Bence de hayırlısı olsun Sersumcum.Pampişim n'aber , nasılsın canım?
ıyıyım bebegem sen nasılsın?dip köşe mi gırdın bugun eve

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de hayırlısı olsun Sersumcum.Pampişim n'aber , nasılsın canım?
Evet , keşke bir uyarı olsaydı önceden...aynen katılıyorum sana arkadaşım..kızlar benim yüzümden ceza aldılar..daha önceden bir uyarı yapılabilirdi..
Topikteki tüm bayanlara selamlar.Nisan 2012 den beri ara ara kopsamda sizleri takip ediyorum,üye olmayı hep istiyordum ama düzenli takip edemiyeceğim için üye olmak mantıklı gelmemişti .Bugün ise Sersum hanımın yazıları+paylaştıklarını beğendiğim vede komik bulduğum için bir oyda benim katkım olsun istedim o yüzden daha fazla gecikmeden üye olup oy kullanıp tekrar topiğe dönünce adminin yazısını gördüm şaşırdım halen devam etmekte (şaşkınlığım)...çok üzüldüm yawww..benim yüzümden oldu
..kıslar kaçgün yasaklı olcaklar acepp:44::44:
ıyıyım bebegem sen nasılsın?dip köşe mi gırdın bugun eve![]()
Topikteki tüm bayanlara selamlar.Nisan 2012 den beri ara ara kopsamda sizleri takip ediyorum,üye olmayı hep istiyordum ama düzenli takip edemiyeceğim için üye olmak mantıklı gelmemişti .Bugün ise Sersum hanımın yazıları+paylaştıklarını beğendiğim vede komik bulduğum için bir oyda benim katkım olsun istedim o yüzden daha fazla gecikmeden üye olup oy kullanıp tekrar topiğe dönünce adminin yazısını gördüm şaşırdım halen devam etmekte (şaşkınlığım)...
destek için teşekkürler canım..biz de gördüğün gibi şaşkınız..ama yapılacak birşey yok
..şikayet almışız..aramıza hoşgeldin.
.
normalde çok eğlenceliyizdir ama bu akşam böyle birşey yaşadık maalesef..![]()
Sersum bebişim üzülme bak sadece 1 günmüş.
Melexin canım selamını aldım , aleykümselam diyorum![]()
destek için teşekkürler canım..biz de gördüğün gibi şaşkınız..ama yapılacak birşey yok
..şikayet almışız..aramıza hoşgeldin.
.
normalde çok eğlenceliyizdir ama bu akşam böyle birşey yaşadık maalesef..![]()
Biliyorum ,biliyorum sayenizde bende eğleniyor ve güzel vakit geçiriyordum sizleri okurken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyordum, ayrıca bilmediğim birçok şeyi öğrendim ve sizleri takibe devam edeceğim.Arkadaşların dediği gibi ceza bir gün olduğu için hayırlısı olsun diyelim ve yola devam diyorum.
Canikom tam cevap yazıyodum sayfa dondu kaldı.Valla hayatım ben bi eve girdim ev mi bana girdi bilmiyorumİşte herşeyi çektim süpürdüm-sildim , banyoları kırkladım , dünyanın çamaşırı yıkandı ve yıkanıyor , en son da kendimi yıkadım , perişanım
![]()
Hayırlısıyla yarın bu saatlerde cezalı arkadaşlarda aramızda olacak ve kaldığiniz yerden devam edeceksiniz inşallah.Matem havası dağılsın ve meydan boşken kısaca tanitiim kendimi.Olurmu?
banlanan kım niye banlandı kiArkadasimiz banlanmis yaaa cok uzuldum:26:
Bilse zaten yapmazdi.,neyse ki 1 gun almis cezayi.
banlanan kım niye banlandı ki![]()
Hayırlısıyla yarın bu saatlerde cezalı arkadaşlarda aramızda olacak ve kaldığiniz yerden devam edeceksiniz inşallah.Matem havası dağılsın ve meydan boşken kısaca tanitiim kendimi.Olurmu?