Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar karatayın kıtabını alamadm suaralar cok yogunum dısarı cıkamıyorum dr karatayı dınledıkten sonra baslamaya karar verdım 4 gun oldu merak ettıklerım var kızlar dıyette nıye hıc tavuk yok ve meyve cok yararlı hergun 1 tane yesek olmuyor mu yanı bu durum benı cok üzdü bir diğer sorum ise kahvaltıyı ekmeksiz atlatmak cok zor doymuyorum ve 2 saat sonra acıkıyorum zor sabredıyorum aklım fıkrım yemek oldu :)))) cevaplarsanız sevınırım sımdıden teşekkürler haa bıde unuttum 4 -5 kılo hedefım botum 163 kılom 59 verıyorum 2 kılo hemen gerı alıyorum 2 senedır veremedım vucudum cok dırenclı sağolsun :) evlenıcemde gıt kilolar yoksa tombık gelıın olmak ıstemıyorum:( kızlar bana el atın

Bir sınıftan içi bi sürü cıss dolu tabak geldi koccaman:9::9::9::9:
eve götüreceğim millet paylaşsın bir iki bişey de ben yerim:112:

Afiyet olsun canım, öğlen yemeğine eve gidiyorsun herhalde:16:

kızlar karatayın kıtabını alamadm suaralar cok yogunum dısarı cıkamıyorum dr karatayı dınledıkten sonra baslamaya karar verdım 4 gun oldu merak ettıklerım var kızlar dıyette nıye hıc tavuk yok ve meyve cok yararlı hergun 1 tane yesek olmuyor mu yanı bu durum benı cok üzdü bir diğer sorum ise kahvaltıyı ekmeksiz atlatmak cok zor doymuyorum ve 2 saat sonra acıkıyorum zor sabredıyorum aklım fıkrım yemek oldu :)))) cevaplarsanız sevınırım sımdıden teşekkürler haa bıde unuttum 4 -5 kılo hedefım botum 163 kılom 59 verıyorum 2 kılo hemen gerı alıyorum 2 senedır veremedım vucudum cok dırenclı sağolsun :) evlenıcemde gıt kilolar yoksa tombık gelıın olmak ıstemıyorum:( kızlar bana el atın

Kitabını alırsan daha faydasını görürsün canım, ama alana kadar burayı da takip edebilirsin, önce ilk sayfamızı okursan iyi olur, biz ara öğün hiç yapmıyoruz, 4-5 saatte öğünlerimizi yiyoruz, menülerini yazarsan burada yanlışlarını söyleriz, sabahları 2 yumurta ile 1 ince belli çay bardağı kuru yemiş, peynir ve zeytin bizi neredeyse akşama kadar tok tutuyor, meyveyi de sabahları kahvaltına yiyebilirsin, bir iki kuru meyve ya da mevsim meyvesi şeklinde, ekmek makarna hamurişi hiç yok, bunlara tam uyarsan çok rahat istediğin kiloya inersin:34:

tatlıya inanılmaz duskunum ama kendımı tutuyorum yazayım tatlım saat 8 40 ta sabah 1 yumurta yedım 4 zeytın 4 kucuk dılım peynir 1 domates 1 salatalı ıcıne dereotu doğradım aslında mevsımı olmadığı ıcın domates salatalık yemek ıstemıyorum ama doymuyorum bırde cevız 5 -6 butun cevız 2 bardak sekersız cay ıctım bırde 11 gıbı bıtkı cayı ıctım sımdı oğlen yemegımı hazırlayı yıcem tavuk yapayım salata ve yoğurt dusunuyorum ama dıyette tavuk gormedım ılgımı cektı bırde yumurta bende sıvılce yapıyor ından 1 tane yedım bu omga hapı almayı dusunuyorumda nasıl kullanmamız lazım gunde kac kere onerebılecegınız bır marka var mı cok uzun oldu ama teşekkürler sımdıden:)))

Selam canım hoşgeldin bende seninle aynı dertteyim :) ahh şu gelinlik :)) bende 5. günüm bu. Ara öğüleri vucüdun alışacana kadar yapabilirsin bence kitapta verilen örnekte şart olmamasına rağmen aara öğünler var. sabahki kahvaltıya alışana kadar azcık yapabilirsin gibi geliyor bana. Bu arada kitabı alamıyorsan e-kitap olarak indirebilirsin ki ben öyle yaptım. Bu sabah tartıldım 1.5 kiloya yakın vermiş gördüm tartıda. Dun gece biraz gece saatlerinde kaçamak yapmış olsam bile. Sabah kilo vermiş olunca tam gazla devam etmeye kaarar verdim. Saatleri çok tutturamıyorum ben ikinci öğretim öğrencisi olduğumdan . Başladığımdan beri okula gitmiyordum kar yüzünden dün gidip gelince biraz zor geldi saat 4 de yedim en son okuldada 8 den önce kuruyemiş yedim ama eve gelince saldırdım :S tatlı bile yedim :(((
Sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım son gaz devam ediyorum.
Bu arada tavuk, kırmızı et yiyebiliyoruz tabi doğalı olmalı ama ben öğrenci başıma bulamadığımdan normal tavuk ama aaz yiyorum. Cünkü tavuğu çok severim. Ekmek çok aramaz oldum ben. Meyveyide sabah yiyorum ben 1 tane. Cünkü bende sevyorum senin gibi meyveyi :)

tatlıya inanılmaz duskunum ama kendımı tutuyorum yazayım tatlım saat 8 40 ta sabah 1 yumurta yedım 4 zeytın 4 kucuk dılım peynir 1 domates 1 salatalı ıcıne dereotu doğradım aslında mevsımı olmadığı ıcın domates salatalık yemek ıstemıyorum ama doymuyorum bırde cevız 5 -6 butun cevız 2 bardak sekersız cay ıctım bırde 11 gıbı bıtkı cayı ıctım sımdı oğlen yemegımı hazırlayı yıcem tavuk yapayım salata ve yoğurt dusunuyorum ama dıyette tavuk gormedım ılgımı cektı bırde yumurta bende sıvılce yapıyor ından 1 tane yedım bu omga hapı almayı dusunuyorumda nasıl kullanmamız lazım gunde kac kere onerebılecegınız bır marka var mı cok uzun oldu ama teşekkürler sımdıden:)))

Menün güzel canım , zeytin sayısını ve peynir miktarını artırabilirsin , yumurta sayını da 2 ye çıkart daha tok kalırsın, aralarda bitki çayı, limonlu su, süt, ayran, Türk kahvesi serbest ama yanında kuru meyve ve kuruyemiş olmayacak,tavuk yasak değil, hocamız özgür tavuk yiyin diyor ama her zaman bulunmuyor, çoğumuz da marketten alıp tüketiyoruz,omega 3 alıyoruz günde 2-3 gram gibi, örneğin çoğumuz mar....cap kullanıyoruz , 500 mg olduğu için sabah 2 , akşam 2 alıyoruz, hocanın tavsiye ettiği marka solgar omega3 950

benim hiç uymadığım kural serbest gezmiş tavuk kuralı ve haftada 2-3 defa tavuk yiyen bir aileyiz.çok da hızlı kilo veremeyince aklıma da geliyor hani hormonlu tavuklar yüzünden mi diye!!! çünkü bir tanıdığım 6-7 yaşındaki kızında erken ergenlik gelişince çocuk endokrin uzmanına gittiler ve doktor tavuğu yasakladı, tavuk yemeyi bıraktıktan sonra hormonlar kendiliğinden düzelmiş!!! şimdi merak ediyorum listeye çok güzel uyan arkadaşlar var açıkcası listelerinde tavuğa da pek rastladığımı hatırlamıyorum.
papadiya ve leylak84 arkadaşlar siz tavuk yemiyor musunuz hiç:44: cevabınız hayati önem taşıyor:27::52:

dünkü menümü de yazayım
malumunuz oruçluydum
sahur gece 11de yapıp yattım:3-4 dilim çörekotlu peynir, 1 domates, 1 yumurta, 3yk yulaf ezmesi
iftar: az maydanoz, 6-7 gün kurusu kayısı, 1 avuç fındık (markette canım cukulata istedi kuru kayısı-fındık ile çözdük olayı)
eve gidince :1 yumurta tavada, yemek pişince 1 köle tavuğun kalçalı budu:26:, 1 bardak kefir, 3yk yulaf ezmesi
yatana kadar bol su
+1 yk zerdeçal
+1 yk keçiboynuzu tozu
+1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği tozu

.....
kilom aynı, günde 2 defa tartılıyorum baskülüm hep aynı diyor:1: ama ben bugün giyinirken bi süzülmüşlük hissettim arkadaşlar da zayıfladın dediler. inşallah inşallah bu cumaya bi 64lü rakam görsem kendime :nazar: naza boncuğu verecem bol keseden :27::52: listeyi ben yapıcam ya eeee :1::52::54:

merhaba hanımlar..

bir süredir sizi takip ediyorum, yaklaşık bir aydır karataya niyet edip diyet edemiyorum.. ama bazı alışkanlıkları yerleştirdim hayatıma. bugünse ilk defa sabah kahvaltısında karatay kahvaltısı yaptım. dişimi sıkıp kurallara uymam, bi an önce zayıflamam lazım. bu arada bebiş çalışmaları da yapıyoruz. ben beslenme kalitesini yüksek gördüğüm için hamile olsam da karataya devam etmeyi düşünüyorum. şu an 72 kiloyum ve hedefim 55 olmakla birlikte hamile kalırsam kilo almamak için çaba sarf edeceğim. ne dersiniz doğru yapıyor muyum?

kahvaltı

2 haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
avuç içi kadar beyaz peynir
yarım çay bardağı fındık
ve şekersiz çay

aralarda

şekersiz limonlu çay

öğle yemeği

yarım kase mercimek çorbası
çok çok çok az pilav üstü nohut -işteyim ve mecbur kaldım-
turşu ve bi kase yoğurt

işte böyleee...

umarım başarabilirim. bir de kitabı okudum ama tam anlamadım. istediğim zaman süt ya da soda içebilir miyim?

09 kahvaltı:
2 yumurta
2 ceryy domates salatalık
6 zeytin
1 avuç peynir
1 ç.b ceviz

saat 13 de
1 s.b kefir
1ç.b antep fıştığı
1 küçük trabzon hurması

akşam saat 18 de
3 kaşıl bulgur pilavı
kereviz yemeği
1 tavuk but

aralarda rezene ve yeşil çay ve boll su

benim bugünkü menüm kıslarrrr

merhaba hanımlar..

bir süredir sizi takip ediyorum, yaklaşık bir aydır karataya niyet edip diyet edemiyorum.. ama bazı alışkanlıkları yerleştirdim hayatıma. bugünse ilk defa sabah kahvaltısında karatay kahvaltısı yaptım. dişimi sıkıp kurallara uymam, bi an önce zayıflamam lazım. bu arada bebiş çalışmaları da yapıyoruz. ben beslenme kalitesini yüksek gördüğüm için hamile olsam da karataya devam etmeyi düşünüyorum. şu an 72 kiloyum ve hedefim 55 olmakla birlikte hamile kalırsam kilo almamak için çaba sarf edeceğim. ne dersiniz doğru yapıyor muyum?

kahvaltı

2 haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
yarım çay bardağı fındık
ve şekersiz çay

aralarda

şekersiz limonlu çay

öğle yemeği

turşu ve bi kase yoğurt

işte böyleee...

umarım başarabilirim. bir de kitabı okudum ama tam anlamadım. istediğim zaman süt ya da soda içebilir miyim?

Hoşgeldiniz.
Süt Soda akşam 8 den sonra birsey yemedigimiz için içebiliriz diye biliyorum ben. aralarda bitki çayı normal çay falan. menünüz bence güzel. tabi daha iyi yorum yapacaklarda var elbet :) Kolay gelsin.

öğle yemeği saatim geldi,hala tıkabasa tok hissediyorum.limonlu su iştahımı kapattı. şey sorucam, mercimek köftesini öğünde istediğimiz kadar yiyebiliyo muyuz?

benim hiç uymadığım kural serbest gezmiş tavuk kuralı ve haftada 2-3 defa tavuk yiyen bir aileyiz.çok da hızlı kilo veremeyince aklıma da geliyor hani hormonlu tavuklar yüzünden mi diye!!! çünkü bir tanıdığım 6-7 yaşındaki kızında erken ergenlik gelişince çocuk endokrin uzmanına gittiler ve doktor tavuğu yasakladı, tavuk yemeyi bıraktıktan sonra hormonlar kendiliğinden düzelmiş!!! şimdi merak ediyorum listeye çok güzel uyan arkadaşlar var açıkcası listelerinde tavuğa da pek rastladığımı hatırlamıyorum.
papadiya ve leylak84 arkadaşlar siz tavuk yemiyor musunuz hiç:44: cevabınız hayati önem taşıyor:27::52:

dünkü menümü de yazayım
malumunuz oruçluydum
sahur gece 11de yapıp yattım:3-4 dilim çörekotlu peynir, 1 domates, 1 yumurta, 3yk yulaf ezmesi
iftar: az maydanoz, 6-7 gün kurusu kayısı, 1 avuç fındık (markette canım cukulata istedi kuru kayısı-fındık ile çözdük olayı)
eve gidince :1 yumurta tavada, yemek pişince 1 köle tavuğun kalçalı budu:26:, 1 bardak kefir, 3yk yulaf ezmesi
yatana kadar bol su
+1 yk zerdeçal
+1 yk keçiboynuzu tozu
+1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği tozu

.....
kilom aynı, günde 2 defa tartılıyorum baskülüm hep aynı diyor:1: ama ben bugün giyinirken bi süzülmüşlük hissettim arkadaşlar da zayıfladın dediler. inşallah inşallah bu cumaya bi 64lü rakam görsem kendime :nazar: naza boncuğu verecem bol keseden :27::52: listeyi ben yapıcam ya eeee :1::52::54:

Canım ben de çok rastlamıyorum kızlarda, ben de çok sık yemiyorum belki ayda 2 ya da 3 kere gibi yerim , tavukta hormon olayına ben de katılıyorum

merhaba hanımlar..

kahvaltı

2 haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
yarım çay bardağı fındık
ve şekersiz çay

aralarda

şekersiz limonlu çay

öğle yemeği

turşu ve bi kase yoğurt

işte böyleee...

Sen de hoşgeldin aramıza , menün güzel, kuruyemişin 1 çay bardağı da olabilir, bu bir diyet değil sağlıklı yaşam şekil, o yüzden hamilelikte de devam edebilirsin , bizim de hamiş bir arkadaşımız var, süt içebilirsin serbest, sodayı önermiyor Canan hoca

öğle yemeği saatim geldi,hala tıkabasa tok hissediyorum.limonlu su iştahımı kapattı. şey sorucam, mercimek köftesini öğünde istediğimiz kadar yiyebiliyo muyuz?

içindeki bulgur oranı önemli . 2-3 kaşıgı geçmeyecek kadar bulgur yiyebildiğimize göre mercimek köfte ayarınıda ona göre ayarlayabiliriz sanırım. Bulgur kilo vermeyi etkiliyormuş.

Sen de hoşgeldin canım

Bulgur serbest ama kilo verişimizi yavaşlatabiliyor ölçülü yiyoruz 3 kaşık gibi o da , mercimek köftesi de serbest canım , öğlen öğününde yiyebilirsin abartmadan

Bende uzun zamandir tavuk tuketmeyenlerdenim aslinda.Taki haftasonu kasabimiza koy tavugu gelene kadar hemen parcalatip difrize attim.45 dk.da duduklude zor pisti valla.Aslinda tavugu cok seven ben uzun zamandir yiyemiyordum.Iyi oldu.

Ficans ozeline bakar misin?

Son düzenleme:
Bos msj atmissin canim.
Neyse 10 dk.engeline takiliriz simdi yollayamassin.10 dk.sonra yazarsan sevinirim.Simdiden sagol.

Hoşgeldiniz.
Süt Soda akşam 8 den sonra birsey yemedigimiz için içebiliriz diye biliyorum ben. aralarda bitki çayı normal çay falan. menünüz bence güzel. tabi daha iyi yorum yapacaklarda var elbet :) Kolay gelsin.

teşekkür ederim. ben işyerine süt getirdim aralarda kazınırsam içeyim diye o nedenle sordum. akşam sekizden sonra atıştırma alışkanlığı fena vardı. artık bu açığı sütle ve maden suyu ile kapatacağız.

Sen de hoşgeldin aramıza , menün güzel, kuruyemişin 1 çay bardağı da olabilir, bu bir diyet değil sağlıklı yaşam şekil, o yüzden hamilelikte de devam edebilirsin , bizim de hamiş bir arkadaşımız var, süt içebilirsin serbest, sodayı önermiyor Canan hoca

soda derken maden suyu demek istedim canım. ya ben akşam sekizden sonra istediğimiz kadar içebiliriz diye okudumdu sanki.. :44:hatırlayamadım baakk. en çok ta zihnim açılırsa mutlu olcam valla :27: bu arada balık yağı günde dört kapsül mü :52: şoktayım battık resmen :53:

teşekkür ederim. ben işyerine süt getirdim aralarda kazınırsam içeyim diye o nedenle sordum. akşam sekizden sonra atıştırma alışkanlığı fena vardı. artık bu açığı sütle ve maden suyu ile kapatacağız.

soda derken maden suyu demek istedim canım. ya ben akşam sekizden sonra istediğimiz kadar içebiliriz diye okudumdu sanki.. :44:hatırlayamadım baakk. en çok ta zihnim açılırsa mutlu olcam valla :27: bu arada balık yağı günde dört kapsül mü :52: şoktayım battık resmen :53:

Canım maden suyunu da önermiyor, hemen acıkmamıza sebep olur diye

09 kahvaltı:
2 yumurta
2 ceryy domates salatalık
6 zeytin
1 avuç peynir
1 ç.b ceviz

saat 13 de
1 s.b kefir
1ç.b antep fıştığı
1 küçük trabzon hurması

akşam saat 18 de