Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ve akşam yemeğimi yedim:
1 kase tarhana çorbası
Bir kaç lahana sarması
Karışık mevsim salatası
Vee tatlı olarak da:
2 bardak süt
4 kuru kayısı(akşam için çok olabilir ama erken vakitte akşam yemeği yemenin ödülü :33: )
Bir kaç fındık
Sayamayacağım kadar çok iç tatlı badem

Fındık,ceviz,badem vs. gibi kuru yemişleri 1 ince belli bardaktan fazlaca tüketenler,kilo vermede sıkıntı yaşıyorlar mı?

Kızlar biz çok fena sallandık :53:

ege denizinde olmuş melexinim,hatta annemler bile hissetmiş ama ben hissetmedim:44::44:

Leylakcim kortizonu annemden tanirim ben de,VÜcutta su tutar:((benim de nacizane önerim kesinlikle tuzu en aza indirmelisin canim.Zaten cok aran yokmus tuzla cok zorlanmazsin en azindan,cok gecmis olsun.

Bana da bugün fruktoz testi yapildi,sonuc negatif.Zaten ben Laktozdan süpheleniyorum,o da yrin yapilacak,bakalim,hayirlisi...

SERSUMUM iyiki dogdun,mutlu yillar,saglikli,mutlu,huzurlu,kololarini verecegin iyi bir yas diliyorum sana:))))

bugünkü yediklerimse:

Sabah:8'de 1 koca bardak sekerli su(alerji testi icin icmek zorundaydim :(((

gec kahvalti:pastirmali yumurta(2 yumurtali),8 zeytin,kuruyemis,sebze sögüs(peynir yemedim cünkü yarin laktoz testi yapiyacak,bugün yasak)

ara:1 filtre kahve(sütsüz-sekersiz)

aksama et sote olacak,salata ile yerim,yogurt yasak cünkü bugünlük.

yine 2 gün protein atagi yapmayi düsünüyorum cünkü veremedim gibi bir his var icimde :((( Ah bu alerjiler ahhhhhhhhhhhhhhh

YEni katilan tüm ARKADASLAR HOSGELMISLERRRRR:)))))hepinize kolay gelsin,yaglarimiz pit pit gitsin insallahhh:1::1::1:

sağol canım
:16::16:

merhaba bayanlar,
ben kasımda karatay diyetine başladım önce iyi gitti banada uygun bir diyetti kiloda verdim ama emzirdiğim ve son zamanlarda süt sıkıntısı yaşadığım için hep aksattım ve karataya uygun olmayan şeyler yapmak durumundayım sık sık yemek yemek, boza, humana stil tea... gibi o yüzden ben biraz izin istiyorum karatay yapamadan kilo veremeden uygunsuz yediklerimi paylaşmaktansa biraz ayrılıp işleri düzene sokmak ve öyle geri dönmek istiyorum. listeden çıkmadan bir süre izinli olmam mümkün müdür?

ARKADAŞLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM
NOT:BİR KİŞİ BİR TANE OKUYABİLİYOR, ÇEVRENİZDEN DESTEK ALABİLİRSENİZ ÇOK MAKBULE GEÇER

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Okuyan[/td]
[td]Adet[/td]
[td]Durum[/td]
[td]Okuyan[/td]
[td]Adet[/td]
[td]Durum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]oz_lem[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]ayse005[/td]
[td]2[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]nur.sen[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]hayatimsinav[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]elif5507[/td]
[td]3[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]ALPPIN[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]crin23[/td]
[td]4[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]elmacvs[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]

[td]dice[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]gülsümsün[/td]
[td]3[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]acemiperi[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]medoskop[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]merra1[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]ssönmez[/td]
[td]2[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]krizantem83[/td]
[td]8[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]aybikekayra[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]asenat123[/td]
[td]2[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]kiraztepe[/td]
[td]3[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]muhat[/td]
[td]7[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]scorpions[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]fatmaipek[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]
[td]cemrem29[/td]
[td]4[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nishbr[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]ronya[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]sivasin gülü[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]candann[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]banu85[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]missyaman[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]rimel_84[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]gamyoncu[/td]
[td]3[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]inci_tanei[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]kadifegül[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]mavimenekşe[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]mutluluk84[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]çiçek00[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]ynz06[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]birumut99[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]seyyan[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]beylem[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]antisocial[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]melek04[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]reyyan01[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]klaram[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]elfida[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]kabilarda[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]leylak84[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]ne_yazcam_ya[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]gulem[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]antigone83[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]supriz06[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]nartanesiii[/td]
[td]6[/td]
[td]okundu[/td]
[td]iğneoyası[/td]
[td]3[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]edanur86[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]aeben[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]encan[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]reann[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]eslemliva[/td]
[td]2[/td]
[td][/td]
[td]RainbowColors[/td]
[td]27 [/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]savas5482[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]turkuaz8[/td]
[td]1[/td]
[td]Okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]masumum[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]tanem111[/td]
[td]12[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]simaybade[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]gamze1923[/td]
[td]4[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]ozzy06[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]raginda[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]sersum[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]esraaaa[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]topalpire[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]ecrinn07[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]melek181[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]bengisu[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]antikdeniz1[/td]
[td]1[/td]
[td]okundu[/td]
[td]vck[/td]
[td]3[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr] [td]nilda015[/td]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td]asbelove ark.[/td]
[td]5[/td]
[td]okundu[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

Kızlar selam ;
Nasılsınız bakalım? Yeni arkadaşlar gelmiş , hoşgelmişler , herkese başarılar diliyorum.
Leylakım , geçmiş olsun cicim , alerji çok pis bişey , ben de çok alerjik bi insanım ama benim bazı zamanlarda bazı gıdalara karşı alerjim oluyor.Bir de beyaz alaşımdan (nikel bazlı) yapılan takı , saat vs gibi şeylere falan filan uzar bu liste daha...İlacını içicen bacım , yapacak bişi yok , önce sağlık bebişim , sağlık olmazsa ince vücudun ne faydası var Allasen? Hiç sıkma canını , ilacını iç , biraz da sevdiğin şeylerden de ye hayatım , mutlu et kendini , şimdi kış zaten hepimizin metabolizması yavaşladı.Leylakım bu arada benim vücudum çok inanılmaz şeyler yapıyor ve ben kendimi tanıyamıyorum.Yediklerimi biliyorum , yaptıklarımı biliyorum , imkansız olmalı ama kilo alıyorum , Alla Alla , nasıl mümkün oluyo anlayamadım valla.İşin tuhaf yanı , kilo almış hissetmiyorum , kıyafetlerimin bellerinde vs hiçbir farklılık yok ama tartı kilo aldın diyo , çok enteresan bi durum.Anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum.Son iki aydır ben de kendimi tanıyamıyorum.Sakın sıkma canını , bak yalnız diilsin hacı (cicim dicektim ama hacı diyesim geldi sana :52::52: )
He kızlar bu arada sigarasız 48 saati doldurdum.İçmeyenler anlamaz ama tiryakiler bilir ne demek olduğunu..Kafam dumanlı , konsantrasyon yine yerlerde...72 saat çok önemliymiş ama heran bi cuğara yakacak gibi bi halim de yok diil , du bakalım , n'olucek...
Deprem nedeniyle herkese geçmiş olsun.Ben evde diildim ama çok fena ve çok uzun sallanmışız.Bizim ev 12. katta , kocam ki cesur adamdır ama çok fena tırsmış.Allahım herkesi ve hepimizi korusun.

İşte bööle ...Bakalım akşama nasıl olucam , inşallah kafam iyi olur da biraz muhabbet ederim sizinle , çok össlediimmm anacım ....

Kızlar selam ;
Nasılsınız bakalım? Yeni arkadaşlar gelmiş , hoşgelmişler , herkese başarılar diliyorum.
Leylakım , geçmiş olsun cicim , alerji çok pis bişey , ben de çok alerjik bi insanım ama benim bazı zamanlarda bazı gıdalara karşı alerjim oluyor.Bir de beyaz alaşımdan (nikel bazlı) yapılan takı , saat vs gibi şeylere falan filan uzar bu liste daha...İlacını içicen bacım , yapacak bişi yok , önce sağlık bebişim , sağlık olmazsa ince vücudun ne faydası var Allasen? Hiç sıkma canını , ilacını iç , biraz da sevdiğin şeylerden de ye hayatım , mutlu et kendini , şimdi kış zaten hepimizin metabolizması yavaşladı.Leylakım bu arada benim vücudum çok inanılmaz şeyler yapıyor ve ben kendimi tanıyamıyorum.Yediklerimi biliyorum , yaptıklarımı biliyorum , imkansız olmalı ama kilo alıyorum , Alla Alla , nasıl mümkün oluyo anlayamadım valla.İşin tuhaf yanı , kilo almış hissetmiyorum , kıyafetlerimin bellerinde vs hiçbir farklılık yok ama tartı kilo aldın diyo , çok enteresan bi durum.Anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum.Son iki aydır ben de kendimi tanıyamıyorum.Sakın sıkma canını , bak yalnız diilsin hacı (cicim dicektim ama hacı diyesim geldi sana :52::52: )
He kızlar bu arada sigarasız 48 saati doldurdum.İçmeyenler anlamaz ama tiryakiler bilir ne demek olduğunu..Kafam dumanlı , konsantrasyon yine yerlerde...72 saat çok önemliymiş ama heran bi cuğara yakacak gibi bi halim de yok diil , du bakalım , n'olucek...
Deprem nedeniyle herkese geçmiş olsun.Ben evde diildim ama çok fena ve çok uzun sallanmışız.Bizim ev 12. katta , kocam ki cesur adamdır ama çok fena tırsmış.Allahım herkesi ve hepimizi korusun.

İşte bööle ...Bakalım akşama nasıl olucam , inşallah kafam iyi olur da biraz muhabbet ederim sizinle , çok össlediimmm anacım ....

sağol canım benim,doğru söylüyosun önce sağlık:16::16:
ben de başlarda kg alıyodum ama kıyafetlerden belli olmuyodu.ama sonra bi bakıyosun pantolonlar daralmaya başlamış:30::30:aman dikkat et bebişim:34::34:
bu arada ben de hacı kelimesini çok kullanırım kıss:52::52:eşime hacı diye seslenirim çoğu zaman:9::9:

sağol canım benim,doğru söylüyosun önce sağlık:16::16:
ben de başlarda kg alıyodum ama kıyafetlerden belli olmuyodu.ama sonra bi bakıyosun pantolonlar daralmaya başlamış:30::30:aman dikkat et bebişim:34::34:
bu arada ben de hacı kelimesini çok kullanırım kıss:52::52:eşime hacı diye seslenirim çoğu zaman:9::9:

Heee Hacı Hacıyı buldu demek ki :52::52::52:
Valla Leylakım eskiden yediklerimi ve kilomu biliyosun.Bu reaktif hipoglisemiden bu yana şeker-meker , un-mun kestim hep , yersem de minnacık yiyorum ona rağmen nasıl kilo alıyorum anlamadım valla.Bu arada sigara bırakmak da sağlam kilo aldırır o bakımdan kendime sağlıklı bi atıştırmalık yaptım , onu da yaziimm ; şimdi bi kase yoğurda bi diş sarımsak+biraz acı pul biber+bi miktar kekik koyuyoruz.Brokolileri çiçeklerine ayırıp yıkıyoruz.Havuçları ince ve uzun doğruyoruz , lahan yapraklarını istediğimiz şekilde doğrayıp yıkıyoruz.Geniş ve düz bi tabağın ortasına kasemizi , kenarlarına da hazırladığımız sebzeleri koyuyoruz ( karnabahar , kereviz herşey koyabiliriz) sonra yoğurda banıp banıp yiyoruz.Kilo yapmaz ve fekat inanılmaz fecilikte gaz yapıyo , demedi demeyin :52::52::52:

Son düzenleme:
Heee Hacı Hacıyı buldu demek ki :52::52::52:
Valla Leylakım eskiden yediklerimi ve kilomu biliyosun.Bu reaktif hipoglisemiden bu yana şeker-meker , un-mun kestim hep , yersem de minnacık yiyorum ona rağmen nasıl kilo alıyorum anlamadım valla.Bu arada sigara bırakmak da sağlam kilo aldırır o bakımdan kendime sağlıklı bi atıştırmalık yaptım , onu da yaziimm ; şimdi bi kase yoğurda bi diş sarımsak+biraz acı pul biber+bi miktar kekik koyuyoruz.Brokolileri çiçeklerine ayırıp yıkıyoruz.Havuçları ince ve uzun doğruyoruz , lahan yapraklarını istediğimiz şekilde doğrayıp yıkıyoruz.Geniş ve düz bi tabağın ortasına kasemizi , kenarlarına da hazırladığımız sebzeleri koyuyoruz ( karnabahar , kereviz herşey koyabiliriz) sonra yoğurda banıp banıp yiyoruz.Kilo yapmaz ve fekat inanılmaz fecilikte gaz yapıyo , demedi demeyin :52::52::52:

benim babamda da gizli şeker çıktı 2 yıl önce(şekerin de gizlisi nasıl oluyo hala anlamadım ama:37::37::37:)1 gr göbüş yoktu.şeker çıktığından ve ilaç kullanmaya başladığından beri 9 aylık gibi koca bi göbüşü oldu babişimin:9::9:tabi senin sigara bırakma durumu da var.aman diyim dikkat et birdym:34::34:
kıss bu tarz salatavari şeyleri bende çok severim,sarımsaklı yoğurdu da tebi:52::52:bence güzel bi atıştırmalık olmuş:34::34:ama dediğin gibi brokoli ve lahananın gaz bombası gibi bi etkisi oluyiiii:23::23::9::9:

Depremi hisseden arkadaşlar geçmiş olsun. Dünden beri bildirim yapamadım oğlum hastaydı onunla uğraşıyorum. Bugünkü menümü yazayım. Sabah tereyağlı sahanda yumurta, beyaz peynir, 2 bardak şekersiz çay. Bugün herzamankine göre çok erken yaptım. Oğlumu dr.götüreceğimiz için. Öğle Çorba(Şehriye), Hamsi (tava), salata, akşam bir avuç çekirdek ve 3-4 tane yulaflı bisküvi ve çay. Umarım artık acıkmam.

benim babamda da gizli şeker çıktı 2 yıl önce(şekerin de gizlisi nasıl oluyo hala anlamadım ama:37::37::37:)1 gr göbüş yoktu.şeker çıktığından ve ilaç kullanmaya başladığından beri 9 aylık gibi koca bi göbüşü oldu babişimin:9::9:tabi senin sigara bırakma durumu da var.aman diyim dikkat et birdym:34::34:
kıss bu tarz salatavari şeyleri bende çok severim,sarımsaklı yoğurdu da tebi:52::52:bence güzel bi atıştırmalık olmuş:34::34:ama dediğin gibi brokoli ve lahananın gaz bombası gibi bi etkisi oluyiiii:23::23::9::9:

Gizlisi şöle oluyo cicim ; Açlık şekerin normal oluyo ama tokluk normal olmuyo.Benim mesela açlık 80 , tokluk 50 , bu da demek oluyo ki benim insülin salınımımda bi anormallik var ve ben bunu dengelemezsem ileride şeker hastası olucam. Tabe tokluk 50 olunca bu demek oluyo ki kandaki glikoz oranı normalin çok altında.Bu sefer beyin diyo ki ; çabuk karbonhidrat ye , sen tekrar yiyosun , tokluğun tekrar düşüyo ve bu bööle bi kısır döngü oluyo.Bu arada dünyanın karbonhidratını yediğin ve yakacak zamanın olmadığı için de tüm yediklerin yağ olarak göbeğine depolanıyo.Ben bu oyuna gelmiyorum , öğünlerimi çok güzel ayarlıyorum ama kilo niye alıyorum bilmiyorum.Ve evet dediğin gibi sigara bırakmak da şahane kilo yapar.İşim zor ama rapt-ı zapt altına alıcam herşeyi.
Leylakım , gaz bombası ne kelime , atom bombası gibi bişi valla...anlatılmaz , yaşanır :52::52::52::52:

Depremi hisseden arkadaşlar geçmiş olsun. Dünden beri bildirim yapamadım oğlum hastaydı onunla uğraşıyorum. Bugünkü menümü yazayım. Sabah tereyağlı sahanda yumurta, beyaz peynir, 2 bardak şekersiz çay. Bugün herzamankine göre çok erken yaptım. Oğlumu dr.götüreceğimiz için. Öğle Çorba(Şehriye), Hamsi (tava), salata, akşam bir avuç çekirdek ve 3-4 tane yulaflı bisküvi ve çay. Umarım artık acıkmam.

Canım oğluna da çok geçmiş olsun , çabucak toparlanır inşallah...

Gizlisi şöle oluyo cicim ; Açlık şekerin normal oluyo ama tokluk normal olmuyo.Benim mesela açlık 80 , tokluk 50 , bu da demek oluyo ki benim insülin salınımımda bi anormallik var ve ben bunu dengelemezsem ileride şeker hastası olucam. Tabe tokluk 50 olunca bu demek oluyo ki kandaki glikoz oranı normalin çok altında.Bu sefer beyin diyo ki ; çabuk karbonhidrat ye , sen tekrar yiyosun , tokluğun tekrar düşüyo ve bu bööle bi kısır döngü oluyo.Bu arada dünyanın karbonhidratını yediğin ve yakacak zamanın olmadığı için de tüm yediklerin yağ olarak göbeğine depolanıyo.Ben bu oyuna gelmiyorum , öğünlerimi çok güzel ayarlıyorum ama kilo niye alıyorum bilmiyorum.Ve evet dediğin gibi sigara bırakmak da şahane kilo yapar.İşim zor ama rapt-ı zapt altına alıcam herşeyi.
Leylakım , gaz bombası ne kelime , atom bombası gibi bişi valla...anlatılmaz , yaşanır :52::52::52::52:

sen bu konularda çok bilgilisin bebeğem,üstesinden gelirsin evelallah:34::34:
bu arada - + meselesi gibi olmadı,yazdığını anladım kıss bu sefer
:9::9:ya ben alıştım ya da sen iyi anlattın onu bilemedim:27::27::27:
doğru diyon atom bombası:52::52::52::52:

Senin zihnin de benimkiyle aynı frekansa gelmiş artık Leylakım :52::52::52::52::52:

Canım benim kızımda 13 yaşında ( yani 5 ay sonra olacak ) 2000 doğumlu :9: Bu topikte çoğumuzun kızı 13 yaşında :9:
:52::52::52:
uykusuz her gece.....sabahin 5 de sarkida gelmiyor aklima......:44::44::44::44::44:
kizlar nasilsiniz...
kıyamam sana uykusuz gecelerin başladı canım..:5::38::38:
Merhaba Kızlar ............ Nasılsınız ??

Hafta sonu kurs için şehir dışındaydım .. Eeee doğal olarak protein de karatay da yalan ziyan oldu ..
Bu gün de yeni yılın ilk okul günü brunch vardı ... Tamamen multikültüreldi denemediğim ne kadar hamur işi kek tatlı tuzlu salata meyveli içecekler .. Hepsinden yedim ..
Pişmanım ...
Kilo aldım biliyorum .. Bu hafta hatta belki önümüzdeki hafta listeye katılmayacağım .. Yüreğim kaldırmaz vallahi ..
Yarından itibaren tam gaz karataya hatta sade ve sadece karataya başlayacağım hedefim Şubat sonuna kadar insallah .. 65 leri görmek olacak ..:31:
ah canım benim de işler döndü tersine düzeltmemis lazım:18::18:
Sersum,

Mutlu yıllar canım!

Sevdiklerinle, sağlıkla, nice yıllara... Bu yıl istediğin kiloya, kolaylıkla gelirsin inşallah:)
sağol canım..:38::16::16:
Mutlu yıllar Sersum can ..
Yeni yaşında bu zamana kadar istediğin herşey gerçek olsuuuunn :38:
sağol canımm..:38::16::16:
Canım doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara:38::16:
sağol datlum..:38::16:
Hımmm öyle diyorsan ilk baharda inşallah diyeyim o zaman :16:

.

:34::34::16::16::16:

suhasuha sana da günaydın

SERSUMMMMM mutlu yıllar sanaaa mutlu yıllar mutlu yıllaaarrr mutlu yıllaaarrr saaannaaaa:38::48::71::71::71::71:
sağol bebeemmm...:38::38::29::16::16:
Sersumcum doğumgününmüş bugün hayatım :16::16::16: Doğmak için niye bu kadar soğuk ve karlı bi havayı seçtin be yawww :9::9::9:
Çok çok mutlu bir yaş diliyorum sana.Herşey çok güzel olsun , herşey çok kolay olsun , nice nice yaşlara canım :54::54::54:
sağol canımm...:38::29::16::16:
Sersum,doğum günün kutlu olsun..Güzel günler göresin tüm sevdiklerinle:124:
sağol canım:16::16::54:
canım doğum günün kutlu olsun:16::16:ailenle sevdiklerinle sağlıklı,mutlu bi hayat seninle olsun:119::119::119::38::38:

sağol dattlumm...:38::29::16::16::29:

herkese tünaydın kısslar:3::3:sabahın köründe kalkıp doktora gittim...alerjim iyice kudurmuş:14::14:yeni ilaç verdi ve de sprey....kg durumunu sordum.bazı ilaçların içinde kortizon olduğu için aldırır iştah da açar dedi.ilacı bıraksam bile bu durumunun metabolizmayı yavaşlatabileceğini söyledi..napıcam bilmiyorum.zaten az yiyorum ama ilaç almadan da olmuyo.mesela dün gece hiç uyumadım çünkü nefes alamıyorum,uykumda bile hapşırıyorum:2::2:kesin kg alırım daha da:5::5:
off canım yaa:26:..işin zor o allerjik rinit kızımı da küçükken esir almıştı geniz eti zannettiler ama sonra ortaya çıktı..yazın ortasında burnu tıkalıydı..sonra uzun bir tedavi süreci atlattı..çocukların bünyesi daha kuvvetli sanırım..Allah şifa versin canım..:29::16:
Eki Görüntüle 598813 Eki Görüntüle 598814 nice mutlu senelere :16:Gülen yüzün hiç solmasın
sağol canımm...:29::38::38::29::16:
Kızlar biz çok fena sallandık :53:
geçmiş olsun:5:..Allah beterinden saklasın:5:
SERSUMUM iyiki dogdun,mutlu yillar,saglikli,mutlu,huzurlu,kololarini verecegin iyi bir yas diliyorum sana:))))
:
sağol canım..:54::16::16::16:
SERSUMUM dogumgunun kutlu olsun melegım:16::16::16::16:
nıce guzel senelere:54::54::54:
canım bebeemm sağol..:38::48::29::16:
Kızlar selam ;

48 saatini kutlarım canım..:46::46::nazar:

Senin zihnin de benimkiyle aynı frekansa gelmiş artık Leylakım :52::52::52::52::52:

senin müridinim artık ben:60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: Allah sizi davul etsin emiiii..

evet ya depremi baya hissettik iş yerinde, istanbul da kar çok fena idi bi de araba ile çıkmıştım dönüş baya zor oldu

akşam yemeğim

saat 20 de (ne yazık ki)

1 kase tarhana çorbası
5-6 yk mercimekli bulgur pilav
bol bol yeşil salata,2-3 dilim turp
ve final de 1 adet mandalina

Back
X