Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

passtaa çok severimm..:27::27: kıss pandispanya tarifi klasiktir zaten..kaç yumurta koyarsan o kaa fincan un okadar fincandan 1 eksik şeker.ve vanilyaa..bukaaa.. ben böyle yapıyorum.:34:.ama yumurta sarılarını şekerle çırpıyom beyazını 1 çimdik tuzla ayrı köpürtüp en son unu ve vanilyayı ekleyip spatulayla karıştırıyom..:34::16:
Eneeem hiç dikkat etmemiştim , ööle midir harbiden?Fincan dediğin Türk kahvesi fincanı de mi? Ve kalıbın kenarları yağlanmayacak sadece altı yağlanacak de mi? Bi de o şeker bize çok gelir çünkü krema da tatlı olacak , şekeri azaltsam kabarma problemi olur mu acaba?
:ssz::ssz::ssz: sonu gayet ılımlı ve kibar yanee:ssz::ssz:

benim dedem kötağğyalıı(öyle derdi rahmetli) oradan geliyor bize kızılcık tarhanası:9::9:.ben de bayılırım:52::52:.annem heryıl yapar sağolsun:16:..sen nerden biliyon bakemm.:27::27:.genelde pek bilinmez kıss..:44::44:

format dediğin ciddi olcek di mi yanee:23:..sıkı yönetim dedik boşuna mı :27::27:

pampiş kesin bi uğrar:34:..bizim kıss sanat atölyesiyle uğraşıyordu enson:34:..ya da gutup ayucuğuna dalmış olabilür:47:..çok kızmıştı tadilatı öne aldı diye..koli yapıyordur büyük ihtimalle..:26:

Tarhanayı Gastamonu'dan biliyorum , orda çok yaparlar.Aaaa gene mi tadilat tarihi değişti , en son Nisan diyodu:37:

sabah:1 yumurta tereyağda
10 zeytin
kibrit kutusu tulum peyniri
bir salatalık.4 chery domates
15 fındık

öğlen:hazırladığım yemeği evde unutmuşum işte birşey yemedim dünkü mide yanmasından dolyı 1 litre su içtim yalnızca akşam 17:30 akadar

akşam:3 kaşık yoğurtlu,bulgurlu pazı
1 kepçe çorba
1 kase yoğurt
3 lokmalık haşlanmış tavuk
akşama kadar 1.5 litre su
öyle işte...tartım aynı aynı off bildirmiycem kilo ama haftaya kaldı umutlarım kaçamaksız olurs inşallah...

demedim mi pampiş kesin uğrar diyee:1::1::16::16:
Valla dedin , ben şahitim :52::52::52:
seneye sıkıyönetim kraliçeliğine aday olucam..:27::27:
Mutlaka olman lazım valla kızının yerinde olmak istemezdim :37::37::37:
:27::27::27::27::27:

canımsın tesekkur ederım:16::16::16:

kızılcıklar oldu selelere doldu ama gonderdıgın coraplar ayagıma olmadı :1::1::1::1:

afıyet olsun canım da ıcyagını nerden buldun kıss:1::1::1::1: lahana gec pıser dogrudur:51:

fazlası var eksıgı yok:1::1::1:

koptum bende buna valla:60::60::60:

Pampişim iç yağı yoktu tabi ki ama tereyağla yaptım , çok lezzetli oldu.Bi de lahana yumuşacık olaydı ...Çorapları bi beden büyük yollucam gelecek sefere Pampişim :52::52::52:

Eneeem hiç dikkat etmemiştim , ööle midir harbiden?Fincan dediğin Türk kahvesi fincanı de mi? Ve kalıbın kenarları yağlanmayacak sadece altı yağlanacak de mi? Bi de o şeker bize çok gelir çünkü krema da tatlı olacak , şekeri azaltsam kabarma problemi olur mu acaba?

Tarhanayı Gastamonu'dan biliyorum , orda çok yaparlar.Aaaa gene mi tadilat tarihi değişti , en son Nisan diyodu:37:

he canım türk kahvesi fincanı..şekeri az koymak daha iyi bence..keki kabartan yumurtası zaten canım..:34: şekeri kaçarsa yapış yapış oluyor..:37:ben de az koyuyom..sen 2-3 fincan az koyabilirsin..ben uzman tv de izledim bide o tarifde benimkine benziyo o 6 yumurtaya 1 bardak şeker 3/4 bardak un ve 1/4 bardak nişasta ekliyor..ve çok güzel kabarıyor..izle istersen.:34:

yine fikir değiştirmiş tabii melexine soran yok..:26: kıyamam ona ben yaa..:5::5:5 ocağa almış yine..:37:

kızım asıl tırsması gerkenler tırscek sana nooluyoo:1::1: çömezleri korkutucaktım ben:27::27:

Valla çok otoritersin Sersumum , tüylerim tiken tiken oldu okuyunca.Dedim bu tartı işi ne kaaa ciddi ve sorumluluk isteyen bi iş , ben ne kaa hafife almışım , derhal titreyip kendime gelmem lazım dedim.Ben bunları hep dedim Sersumum :37::37:

Valla çok otoritersin Sersumum , tüylerim tiken tiken oldu okuyunca.Dedim bu tartı işi ne kaaa ciddi ve sorumluluk isteyen bi iş , ben ne kaa hafife almışım , derhal titreyip kendime gelmem lazım dedim.Ben bunları hep dedim Sersumum :37::37:

öyleyim di mi alah alah hi hi :86::86:

ne sandın burda ciddi bi iş yapıyoz:kkk:..yılın en komiği seçildik diye ciddiye alınmıycak mıyım ben uleyyn :27::kkk::kkk:

geçen hafta gördük ama ciddiyetsizliği .5 kişi olur mu beyaa koca topiğin listesinde:37:.:kkk:.tırsıtmak lazım biraz.:47:.herkes öyle istedi:kkk:..istedi di mi..:44:
ben mi abarttım olayı yoksam:60::60::60:

kızzlar ben kaçarr:10::10:..kocişim çok ters bakıyo tırsstım:18::18:..yarın 11.30 a kadar burdayım..formatı hatırlatır dururum artık:1::1:.iyi geceler..:16::16:

he canım türk kahvesi fincanı..şekeri az koymak daha iyi bence..keki kabartan yumurtası zaten canım..:34: şekeri kaçarsa yapış yapış oluyor..:37:ben de az koyuyom..sen 2-3 fincan az koyabilirsin..ben uzman tv de izledim bide o tarifde benimkine benziyo o 6 yumurtaya 1 bardak şeker 3/4 bardak un ve 1/4 bardak nişasta ekliyor..ve çok güzel kabarıyor..izle istersen.:34:

yine fikir değiştirmiş tabii melexine soran yok..:26: kıyamam ona ben yaa..:5::5:5 ocağa almış yine..:37:

Yok yok , senin tarif çok güzel.Ben de buna benzer bi rulo pasta yapıyodum. 6 yumurtaya 2 fincan iyi gelir bence.6 yumurta+6 fincan un+2 fincan şeker+1 paket vanilya iyi mi sence ? Bi de ıslatıyo musun ? Süt+şekerle mi ıslatıyosun?
Ayrıca Melexin harbiden Bahtsız Bedevi.Yaaa bi insanın siniriyle bu kadar oynanır mı yaaa , günahtır.Kış günü olacak iş mi bu şimdi :37::37::37::37:

ne sandın burda ciddi bi iş yapıyoz:kkk:..yılın en komiği seçildik diye ciddiye alınmıycak mıyım ben uleyyn :27::kkk::kkk:
Güldürürken tırstıran bi bünyen var Sersumum :52::52::52:
geçen hafta gördük ama ciddiyetsizliği .5 kişi olur mu beyaa koca topiğin listesinde:37:.:kkk:.tırsıtmak lazım biraz.:47:.herkes öyle istedi:kkk:..istedi di mi..:44:
Yok yok , abartı yok , tam kıvamında , evet , hep öyle istedik Sersumum :37::37:
kızzlar ben kaçarr:10::10:..kocişim çok ters bakıyo tırsstım:18::18:..yarın 11.30 a kadar burdayım..formatı hatırlatır dururum artık:1::1:.iyi geceler..:16::16:
Cicim iyi geceler:16::16::16:

Enem topik kaldı başıma , az bekliiim bakiim gelen olucak mı?
Oyacım , seni çok merak ediyorum , lütfen gel...

Kızlar menumu yazayim ben :)
Sabah: 2 haslanmis yumurta͵ 5 siyah zeytin͵ keci peyniri͵1 biber ve 4 ceviz
Ögle: 6 izgara kofte kucuk kornison yagsiz mevsim salata

Aksam: birkac parca et

yuruyus yapamadim aksam disaridaydim. yarin spor salonunda daha cok kosarim :) Nasil olmus menum :)

hayirligeceler001bk9.jpg

Aksam.1 tas yogurt. 2 bardak su.
Yarinda + Cikarsa tartim. bundan böyle katiksiz hapis bana..:D

kızım asıl tırsması gerkenler tırscek sana nooluyoo:1::1: çömezleri korkutucaktım ben:27::27:

Valla dedin , ben şahitim :52::52::52:

Mutlaka olman lazım valla kızının yerinde olmak istemezdim :37::37::37:

Pampişim iç yağı yoktu tabi ki ama tereyağla yaptım , çok lezzetli oldu.Bi de lahana yumuşacık olaydı ...Çorapları bi beden büyük yollucam gelecek sefere Pampişim :52::52::52:

Güldürürken tırstıran bi bünyen var Sersumum :52::52::52:

Yok yok , abartı yok , tam kıvamında , evet , hep öyle istedik Sersumum :37::37:

Cicim iyi geceler:16::16::16:
:60::60::60: zengın kız fakır oglan ızlerken kacmıs muhabbet

Sabah (07:45) 3 yumurta , 1 kk b peynir , 2 y zeytin , 3 badem ,1 ceviz, çay
Öğlen (14:00) 1 s zeytin ( zeytin alıyordum da tadına bakayım dedim :9:)
Akşam (18:45) 5 kalem prizola ,3 çatal marul salatası ,10 fındık

Sabah (07:45) 3 yumurta , 1 kk b peynir , 2 y zeytin , 3 badem ,1 ceviz, çay
Öğlen (14:00) 1 s zeytin ( zeytin alıyordum da tadına bakayım dedim :9:)
Akşam (18:45) 5 kalem prizola ,3 çatal marul salatası ,10 fındık

afıyet olsun canım..salatayı az mı yapmıstın niçün oka az yedin?:51:

4 adet tereyağında köfte
1 kase yoğurt
1 bardak ayran
4 acı biber turşusu

Şekersiz Türk kahvesi
Su su su su su su :))))))))

Back
X