Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leylakım ben kaçıyom canım..erken giderlerse gelirim..öptüm seni
sonra görüşürüz kısslar..![]()
selam kızlar bugun de 45 dk yurudum![]()
aramıza hoşgeldin öncelikleMerhaba,ben 26 gündür sizleri de takip ederek karatay'i uyguluyorum ama sonuc alamadim sadece 200gr farketti(Neden bilemedim ama eger menülerimi paylasirsam sizler yardimci olursunuz diye düsündüm.Boyum 166,kilom 62(62,200 ile baslamistim) 55-56 kiloya inmek istiyorum.
Bugünkü yediklerim,
Sabah:2 kayisi kivaminda haslanmis yumurta,10 zeytin,avuc ici kadar cökelek,1türk kahvesi fincani dolusu ceviz(bende ince belli olarak sadece ajda var,ben de bunu kullaniyorum),1 hurma,1 kuru kayisi,siyah cay,domates,biber+2 omega 3,1 E vitamini
Ögle5 saat sonra):yine kahvalti ettim,yemegim yoktu
(
2 yumurta ilepastirmali yumurta,cökelek,zeytin,ceviz(1 avuc),2 omega3,domates,biber sögüs
Aksamhenüz yemedim) lahana sarma7-8 adet(bulgur ve kiymali),1 kepce tarhana corbasi(ev tarhanasi),yogurt
Spor:leslie ile 3 mil
Su:3 litre ictim(limonlu),1 kupa da yesil cay
bugün evdesin sersum ohh ohh1.öğünüm
ceviz
2 hurma
3 günkurusu
2. öğünüm..temizlik ve hazırlıktan yiyemedim..atıştırdım
1 kase yoğurt
3 çiğ köfte
3. öğünüm misafirlerle olucak
1 kase yeşilmercimek salatası
gerisini yememeye çalışıcam..:18::18:
umarım kaçak olmaz ama evde başka da yemek yok..:26::26:
hem de çok açım.![]()
Şanslı Aristokratla ilgili atasözü yoksa bu ismi beğendimO vakit senin adını Şanslı Aristokrat olarak güncelliyorum , nassı beğendin mi
He , Allah rahmet eylesin babaannene , ben de benimkini çok severdim valla , evet şimdi bişiler kaynatıp içmek zorundayım , destek olsun vücüdüme.Bugün bizim spor salonu bakım nedeniyle kapalı , hava da çok fena ama belki çıkar dışarıda koşarım , du bakalım.
Kendime de bi sürü iş listesi yaptım ; Mutfak temizliği , kişisel bakım , zpor , Allahtan dünden çok yemek var , yemek yapmiciiim)![]()
gunaydın bitanemm
afıyet olsun
vucut kendını yenılıyo bence bırdyım...maydanoza devam kıraz sapıda dogru tercıh
gunaydın canım superım gercı ıstanbul yagmurlu soguk ve karanlık ama 6,5 da kalkmıs butun evı temızlemıs kahvaltısını yapmıs olmanın verdıgı manevı bır huzur var ıcımdebırazdanda tarhana corbası kıymalı bulgurlu bıber dolması ve etlı nohuttan olusam menumu pısırcem e daha ne olsun
ay ne guldum yaa..kız yanlıs anladıgın seyı bıle felaket aracı olan bırsey olarak yanlıs anlıyosun![]()
Hallettim canımcım , hatta yarınki yemekleri bile pişirdim demin.Sana iyi geceler&tatlı rüyalar şekerimkizlar uyudum uyandim 5 dakika bakayim dedim.sutumu icmeyi unutmustum sutumu ictim simdi tekrar yaticam....burda saat gece 2 .....
birdy canim nasil islerini halledebildinmi? saat gec oldu maalesef biliyorum daha karpuz kesecektik ama neyse opuyorum iyi geceler....
kizlar herkese iyi geceler.....
Heh , Kanaelcim şimdi şahane yapmışsın proteini , tebriksİyi akşamlar kızlar ..
Bugun tum gun okuldayim .. Sadece sabah okula giderken 35 dakika tempolu yürüdüm ..
Bildiginiz gibi protein atağının 1. Gunundeyim. Guzel gecti .. Acıkmadım ..
1. Öğünüm :
sabah iki haşlanmis yumurta beyazlarını yemiyorum sadece sarıları
biraz beyaz peynir
sutlu kahve
ara: minik activia yogurt
2. Öğünüm : Peynirli , haşlanmis tavuk göğüsü yağsız
3. Öğünüm : maydonozlu , Peynirli , haşlanmis tavuk göğüsü yağsız yine
ve bir kase yogurt ve bir su bardagi yağsız süt
ilk gun böyle gecti tam manası ile uyguladım.. İnsallah bu atak ise yarar ve 69 laneti biterUstune üstlük birde adet oldum .. Ona rağmen planımı yok saymadım atağıma devam ediyorum
![]()
Henüz atalarımız bişey söylemedi ama yakında ben bi atasözü uydururum sanaŞanslı Aristokratla ilgili atasözü yoksa bu ismi beğendim![]()
naparsın şekerim bela bu nerden çıkacağı belli olmuyor benim hayatımda
![]()
Ne çok şey görmüşün kız , başın dönmedi miYediklerim : sabahı yazmıştım
Öğleni boş mideyle atlattım
Akşam ( 18:30) 5 badem , salata , buftek))
İçtiklerim: sabahları adetim olduğu üzere 1 bardak karbonatlı ılık su , aynından birde akşam içtim, arada az su içtim, bir arkadaş ziyaretinde şekersiz süt tozuyla yapılmış neskayfe ( içmem diyemedim , ben gitmeden hazırlamış ) ,şuanda süt içiyorum
Gördüklerimbugün yapı market , normal bildiğimiz market (4 adet) ve birde hediyelik eşya dükkanı gezdim.Gördüklerim bunlar yani
Laf olsun torba dolsun oldu biraz.Başlığı böyle atınca gördüklerimi de yazmak zorunda hissettim
![]()
Hallettim canımcım , hatta yarınki yemekleri bile pişirdim demin.Sana iyi geceler&tatlı rüyalar şekerim
[/COLOR]
Nerdesiniz leyyynnn... 2 gün gelmedim, kayboldunuz
Pazar günü, eski arkadaşlarımla kahvaltıya gittim, kahve içmeye de bize geldik. Jaddeye(!) gidelim dediler ama evde yayılmak gibi olmuyor anacım, bize gidelim dedim. Uzun zamandır görüşmemiştik ama muhabbet bi başladı zannedersin araya yıllar girmemiş. Çok iyi geldi bana...
Tavuklu pilavı satacağınız yeri gözüne kestirebildin mi İğneoyam![]()