Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sersumum uzulme canım kendınıde suclu hıssetme sen kımseden boyle bır talepte bulunmadın bızım fıkrımızdı.butun bunlar olurken sen pc basında bıle degıldın işinde gücündeydin o yuzden sakın uzulme:38:

Çoğunuz eski üyesiniz, kuralları bilmeniz gerekir, kaldı ki sadece bu topiğe değil 15 ayrı topiğe link dağıtmış arkadaşlarınız. Hani bu topikte bir sefer link verilse yine anlardım ama karatay topiğinde her üyenin kullanıcı adına özel link verilmiş, hadi akrep33, hadi xxx oy verin diye, yetmemiş 15 topik gezilmiş, bunca organizasyonu yaparken keşke gelip bir danışsaydılar, yasak mı değil mi diye.

Biz hangi üye, hangi topikte yasaklara uyulmayacak bilemeyiz, siz sormalıydınız, ayrıca link dağıtarak oy istemenin yasak olduğunu bilen üyelerden bildirim aldık. Bildirimleri pas geçemezdik.

Arkadaşlarınız bir günlük banlılar, yarın gece bu saatlerde banları açılır.

çok üzüldüm yawww:43::43:..benim yüzümden oldu:5::5:..kıslar kaçgün yasaklı olcaklar acepp:44::44:
Topikteki tüm bayanlara selamlar.Nisan 2012 den beri ara ara kopsamda sizleri takip ediyorum,üye olmayı hep istiyordum ama düzenli takip edemiyeceğim için üye olmak mantıklı gelmemişti .Bugün ise Sersum hanımın yazıları+paylaştıklarını beğendiğim vede komik bulduğum için bir oyda benim katkım olsun istedim o yüzden daha fazla gecikmeden üye olup oy kullanıp tekrar topiğe dönünce adminin yazısını gördüm şaşırdım halen devam etmekte (şaşkınlığım)...

ıyıyım bebegem sen nasılsın?dip köşe mi gırdın bugun eve:37::37::37::37::37:

Canikom tam cevap yazıyodum sayfa dondu kaldı.Valla hayatım ben bi eve girdim ev mi bana girdi bilmiyorum :52::52: İşte herşeyi çektim süpürdüm-sildim , banyoları kırkladım , dünyanın çamaşırı yıkandı ve yıkanıyor , en son da kendimi yıkadım , perişanım :37::37::37:

Topikteki tüm bayanlara selamlar.Nisan 2012 den beri ara ara kopsamda sizleri takip ediyorum,üye olmayı hep istiyordum ama düzenli takip edemiyeceğim için üye olmak mantıklı gelmemişti .Bugün ise Sersum hanımın yazıları+paylaştıklarını beğendiğim vede komik bulduğum için bir oyda benim katkım olsun istedim o yüzden daha fazla gecikmeden üye olup oy kullanıp tekrar topiğe dönünce adminin yazısını gördüm şaşırdım halen devam etmekte (şaşkınlığım)...

destek için teşekkürler canım:16::16:..biz de gördüğün gibi şaşkınız..ama yapılacak birşey yok:5:..şikayet almışız..aramıza hoşgeldin.:16:.
normalde çok eğlenceliyizdir ama bu akşam böyle birşey yaşadık maalesef..:5::5:

Sersum bebişim üzülme bak sadece 1 günmüş. :34::34::34:
Melexin canım selamını aldım , aleykümselam diyorum :52::52::52:

destek için teşekkürler canım:16::16:..biz de gördüğün gibi şaşkınız..ama yapılacak birşey yok:5:..şikayet almışız..aramıza hoşgeldin.:16:.

Harbiden ha , yas havası oluştu topikte :43::43::43: Yoksa biz valla çok eğleniyoduk her akşam :1::1::1:

Sersum bebişim üzülme bak sadece 1 günmüş. :34::34::34:
Melexin canım selamını aldım , aleykümselam diyorum :52::52::52:

ilettim canım selamını :34:keşke elimden birşey gelse.:5:.ama bekleyecez artık canım:44::44:..ramaskanın saati de uymuyor bize:5::5:

Biliyorum ,biliyorum sayenizde bende eğleniyor ve güzel vakit geçiriyordum sizleri okurken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyordum, ayrıca bilmediğim birçok şeyi öğrendim ve sizleri takibe devam edeceğim.Arkadaşların dediği gibi ceza bir gün olduğu için hayırlısı olsun diyelim ve yola devam diyorum.

Biliyorum ,biliyorum sayenizde bende eğleniyor ve güzel vakit geçiriyordum sizleri okurken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyordum, ayrıca bilmediğim birçok şeyi öğrendim ve sizleri takibe devam edeceğim.Arkadaşların dediği gibi ceza bir gün olduğu için hayırlısı olsun diyelim ve yola devam diyorum.

inşallah şu problemi halledelim yine güzel vakitler geçiricez inşallah..kızlar aramıza bir dönsün hayırlısıyla:5::5:

bizden ayrılma canım:34:..tekrar hoşgeldin..başarılar:16:..takıldığın yerler olursa hepimiz yardıma hazırız..:34::34:

Hayırlısıyla yarın bu saatlerde cezalı arkadaşlarda aramızda olacak ve kaldığiniz yerden devam edeceksiniz inşallah.Matem havası dağılsın ve meydan boşken kısaca tanitiim kendimi.Olurmu?

Canikom tam cevap yazıyodum sayfa dondu kaldı.Valla hayatım ben bi eve girdim ev mi bana girdi bilmiyorum :52::52: İşte herşeyi çektim süpürdüm-sildim , banyoları kırkladım , dünyanın çamaşırı yıkandı ve yıkanıyor , en son da kendimi yıkadım , perişanım :37::37::37:

:9::9::9::9::9:ne guzel anlatmıssın ohhh mısler gıbı olmus ev gule gule oturun canımcım:16:

Hayırlısıyla yarın bu saatlerde cezalı arkadaşlarda aramızda olacak ve kaldığiniz yerden devam edeceksiniz inşallah.Matem havası dağılsın ve meydan boşken kısaca tanitiim kendimi.Olurmu?

ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten :34::34:
takıldığın yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak istersen cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsin:34: başarılar:16:

Ben Mart ortasında başladığım Karatay diyeti ile 3.5 ayda 14 kilo verdim temmuz başından beri kilomu korumaya çalışıyorum şuan yaş faktörünü hesaba kattığımda (45) beden kitle endeksim normal sınırlar içinde ama erken menepoz dönemindeyim bundan sonra kilo vermem zorlaşacağından tersine almamak için yaza kadar 3-4 kilo daha verip korumak için ömür boyu devam etmeyi düşünüyorum.Yanisi Canan hocanın tüm kitaplarını alıp okudum Ahmet Aydın hocanın taş devrinide okudum kafama takılan soruların çoğuna kitaplardan bazılarının cevabını da doktor sitesine üye olup Canan hocaya sorulan sorulara verdiği cevaplardan bularak uygulamaya çalıştım ve halen kaçamaklı da olsa uygulamaya devam ediyorum.Şİmdilik aklıma gelenler bunlar arada sırada yine maydonoz olurum

Back
X