Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr ömrümde aldığım en güzel hediyeyi sizlerle paylaşmak istiyorum ve halaa ağlıyorum...
biraz önce annem aradı babam bana bir şiir yazmış..hiç duygularını belli etmez ama beni sevdiğini tabii ki bilirim..canım babamm..
Kızıma
uzaklarda olsanda herzaman kalbimdesin
gönlümdeki yazımsın
sen biricik kızımsın
dilim söylemez ama gizli saklı sızımsın
sen özlemin şarkısı sen biricik kızımsın
asuman dedim sana
benim tek yıldızımsın
dileğim hep mutlu ol sen biricik kızımsın
mutluluktan ve özlemden ağlıyorum tabiisi..Allah anne ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin
:)) ayy kurutma benim herseyim 3 cocukla camasir hic bitmiyo..kis gunu kurumuyoda ..ins onemli bisey yoktur senin mak.ninda...Kurutma makinamdan tuhaf sesler geldi çalışırken. Hemen kapattım. Sanırım kazanın içine bişey girdi. Yarın servis gelecek. Dua ediyorum, adam sütyen baleni, don gibi bişeyler çıkartıp tutuşturmasın elime... Gerildim yahu. Gerçi kontrol ettim, eksik yok.
sizlerle beraber inşallah canımyalnız ben uzun süre aç kalamadığım ve psikolojik midir nedir ekmek yemeyince kuruyemişe abandığım için kilo veremiyorum,kendime göre uyarlayacağım biraz bakacağım kilo verebiliyor muyum,sıkıntı olmaz heralde canımcım dimi
sabahları az tam buğday ekmeği ve ikindi ufak bi ara yapayım diyorum,duraklayınca pro filan ne biliyim,ne dersin
Pışııık... Seni özellikle yanıma isteyeceğim:)))
Sana noluyo kızzz??? Senle ben herdaim izinli değil miyiz zati![]()
LEYLAKIM;RAMASKACIM MERHABA,bir biz variz su andaaa :))))iyisinizdir insallah?
yaşasın iziiiinnn
görüşürüz bebeğem![]()
iyi tatiller hayırlı yolculuklar canım..Son öğünümü yani kinci öğünümü yaptım.
Kıymalı ıspanak ve yogurt ile.
Akşama ben yokum kızlar hazırlanıp yola cıkıyorum. Annemlere gidiyorum . Tatil ya hani. Hayırlısıyla varıp oradan yazarım iyi bakın kendinize..
hoşgeldin canımselam kızlar,bayağı kalabalıklaşmış burası,ben de pazardan itibaren tekrar menü paylaşacağım,sizlerle sohbeti özledim![]()
Pışııık... Seni özellikle yanıma isteyeceğim:)))
Ne kadar özel bi hediye... Sanatçı olunmuyor arkadaş... Sanatçı doğuluyor.
Bana baaaak. 1. oldun diye çantadan kurtulucanı mı sandın??? Ben senden feyz alıcam hatun. Sen bana benzemiycen...
Çok güldüm bunlara ya:))))))))))))))))))))))))))
Sana noluyo kızzz??? Senle ben herdaim izinli değil miyiz zati![]()
Kurutma makinamdan tuhaf sesler geldi çalışırken. Hemen kapattım. Sanırım kazanın içine bişey girdi. Yarın servis gelecek. Dua ediyorum, adam sütyen baleni, don gibi bişeyler çıkartıp tutuşturmasın elime... Gerildim yahu. Gerçi kontrol ettim, eksik yok.
[
sersum adına sevindim kısss![]()
Geçmişi anca okudum
Sersum tebrik ederim canım 1.lik için ve babanın şiiri benide duygulandırdı çok hoş.İznede çıkmışın hayırlı olsun iyice dinlenip tadını çıkarırsın inşallah.
Diğer kilo veren hatunlarıda canı gönülden tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.
hanımlar keten tohumunu nerden aldınız?
ben lokal bir aktardan aldım kahverengi bişey? nette baktım sarı alın falan deniyor?