Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
c hıcbırıAynen canımcım yaaaaa , önce mutfak mı banyo mu ona karar veremedim , acaba ikisini de yapmasam mı![]()
sanada bebeemmmPampişim kaçtım ben , hepimize kolay gelsin![]()
tecrübeli bayanlar bu balık hapı nasıl kullnılıyo kılo vermek ısteyenler ac mı tok mu ben mar...cap aldım gunde kac tane sabak aksam mı bılgılendırebılırsenız sevınırım canlar
Leylakım biz de 4 çeyrek bilet aldık genelde amorti bilem çıkmıyor biz de pek almıyorduk ama belki şans güler dedim meleksin şansı var bende şans oyunlarında![]()
canim bence yememekle en buyuk kacamagi yapmissin....yemezsen metabolizman calismaz...kilo veremezsin....
![]()
temizlik bitti ama şimdi de kurabiye falan yapmam lazım ama ne yapıcam hiç bilmiyorum.pööfffff![]()
tuzlu tatlı hangisinden yapmayı düşünüyorsun canım?
c hıcbırı
sanada bebeemmm
sabah ıkı aksam ıkı kapsul yemeklerle canım![]()
tuzlu tatlı hangisinden yapmayı düşünüyorsun canım?
Merhaba arkadaşlar,Canan hoca birazdan Kanaltürk'te,Derya Baykal'ın programına çıkacak![]()
Hımmm ya aslında okuldan geç geldim. ev de de bi kaç sorun olunca saat 11 oldu. o saatten sonra da yemek yyesim gelmedi. Zaten acıkmamıştımda. dedim yoğurt yiyim . evde yiyecek birşeyde yoktu. geç olmasaydı yiyecektim gene:S
bu gün 1 haftam doluyo ve bugün regl oldum. tartıldım. 1 kilo vermiş gözüküyorum. regl olmasam daha mı cok olurdu acep :S
boncuk kazananlar yani kilo verenler
( size altın madalya yakışır ama elimizde boncuk var )
1.meleksin % 1,1897![]()
2.sersum % 1,266![]()
3.akrep % 1,097![]()
4.fbmy % 0,829
5.ficans % 0,757
öpücük kazananlar (esasında onlar sıfırcı)
papadiya % 0
birdy % 0
elifezgi % 0
kadifegul % 0
teneke madalya kazananlar, hem de konserve balık kutusundan yapılmış
iyiniyetli +0,809![]()
zor durumda kalirsak ac kalmamak icin evet canim....afiyet olsun....Kızlar ne soracağım çok zor durumda kalırsanız dışarıda tavuk şiş ızgara tarzı şeyler yiyor musunuz?
(iyiniyetli arkadasimizin mazereti var )boncuk kazananlar yani kilo verenler
( size altın madalya yakışır ama elimizde boncuk var )
1.meleksin % 1,1897![]()
2.sersum % 1,266![]()
3.akrep % 1,097![]()
4.fbmy % 0,829
5.ficans % 0,757
öpücük kazananlar (esasında onlar sıfırcı)
papadiya % 0
birdy % 0
elifezgi % 0
kadifegul % 0
teneke madalya kazananlar, hem de konserve balık kutusundan yapılmış
iyiniyetli +0,809![]()
nasıl gıdıyor dıyet canım ben bozdum ya kahvaltıya ıkı dılım ekmek ekledım bıde meyvemıde yıyorum gunduzlerı daha tartılmadım haftaya tartılacağım su balık yağı hapını aldım onada basladım :) oğrencı ıcın gercekten anlama kapasıtenı yukseltıyor malum sınıavlara az kaldı bıde bırav depresıve havan gıdıyor senden ne alem?
canim regli doneminde fazla cikiyor.bitince daha cok farkedecektir....
melexin canim tebrikler.....
kilo veren yerinde sayan herkesi tebrik ediyorum.....
iyiniyetlimin zaten mazereti var...haftaya daha iyi olacaktir canim....
zor durumda kalirsak ac kalmamak icin evet canim....afiyet olsun....