Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canımherkeslere günaydın kıslarişlerimi bitirdim,bitki çayımı içtim ama kahvaltı yapmadım daha
canım istemiyo nedense..ama yaparım birazdan
tartıda da 1 kg eksik çıktım mutluyum![]()
kızlar nasılsınız
geçen hafta 68.8
bu hafta 69.3
fark.+500
bütün arkadaşlarımı kutluyorum burada olup mücadele ettikleri için
tebrikler papaya:)))bıldırım
rumuzapadiya
gecen hafta:69
bu hafta:68.5
sağol canımtebrik ederim canım
tebrikler papaya:)))
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.kendimi de şiddetle kınıyorum 54.5 bu hafta yediklerimin sonucu.bu ara gezmeler çok oldu.
1.öğünüm07.00
maydonozlu kaşarlı omlet
zeytin,tulum peyniri,beyaz peynir,1 kase ceviz
2.öğün13.001 yerli muz, 1kalın dilim somon,salata,1 yaş hurma
15.00çay sohbeti:)1 dilim kek,çay
akşam arkadasımızdayız.yine yeriz bişeyler
kızlar eşim karataycı olmuştu demiştim.adam tam karataycı oldu.ağzına yasaklı şeyleri sadece davetlerde küçük porsiyonlar halınde alıyor.kilo fazlası olmamasına rağmen1 ayda 3 kilo verdi.şu an 70 kg.hedefi 68 beni geçiyor valla.çıldırıciiim.
hem de sabah 2 çay b. kadar ceviz yiyerek.ayrıca sabhları tereyağ ve baldan da vazgeçmedi.çok iradeli.bana kızıyor
kilo bildirim listesine katılmak istersen ..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsinHaftaya bizde listeye girebilirmiyiz acaba: ) hani motive olmak için :)
3.öğünüm
yahni
bulgur pilavı
turşu
bu 3 öğün çok iyi oldu benim için.akşam yemeğimin miktarı çok çok azaldı![]()
3.öğünüm
yahni
bulgur pilavı
turşu
bu 3 öğün çok iyi oldu benim için.akşam yemeğimin miktarı çok çok azaldı![]()
kilo bildirim listesine katılmak istersen ..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsinbaşarılar
afiyet olsun bebişşş..![]()
maşallah siz bu kadar kiloyu sadece karatayla mı verdiniz.......
akşam menüsü
kızılcık tarhanası
4 kaşık kurufasulye
3 kaşık hamsi buğulama
turşu ve şalgam suyu
fazla geldi şiştim..ama geçen protein yaparken kurufasulyede gözüm kalmıştı..
ondan yedim..hamsi yetermiş aslında
evet canım karatayla verdim
sana da afiyet olsun bacım![]()
valla helal olsun bende gecen yıl karatay yapıyordum ama maalesef ders çalısmaları falan dıyınce şiştim iice....
kilo bildirim listesine katılmak istersen ..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsinbaşarılar
İki hafta çokmuş:)
kızlar nerdesiniz yaw![]()
yettim leylakım
sersum kaç kilosun kıss bildirim yapmadın![]()
iyiniyetlim sesimi duydu yaşasın![]()
yarın pazar varleylakım bir de sabah yürüyebilirsem harika olacak eşimi kandırdım gibi
zaten beni kızdırdıydı sesi çıkmıyo
yaşasın yarın pazar günüben kayınpederler gelmese anneme gidecektim gerçi,ben de bu yüzden bozuğum.3 haftadır evdeyim çok sıkıldım yaw
![]()