çok teşekkür ederim canım inşallah bebeklerimize sağlıklı ve hayırlısıyla kavuşuruz.ben 16+2 haftalık hamileyim 4 aylık yani boyum 1,68 hamile kaldığım kilo 70,700 şimdi bilmiyorum ama en son 72yi gördüm kan ilaçlarım yüzünden kabızlık çekiyorum ondan yüksek çıkıyor kilom hamileyim diye biraz bırakmıştım kendimi ama bugünden itibaren daha sağlıklı beslenmeye ve mutlaka yürüyüş yapmaya karar verdimki doğum sonrasında fazla kilolarla daha fazla uğraşmayayım hem daha hedefime inmeme 5 kilo varken hamile kaldım ama olsun bebeşim iyi olsunda veririm ben ya sen kaçla hamile kaldın ve kaç kilo aldın
canim benim durumum facia ama tek tesellim kizimi saglikli bir bsekilde kucagima almak....kiloyuda halledicem sonra ins....
canim ben yillardir kilo problemiyle ugrasiyorum .ben karatayla 8 kilo verip tatile gittim 2-3 ayda 10 kilo geri aldim...3.5 aylikken hamile oldugumu ogrendim.suan 90 kiloyum.tam 20 kilo aldim.ustelik benim boyumda kisa...
ama ins.hayirlisiyla dogum ve emzirme doneminden sonra kilo problemini kesin halledicem ve seytanin bacagini kiricam ins...buna gercekten inaniyorum.burdaki arkadaslari gorunce benimde basarmam imkansiz degil...moral ve motivasyon cok onemli....