62.500 geldim
hedefim 55ben geçen sene 69 kıloyla başlamıştım diyete uzunca bı ara vermiştim şimdi yenıden başladım. geçensene montignac dıyetı yaptım
zuppersın bebısımmmm
bıldırım
rumuzapadiya
gecen hafta:69
bu hafta:68.5