Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Adam karısı ile birlikte doktora muayene olmaya gider. Muayene biter ve doktor odasından çıkarak kadının yanına gelir ve
- "Kocanızın ölmemesini istiyorsanız şu kağıda yazdıklarımı uygulayacaksınız" der.
1- Sabahları güler yüzle güzel bir kahvaltı hazırlayın ve işe mutlu gitmesini sağlayın.
2- Öğlenleri eve geldiğinde güler yüzle karşılayın ve güzel bir öğle yemeği ile takdir edildiğini hissettirin, böylece günün geri kalan kısmını da iyi geçirmesine yardım edin.
3- Akşamları eve geldiğinde yemek özellikle güzel olmalı.
4- Eve gelince dinlenmesini sağlayın, hatta ayaklarına masaj yapın.
5-Haftada en az üç kere birlikte olun, eğer isterse daha fazla birlikte olun. "Eger bu dediklerimi harfiyen uygularsanız kocanızın sağlık yönünden hiçbir problemi olmayacak" der doktor. Eve geldiklerinde adam karısına sorar,
- "Ne dedi doktor sana?
Kadın cevaplar :
-"Ölecekmişsin. " :)

:60::60::60::60::60::60::60::60:

Eki Görüntüle 589344

:60::60::60::60: kıss bize de böyle derler kesin şimdi sana poz versekk..:60::60::60::60:

Eki Görüntüle 589240

:60::60::60::60:

1 saate kadar gelirim..beni bekleyin anacımmm:23::23:

Bekliyos gel bakam:9::9::9:

Kızım kararverdim kendime bir ayar çekeceğim:9: malum onlar çok kalabalıklar Anca yetişir.O nedenle sadece bana ayar çeksek iyi olur.Mesela beni tatlı cadıya dönüştürsek :10:burnumu kıvırsamda herşey kolileniverse.En kafamı karıştıran nokta koli bulmak.Gerisine kararverdim hepsini tıkı tıkı vereceğim.Başka çarem yok.Artık çeri çöpü yerleşirken halledeceğim.Önce koli bulmam ve ağızlarını sıkı sıkı bantlamam gerek.Yoksa benim koca ortada gördüğü ne varsa attırır.( plazma tv yi bile attırmaya kalkıyor ,o derece yani) evimde monte şeyler var (su artırma cihazı ,çöp öğütücüsü,klima vs gibi ) onları da söktüremezsem çöpü boylarlar.Bırak çöpe gitsinler aldırırsın sonra diyorsun belki ama bazılarını ben aldım.Yine alması taktırması bana düşecek biliyorum.Şuan kafam çok karışık :37:
Evet bebişim çok akıllısın kız:9: rekor denemesini sizin üzerinizde yaptıracağım .:37:Bizim sahile dizeceğim hepinizi sırayla :9: Halktan insanlarımıza da fırça ,boya ve tual vereceğim .Çizdirn kız kendinizi :9: Allaallahhhh meşhur olacağınız daha ne istiyonuz ki.:37:

meleksin siz nerede oturuyorsunuz? tam adres lazım bi de hangi çöp konteynırını kullandığınız:27::52: bu akşam hasılat güzel olacağa benzer, valla plazma tv için yapılır:27:
abbowww senin kocadan korkulur, su arıtma cihazı klima atılır mı kızzz. bizim evde genelde ben atıcıyımdır elima takılanı çocukların oyuncağını falan tabi doldururum çöpe, gazte ortalıktaysa ve okuyan yoksa o günün gazatesiyse bile kağıt çöpüne tıkarım. elektronik eşya alır sıkılırım ama başkasına veririm ama elektronikleri atmaya kıyamam.
ekmek yapma makinem- katı meyve sıkacağı-ha bi de ekmek kızartma makinesi ööööyle duyor ne yapsam kime versem diye bekliyo. sonuncusunnu hiç ilk ikisini de yılda 2 defa kullanıyorum.
senin işin de zor be meleksin adam söktürüyo ama taktırmıyo, ilginç yaniii bu erkekler de

yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.:kkk:sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa:kkk::kkk:

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...:kkk::kkk::kkk:
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..

kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

eksiğim varsa kızzlar tamamlayınız lütfen..:16::16:

Son düzenleme:
Bekliyos gel bakam:9::9::9:
geldim kıss geldim:38:..bugün akşama kaa burda nöbetçiyim..:52::52:
meleksin siz nerede oturuyorsunuz? tam adres lazım bi de hangi çöp konteynırını kullandığınız:27::52: bu akşam hasılat güzel olacağa benzer, valla plazma tv için yapılır:27:
abbowww senin kocadan korkulur, su arıtma cihazı klima atılır mı kızzz. bizim evde genelde ben atıcıyımdır elima takılanı çocukların oyuncağını falan tabi doldururum çöpe, gazte ortalıktaysa ve okuyan yoksa o günün gazatesiyse bile kağıt çöpüne tıkarım. elektronik eşya alır sıkılırım ama başkasına veririm ama elektronikleri atmaya kıyamam.
ekmek yapma makinem- katı meyve sıkacağı-ha bi de ekmek kızartma makinesi ööööyle duyor ne yapsam kime versem diye bekliyo. sonuncusunnu hiç ilk ikisini de yılda 2 defa kullanıyorum.
senin işin de zor be meleksin adam söktürüyo ama taktırmıyo, ilginç yaniii bu erkekler de

bugün 8.30 da evden çıkıcam akşam 4 te iş çıkışı ..
yarın öğlene kadar evdeyim:52::52:..malum tartı günü iyi oldu:32::32:..hem formatlarıda kontrol ederim..:27::27:uymayanları uyarmaca:kkk::kkk::20::20:

dün nooldu paylaşmadım sizlerle:53::53:.sen nöbet listesi değişsin ve 31 aralık bana yazılmasın mı.:53:.benim nöbetlerimi başka bir arkadaş tutuyordu..o da uygun değil:37:..ortalık karıştı.:35::35:.sorumlu arkadaşa gittim dedim planlar yapıldı misafirim gelicek nappçaz hiç son anada değişiklik olur mu:47: resmi olarak da benim adım göründüğü için kabak bana patlıyor tabii:36::36:..neyse ki ogünü benim nöbetimi tutan arkadaşla sorumlu arkadaş yarı yarıya bölüştüler hallettik:18::18:

çok büyük varıta atlattım yanii..ayın başında olsa ayarlar insan ama yılbaşına 4 gün kala yapılır mı bu beyaaa:47::47:

canim gecmis olsun...iyi atlatmissin...

9bf8710474f7.gif

günaydın​

canim bu soguk kis gununde icimizi isittin....

Kızlar geçmişi okurken sayfa kendiliğinden takılıyor,kapanıyor.Alıntıları zor yapıyorum.Aklımdakiler :
ramaska canım benim dün ben çoklu bir alıntı yaptım sana cevap verecektim ama Malesef net takılıyor alıntıları geri siliyor.Baya bir uğraştım,çıkmam gerekti .Kızına geçmiş olsun canım.Umarım şimdi iyidir.:16:

canim cok sukur iyiyiz.hersey yolunda....tadilat isi kotu supriz olmus...canim sen halledersin kolay gelsin....

Günaydınnn :) Dün aç kalmakla birlikte güzel bir gün geçirdiğim söylenemez ama diyetimi bozmadım, çok zorlandım ama bozmadım :)
Bugün ise dün söz verdiğim gibi makyaj yapmaktan vazgeçip kahvaltı yaptım :1: öğle yemeğimi akşamdan hazırlayıp yanımda getirdim. Haftaya çarşamba tartıda göreceğim rakam beni çok heyecanlandırıyor :)

Neden aç kaldığıma gelince unutkanlığım nedeniyle akşam 60 km yol yapmak zorunda kaldım ve akşam yemeği saatinde ben yollardaydım, spor salonundan çıkmak zorunda kaldım, neyse ki 20 dk yürüyüş yapabilmiştim :1:

canim biz kadinlar istersek herseyin ustesinden geliriz...eminim bir kac gun icinde kahvaltinida yaparsin makyajinida...

Adam karısı ile birlikte doktora muayene olmaya gider. Muayene biter ve doktor odasından çıkarak kadının yanına gelir ve
- "Kocanızın ölmemesini istiyorsanız şu kağıda yazdıklarımı uygulayacaksınız" der.
1- Sabahları güler yüzle güzel bir kahvaltı hazırlayın ve işe mutlu gitmesini sağlayın.
2- Öğlenleri eve geldiğinde güler yüzle karşılayın ve güzel bir öğle yemeği ile takdir edildiğini hissettirin, böylece günün geri kalan kısmını da iyi geçirmesine yardım edin.
5-Haftada en az üç kere birlikte olun, eğer isterse daha fazla birlikte olun. "Eger bu dediklerimi harfiyen uygularsanız kocanızın sağlık yönünden hiçbir problemi olmayacak" der doktor. Eve geldiklerinde adam karısına sorar,
- "Ne dedi doktor sana?
Kadın cevaplar :

:52::52::52::52::52:

kizlar yarin tarti gunu bakalim ne olacak ....

kizlar birsey rica edicem.....biz hala kizimiza isim bulamadik...soyle degisik guzel anlamli kiz isimleri ariyorum fikir verirseniz sevinirim...

buda benden :1::1::1::1:
karataydan haberi olmayan kilo veremeyen bir kadin diyetisyene gider... kilo vermek istedigini soyler....

doktor bey kadinin eline bir liste tutusturur....
1 dilim kepek ekmegi kibrit kutusu kadar peynir 5 zeytin...
2 kasik pilav 5 kasik sebze yemegi.........

kadin listeyi okur ve doktor beye sorar:
doktor bey bunlari yemekten once mi yiyecegiz yoksa yemekten sonra mi???

:60::60::60::60::60:

- "Ne dedi doktor sana?
Kadın cevaplar :

Eki Görüntüle 589344

:60::60::60::60: kıss bize de böyle derler kesin şimdi sana poz versekk..:60::60::60::60:

tünaydın kıslar:3::3:hasta da değilim ama keyifsizim yaw:44::44:konuşmak dahi istemiyorum 2 gündür:50::50:
kahvaltım:56::56:
çökelekli yumurta
zeytin
pastırma
bol maydonoz
antep fıstığı

herkeslere merhabaa
bu sabah sonunda içime sinen bir karatay kahvaltısı yaptım uzundur beceremiyordum.
2soğanlı yumurta
beyaz peynir
zeytin
ve badeem
açık şekersiz çay....

sersum,bacım nöbetten son anda kurtulmuşsun,sevindim senin adına:52::52:
melexin,sana da kolay gelsin bacım,ev toplamaktan zor bişey yok:50::50:

bilirim kıss tabii:27::27: pampiş saat 8.30 a kaa yoksa bil ki ya misafiri geldi ya da o kahvaltıya gitti bir yere:1::1:
iyiyim bebeeem.. acildeyim bugün saat 4 e kadar bilg.var net. var daha ne olsun:27:..bi de hasta az olursa ballı kaymak.:52::52:.fonda da müzik açtım:24::24:

anam anam diyyim ben sağaa..sen yazarken ben strese girdim:35::35:..secret ta yapsak çözüm yok bebişim..sen kurtarabildiğini kurtar artık:44:..yakın olsak gelirdimm:5:..tahmin edersin ki kolileme konusunda kimse elime su dökemez:27::27:
züpperrr kolay gelsın bebişim:16:

Eki Görüntüle 589344

:60::60::60:

kizlar yarin tarti gunu bakalim ne olacak ....

kizlar birsey rica edicem.....biz hala kizimiza isim bulamadik...soyle degisik guzel anlamli kiz isimleri ariyorum fikir verirseniz sevinirim...

buda benden :1::1::1::1:
karataydan haberi olmayan kilo veremeyen bir kadin diyetisyene gider... kilo vermek istedigini soyler....

doktor bey kadinin eline bir liste tutusturur....
1 dilim kepek ekmegi kibrit kutusu kadar peynir 5 zeytin...
2 kasik pilav 5 kasik sebze yemegi.........

kadin listeyi okur ve doktor beye sorar:
doktor bey bunlari yemekten once mi yiyecegiz yoksa yemekten sonra mi???

elif,elif,elif :))))

:49:Tünaydın kızlar öncelikle hatırlanmak çok güzel herkese çok teşekkür ederim ben artık daha sık girmek istiyorum buraya diyet yapmasamda sohbetlerinizi çok özledim ayrıca kilo bildirimi değil ama menü bildirimi yapmak istiyorum bugünden itibaren

:49:Hamile Kahvaltım:49:

:56: 1 haşlanmış yumurta
:56: peynir
:56: 3 çeri domatesi
:56: biraz ceviz
:56: tereyağı
:56: 2 çay kaşığı bal
:56: 1 bardak şekersiz çay
:56: 3 tane günkurusu

1 saat yürüyüş yaptım 5000 adım attım şimdilik bu kadar aslında bu kahvaltıyla acıktım ekmek yemeyince hamile olduğum için az geldi galiba :9::9:

geldim kıss geldim:38:..bugün akşama kaa burda nöbetçiyim..:52::52:

canım kolay gelsin:54:
tünaydın kıslar:3::3:hasta da değilim ama keyifsizim yaw:44::44:konuşmak dahi istemiyorum 2 gündür:50::50:
kahvaltım:56::56:
çökelekli yumurta
zeytin
pastırma
bol maydonoz
antep fıstığı
Leylakımmm bidenem anneni ve arkadaşlarını özledin bencee gene gidecek misin annene:54:

:49:Tünaydın kızlar öncelikle hatırlanmak çok güzel herkese çok teşekkür ederim ben artık daha sık girmek istiyorum buraya diyet yapmasamda sohbetlerinizi çok özledim ayrıca kilo bildirimi değil ama menü bildirimi yapmak istiyorum bugünden itibaren

:49:Hamile Kahvaltım:49:

:56: 1 haşlanmış yumurta
:56: peynir
:56: 3 çeri domatesi
:56: biraz ceviz
:56: tereyağı
:56: 2 çay kaşığı bal
:56: 1 bardak şekersiz çay
:56: 3 tane günkurusu

1 saat yürüyüş yaptım 5000 adım attım şimdilik bu kadar aslında bu kahvaltıyla acıktım ekmek yemeyince hamile olduğum için az geldi galiba :9::9:

canim hosgeldin.ben 8 aylik hamileyim....
canim sen ne kadarlik hamilesin...ayrica dogru yerdesin.burasi insani motive ediyor...ins.saglikli bir sekilde hamileligini tamamlar bebegine kavusursursun....:46:

iyiniyetlim leylakcim papadiyam nasilsiniz...nasil gidiyor...
leylakcim hayirdir ins.hersey yolundadir...sana kahve yolluyorum...ayaklarini uzatip guzelce kahveni ic canim....
kizlar herkese kahve gonderiyorum....:7: afiyet olsun....

maral hosgeldin...senin nasil gidiyor karatay...

canim hosgeldin.ben 8 aylik hamileyim....
canim sen ne kadarlik hamilesin...ayrica dogru yerdesin.burasi insani motive ediyor...ins.saglikli bir sekilde hamileligini tamamlar bebegine kavusursursun....:46:

çok teşekkür ederim canım inşallah bebeklerimize sağlıklı ve hayırlısıyla kavuşuruz.ben 16+2 haftalık hamileyim 4 aylık yani boyum 1,68 hamile kaldığım kilo 70,700 şimdi bilmiyorum ama en son 72yi gördüm kan ilaçlarım yüzünden kabızlık çekiyorum ondan yüksek çıkıyor kilom hamileyim diye biraz bırakmıştım kendimi ama bugünden itibaren daha sağlıklı beslenmeye ve mutlaka yürüyüş yapmaya karar verdimki doğum sonrasında fazla kilolarla daha fazla uğraşmayayım hem daha hedefime inmeme 5 kilo varken hamile kaldım ama olsun bebeşim iyi olsunda veririm ben ya sen kaçla hamile kaldın ve kaç kilo aldın

Leylakımmm bidenem anneni ve arkadaşlarını özledin bencee gene gidecek misin annene:54:

olabilir canım,annemler gelecek yılbaşında.sanırım tayin meselesinin sıkıntısı var olacak mı olmayacak mı diye:44::44:

iyiniyetlim leylakcim papadiyam nasilsiniz...nasil gidiyor...
leylakcim hayirdir ins.hersey yolundadir...sana kahve yolluyorum...ayaklarini uzatip guzelce kahveni ic canim....
kizlar herkese kahve gonderiyorum....:7: afiyet olsun....

maral hosgeldin...senin nasil gidiyor karatay...

iyiyim canım,sen de iyisindir inşallah:16::16:
herşey yolunda canım,sadece sıkıldım nedense.
kahve için sağol canım benim,içmiş kadar oldum sağolasın
:38::38:

herkeslere merhabaa
bu sabah sonunda içime sinen bir karatay kahvaltısı yaptım uzundur beceremiyordum.
2soğanlı yumurta
beyaz peynir
zeytin
ve badeem
açık şekersiz çay....

bende buna benzer kahvaltı yapıyorum 10 günde 3 kilo verdim .pilatesle birlikte tabi.bol su içiyorum değişmez klasik:D.ben ilk doğumumdan sonra çok kilo almıştım.18 kilo vedim.şimdi ikinci kez anne oldum tam 22 kilo aldım doğumla birazı gitti 15 kilo vereceğim.10 gün önce başladım ve 3 kilo vermişim.kaldı 12 kilo.inş veririm ...

Son düzenleme:
Back
X