- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off canım yaa:26:..işin zor o allerjik rinit kızımı da küçükken esir almıştı geniz eti zannettiler ama sonra ortaya çıktı..yazın ortasında burnu tıkalıydı..sonra uzun bir tedavi süreci atlattı..çocukların bünyesi daha kuvvetli sanırım..Allah şifa versin canım..
Allah sizi davul etsin emiiii..
evet ya depremi baya hissettik iş yerinde, istanbul da kar çok fena idi bi de araba ile çıkmıştım dönüş baya zor oldu
akşam yemeğim
saat 20 de (ne yazık ki)
1 kase tarhana çorbası
5-6 yk mercimekli bulgur pilav
bol bol yeşil salata,2-3 dilim turp
ve final de 1 adet mandalina
hepinizi seviyoruummm uleeyynnnn..
bugün proteinle başlayan menüm öğle yemeğinden sonra iş arkadaşlarımın yaptığı sürpriz doğumgünü partisiylen raydan tamamen çıktıı..yarın ola hayrola diyorum
menülerim
sabah
peynir
yoğurt
öğlen
alabalık
ikindiii
1 dilim doğumgünü pastam
1 dabak kısır.
akşam
kahvaltı
eşimin aldığı pastadan 1 dilim vee the end..
Napıyoruzzzz..Önümüzdeki maçlara bakıyoruz
..eh bunun olacağı belliydi 20 ocak kızımın doğum gününe kadar sıkıyönetim ilan edilmiştir
![]()
Hah , aklıma getirdin çok sağol , mercimekli bulgur pilavı yapiim yarın ya da öbür gün.Sana da afiyet olsun bu arada ...
sağol canım zor valla
:86::86::86::86:
Selam hanımlar
Öncelikle Sersumum sabah stresten unuttum kusura bakma Doğum günün kutlu olsun Canım . nice yıllara..İzmite gel ama ben gitmeden![]()
geldim bacım![]()
sınavının iyi geçmesine sevindim canım
geçmiş olsun dileklerin için de teşekkür ederim![]()
sağol canım..inşallah ağustosta oralardayım..
![]()
10 dk ya takıldım cevap veriyorum pampişe danışmak lazım kırmızı hat diyorum..![]()
Hımm ben o zamanlarda inşallah evli ve urfa da olcem hehehehe![]()
papişimiz muhteşem yüzyıldaki ebusuud efendi gibi oldutüm sorunlara çözüm buluyo
![]()
Hımm ben o zamanlarda inşallah evli ve urfa da olcem hehehehe![]()
Iyi aksamlaarr kizlar
Bu gun cok yogun gecti ..
ogle : bir avuc fındık yedim ve kahve ictim
aksam : yumurtali ispanak yemegi ve firinda hindi ( 2 parça ) yedim ve yanında yesil çay ictim.
yemekten sonra da tum gun ayakta olmama rağmen bir saat tempolu yürüdüm.
tam gaz karataya devam yani![]()
anaaamm urfaya mı gelin gidicen kısss![]()
ben sana gelene kadar sen hakkariye yaklaşıyon kıss..ortada buluşalım barii
Hayırlısı olsun
![]()