Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

leylakım ben kaçıyom canım..:10::10: erken giderlerse gelirim..öptüm seni:54::54:
sonra görüşürüz kısslar..:16::16::16:

Merhaba,ben 26 gündür sizleri de takip ederek karatay'i uyguluyorum ama sonuc alamadim sadece 200gr farketti :((Neden bilemedim ama eger menülerimi paylasirsam sizler yardimci olursunuz diye düsündüm.Boyum 166,kilom 62(62,200 ile baslamistim) 55-56 kiloya inmek istiyorum.

Bugünkü yediklerim,

Sabah:2 kayisi kivaminda haslanmis yumurta,10 zeytin,avuc ici kadar cökelek,1türk kahvesi fincani dolusu ceviz(bende ince belli olarak sadece ajda var,ben de bunu kullaniyorum),1 hurma,1 kuru kayisi,siyah cay,domates,biber+2 omega 3,1 E vitamini

Ögle:(5 saat sonra):yine kahvalti ettim,yemegim yoktu:((
2 yumurta ilepastirmali yumurta,cökelek,zeytin,ceviz(1 avuc),2 omega3,domates,biber sögüs

Aksam:(henüz yemedim) lahana sarma7-8 adet(bulgur ve kiymali),1 kepce tarhana corbasi(ev tarhanasi),yogurt

Spor:leslie ile 3 mil
Su:3 litre ictim(limonlu),1 kupa da yesil cay

selam kızlar bugun de 45 dk yurudum :8::8:

:46::46::46:

Merhaba,ben 26 gündür sizleri de takip ederek karatay'i uyguluyorum ama sonuc alamadim sadece 200gr farketti :((Neden bilemedim ama eger menülerimi paylasirsam sizler yardimci olursunuz diye düsündüm.Boyum 166,kilom 62(62,200 ile baslamistim) 55-56 kiloya inmek istiyorum.

Bugünkü yediklerim,

Sabah:2 kayisi kivaminda haslanmis yumurta,10 zeytin,avuc ici kadar cökelek,1türk kahvesi fincani dolusu ceviz(bende ince belli olarak sadece ajda var,ben de bunu kullaniyorum),1 hurma,1 kuru kayisi,siyah cay,domates,biber+2 omega 3,1 E vitamini

Ögle:(5 saat sonra):yine kahvalti ettim,yemegim yoktu:((
2 yumurta ilepastirmali yumurta,cökelek,zeytin,ceviz(1 avuc),2 omega3,domates,biber sögüs

Aksam:(henüz yemedim) lahana sarma7-8 adet(bulgur ve kiymali),1 kepce tarhana corbasi(ev tarhanasi),yogurt

Spor:leslie ile 3 mil
Su:3 litre ictim(limonlu),1 kupa da yesil cay
aramıza hoşgeldin öncelikle:16::16:
menün ve sporun çok güzel....aşırı bi kilon olmadığı için yavaş veriyosundur belki de,sen yine böyle devam et canım.eminim zamanla daha da gidecektir:34::34:

1.öğünüm
ceviz
2 hurma
3 günkurusu
:56::56:

2. öğünüm..temizlik ve hazırlıktan yiyemedim..atıştırdım

1 kase yoğurt
3 çiğ köfte
:56::56:

3. öğünüm misafirlerle olucak
:56::56::56:
1 kase yeşilmercimek salatası
gerisini yememeye çalışıcam..:18::18:

umarım kaçak olmaz ama evde başka da yemek yok..:26::26:
hem de çok açım.:31::31:
bugün evdesin sersum ohh ohh

1.öğünn 07.00

2 yumurta
peynir çeşitleri tulum,beyaz peynir,civil p.
ceviz,lavaş

2.öğün 13.00

4 kuru patlıcan dolması
peynir,tandır:17: epeyce badem,
nar,hurma,1 çikolatalı gofret:18: bide semerim

kizlar uyudum uyandim 5 dakika bakayim dedim.sutumu icmeyi unutmustum sutumu ictim simdi tekrar yaticam....burda saat gece 2 .....

birdy canim nasil islerini halledebildinmi? saat gec oldu maalesef biliyorum daha karpuz kesecektik ama neyse opuyorum iyi geceler....

kizlar herkese iyi geceler.....

İyi akşamlar kızlar ..
Bugun tum gun okuldayim .. Sadece sabah okula giderken 35 dakika tempolu yürüdüm ..
Bildiginiz gibi protein atağının 1. Gunundeyim. Guzel gecti .. Acıkmadım ..

1. Öğünüm :
sabah iki haşlanmis yumurta beyazlarını yemiyorum sadece sarıları
biraz beyaz peynir
sutlu kahve

ara: minik activia yogurt

2. Öğünüm : Peynirli , haşlanmis tavuk göğüsü yağsız

3. Öğünüm : maydonozlu , Peynirli , haşlanmis tavuk göğüsü yağsız yine
ve bir kase yogurt ve bir su bardagi yağsız süt

ilk gun böyle gecti tam manası ile uyguladım.. İnsallah bu atak ise yarar ve 69 laneti biter :30: Ustune üstlük birde adet oldum .. Ona rağmen planımı yok saymadım atağıma devam ediyorum
:23:

Son düzenleme:
O vakit senin adını Şanslı Aristokrat olarak güncelliyorum , nassı beğendin mi :52::52::52:
He , Allah rahmet eylesin babaannene , ben de benimkini çok severdim valla , evet şimdi bişiler kaynatıp içmek zorundayım , destek olsun vücüdüme.Bugün bizim spor salonu bakım nedeniyle kapalı , hava da çok fena ama belki çıkar dışarıda koşarım , du bakalım.
Kendime de bi sürü iş listesi yaptım ; Mutfak temizliği , kişisel bakım , zpor , Allahtan dünden çok yemek var , yemek yapmiciiim) :37::37::37:
Şanslı Aristokratla ilgili atasözü yoksa bu ismi beğendim :54:

gunaydın bitanemm:16:

afıyet olsun :56:

vucut kendını yenılıyo bence bırdyım...maydanoza devam kıraz sapıda dogru tercıh:16:

gunaydın canım superım gercı ıstanbul yagmurlu soguk ve karanlık ama 6,5 da kalkmıs butun evı temızlemıs kahvaltısını yapmıs olmanın verdıgı manevı bır huzur var ıcımde:1::1:bırazdanda tarhana corbası kıymalı bulgurlu bıber dolması ve etlı nohuttan olusam menumu pısırcem e daha ne olsun:21::21::21:

ay ne guldum yaa..kız yanlıs anladıgın seyı bıle felaket aracı olan bırsey olarak yanlıs anlıyosun:9::9::9::9::9:

:60: naparsın şekerim bela bu nerden çıkacağı belli olmuyor benim hayatımda :9:

Yediklerim : sabahı yazmıştım
Öğleni boş mideyle atlattım
Akşam ( 18:30) 5 badem , salata , buftek ;)))
İçtiklerim: sabahları adetim olduğu üzere 1 bardak karbonatlı ılık su , aynından birde akşam içtim, arada az su içtim, bir arkadaş ziyaretinde şekersiz süt tozuyla yapılmış neskayfe ( içmem diyemedim , ben gitmeden hazırlamış ) ,şuanda süt içiyorum
Gördüklerim :9: bugün yapı market , normal bildiğimiz market (4 adet) ve birde hediyelik eşya dükkanı gezdim.Gördüklerim bunlar yani :9: Laf olsun torba dolsun oldu biraz.Başlığı böyle atınca gördüklerimi de yazmak zorunda hissettim :9:

selam arkadaşlar ben bayadır takip ediyorum bu siteyi ama bu gün üye oldum. bende diyete başlayanlardanım
karatayın kitabinı aldım ve bi çırpıda okudum uygulamaya karar verdim.çok azimliyim bu sefer başaracağım:)

Sabah: Peynirli omlet (2 yum ile), 6 zeytin,1 dilim peynir, koca bir avuç badem

Öğlen: 6 kaşık kısır

Akşam: 1 tabak mercimek çorba, 1 karnıyarık, çeyrek poğaça.

Papadiyam, tarif çok güzel. Herkes beğendi. Ben de çok beğendim.

Yürüyüş yok. Yürüyüş yapmaya halim yok ama haldır haldır geziyorum:))) Artık nasıl oluyorsa...:9::9::9:

Yarın da iskenderunludan aldığım fellak köfte tarifini deneyeceğim inş.

Son düzenleme:
kizlar uyudum uyandim 5 dakika bakayim dedim.sutumu icmeyi unutmustum sutumu ictim simdi tekrar yaticam....burda saat gece 2 .....

birdy canim nasil islerini halledebildinmi? saat gec oldu maalesef biliyorum daha karpuz kesecektik ama neyse opuyorum iyi geceler....

kizlar herkese iyi geceler.....
Hallettim canımcım , hatta yarınki yemekleri bile pişirdim demin.Sana iyi geceler&tatlı rüyalar şekerim :54::54:

İyi akşamlar kızlar ..
Bugun tum gun okuldayim .. Sadece sabah okula giderken 35 dakika tempolu yürüdüm ..
Bildiginiz gibi protein atağının 1. Gunundeyim. Guzel gecti .. Acıkmadım ..

1. Öğünüm :
sabah iki haşlanmis yumurta beyazlarını yemiyorum sadece sarıları
biraz beyaz peynir
sutlu kahve

ara: minik activia yogurt

2. Öğünüm : Peynirli , haşlanmis tavuk göğüsü yağsız

3. Öğünüm : maydonozlu , Peynirli , haşlanmis tavuk göğüsü yağsız yine
ve bir kase yogurt ve bir su bardagi yağsız süt

ilk gun böyle gecti tam manası ile uyguladım.. İnsallah bu atak ise yarar ve 69 laneti biter :30: Ustune üstlük birde adet oldum .. Ona rağmen planımı yok saymadım atağıma devam ediyorum
:23:
Heh , Kanaelcim şimdi şahane yapmışsın proteini , tebriks :46::46::46:
Şanslı Aristokratla ilgili atasözü yoksa bu ismi beğendim :54:

:60: naparsın şekerim bela bu nerden çıkacağı belli olmuyor benim hayatımda :9:
Henüz atalarımız bişey söylemedi ama yakında ben bi atasözü uydururum sana :37: Bu arada 5 Ocak'ta bavulunla seni bekliyorum , odan hazır.:52:
Yediklerim : sabahı yazmıştım
Öğleni boş mideyle atlattım
Akşam ( 18:30) 5 badem , salata , buftek ;)))
İçtiklerim: sabahları adetim olduğu üzere 1 bardak karbonatlı ılık su , aynından birde akşam içtim, arada az su içtim, bir arkadaş ziyaretinde şekersiz süt tozuyla yapılmış neskayfe ( içmem diyemedim , ben gitmeden hazırlamış ) ,şuanda süt içiyorum
Gördüklerim :9: bugün yapı market , normal bildiğimiz market (4 adet) ve birde hediyelik eşya dükkanı gezdim.Gördüklerim bunlar yani :9: Laf olsun torba dolsun oldu biraz.Başlığı böyle atınca gördüklerimi de yazmak zorunda hissettim :9:
Ne çok şey görmüşün kız , başın dönmedi mi :52:

Nerdesiniz leyyynnn... 2 gün gelmedim, kayboldunuz:(

Pazar günü, eski arkadaşlarımla kahvaltıya gittim, kahve içmeye de bize geldik. Jaddeye(!) gidelim dediler ama evde yayılmak gibi olmuyor anacım, bize gidelim dedim. Uzun zamandır görüşmemiştik ama muhabbet bi başladı zannedersin araya yıllar girmemiş. Çok iyi geldi bana...

Hallettim canımcım , hatta yarınki yemekleri bile pişirdim demin.Sana iyi geceler&tatlı rüyalar şekerim :54::54:
[/COLOR]

Senin mutfak sevdana bayılıyorum birdy. Biz seninle aynı evde yaşasak. Ben temizliği yaparım ama yemek yapmayayım.

Ben de yarınki yemeğimi sosa yatırdım. Portakallı tavuk yapıciiiim. Şaka gibi ama gerçek!

Evlendik evleneli ne zaman kocama akşam ne pişireyim desem, portakallı ördek der. En son, "portakalı nereye takacağımı bulamadım... Ördeğe mi, yiyene mi demiştim" Bir daha istemedi:)) Dün sanırım nazfiliz bir yemek sitesinden bahsetmişti. Orada buldum tarifi. Tavukları yatırdım portakallı sosa. Bakalım nasıl olacak...

Nerdesiniz leyyynnn... 2 gün gelmedim, kayboldunuz:(

Pazar günü, eski arkadaşlarımla kahvaltıya gittim, kahve içmeye de bize geldik. Jaddeye(!) gidelim dediler ama evde yayılmak gibi olmuyor anacım, bize gidelim dedim. Uzun zamandır görüşmemiştik ama muhabbet bi başladı zannedersin araya yıllar girmemiş. Çok iyi geldi bana...

Tavuklu pilavı satacağınız yeri gözüne kestirebildin mi İğneoyam :52::52::52:

Back
X