Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kilo veren arkadaşları tebrik ederrim..:kkk:
menülerim...sabah sadece omlet......:ssz:
sersum beni pıçaklamasın diye sıkıyım dedim bugun....:1:

tecrübeli bayanlar bu balık hapı nasıl kullnılıyo kılo vermek ısteyenler ac mı tok mu ben mar...cap aldım gunde kac tane sabak aksam mı bılgılendırebılırsenız sevınırım canlar

Aynen canımcım yaaaaa , önce mutfak mı banyo mu ona karar veremedim , acaba ikisini de yapmasam mı :37::37::37:
c hıcbırı:60::60::60:

Pampişim kaçtım ben , hepimize kolay gelsin :54::54::54:
sanada bebeemmm:37:

tecrübeli bayanlar bu balık hapı nasıl kullnılıyo kılo vermek ısteyenler ac mı tok mu ben mar...cap aldım gunde kac tane sabak aksam mı bılgılendırebılırsenız sevınırım canlar

sabah ıkı aksam ıkı kapsul yemeklerle canım:kkk:

Leylakım biz de 4 çeyrek bilet aldık genelde amorti bilem çıkmıyor biz de pek almıyorduk ama belki şans güler dedim meleksin şansı var bende şans oyunlarında:1::1::1::1:

iyiniyetlim benim eşim de geçen yıllarda en az 4-5 tane alırdı sanki milyonlar bize çıkıyomuş gibi:27::27:bu sene ben hiç almamayı düşünüyodum ama eşim dayanamadı yine birer tane bari alalım dedi,aldık biz de...bugüne kadar kazandığmız en büyük para 16 tl.o da 2-3 yıl önceydi:9::9:

temizlik bitti ama şimdi de kurabiye falan yapmam lazım ama ne yapıcam hiç bilmiyorum.pööfffff:37::37::37:

canim bence yememekle en buyuk kacamagi yapmissin....yemezsen metabolizman calismaz...kilo veremezsin....

:20::20::20::20::20::20::20::20:

Hımmm ya aslında okuldan geç geldim. ev de de bi kaç sorun olunca saat 11 oldu. o saatten sonra da yemek yyesim gelmedi. Zaten acıkmamıştımda. dedim yoğurt yiyim . evde yiyecek birşeyde yoktu. geç olmasaydı yiyecektim gene:S
bu gün 1 haftam doluyo ve bugün regl oldum. tartıldım. 1 kilo vermiş gözüküyorum. regl olmasam daha mı cok olurdu acep :S

tuzlu tatlı hangisinden yapmayı düşünüyorsun canım?

nasıl gıdıyor dıyet canım ben bozdum ya kahvaltıya ıkı dılım ekmek ekledım bıde meyvemıde yıyorum gunduzlerı daha tartılmadım haftaya tartılacağım su balık yağı hapını aldım onada basladım :) oğrencı ıcın gercekten anlama kapasıtenı yukseltıyor malum sınıavlara az kaldı bıde bırav depresıve havan gıdıyor senden ne alem?

boncuk kazananlar yani kilo verenler
( size altın madalya yakışır ama elimizde boncuk var )
1.meleksin % 1,1897 :nazar: :72::72::72:
2.sersum % 1,266 :nazar: :72::72:
3.akrep % 1,097 :nazar: :72:
4.fbmy % 0,829 :nazar:
5.ficans % 0,757 :nazar:

öpücük kazananlar (esasında onlar sıfırcı)
papadiya % 0 :54:
birdy % 0 :54:
elifezgi % 0 :36:
kadifegul % 0 :54:

teneke madalya kazananlar, hem de konserve balık kutusundan yapılmış:30:
iyiniyetli +0,809 :20:

igneoyam hosgeldin.nasilsin.nasil gecti testlerin.saglik durumun nasil.ins.hersey yolundadir canim....

Hımmm ya aslında okuldan geç geldim. ev de de bi kaç sorun olunca saat 11 oldu. o saatten sonra da yemek yyesim gelmedi. Zaten acıkmamıştımda. dedim yoğurt yiyim . evde yiyecek birşeyde yoktu. geç olmasaydı yiyecektim gene:S
bu gün 1 haftam doluyo ve bugün regl oldum. tartıldım. 1 kilo vermiş gözüküyorum. regl olmasam daha mı cok olurdu acep :S

canim regli doneminde fazla cikiyor.bitince daha cok farkedecektir....

melexin canim tebrikler.....:46::46::46::46::46::46::71::71::71::71::71::71::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64:

kilo veren yerinde sayan herkesi tebrik ediyorum.....:46:

iyiniyetlimin zaten mazereti var...haftaya daha iyi olacaktir canim....
Kızlar ne soracağım çok zor durumda kalırsanız dışarıda tavuk şiş ızgara tarzı şeyler yiyor musunuz?
zor durumda kalirsak ac kalmamak icin evet canim....afiyet olsun....

(iyiniyetli arkadasimizin mazereti var )

Son düzenleme:
nasıl gıdıyor dıyet canım ben bozdum ya kahvaltıya ıkı dılım ekmek ekledım bıde meyvemıde yıyorum gunduzlerı daha tartılmadım haftaya tartılacağım su balık yağı hapını aldım onada basladım :) oğrencı ıcın gercekten anlama kapasıtenı yukseltıyor malum sınıavlara az kaldı bıde bırav depresıve havan gıdıyor senden ne alem?

Valla ben arada kaçamak olsada bi hafta mı doldurdum bugün. regl olmama ragmen 1 kilo gitmiş gözüküyor. hap konusuna bakmadım daha. iyi bende öyle yemek düşünme falan olmuyor. oluyor da ne yaapsam da yesem oluyor. uygun değişik şeyler yapmak isteyince öyle oluyorum. kahvaltı beni çok tutuyor zaten. meyveyide hocamız sabahları kilo verme döneminde bi tane yiyebilirsiniz diyo bende bi tane yiyorum. şuan kahvaltı yapıyorum. Bozmasan iyiydi bence. ama sen bilirsinn.

Ben geldim canlarım. Kavuştum evime, çocuklarıma ve sizlere çok şükür...

Aradaki bazı sayfalara bakabildim. Merak etmişsiniz beni... Sağolun ya... Çok duygulandım.:16: Birdy, papadiya, sersum, iyiniyetlim, leylak, ve hepiniz...Sağolun:54:

Hemen sadede geleyim: Çok iyiyim. Doktorum, artık kanser hastası olarak değil, tiroid hastası olarak görüşücez dedi. Çok mutluyum. Dualarınız işe yaradı.

Çarşamba dönücem demiştim ama radyasyon ölçümüm yeterli seviyede çıkmayınca eve göndermedi doktorum. Kös kös anneme döndüm Çarşamba günü. Bugün hem değerlendirmemi yaptı, hem de beni azad etti:) Eve geleli daha 1 saat olmadı. O yüzden hemen bi yazıverip çıkıcam.

Bu arada SERSUM, 1. liğin hayırlı olsun. Napmışsın öyle kızım??? Fark etmışsın resmen. Bu arada topiği de hizaya sokmuşsun. Tebrik ederim. Hem en komik seçilip, hem de bu otorite... Pes valla... Karizmana sağlık:))

Gördüğüm kadarıyla kilolar da güzel gitmiş. Melexin, sersum, burda olan herkes, tebrikler:46::46:

Bu 5 günü özetle şöyle geçirdim:

1.gün: Evin duvarları için aksesuarlar aldım.
2.gün: Kendime 2 tane yüzük aldım.
3.gün: Pazardan çocuklara epeyce eşofman, kazak vs. aldım.
4.gün: Evin kırılan lambaları yerine 3 tane avize/lamba aldım.
5.gün: Zaten sabah doktordaydım.

Eşim doktora yalvardı:" Artık eve gelsin doktor. Ocağıma incir ağacı dikti!"

Yani, benim psikolojimi düzeltmem, tedavinin kendisinden daha pahalıya geldi:9::9:

Ama hepsi de gerekli şeylerdi! Özellikle de yüzükler:9::9:

Kızım okuldan geldi sanırım. Kapı çalıyor. Hepinizi öpüyorum.

melexin canim tebrikler.....:46::46::46::46::46::46::71::71::71::71::71::71::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64:

kilo veren yerinde sayan herkesi tebrik ediyorum.....:46:

iyiniyetlimin zaten mazereti var...haftaya daha iyi olacaktir canim....

zor durumda kalirsak ac kalmamak icin evet canim....afiyet olsun....

tamam tamam :20: iyiniyetliye uzanan parmağımı geri çektim ama bari bi tane çanta atsaydım:9::22: ya da :67: ayyyyy ne kötüyüüüüm biri + çıktı diye yaptığıma bak

Back
X