Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok teşekkür ederim canım inşallah bebeklerimize sağlıklı ve hayırlısıyla kavuşuruz.ben 16+2 haftalık hamileyim 4 aylık yani boyum 1,68 hamile kaldığım kilo 70,700 şimdi bilmiyorum ama en son 72yi gördüm kan ilaçlarım yüzünden kabızlık çekiyorum ondan yüksek çıkıyor kilom hamileyim diye biraz bırakmıştım kendimi ama bugünden itibaren daha sağlıklı beslenmeye ve mutlaka yürüyüş yapmaya karar verdimki doğum sonrasında fazla kilolarla daha fazla uğraşmayayım hem daha hedefime inmeme 5 kilo varken hamile kaldım ama olsun bebeşim iyi olsunda veririm ben ya sen kaçla hamile kaldın ve kaç kilo aldın

canim benim durumum facia ama tek tesellim kizimi saglikli bir bsekilde kucagima almak....kiloyuda halledicem sonra ins....

canim ben yillardir kilo problemiyle ugrasiyorum .ben karatayla 8 kilo verip tatile gittim 2-3 ayda 10 kilo geri aldim...3.5 aylikken hamile oldugumu ogrendim.suan 90 kiloyum.tam 20 kilo aldim.ustelik benim boyumda kisa...

ama ins.hayirlisiyla dogum ve emzirme doneminden sonra kilo problemini kesin halledicem ve seytanin bacagini kiricam ins...buna gercekten inaniyorum.burdaki arkadaslari gorunce benimde basarmam imkansiz degil...moral ve motivasyon cok onemli....

canim gecmis olsun...iyi atlatmissin...

canim bu soguk kis gununde icimizi isittin....
:
sağol canım.atlattım çok şükür.:27:
kizlar yarin tarti gunu bakalim ne olacak ....

kizlar birsey rica edicem.....biz hala kizimiza isim bulamadik...soyle degisik guzel anlamli kiz isimleri ariyorum fikir verirseniz sevinirim...

buda benden :1::1::1::1:
karataydan haberi olmayan kilo veremeyen bir kadin diyetisyene gider... kilo vermek istedigini soyler....

doktor bey kadinin eline bir liste tutusturur....
1 dilim kepek ekmegi kibrit kutusu kadar peynir 5 zeytin...
2 kasik pilav 5 kasik sebze yemegi.........

kadin listeyi okur ve doktor beye sorar:
doktor bey bunlari yemekten once mi yiyecegiz yoksa yemekten sonra mi???

:60::60::60::60::60:

canım ben sana 3 isim vereyim
1-kızımın adı Pelinsu
2-eşimin kızıma koymak istediği isim Melisa
3-yeğenimin ismi Neva

:60::60::60::60: karataya geçse iyi olacak hatun.

:60::60::60::60:
sersum canim ins.mesaim iyi gecer....kolay gelsin....
inşallah canım:16::16:..şimdilik iyi sayılır:nazar::nazar:
:42::42::42::16::16::16:

2. öğünüm..işyerinde de protein varmış çok şükür.:1::1:
:56::56:
fırında 1 parça tavuk
cacık
evden getirdiğim 4 köfte
yarım kase yoğurt

bende buna benzer kahvaltı yapıyorum 10 günde 3 kilo verdim .pilatesle birlikte tabi.bol su içiyorum değişmez klasik:D.ben ilk doğumumdan sonra çok kilo almıştım.18 kilo vedim.şimdi ikinci kez anne oldum tam 22 kilo aldım doğumla birazı gitti 15 kilo vereceğim.10 gün önce başladım ve 3 kilo vermişim.kaldı 12 kilo.inş veririm ...

canim oncelikle bebegin saglikli anali babali buyusun....suan bebegin nekadarlik emziriyormusun...bende 8 aylik hamileyim ve 20 kilo aldim....
ins.canim saglikli bir sekilde kilo verirsin ve geri gelmez....

sersum canim isimler icin tesekkurler....mesainin iyi gecmesine sevindim....

Son düzenleme:
canim benim durumum facia ama tek tesellim kizimi saglikli bir bsekilde kucagima almak....kiloyuda halledicem sonra ins....

canim ben yillardir kilo problemiyle ugrasiyorum .ben karatayla 8 kilo verip tatile gittim 2-3 ayda 10 kilo geri aldim...3.5 aylikken hamile oldugumu ogrendim.suan 90 kiloyum.tam 20 kilo aldim.ustelik benim boyumda kisa...

ama ins.hayirlisiyla dogum ve emzirme doneminden sonra kilo problemini kesin halledicem ve seytanin bacagini kiricam ins...buna gercekten inaniyorum.burdaki arkadaslari gorunce benimde basarmam imkansiz degil...moral ve motivasyon cok onemli....

bende ilk bebeğimde tam 20 kilo aldım ama hepsi gitti şimdi 2.ye allah kerim bakalım nasıl olacak daha başında sayılırım çünkü asıl kilo alınan aylara daha gelmedim.Verirsin kilo falan kalmaz ben kendimden biliyorum yeterki iste ben çok iştahlı yemek yemeyi seven biriyim ben kilo verdiysem herkes verir diyorum

züpperrr kolay gelsın bebişim:16:

:60::60::60:
:52::52::52::16::16::16:
:49:Tünaydın kızlar öncelikle hatırlanmak çok güzel herkese çok teşekkür ederim ben artık daha sık girmek istiyorum buraya diyet yapmasamda sohbetlerinizi çok özledim ayrıca kilo bildirimi değil ama menü bildirimi yapmak istiyorum bugünden itibaren

:49:Hamile Kahvaltım:49:

:56: 1 haşlanmış yumurta
:56: peynir
:56: 3 çeri domatesi
:56: biraz ceviz
:56: tereyağı
:56: 2 çay kaşığı bal
:56: 1 bardak şekersiz çay
:56: 3 tane günkurusu

1 saat yürüyüş yaptım 5000 adım attım şimdilik bu kadar aslında bu kahvaltıyla acıktım ekmek yemeyince hamile olduğum için az geldi galiba :9::9:
harikasın canım:16::16::nazar::nazar:
:1::1::1::1::1: canim ilk kizimin adi elifsude............
senin kızında benim ki gibi suluymuş kıss..:9::9::9:
tünaydın kıslar:3::3:hasta da değilim ama keyifsizim yaw:44::44:konuşmak dahi istemiyorum 2 gündür:50::50:
kahvaltım:56::56:
çökelekli yumurta
zeytin
pastırma
bol maydonoz
antep fıstığı
afiyet olsun bebeemm.:16:
nooldu bakiim leylakıma:38::29:

canım kolay gelsin:54:
:
:38::29::29:
olabilir canım,annemler gelecek yılbaşında.sanırım tayin meselesinin sıkıntısı var olacak mı olmayacak mı diye:44::44:

herşey yolunda canım,sadece sıkıldım nedense.
kahve için sağol canım benim,içmiş kadar oldum sağolasın
:38::38:

sen de benim dertlerdesin biliyorum canım:5::5:..hayırlısı olsun bebeemm bak benim herşey yolunda gitti sende de öyle olacak inşallah canım:38::29::29::16:..komiklikte yaptım kıss bak gülün diyee:27::27:

Son düzenleme:
ben öğlen yemeğimide yedim

:49: Hamile Öğlen Yemeği:49:

:56: 1 kase düğün çorbası
:56: 3-4 kaşık nohut
:56: 1 tabak zeytin yağlı ıspanak
:56: 2 kaşık yoğurt
:56: mevsim salatası
:56: turşu yedim birazcık ama ben hep ekşi aşeriyorum yedim valla :9::9:
:56: veeeeeeeee irmik tatlısı yedim onuda canım istedi ama sonradan rahatsız etti beni keşke yemeseydim.:17:

Kahvaltı
2 yumurta ile yapılmış bol peynirli omlet
1 çeri domates :)
Az peynir
4 ceviz
Şekersiz form çayı

Öğlen (daha yemedim birazdan yicem)
5 tane mercimek köftesi bol marul ve limon ile :)

Akşamada koyma çıkardım ya kıymalı yumurta yaparım Yada köfte yoğurt takılırım:)

Kabızlık sorunum var ama kayısı maydonoz sevmem ve yiyemiyorum. Sebze ve yeşilliklerlede pek aram yok malesef:( hergün form çayı içiyorum ama nafile. 3 günde anca çıkıyorum wc ye :(
Ne yapabilirim?

2. Sorum regl günlerinde kilolarda ne gibi değişiklik oluyor. Biraz daha fazla mı çıkıyor kilo. Ve bittikten sonra kiloda bi azalma oluyo bu konuda hiç bi fikrim yok ?

ben öğlen yemeğimide yedim

:49: Hamile Öğlen Yemeği:49:

:56: 1 kase düğün çorbası
:56: 3-4 kaşık nohut
:56: 1 tabak zeytin yağlı ıspanak
:56: 2 kaşık yoğurt
:56: mevsim salatası
:56: turşu yedim birazcık ama ben hep ekşi aşeriyorum yedim valla :9::9:
:56: veeeeeeeee irmik tatlısı yedim onuda canım istedi ama sonradan rahatsız etti beni keşke yemeseydim.:17:

canım siz hamişler arada kaçamak yapıcaanız tabii..bebiş ister siz istemesenizde canım:16::16:

Kabızlık sorunum var ama kayısı maydonoz sevmem ve yiyemiyorum. Sebze ve yeşilliklerlede pek aram yok malesef:( hergün form çayı içiyorum ama nafile. 3 günde anca çıkıyorum wc ye :(
Ne yapabilirim?

2. Sorum regl günlerinde kilolarda ne gibi değişiklik oluyor. Biraz daha fazla mı çıkıyor kilo. Ve bittikten sonra kiloda bi azalma oluyo bu konuda hiç bi fikrim yok ?

canım wc sorunu hepimizde oluyor arada mesela ben protein yapınca kesin oluyor ben de 2 doğa.an kayısılı form çay içiyorum..
iyiniyetlim de sabahları 2 hurma yiyip su içiyor bolca ..işe yaradığını söylüyor..:34:

regl zamanı nerdeyse 1-2 kilo su topluyor vücudumuz ..eğer bu dönemde kaçamak yapmayıp karataya harfiyen uyarsan metabolizma daha hızlı çalıştığı için çok daha güzel kilo verebilirsin:34::34:

Ne yapabilirim?

1-ac karnina 2-3 bardak su ve birkac tane hurma....iyiniyetli arkadasimizin tavsiyesi bagirsaklar icin.....
2- regl bir iki gun oncesi vucut su toplar.regl oncesi ve regl sirasinda tartida 1-2 kilo fazla cikar.regl donemi bittikten sonra kilo - cikar....eger regl doneminde dikkat edersen kilo bile verebilirsin....

canım siz hamişler arada kaçamak yapıcaanız tabii..bebiş ister siz istemesenizde canım:16::16:

tabii canim arada yapiyoruz da malum SIKIYONETIM var o yuzden bugun yaptigim kacamagi yazmiyorum.yarin tarti gunu moral bozmayalim...

:27::27::27::27:

canım wc sorunu hepimizde oluyor arada mesela ben protein yapınca kesin oluyor ben de 2 doğa.an kayısılı form çay içiyorum..
iyiniyetlim de sabahları 2 hurma yiyip su içiyor bolca ..işe yaradığını söylüyor..:34:

regl zamanı nerdeyse 1-2 kilo su topluyor vücudumuz ..eğer bu dönemde kaçamak yapmayıp karataya harfiyen uyarsan metabolizma daha hızlı çalıştığı için çok daha güzel kilo verebilirsin:34::34:

canim seni gormedim bende cvp yazmistim. ayni seyleri yazmisiz....
kalp kalbe karsi derler....:52::52::52::52::52:

1-ac karnina 2-3 bardak su ve birkac tane hurma....iyiniyetli arkadasimizin tavsiyesi bagirsaklar icin.....
2- regl bir iki gun oncesi vucut su toplar.regl oncesi ve regl sirasinda tartida 1-2 kilo fazla cikar.regl donemi bittikten sonra kilo - cikar....eger regl doneminde dikkat edersen kilo bile verebilirsin....

tabii canim arada yapiyoruz da malum SIKIYONETIM var o yuzden bugun yaptigim kacamagi yazmiyorum.yarin tarti gunu moral bozmayalim...

Teşekkür ederim arkadaşlar hurmayı deneyeyim.
Regl olmayı bekliyorumda o yüzden merak ettim tartıya nasıl yansıyacağını.

dediğin gibi ramaskacım,bebişini sağlıkla kucağına al,doğumdan sonra karatayla kilolarından kolayca kurtulursun merak etme:34::34:
2. öğünüm..işyerinde de protein varmış çok şükür.:1::1:
fırında 1 parça tavuk
cacık
evden getirdiğim 4 köfte
yarım kase yoğurt
afiyet olsun canım:16::16:
:52::52::52::16::16::16:

harikasın canım:16::16::nazar::nazar:

senin kızında benim ki gibi suluymuş kıss..:9::9::9:

afiyet olsun bebeemm.:16:
nooldu bakiim leylakıma:38::29:

:38::29::29:

sen de benim dertlerdesin biliyorum canım:5::5:..hayırlısı olsun bebeemm bak benim herşey yolunda gitti sende de öyle olacak inşallah canım:38::29::29::16:..komiklikte yaptım kıss bak gülün diyee:27::27:

2 gündür bi durgunluk vardı üzerimde sersumum,ama geçti:34::34:
inşallah canım,herşeyin hayırlısı:16::16:
güldüm kıss güldüm
:52::52::52:

tabiisii canım benim sizekaçamaklar feda olsun..görmezden geliriz bizz:16::16:
canim seni gormedim bende cvp yazmistim. ayni seyleri yazmisiz....
kalp kalbe karsi derler....:52::52::52::52::52:

:38::29::29: hem kalp kalbe karşı hem de aynı kafadayız canım..bu cevabı da tam ben yazıyordum ki sen benden önce davranmışsın:29::16: :9::9:

70 kilo oldum berbat hissediyorum. doğumlarımda bile max 72 olmuştum bu kadarını nasıl aldım anlamadım hiçbişeyim olmuyor.
patates gibiyim. ne yapmalıyım kilo bildirimi liste olayı nasıl oluyor?
:14:

iyiniyetlim leylakcim papadiyam nasilsiniz...nasil gidiyor...
leylakcim hayirdir ins.hersey yolundadir...sana kahve yolluyorum...ayaklarini uzatip guzelce kahveni ic canim....
kizlar herkese kahve gonderiyorum....:7: afiyet olsun....

maral hosgeldin...senin nasil gidiyor karatay...
sağol hamişim iyiyim şükür siz nasılsınız bebişin nasıl öpüyorum sizi:38:
olabilir canım,annemler gelecek yılbaşında.sanırım tayin meselesinin sıkıntısı var olacak mı olmayacak mı diye:44::44:

iyiyim canım,sen de iyisindir inşallah:16::16:
herşey yolunda canım,sadece sıkıldım nedense.
kahve için sağol canım benim,içmiş kadar oldum sağolasın
:38::38:

Gözünaydın leylakım sevindim annenlerin geleceğine.. Tayininiz de hayırlısı olur inş. sizin için annenin ve arkadaşlarının yanına gitmek istiyordun inş. olur canım benim:38:

Selam hanımlar

Bugün sabah karatay kahvaltısı yaptım
Oglen ise 2 tabak brokoli corbası içtim sadece..Az oldu ama diğer yemeğin olmasına daha var....:43:
Umarım aksama kadar idare edebilrim..

Back
X