Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Leylakımmm kolay gelsin canımcım. Belki bu ara uğrayamayabilirsin işlerin çok bidenem..

Koltukların pembe minik minik çiçekli sanırım güle güle kullan. Müsait olduğunda resim ekle canımcım olur mu?

Sersumum kolay gelsin datlum:9::9:

23 ocak benim doğum günüm:32::32::32: yaşlanıyoruuuuuummmmm:23::23::23::23:

Dün kızıma söz verdiğimiz için saat alırken kendime de saat alıveeermişiiiimm:24::24::24::24::60::60::60:
Kendi kendine hediye alan var mı benim gibi:40::9::9:

günaydın canlarrr:3:
dün kar yağış dinlemeden tek başıma 1saat yürüdüm:32: bu akşaamda eşim geldikten sonra planlıyorum:31: Ya bişi diyeceğim ben bu karatayı çok seviyorummmmmm, kendiimi incelmiş görüyorum, sürekli aynanın karşısındayım:1: şu havalar bi düzelsin yürüyüşlerime devam etmek istiyorum, olmadı akşam egzersiz filan yapıcam öyle işteeee, sabah yediklerimi yazayım, buralardayım, bakarım ara ar neler oluyo:6:
kahvaltı:56:
2 kayısı kıvamlı yumurta
badem ceviz
9 zeytin
beyaz ve kaşar peyniri
2 günkurusu
şekersiz çay

günaydınn..
geçtiğimiz cuma günü listeye girmekti niyetim ama yoğun günler buna müsaade etmedi..
çok şükür notları girdim,okul işlerim bitti..cuma gelse de tatile girsek diye dört gözle beklemekteyim..
kızlar,ben karatay diyetine başlayalı 2 hafta oldu ama henüz 1 kg. verebildim! daha önce dukan yapıyordum,biliyorsunuz..o metabolizmamı bozmuş olabilir mi? bu diyete başladığımdan bu yana sadece bir akşam diyet dışı yedim,tek kaçamağımdı o..
oysa daha önceki sadece birkaç günlük karatay deneyimlerimde daha güzel kilo verebiliyordum..içinizde böyle önce çok yavaş kilo verip sonra hızlanan oldu mu?
bu arada sabah yediklerimi yazayım:
peynirli 2 yumurtadan tereyağında omlet
Biraz beyaz peynir
2 kuru kayısı
Bir-iki lokma elma kurusu
6-7 zeytin
Yarım küçük kase kadar fındık

kilo vermem umduğum gibi gitmedi mi sabredip devam etmek yerine moralimi bozup diyetimi sabote ettiğim için sonradan hızlanıyo mu bilemiyorum:50:ama şunu söyleyebilirim ki,vücudumuz otomatik bir makine değil,afallıyor,şaşırıyor,alışıyor filan...yani hemen sonuç alınamayabiliyor,sabredip devam etmek lazım,kaçamak yapmamaya çalışmak gerek o çok etkiliyo:44:

Dün kızıma söz verdiğimiz için saat alırken kendime de saat alıveeermişiiiimm:24::24::24::24::60::60::60:
doğum günün şimdiden kutlu olsun canım:16:insan kendine de hediye almalı tabi neden olmasın...ben biraz gezdim geldim canım:52:
günaydın canlarrr:3:
dün kar yağış dinlemeden tek başıma 1saat yürüdüm:32: bu akşaamda eşim geldikten sonra planlıyorum:31: Ya bişi diyeceğim ben bu karatayı çok seviyorummmmmm, kendiimi incelmiş görüyorum, sürekli aynanın karşısındayım:1: şu havalar bi düzelsin yürüyüşlerime devam etmek istiyorum, olmadı akşam egzersiz filan yapıcam öyle işteeee, sabah yediklerimi yazayım, buralardayım, bakarım ara ar neler oluyo:6:
kahvaltı:56:
2 kayısı kıvamlı yumurta
badem ceviz
9 zeytin
beyaz ve kaşar peyniri
2 günkurusu
şekersiz çay

bravo canım,ben 4 yıl önce 36 kilo verdiğimde spora o kadar bağlanmıştım ki,havalar dolayısıyla yürüyemediğimde mutlaka evde egzersiz yapardım,arada kaçamak yapsam da bu sayede kilo vermem durmamıştı,menün de güzel afiyet olsun:56:

Günaydııın :) Diyete başladığım günden itibaren ilk defa evde kahvaltı yaptımm :) Hemen yazayım :)

2 serbest dolaşan tavık yumurtası :1: Haşladım ..

Yeşil zeytin, örgü peyniri, bir yeşil biber, bir çay bardağı karışık kuruyemiş (badem, fındık, fıstık ve kaju) bunların hepsi çiğ :)

Öğle için yemek yemeyi düşünmüyorum çünkü hala tok hissediyorum kendimi.

Akşama dünden kalma balık var onu yerim 1-2 saat sonra da spora gider günü kapatırım :)

Bugün Ankara'da hava süper süperrr :)

gunaydın kızlar kacamaksız hafta dılıyorum sıze

ben hafta sonu bıraz kacamk yaptım aslında kacamakmı onuda bılmıyorum
haftasonu pazar kahvaltısında sucuk yedım (nekadar dogru bılmıom )
ıglen dısarı yemege gıttık arkadaslarla herkes hamburger yedı ( kallesler) bende bonfıle et ıstedım ıgrenctı ama mecbur yedım yemek ıcın en uygun o vardı
aksam mısır patlatmıstım bır avuc kadar yedım ( dogrumu bılemıcem) bıde dayanamadım yatacagım zaman salgam ıctım yarım bardak kadar bıde dayanmadım cayın yanına bırtane kuru pasta goturdum

ınsallh bu hafta kacamaksız bıgun gecırırım
sabah kahvaltım :
bır kase corn fleaks sutlu
bır yumurta
bır ıkı lokma peynır

ara :turk kahvesı (sekerlı geldı sansıma)

oglen belleı degıl cok kararsızım yemek konusunda

aksamada bır arkadasa caya davetlıyız buhaftada ne kadar cok davetlı yerımız var allahım sabır versınde benı yoldan cıkarmasın :))))

ooo menü süpper ponçiklerin de tarifini bi ara yazsana canımcım aldım tariflerini bu arada yapçam bende:112: Canım bööle uğraşırken zor oluyor gerçekten temizlik + ikramlar:35:
Ama sonrası güzel tertemiz ev + kalanlardan yenecekler :112:

Funda nerelerdeydin canım sen hoşgeldin

Evet sade kahve free:112:

Günaydın Papişim:112:

Canım sen nelerdeydin:112: merhaba

Karatayla haftada ortalama 1 kg verilebiliyor. Bol su içmelisin. Yasaklılardan pek yememelisin. spor yapmalısın. Ancak bu şekilde haftada 1 kg gider. Bir de yerleşmiş olan kilolar yavaş gidiyor:112: Ben yavaş yavaş kilo verdim ama hala zayıfım:112: önemli olan da bu verip verip aldıktan sonra zayıflamanın hiç bir anlamı yok.

En önemlisi sağlıklı besleniyor ve spor yapıyoruz..

bol su içiyorum.
yasaklılardan dediğim gibi sadece 1 kez yedim,mecburdum:)
yürüyorum yarım saat,hızlı tempoda..yarım saatte 3 km oluyor..
haklısın,ben sürekli kilo alıp vermekten usandım..hani birçok diyet için bunu yaşam tarzı olarak göreceksin diyorlar ya..yok kardeşim,ben kilomu verince yaşam tarzım illa değişiyor,eskiye dönüyor:)

kilo vermem umduğum gibi gitmedi mi sabredip devam etmek yerine moralimi bozup diyetimi sabote ettiğim için sonradan hızlanıyo mu bilemiyorum:50:ama şunu söyleyebilirim ki,vücudumuz otomatik bir makine değil,afallıyor,şaşırıyor,alışıyor filan...yani hemen sonuç alınamayabiliyor,sabredip devam etmek lazım,kaçamak yapmamaya çalışmak gerek o çok etkiliyo:44:

benim vücut fena afallamış o halde:) umarım yakında silkinir ve kendine gelir..

ıglen dısarı yemege gıttık arkadaslarla herkes hamburger yedı ( kallesler) bende bonfıle et ıstedım ıgrenctı ama mecbur yedım yemek ıcın en uygun o vardı
aksam mısır patlatmıstım bır avuc kadar yedım ( dogrumu bılemıcem) bıde dayanamadım yatacagım zaman salgam ıctım yarım bardak kadar bıde dayanmadım cayın yanına bırtane kuru pasta goturdum

sabah kahvaltım :
bır yumurta
bır ıkı lokma peynır

aksamada bır arkadasa caya davetlıyız buhaftada ne kadar cok davetlı yerımız var allahım sabır versınde benı yoldan cıkarmasın :))))

beyhan,kitabı okumadın sanırım sen..mısır yasak,hele işlenmiş olduğundan corn flakes 2 kat yasak:)
sucuk yasak değil,katkı maddesiz ise ama böylesini satın almak neredeyse imkansız,kendin yaptırmışsan ok..
ama ben de dün dışarda kahvaltı yaptım..haşlayıp getirdikleri yumurtanın sarısının dışı yeşilimsiydi,yemedim..sucuklu yumurta yedim onun yerine...

sabah kahvaltım :
bır yumurta
bır ıkı lokma peynır

Canım sucuk ev yapımı ise öneriliyor diğerleri hazır gıdaya girdiği için yasak. Ama bende pazar kahvaltılarında yiyorum:)

Şalgamıda gece içmicem diyodun dayanamamışsın :) yanınada kurupaSta olmasaymış iyiymiş.

Neyse artık bugün Pazartesi yeni bir haftaya başlıyoruz. Cumaya kadar çok dikkatli olup kaçamak yapmazsak güsel sonuçlar alabiliriz. Öğlende Menemen ,ızgara köfte ,et döner ,sebze yemeği, tavuk şiş. Fikir olsun sana.

evet evet tatilde biyerlere özellikle de akrabaların olduğu yerlere gidince bozuluyor diyet:36:..naapalım sende gelinde düzelirsin yeniden:31::31:

Valla börek yemedim diye yengem küsmeye kalktı yemesen küserim dedi yedim bende ufak bi parça.. ya daha nişanlımın yanına gidecek olmasam sorun değilde işte..Off Offf
Sana da kolay gelsin bugün için

Kahvaltım;
-biberli soğanlı yumurta(ortaya yaptık az yediim..)
-biraz peynir
-biraz ceviz
-1 bardak süt
-7-8 zeytin
-şekersiz çay

ha bi de yemekten önce kuru kayısı:34: ve bol su

Bugün kuaföre gidiciimm. saçlarımı boyatmalıyım kızıldan kahveye nasıl döneceksem artık. :52::53:

$1248_4825253822548_750393981_n.webp $397606_4825256422613_1950364042_n.webp

:56::56::56::56::16::16::16::16::16:

tünaydin dostlarim. herkese hayirli haftalar. kahvalti gec oldu maalesef yine. esim bu hafta vardiya degistiriyor. 16.00-00.00 arasi caliscak. aksam baya gec yattik. ve bu hafta hep aynisi olacak. 2 ögün beslenecegim.
sabah kahvaltim soyle;
2 adet yumurta rafadan
1 bardak gunluk sut
bir avuc ceviz ve peynir
10 adet kirma yesil zeytin.
2 ufak dilim elma.

:60::60::60::60:

Leylakımmm kolay gelsin canımcım. Belki bu ara uğrayamayabilirsin işlerin çok bidenem..

Koltukların pembe minik minik çiçekli sanırım güle güle kullan. Müsait olduğunda resim ekle canımcım olur mu?

sağol canımmm:16::16:evet canım işlerim çok ve yapıyorum yapıyorum bitmiyo:35::35:en son kıyafetler kaldı toplanacak ama valiz,hurç,koli hepsini tükettim.eşim market önlerinden koli toplamaktan bıktı valla:9::9:
taşındıktan sonra eklerim canım:34::34:

şimdiden doğum günün kutlu olsun iyiniyetlim..belki burda olmam şimdiden kutlayayım:38::38:
saatini de güle güle kullan bebişim:16::16:

oooovvvvvv ellerine sağlık sersumum,çok güzel görünüyolar:56::56::125::125::125:

herkese tünaydın kısslar:3::3:toplanmaya devam:37::37:bitmiyo bitmiyo:35::35:
neyse kahvaltımı yazayım:56::56:
2 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
pastırma
fıstık
omega 3

doğum günün şimdiden kutlu olsun canım:16:insan kendine de hediye almalı tabi neden olmasın...ben biraz gezdim geldim canım:52:

bravo canım,ben 4 yıl önce 36 kilo verdiğimde spora o kadar bağlanmıştım ki,havalar dolayısıyla yürüyemediğimde mutlaka evde egzersiz yapardım,arada kaçamak yapsam da bu sayede kilo vermem durmamıştı,menün de güzel afiyet olsun:56:
Sağol Özlemcim:16:
:60::60::60::60:

sağol canımmm:16::16:evet canım işlerim çok ve yapıyorum yapıyorum bitmiyo:35::35:en son kıyafetler kaldı toplanacak ama valiz,hurç,koli hepsini tükettim.eşim market önlerinden koli toplamaktan bıktı valla:9::9:
taşındıktan sonra eklerim canım:34::34:

şimdiden doğum günün kutlu olsun iyiniyetlim..belki burda olmam şimdiden kutlayayım:38::38:
saatini de güle güle kullan bebişim:16::16:

oooovvvvvv ellerine sağlık sersumum,çok güzel görünüyolar:56::56::125::125::125:

Sağol Leylakım benim :54:

Back
X