- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Tamam sen sorma ama biz yinede cevap veririz.Aklıma geldikçe sana bir liste yapacağım![]()
Teşekkür ederim sevinirim valla :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam sen sorma ama biz yinede cevap veririz.Aklıma geldikçe sana bir liste yapacağım![]()
en çoktan bu :86: (86 ) kopardı beni
abooooooo .sana 1 yıl özel gün kutlamasını yasaklıyorum
1 ay var:26:şimdiiiiii yetişirmi bilmiyorumAma deneyeceğim.Sen birde Sersuma başvur.Secret bu durumda daha muciZevi.2 gün önce benim popoda bir Secret denemesi yapmıştı,bugün sonucunu aldım.Herkes acayip zayıfladığımı konuşur oldu
![]()
önce bi gülme patlatayım narkozu köklemişler lafına
bu arada kiboş o yaşta hamile kaldıysa ben de kalırım zannımca[/B]![]()
evet malesef öyle ama başka köpru yapılabilir.sağ ve soldaki dişimle kaplama tapılabiliyor.onlardan olmak istemiyorum.ahh meleksinim nelere para veriyoruz sağlık oldumu eşimin bile eli cebine varmıyor
amin canım inşallahdualarımız sizinle canım..Allahım isteyen herkese öncelikle leylakım ve sana sağlıklı bebişler versin inşallah
![]()
en çoktan bu :86: (86 ) kopardı beni
abooooooo .sana 1 yıl özel gün kutlamasını yasaklıyorum
1 ay var:26:şimdiiiiii yetişirmi bilmiyorumAma deneyeceğim.Sen birde Sersuma başvur.Secret bu durumda daha muciZevi.2 gün önce benim popoda bir Secret denemesi yapmıştı,bugün sonucunu aldım.Herkes acayip zayıfladığımı konuşur oldu
![]()
hoşbuldum teşekkürler bu arada sersum ben de sana oy verdim umarım sonuç lehine olur:)
Doğru diyorsun canım.Sen en iyi hangisiyse onu yaptır.Dediğin gibi sağlık bu.Ayrıca hamile kalmayı da planlıyorsun.Tam bir bakım yaptır kendine.İnşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Ben kalpten edilen her duanın hayırlıysa kabul olacağını düşünüyorum.Yoksa o yazdıklarım biraz şaka mayetindeydi.Tabi ki kimse sadece benim sayemde doğurmadı.Ama yine de ben kalpten sizler için kalpten duamı yapacağım (hatta şuanda yapıyorum)Vallahi şimdiden bana "deze deze "diyen yeğenlerinin sesini bile duyar oldum.![]()
Eki Görüntüle 585100
sersum kaçar kısslarherkese iyi geceler bol leptinler..
..kaçarkende benim herkülümün resmini paylaşayım..melexin gör kıss
![]()
Şimdi canım benim vereceğim listede ben marka desen vs vermeyeceğim.Çünkü ben bu topiğin bahtsız bedevisiyim(sen orada yazan şanslı aristokrat yazısına takılma .O kaderi değiştirmek adına yazıldıTeşekkür ederim sevinirim valla :))
Allahımmmmm bana sizleri verdi.Ben daha ne isterim.Kilolarımı ,sıkıntılarımı sizlerle attım.Kutup ayumla iki muhabbet edemediğimden günde 1 kitap bitiririm ben.Sizlerle muhabbetin dibine vurdum. evimde sizlerle oturuyorum,muhabbet ediyorum bundan güzeli yok.Kız sen Beşir bile doğurursun alimalahönce bi gülme patlatayım narkozu köklemişler lafına
çok çok çok teşekkür ediyorum sana melexinim,beni düşünüp dualarını esirgemediğin için...sen o kadar iyi kalplisin ki..allah kalbine göre versin,hayatta gerçekleşmesini istediğin ne varsa olsun inşallah...
bu arada kiboş o yaşta hamile kaldıysa ben de kalırım zannımca![]()
Sanada iyi geceler.Sayfamızı renklendirdiğin için
Ben başladım stop.Beşiz diledim.Garanti olsun diye.Birinden biri tutar sonuçtasen başla ben geliyom..secret sipariş edildi stop..hadi hayırlısı stop..
![]()
Eki Görüntüle 585100
![]()
Allahımmmmm bana sizleri verdi.Ben daha ne isterim.Kilolarımı ,sıkıntılarımı sizlerle attım.Kutup ayumla iki muhabbet edemediğimden günde 1 kitap bitiririm ben.Sizlerle muhabbetin dibine vurdum. evimde sizlerle oturuyorum,muhabbet ediyorum bundan güzeli yok.Kız sen Beşir bile doğurursun alimalahÇok mu oldu ne ???
![]()
Eki Görüntüle 585100
![]()
Sevgili Leylak84. rabbim sana yeni yilda hayirli ve saglikli bir evlat versin ins.
Dualarim siz kardeslerimle benimde. Ins gönlüyün diledigi olur canim.
![]()
aynen ben de,sizler benim dostlarım oldunuz,ne güsel herşeyimizi paylaşıyoruz burda
beşiz mio da çok kısss,bari en fazla ikiz olsun
![]()
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Sevgili Leylak84. rabbim sana yeni yilda hayirli ve saglikli bir evlat versin ins.
Dualarim siz kardeslerimle benimde. Ins gönlüyün diledigi olur canim.
![]()
İyi geceler canım.Allah rahatlık versin.Rüyanda bizi gör emibu sefer gerçekten çıkıyorum kıslar..herkese tekrardan iyi geceler![]()
kızlar hepinize iyi uykular
leylakcığım reyhancığım Allah size hayırlı evlatlar nasip etsin canlarım
kızlar sıkıyönetim kararınız çok yerinde bi karar olmuş ben daha önce dicektim ama çekindim ...doğrusu böyle olmalı zaten listenin amacıda diyete uyanla uymayanın farkını görmek değilmidir regl olunca da sonuçta biraz su tutuyo vucut bittiğin de de gidiyoçekinilen şeyi anlayamıyodum.....sanki ceza veriyoruz
melexin güzel iltifatlar almışsın tebrikler devamı gelir inşalllah
sersumcuğum aldıklarını iyigünlerde kullan canım
birdy hangi sigara topiğinde takılıyosun canım ben de geliyim
Doğru karar değil mi filizciğim.Ayrıca teşekkürler.Hepimiz böyle iltifatlar alalım İnşallah:))) Bir özgüven patlaması oluyor insan daDaha bir sıkı sarılıyorsun hayata.Ayrıca bana iltifat edenler kalpten insanlar, onların görüşleri benim için önemli olan kişiler.O da ayrı bir gurur verdi bana.