- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Aaaa kilo çizelge tablomuz neredeyse aynı. şimdi farkeddim.Kız ben saa demedimmi sen beim ikizimsin diye![]()
valla benim 3 haftadır bööyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa kilo çizelge tablomuz neredeyse aynı. şimdi farkeddim.Kız ben saa demedimmi sen beim ikizimsin diye![]()
hurma çok güzel de çok da pahalı yaww..2 avuç bişey aldım 8 tl verdimEşim ile gitti ona bi sürü peyniraldırdım hurma aldırdım sabah kalkar kalkmaz hurmaya devam yararlarıda saymakla bitmiyor
Sabah harika bi kahvaltı etmeyi planlıyorum![]()
Ya bende Regliyim biliyon( ikiziz ya ) ama ben listeye girdim.
Canlarım selam ,
N'aber bakalım , nasılsınız.Tartı genel olarak çok başarılı geçmiş , hepinize BRAVOSSS.Melexin yavrum , arabayı gene yakmışın ama tartının da anasını ağlatmışsın , afferim sana
Ramaskacım canımsın , çok sağol ilgin için.Hala bitmedi tahliller yaaa , yarın inşallah son kez kan vericem.Papadiyam merak etmişsin ; Avrupa Tıp Merkezindeydim bugün bacım ,idrarımı verdim , içinde boncuk var mı diye bakacaklar![]()
Kızlar , son 8-9 gündür vücudumda farklılıklar hissediyodum.Sanki yeniden 12-13 yaşıma döndüm , alnımda sivilceler , göğüslerimde inanılmaz bi acı , Alla Alla bildiğin ergen oldum adeta.Uleyn dedim galiba hapı bırakınca bu hormonlar geri gelmeye başladı , eğer ben yanlış hissetmiyosam benim vücudum normale dönüyor.Netekim dün hormon testinin sonuçlarını aldım.Aklımın yettiği kadarıyla anladığım şu ki hormonlar ya normale dönmüş ya da normale yakın.Yani büyük ihtimal beynimde bi arıza yok.Yarın tümör testleri yapılacak ki tahminim bi sorun olmayacağı yönünde ; ben bu işten yırtıcam galiba.Şimdi vücudumdaki hormon baskını nedeniyle (15 gün önce 20 olan östrojen 220 olmuş) vücudum şişmeye başladı , belki de regl olucam bikaç gün içinde,bilemiyorum.Vücudum tamamen kontrolüm dışında hareket ediyor , bi zaman sonra toparlarım ihtimal ki ama şuan gidişatına bıraktım bakalım.
Kamuoyuna saygı ve sevgiyle duyurulur![]()
[
arada da dövüşür ya ikizler.
![]()
Canlarım selam ,
N'aber bakalım , nasılsınız.Tartı genel olarak çok başarılı geçmiş , hepinize BRAVOSSS.Melexin yavrum , arabayı gene yakmışın ama tartının da anasını ağlatmışsın , afferim sana
Ramaskacım canımsın , çok sağol ilgin için.Hala bitmedi tahliller yaaa , yarın inşallah son kez kan vericem.Papadiyam merak etmişsin ; Avrupa Tıp Merkezindeydim bugün bacım ,idrarımı verdim , içinde boncuk var mı diye bakacaklar![]()
Kızlar , son 8-9 gündür vücudumda farklılıklar hissediyodum.Sanki yeniden 12-13 yaşıma döndüm , alnımda sivilceler , göğüslerimde inanılmaz bi acı , Alla Alla bildiğin ergen oldum adeta.Uleyn dedim galiba hapı bırakınca bu hormonlar geri gelmeye başladı , eğer ben yanlış hissetmiyosam benim vücudum normale dönüyor.Netekim dün hormon testinin sonuçlarını aldım.Aklımın yettiği kadarıyla anladığım şu ki hormonlar ya normale dönmüş ya da normale yakın.Yani büyük ihtimal beynimde bi arıza yok.Yarın tümör testleri yapılacak ki tahminim bi sorun olmayacağı yönünde ; ben bu işten yırtıcam galiba.Şimdi vücudumdaki hormon baskını nedeniyle (15 gün önce 20 olan östrojen 220 olmuş) vücudum şişmeye başladı , belki de regl olucam bikaç gün içinde,bilemiyorum.Vücudum tamamen kontrolüm dışında hareket ediyor , bi zaman sonra toparlarım ihtimal ki ama şuan gidişatına bıraktım bakalım.
kıss bizim kısslar yetmedi bi de senin ergenliğinle mi uğraşçaz burda
bence de herşey normal çıkacak datlum![]()
tüm tahlillerin süper çıkar inşallah birdycim...bak şimdi boncuk bulabilecekler mi diye merak ettim![]()
canım -en çok uleyni ben kullanırım bu arada- tahlillerin temiz çıkar inş. boncuk da bulurlar belki kıssCanlarım selam ,
hurma çok güzel de çok da pahalı yaww..2 avuç bişey aldım 8 tl verdim
arada da dövüşür ya ikizler.
![]()
Canım benim ya .Çişinde boncuk altın neym bulamazlarsa , kalbine baksınlar, "benim kalbim altın uleynnnn "dersin.Herşeyin hayırlısı.Bu arada 18 yaşına geri dönmüş iken tadını çıkar şekerim.Vallah bende bir dönebilsem.Geçmiş olsun canım.Ben hep yanındayım diyeceğim amma büyük ihtimalle sen "Amman uzak ol" diyeceksin.O nedenle ben arkandan gizli gizli takipte olacağımCanlarım selam ,
valla benim 3 haftadır bööyle..sen beni kıskanıyon galiba sanursam
![]()
Üzülmesinler diye son dakka 1 küçük nazar boncuğu attım da ööle verdim laborantlara kıymetlimissiiiii![]()
ben de ben detüm tahlillerin süper çıkar inşallah birdycim...bak şimdi boncuk bulabilecekler mi diye merak ettim![]()
Ya kızım jidden öyleyim ya , inanamıyorum.40 yaşımda ikinci ergenlik , ohhhh my GOD diyorum valla![]()
Üzülmesinler diye son dakka 1 küçük nazar boncuğu attım da ööle verdim laborantlara kıymetlimissiiiii![]()
valla benim 3 haftadır bööyle..sen beni kıskanıyon galiba sanursam
![]()
Vur anasını sende vur.Felek vurmuş zaten, birde sen vurmelexin o hani saçından çeken benim haa yanlış anlama ben senden 2 yaş büyüüğüm ya döverim tabii arada da severim
![]()
meleksincim senden korktum ben valla bi ara kendimden korkuyordum emmeee sen beni bayağı bi solladın kıss geçmiş olsun![]()
He bakın kendinize , dut kurusunun da hem fiyatı fena diil hem de çok faidelicanım -en çok uleyni ben kullanırım bu arada- tahlillerin temiz çıkar inş. boncuk da bulurlar belki kıss
1 kg almış zannımca eşimne zamandır diyom al al diye
evet pahalı biras değer canım o kaa kazanıyos accuk kendimize bakalım
![]()
Kızım tadını çıkartmaya başladım bile , bugün Torium'a gittik , pembe oje aldım kendime yıllar sonraCanım benim ya .Çişinde boncuk altın neym bulamazlarsa , kalbine baksınlar, "benim kalbim altın uleynnnn "dersin.Herşeyin hayırlısı.Bu arada 18 yaşına geri dönmüş iken tadını çıkar şekerim.Vallah bende bir dönebilsem.Geçmiş olsun canım.Ben hep yanındayım diyeceğim amma büyük ihtimalle sen "Amman uzak ol" diyeceksin.O nedenle ben arkandan gizli gizli takipte olacağım
Bacım be cidden şaka bir yana ben sana yakınım biliyorsun.Her ne ihtiyacın olursa beni yanında bil.Bazen insana sadece insan lazım oluyor.Bilirim böyle anları.Allah seni hiçbirşeye muhtaç etmesin,amma bir dost ararsan uzaklarda arama (çünkü sen içimdesinnnnnn.Taht kurmuşsun kalbimeeeeeeee , en güzel yerindesin)
ben de ben de
neler oluyor bize
bize neler oluyorr birdym
neler oluyorr sana
bana neler oluyorrr..
kıymetlimiiisss..yüssük mü koydun kıss boncuklusundan..
![]()
He bakın kendinize , dut kurusunun da hem fiyatı fena diil hem de çok faideli
Kızım tadını çıkartmaya başladım bile , bugün Torium'a gittik , pembe oje aldım kendime yıllar sonraHe sen de dönmek istiyosan işte sana formül ; 10 yıl hiiiiiç bırakmadan doğum kontrol hapı içiyoruz ve 10 yılın sonunda hormonlarımızın hepsi vücüdümüzden kaçıyo.Sonra aniden hap almayı bırakıyoruz ve 10 gün sonra tatatataaaam ; oluyoruz Sersumcumun tabiriyle Ergenyus
Bu arada ben bu kaa övgüyü hakedecek naaptım ki a cicim.Sağol , bişi lazım diil ama uygun bi zaman buluşalım-görüşelim-dertleşelim-gülelim-eğlenelim.Arkamdan gelirken arabayla geleceksen aman diyim sigara içme , kendini de beni de ateşlere atma . Kızım ben de arabada hep sigara içerim ama camı sonuna kadar açarım (yaz-kış farketmez) , o zaman dışarı atman garantili oluyo , şiddetle tavsiye ederim
Kız ben harbi salağım.Ben sigara içeri kaçmasın diye camı sigaranın çıkacağı kadar açıyorum ,ordan sallıyorum ki içeri geri kaçmaz diyeMeğer tersini yapmak gerekiyormuş.Anladım ya benim kötü talihim filan yok, benim büyük aptallıklarım var.En büyük aptallığı koca olarak bir kutup ayusunu seçmekte yaptım, daha ne olsun
![]()