Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar selam , sizi çok özledim.Geçmişe bakamadım.Vukuat var mı , herşey yolunda mı ?

yaa bırakmam la kilo almam bir oldu gerci cipsler kolalar dondurmalar ekmek :) ama yedikce yiyesim geldi insilün den sanırım canan hoca der ya hep sık acıkıyorsanız en son yediğiniz yemekten dolayıdır diye hakkaten öle. tıka basa doyuyosun ama acıkıyosun karatay da o kadar az yediğim halde 2 saatte acıkmıyordum ama bu 2 ayda yemekten 4 kilo aldım. kesin başlıyorum yarın yürüyüşte yapıcam offf:14::14::14::14:

bak hala üzülüyo,kaçamak yüzünden değil ama üzüldüğün için çantalıycam şimdi seni canımcım:1::1:
tamam tamam..kıssmaa:29::30::30::30:
Kızlar selam , sizi çok özledim.Geçmişe bakamadım.Vukuat var mı , herşey yolunda mı ?
neerdesin sen beyaaa:52::52:
yaa bırakmam la kilo almam bir oldu gerci cipsler kolalar dondurmalar ekmek :) ama yedikce yiyesim geldi insilün den sanırım canan hoca der ya hep sık acıkıyorsanız en son yediğiniz yemekten dolayıdır diye hakkaten öle. tıka basa doyuyosun ama acıkıyosun karatay da o kadar az yediğim halde 2 saatte acıkmıyordum ama bu 2 ayda yemekten 4 kilo aldım. kesin başlıyorum yarın yürüyüşte yapıcam offf:14::14::14::14:

hoşgeldin canım:16:..yeniden düzene gir verirsin nasılsa üzülme:34::16::16:

hoşgeldin canım:16:..yeniden düzene gir verirsin nasılsa üzülme:34::16::16:[/QUOTE]

hoşbuldum cnm. 67 görmüsken, bugun 71 olduğumu görünce parmağımı ısırdım sinirden yarın tekrar başlıcam

tamam tamam..kıssmaa:29::30::30::30:

neerdesin sen beyaaa:52::52:

hoşgeldin canım:16:..yeniden düzene gir verirsin nasılsa üzülme:34::16::16:

dün hiç gelmedin kısss:52::52::52:nerelerdeydin özlettin kendini:16::16:

Yaaa güzeller dün gelemedim , akşam biraz keyifsizdim.Bugün de dışarı işleri falan derken anca geldim.N'abersiniz bakiim , herkes döndü di mi dün akşam?

2.öğünüm:56::56:
1 kase tavuk suyuna çorba
yoğurt
afıyet olsun bıdenem

aslında yazarken farkına vardım ama yazdım:9::9::9: 40 kg 1 çuval şekere denktir.şimdi nekadar rahatladın ohhh.
sen neyın pesındeyim:27: sağlıklı beslenemedim papişim ben hayatım boyunca.her ayın 2 haftası diyetle geçti1-2 kg
al-ver.bu da bedenime zihnime zarar verdi çoğu zaman.sonunda karatayla sağlıklı beslenebilecegımı gördüm.yaşam tarzı haline dönüştürmeye çalışıyorum.fazlalığım varsa bu arada gitsin.yoksa memnunum çok şükür.:23:

afiyet olsun canım.
ben esprısıne takıldım canımcım maksat gırgır olsun:1::1:evet reyhanım yenıden dogdum sankı:34:

dert demeyelimde endi$eleniyordum ,40 li kilolara du$mek istemem
ideak kiloda duracagini bilmiyordum ben , çok saol cevabin için
bide ben gun içinde yediklerime çok dikkat etmiyorum ,kahvaltida ekmk yiyorum azda olsa ,1 br çayima $ekerimi atiyorum
gun içindede 5 saat olayina dikkat etmiyorum, son 2-3 kg bu $ekildeyken gitti , abur cuburu kesip aksam yemegini fakirle$tirmk yetti , tabi aksam 8 den sonrada yemiyorum hiç bi$ey
spor dsen okula mecburi yuruyordum gunde yarim saat ( haftada 4 gun ) ba$ka yok, hava soguk suyu çok içemiyorum
bu halde zayiflayincada korkdum biraz :44:
hıc korkma canım.hıcbır sorun yok bence bu arada boy kg ve yasını yazabılırmısın?

Back
X