Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhabalar uzuuuunca bır aradan sonra sahalara gerı dondum:) kabul edersenız:)dun okadar asure yedımkı anlatamam bırd etartıya cıktımkı sormayın aklım basıma geldı .tartımın pılı bıtmıştı hıc tartılmıyordum takı dun akşama kadar :( tam tamına 75 olmusum ya ben:(
hosgeldın canım uzulme hepımız ıpın ucunu kacırıyoruz bazen..ama toparlamasınıda bılıyoruz :34:

kizlar bazen diyorum keske ev isleri icin sihir gucumuz olsaydi.tatli cadidaki gibi ne guzel olurdu...dusunsenize okus pokus yemek hazir ev tertemiz camasir yikanip utulenmis.....:28::28::28::28::28:

papadiya masallah canim seninde sihir gucun var galiba....

akrap gunaydin canim

nurudilara afiyet olsun menuler guzel...

iyiniyetliyim artik bu hafta - bekliyoruz ona gore...

setas canim yavas yavas olacak ama evde kahvalti yapabilirsen daha iyi olur
sırrımı acıklıyorum evım baya bır sade oyle ıncık boncuk dolu degıl heryer o yuzden sanırım oyalamıyo ısler benı:34:

Kolay gelsin cicim :40::40::40:

İnşallah hayatım , bulucam bi çare , kafayı çalıştırmam lazım :37::37::37:

Ben 17.00 den sonra bişey yemezsem açık sööliiim açlıktan ölürüm :50::50::50: Ama gelip senin yanında erken uyanma ve erken iş yapma stajı yapmam lazım , müsait olduğunda haber verip , 1 hafta staja gelicem :37::37::37:
seve seve bebısım buyur gel memnun olurum:16:

leylakım gunaydınn:38:

birdy ben de kaciyorum... canim sana da kolay gelsin....optum...

sekerkiz sende hosgeldin. sen karatayi biraktiginda kac kiloydun...ins.cabuk halledersin...

kizlar gorusuruz....

gunaydın kızlar hepımız ıcın mutlu huzurlu saglıklı ve bol ıradelı bır hafta olur ınsaallah :kkk::kkk:

günaydın canım,inşallah:16::16::16:

kahvaltım

1 yumurta
4 zeytın
bpeynır
k.t yogurt
maydanoz
kıvırcık
2 cevız
tb ekmegı
omega3

afiyet olsun canım:21::21:
Kendi kendime söz verdim bu hafta içi fazla cıss yok:20::20::20: ola ki yazarım biri beni pataklasın okey:9::9::9::9:

kahvaltımmm:56::56::56::56:
kalkar kalkmaz su + 2 hurma
4 haşlanmış yumurta, maydanoz ve patatesten yapılmış salatadan payıma düşen
çeçil ve kaşar peyniri accuk labne
5-6 zeytin
çay
kahvemi de içtim sizlere de afiyet olsun :7::7::7:

afiyet olsun iyiniyetlim:16::16:ben seve seve pataklarım kısss:1::1:bu kadar kg vermişken benim gibi almanı istemem hiç:38::38:
Canlarım günaydın , hepimize en şahanesinden süper ve über bi hafta diliyorum :36::36::36::36::36:
Çalışanlara kolaylıklar diliyorum :23::23::23:
Bahtsız bedevilere sabır diliyorum (bildin sen kendini) :ssz::ssz::ssz:
Ramaska nerdesin a kız ! Sırf sana ceee diyim diye girdim ama yoksun anacım.Sonra da ağıt yakıyosun arkamızdan :34::34::34:
Kızlar bu hormonlar davul gibi şişirdi beni.Yıllardır görmediğim 44,2 mi ne ööle bişi çıktım tartıda.Birdy aldı başını gidiyo :18::18::18:Pampişim maydanoza devam ediyorum bi de üşenmezsem gidip kiraz sapı alıcam.Gerçi en nefret ettiğim şeylerden biri de onun sapını bunun çöpünü kaynatıp içmektir ama naparsın , mukadderat işte :37::37::37:

günaydın birdycim:16::16:
sevmesen de o çer çöp işe yarıyo canım,iyi ödem söktürüyo.o yüzden içmeye başla hemen
:34::34:

hosgeldın canım uzulme hepımız ıpın ucunu kacırıyoruz bazen..ama toparlamasınıda bılıyoruz :34:

Sırrımı acıklıyorum evım baya bır sade oyle ıncık boncuk dolu degıl heryer o yuzden sanırım oyalamıyo ısler benı:34:

Seve seve bebısım buyur gel memnun olurum:16:

Leylakım gunaydınn:38:

hosbulduk cnm toparlanmam lazım .bu arada gül ne oldu cnm gecmıse bakamadım bayadır yokum ya ıdeal kılosuna geldımı

günaydın canım,inşallah:16::16::16:

afiyet olsun canım:21::21:

afiyet olsun iyiniyetlim:16::16:ben seve seve pataklarım kısss:1::1:bu kadar kg vermişken benim gibi almanı istemem hiç:38::38:

günaydın birdycim:16::16:
sevmesen de o çer çöp işe yarıyo canım,iyi ödem söktürüyo.o yüzden içmeye başla hemen
:34::34:

aynen con vaynen:1::1:

herkese tekrar selammm:21::21:
papişim gibi temizliğim,kahvaltım,yemek işim bitti:32::32:bir tek yürüyüşüm kaldı..hiç canım istemese de yapmak zorundayım:27::27:
kahvaltım:56::56:
1 yumurtadan salçalı omlet
pastırma
peynir
domates
zeytin
omega 3

hosbulduk cnm toparlanmam lazım .bu arada gül ne oldu cnm gecmıse bakamadım bayadır yokum ya ıdeal kılosuna geldımı
arada bı gelıyo kopyala yapıstır yapıp gıdıyo:1::1:

günaydın papişim:70::70:
:16::16:

herkese tekrar selammm:21::21:
papişim gibi temizliğim,kahvaltım,yemek işim bitti:32::32:bir tek yürüyüşüm kaldı..hiç canım istemese de yapmak zorundayım:27::27:
kahvaltım:56::56:
1 yumurtadan salçalı omlet
pastırma
peynir
domates
zeytin
omega 3

afıyet olsun hamaratım benım hadı yuruyuse ben cıktım bıle:10::10::10:

leylakcim oncelikle :nazar:ev isi yemek spor tamam....
afiyet olsun canim.....

fami hosgeldin.bu bir haftada kilo verdinmi....kac kilo vermen gerekiyor...ins.hedefine ulasirsin....

3 Aralık Başlangıç Kilom:85.700
10 Aralık: 83.900
Bugün
Sabah: 2 yumurta, lor peynir, biber ve dereotlu omlet
1 çay bardağı ceviz, 4 adet kuru kayısı, şekersiz iki fincan açık çay

Öğle: Sebzeli tavuk sote, 2 adet haşlanmış içli köfte, 1 kase yoğurt

Akşam: Mercimek çorba, 1 tabak etli bulgurlu beyaz lahana sarma, 1 kase cacık
Tabi ki 2.5 lt su

Bugün

Tabi ki 2.5 lt su

canim gayet iyi baslamissin...menunde guzel fakat ilk baslarda bulguru cok tuketmiyoruz.
eminim lahana sarmasida gayet lezzetlidir.....:27:afiyet olsun...

canim kolay gelsin.biraz sabirli olursan hedefine ulasirsin....

selam, ben aranıza bugün katıldım. Karataya başlayalı 1 hafta oldu. bende tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

Bugün

Tabi ki 2.5 lt su

aramıza hoşgeldin canım:16:1 haftada çok iyi kg vermişsin...
menün de çok güzel,böyle devam edersen yakın zamanda kilolarından kurtulursun kesinlikle:34::34:

Back
X