Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım daha da güzel olucak inşallah :nazar:benim yaptığım gibi yapma amaa... bana geçen cuma yapılan iltifatlar bana hiç yaramadı ben şımardım yoldan çıktım .....ama gelicek güne kadar kendimi toparlamalıyım milleti karataycı yaptıydım rezil olucam böle gidersem

Doğru diyorsun canım:)))Ama ben daha dikkatli olmaya çalışacağım.Cıslardan uzak duracağım.Antibiyotikler beni mahvetti zaten:))Çok dikkat etmeliyim çokkkk

Filizciğim ben çıkıyorum.yatayımda sabaha bomba gibi kalkmalıyım.Spora başlasam hiç fena olmaz:)))Yat yat nereye kadar ???di mi ama :))))Sana iyi geceler dilerim:16:

Kızlar selam ,
Şuana kadar gelen bildirimlerle listeyi yapıyorum.Fbmy8785 iki haftalık bildirim yaptığını farzederek seni de dahil ediyorum canım.Kızlar , yazdığım sebeplerden ötürü kafam oldu bi dünya , yanlışım varsa affola ....

1. Nurudilara %2,57
2. Fbmy8785 % 1,36
3. Elifezgi %0,15
4. Sersum-Eddoras %0
5.Gul63 %0
+1. Melexin %0,95 (üzgünüm bebişim , şike kaldıracak gibi değil)

Kujum ve Sivasıngülü kilo bildirimi yapmışsınız ama listede isminiz yok o yüzden sizi dahil edemedim.
Ben regl oldum , gene yokum listede bu hafta.

Kilo veren-veremeyen herkesi çabalarından ötürü çok çok tebrik ediyorum.Moraller bozulmasın , kilo vermeyen kalmasın...
Unuttuğum isimler varsa lütfen bildirin , bildirimini daha sonra yapacaklar lütfen kendilerini eklesin.
Herkese sevgiler...
:71: :48: Ellerıne saglık canım gec de olsa ben kendımı ekledım .Devam kızlar asla pes etmek yok. :65:

Allahımmmmm bana sizleri verdi.Ben daha ne isterim.Kilolarımı ,sıkıntılarımı sizlerle attım.Kutup ayumla iki muhabbet edemediğimden günde 1 kitap bitiririm ben.Sizlerle muhabbetin dibine vurdum. evimde sizlerle oturuyorum,muhabbet ediyorum bundan güzeli yok.Kız sen Beşir bile doğurursun alimalah :37:Çok mu oldu ne ???:53:

Ben başladım stop.Beşiz diledim.Garanti olsun diye.Birinden biri tutar sonuçta :9:
bu muhabbet hepimize yarıyor canım:16::16:

kıss beşiz çok yazık kıza bari üçüz deseydin yavv:37::60::60::60:

Kız bende mi alsam?Benim herkülle takım yaparım.Birde Herkül marka duş bataryası buldum mu tamamdır.:9:He şunu demeden geçemeyeceğim,markasını Herkül demişler.Bende sandım Çelik'ten şöyle kalantor birşey.Ulen bu camdan ya:53:

al kıss ikizler gibi aynı tartıyı da kullanırıss:27::27:

çok dayanıklı cammıştır o uzay roketi camıymıştır:27::27:..(fırat gibin konuştum yaww..:60::60::60:)

aynen ben de,sizler benim dostlarım oldunuz,ne güsel herşeyimizi paylaşıyoruz burda:38:
beşiz mi:53::53:o da çok kısss,bari en fazla ikiz olsun:9::9::9:
:60::60::60: ben üçüz olsun bari dediydim.kıss beşiz doğurursan ikisini melexine yolla o baksın ceza olarak:27::27:
İyi geceler .Allah rahatlık versin.Ayrıca tartıyı çok beğendim.En çoktan 0.0 yazan kısmını.Sanki 0 beden der gibi :37:

hee 0 beden nasıl olabilceemi de hesaplıyomuş bu tartı kıss:27:..şaka değil haa günlük kalori hesaplaması bilem var:53::53:..fiyatı da çok ucuz:34:..bi bit yeniği var bu işin içinde ama gelince anlıycam artık:60::60::60:
kızlar hepinize iyi uykular

leylakcığım reyhancığım Allah size hayırlı evlatlar nasip etsin canlarım
kızlar sıkıyönetim kararınız çok yerinde bi karar olmuş ben daha önce dicektim ama çekindim ...doğrusu böyle olmalı zaten listenin amacıda diyete uyanla uymayanın farkını görmek değilmidir regl olunca da sonuçta biraz su tutuyo vucut bittiğin de de gidiyoçekinilen şeyi anlayamıyodum.....sanki ceza veriyoruz
melexin güzel iltifatlar almışsın tebrikler devamı gelir inşalllah
sersumcuğum aldıklarını iyigünlerde kullan canım
birdy hangi sigara topiğinde takılıyosun canım ben de geliyim
sağol canım..daha iyileri sizlerin olsun:16::16:
Uykum kaçtı. Gelip buraları kolaçan edeyim dedim. Asayiş berkemal. Rahat rahat uyuyun.

:60::60::60: çok rahat uyudum sayende canuumm..:54::54:

bugün erkenciyim nedense..:44::44:

ev ahalisi uyurkene giryim bakayım dedim topik ahalisi de uykudaymış.:9::9::16::16:

ıyınıyetlım burasıda buz gıbıydı o yuzden az yurudum canımcım.bu arada kızına allah kavustursun.ozlenmezmı kuzu onlar yaaa:54::54:
Bugün biz de sarıp sarmalanıp yürüyeceğiz bakam eşimle inş. totomuz donmadan döneriz inş:60::60:
kızlar artık melexin gibi benim de bir herkülüm var..:52::52::52::27:
tartım f.kir hercules vücut analiz baskülü :60::60::60::60:

he kıss çok kıskandım ben melexini.:27::27:.ama kovasını değil baskülünü aldım :60::60::60::60:..h.si burada dan indirimliydi bakalım nasıl:52::52:

bu arada ben size sölemeyi unuttum:52::52:..hani ben tüy yolucu almıştım ya şajlı arkadaşlar şarjlısı çok kullanışsız dediydi bende iptal ettiydim.:37:
baskülle birlikte şajsız tüy yolucu ve bi de k.rkmazın küçük çaydanlığını aldım..çaydanlığım akıtıyordu..ocak silsemde hep leşş gibin..bakalım çarşambaya gelir herelde:52::52:
Hepsini güle güle kullan canımcım
Hocamızın yeni kitabı ne üzerine olacakmış ?Bilen var mı?

hocamız şekerin zararlarını daha kapsamlı ele alacağını söyledi meleksincim:16:

günaydın bebişim:29:..kalkıp kahvaltı hazırlıyacaktım seni gördüm..:16:

:9::9::9::9:

afiyetler olsun bebişim:16:..ohh maşallah..:nazar::nazar:
bizimkiler hala uyuyor:37:..kızın bugün dönüyor di mi hadi gözün aydın:16::16:..kızz bu soğukta kamp hasta olmaz inşallah:26::26:

Afiyet olsun datlum size de :38:
canımcım yatılı okuldalar çadır kampı değil kıss:1::1::1: kaloriferli konforlu gayet:112: yalnız şu avea sözde her yerde çekiyo peh:19: kızım yarım saat uzakta bizim tel çekmiyor iyi mi:60: dün köye geziye gittiler akşam ateşin etrafında toğlanacaklardı gitar filan çalacaklarmış ohhh keyifler yerindedir:9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
:16:Beşiz dedim ki iş garanti olsun:39:birinden biri tutsun :9:

Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.:kkk:

İyi geceler canım.Allah rahatlık versin.Rüyanda bizi gör emi :9:Bende göreceğim,buluşuruz .
ya hepsi tutarsa:53::53::9::9::9:
bu gece gördüm yine kısss:1::1:eee tabi saat 5 ten gece 12 ye kadar bilgisayar başında olursam böyle olur:27::27:

kızlar sıkıyönetim kararınız çok yerinde bi karar olmuş ben daha önce dicektim ama çekindim ...doğrusu böyle olmalı zaten listenin amacıda diyete uyanla uymayanın farkını görmek değilmidir regl olunca da sonuçta biraz su tutuyo vucut bittiğin de de gidiyoçekinilen şeyi anlayamıyodum.....sanki ceza veriyoruz
amin canım benim,inşallah:38::38:
kıss beşiz çok yazık kıza bari üçüz deseydin yavv:37::60::60::60:

:60::60::60: ben üçüz olsun bari dediydim.kıss beşiz doğurursan ikisini melexine yolla o baksın ceza olarak:27::27:
üçüz müüü:53::53::53:amanniiin,valla 2 den fazla olursa topikteki herkese veririm birer tane ona göre:60::60::60::60:
evet papiş de erkenci ben 8:00 itibarıyla kalktım kahvaltımız ettik kahvemizi bile içtik:7::7::7: hepinize afiyet olsun :54:
afiyet olsun iyiniyetlim:16::16::16:
Gül gelmişş ve kendini eklemiş:1::1::1:
gül araya kaynak yapıp gidiyo:9::9::9::9:

günaydın karatayın güzel kızları:21::21::21:
kociş grip oldu yandım ben:36::36::36:görseniz grip değil sanki yatalak hasta olmuş:9::9:sürekli bi kendini acındırma ve mızmızlanma içinde.bu erkekler neden böyle yaww:35::35::35:
neyse,ben kahvaltımı yazayım:56::56:
sucuklu yumurta
kesik kavurması(bizim buralarda çökeleğe kesik denir)

salam:26:
zeytin
1 muz
1 kivi
omega 3

dualarımız sizinle canım:16::16:..Allahım isteyen herkese öncelikle leylakım ve sana sağlıklı bebişler versin inşallah:16::16:

:60::60::60: en çoktan bu :86: (86 ) kopardı beni

:53:abooooooo .sana 1 yıl özel gün kutlamasını yasaklıyorum :60::60:

1 ay var:26:şimdiiiiii yetişirmi bilmiyorum :9: Ama deneyeceğim.Sen birde Sersuma başvur.Secret bu durumda daha muciZevi.2 gün önce benim popoda bir Secret denemesi yapmıştı,bugün sonucunu aldım.Herkes acayip zayıfladığımı konuşur oldu :37:

Doğru diyorsun canım.Sen en iyi hangisiyse onu yaptır.Dediğin gibi sağlık bu.Ayrıca hamile kalmayı da planlıyorsun.Tam bir bakım yaptır kendine.İnşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Ben kalpten edilen her duanın hayırlıysa kabul olacağını düşünüyorum.Yoksa o yazdıklarım biraz şaka mayetindeydi.Tabi ki kimse sadece benim sayemde doğurmadı.Ama yine de ben kalpten sizler için kalpten duamı yapacağım (hatta şuanda yapıyorum)Vallahi şimdiden bana "deze deze "diyen yeğenlerinin sesini bile duyar oldum.:9:

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.sizleri seviyorum:16:
aynen ben de,sizler benim dostlarım oldunuz,ne güsel herşeyimizi paylaşıyoruz burda:38:
beşiz mi:53::53:o da çok kısss,bari en fazla ikiz olsun:9::9::9:

leylakım ben ikiz istiyorum be ya:1::1:
günaydın karatayın güzel kızları:21::21::21:
kociş grip oldu yandım ben:36::36::36:görseniz grip değil sanki yatalak hasta olmuş:9::9:sürekli bi kendini acındırma ve mızmızlanma içinde.bu erkekler neden böyle yaww:35::35::35:
neyse,ben kahvaltımı yazayım:56::56:
sucuklu yumurta
kesik kavurması(bizim buralarda çökeleğe kesik denir)

salam:26:
zeytin
1 muz
1 kivi
omega 3
günaydın.bu erkekler yok mu?kendileri hasta olunca nazlanırlar ilgi beklerler.biz hastalanınca da sanki iyiymişiz gibi davranırlar.hemen iyileşmemizi beklerler.

kahvaltı yapıldı:56::56:.10.00
yumurtalı kıyma kavurma
beyaz peynir
10 tane zeytinyagında yüzen nazilli usulü s.zeytin
1 tk tereyaglı bal,
fındık,ceviz
2 kaşık kaymak:27: (abattım ekşimeye başlamıştı yiyeyim dedim)
1 mandalina,ıhlamur

1 saat ütü yapıldı.şimdi kös kös oturmaca:9::9::9:

Back
X