Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar mrb karatay diyeti nasıl bişey kolaymı benim vermem gereken 10 kilo var ve 2 ayda verebilirmiyim bu diyetle...bu arada m.ali birand ölmüşmüneden ölmüş eşimle severek izliyoduk onun haberlerini
![]()
Evet canım karamanda yaşıyorum.senin bağlantının varmı burayla..
Canım sana hayırlı olsun diyemedim tayin ve evin için..özel değilse nerde yaşıyorsun..
Evet kolay canıım kalıcı bir şekilde kilo verebiliyoruz. Metobolizban hızlı ise ve spoer yapar kaçamak yapmazsan verebilirsin. ilk sayfaları okuyup takıldığın yerleri sorabilirsin. Biz burdayız cevaplarız.
Oralı mısın yoksa gelin olayı falan mı?
teşekkür ederim cnmama metobolizmam malesef çok yavaş kendimi bildim bilesi böyleyim ocak 28de 24üme giricem 166 boyum 69-70 arası gidip geliyorum 60 kilo olmak istiyorum 2,5 yasında bi oğlum var ve yalnız büyütüyorum hepe evdeyim spor salonuna gitmek istiyorum bırakıcam kimse olmadığ için gidemiyorum hep evde olduğum için can sıkıntısından sürekli hamur işleri yapıyorum
daha fazla kilo almak istemiyorum 3 gündür kayısılı form çayı içmeye basladım gerçekten çok iyi bi çay wcye çıkarıyo fazla içince ishal yapıyo ama...yazın 65 kiloydum 65e gelince takılıp kalıyorum hep
![]()
Merhaba herkese;
3 haftadır Karatay diyeti yapıyorum. 2 gündür başım dönüyor. Doktora gittim, kan tahlili yaptı. Kolesterolüm çok yüksek, iyi kolesterolüm ise alt sınırda. her zaman demir eksikliği çıkardı, bu sefer çıkmadı, o kadar protein yeyince tabi...
kolesterol ve karatay diyeti ile ilgili birkaç yazı okudum. siz de bildiklerinizi yazarsanız sevinirim. karatay diyetinde kolesterol normal sınırlarda mı oluyor, yoksa yüksek oluyor ama kafaya mı takılmıyor?
![]()
bu arada en kolay yaptığım diyet bu oldu. 6 öğün yenen diyetlerde hep aç oluyordum ve öğünümü yesem de gözüm hep yiyeceklerde oluyordu. Karatay diyetinde hiç acıkmıyorum, gözüm de midem de doyuyor. canım hiç tatllı istemiyor. isterse tahin helvası yiyorum haftada 2 kez. diyet konusunda kararsız olanlara, motive olamayanlara tavsiye ederim
neler yediğimi de yazacağım ama oğlum rahat vermiyor![]()
supersin..
bende palamut yaptim bugun firinda..tavuk gibi olmustu:) birde sogan salatasi ve helva..helvada yeseydin keske:)
kısslar sersum kaçar...herkese iyi geceler bol leptinler
..tartı hepimizin yüzünü güldürsün yarın inşallah
![]()
kısslar sersum kaçar...herkese iyi geceler bol leptinler
..tartı hepimizin yüzünü güldürsün yarın inşallah
![]()
Kizlar bildirimleri SABAH yapmaniz Onemle Rica edilir !!
Iyi geceler