ramakizlar kizimla kar topu oynadik.aksam yemegimizi yedik.yarinki yemegim pisiyor.gidip bulasiklarimi yikayip kendime cay alicam...,.
ha kizlar o bahsettiginiz bastiginda kirt kirt diye ses cikan karlardan burda oldukca mevcut...bilginiz olsun....
sersum canim gecmis olsun.umarim zarar cok degildir.ins.tamir yapilabilir.
leylak canim hadi iyisin.eeee ne demisler yolcu yolunda gerek...
papadiyam afiyet olsun.o filmi bende izlemistim guzeldi....aklima gelmisken gecen gun izledigim kurtulus son durak filmini cok begendim.en cok ta temasini BIZ SIDDETIN HER TURLUSUNE KARSIYIZ.....
igneoyam canim biz senin kizinin ne kadar guzel ne kadar akilli ne kadar basarili oldugunu zaten biliyoruz degil mi canim.kizini opuyorum....
birdy canim tahlillerin iyi cikmasina sevindim...
fbmy8785 canim afiyet olsun.
tubasultan hosgeldin.elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz.kac kilo vermen gerekiyor.kolay gelsin.
skacım bende tesadufen kurtulus son durakı gormus ve ızlemıstım guzeldı o da..bu aksamda bır fılm bulup ızlesem cok ıyı olcak zannımca:))zıra aylar oldu bır fılmı bastan sona ızlemeyelı..kızınıda opuyorum canımcım

He gülüm yayınla , arabada sigara içmek çok zevkli Sersumum ben gerçi otobanda tırsıp içmiyorum ama mahalle aralarında da çok güsel oluyo be yaww.Ama az kaldı , bu zevkimi de bitiricem yakında
Cicim ya , baklavayı sen yemicen de kim yicek , senin hakkın hepsi , doyuncaya kadar ye hayatım
Heee topiğin ergeni benim bundan böyleSağol hayatım , sabah içemezdim zaten , malum yine kan vermeye gittim.Sanıyorum bu günküler sondu.Bende de ne kan varmış arkadaş , 15-20 tüp olmuştur bugüne kadar
Sersumum çok geçmiş olsun hayatım.Ben de bugün soracaktım "karın devamı yağdı mı" diye ki anlaşılan yağmış.O vıcık kar için al benden de o kadar.Hem de çok üşütür insanın ayaklarını namusuz :18::18::18:
Bacııım , kusura bakma ya , görmemişim sabah.Geçmişi okiiim diye girdim bi ara ama okuyamadan çıktım.Bu saat itibariyle "Tünaydın bacııım" diyebiliyorum sana
Canım çok sağol , senin de herşey yolunda gitsin inşallah.Aman da senin ne güzel , ne akıllı , ne hamarat kızın varmış ööle , maaşallah maaşallah.
Uleyn hala gelmedi mi o kayınpeder? 1 haftadır öööölece onu mu bekliyosunuz Leylakım
Canımsın , çok sağol , şuana kadar iyi gitti.Delinin biri bi ataş attı , şimdi biz üç akıllı çıkartmaya çalışıyoruz valla.Sen de karda buzda dikkat ettine Ramaskacım.
bırdy canımcım bende bugun pazardan ıkı demet maydanoz oldım kütür kütür tazecıktı bol bol yemek lazım ödeme bırebır...sanada saglık alanındakı cabalarında kolaylıklar ve sıfalar dılerım