Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

resim koyabilirsen koy canım.ben de boyamak istiyorum..ama böyle değişik bir renk olsun isityorum...
bir ara neva coloro un capicino rengi vardı..o bende güzel olmuştu ..ama artık bulamıyorum ....

Valla canım rengi biraz açılsın ondan sonra koyayım. şuan çok koyu rengi otursun biraz hem önceki hem şimdiki halini koyarım. Ben bakır kahve istiyorum. Tabii bu koyu haliyle kullanmam lazım biraz. Açıcı kullanmak istemediğimden böyle olacak. idare edeceğim bi şekilde artık. Ben kuaföre boyattım koleston kullanıo sanırım ama bilmiorum artık. Düğün zamanına oturturuz bi renk güzel bişey inşallah...

Sersumcum kızına tebrikler :34: Bana bi tebrik gelirmi acep bende bütün derslerimi geçmişim :9::9:

Leylakcım işini kolaylamışsın kolay gelsin bebemm

Yeni gelenler var sanırım. hoşgeldiniz. diyete devam edenler kolay gelsin.. Alıntı yapmak zor gelio şuan gözüm kapanıo

Bana gelince sabah 6:30 kalkış. Ahıra git hayvanları sağ bak.
8:30 kahvaltım bitti
Kahvaltım;
-1 bardak süt
-biraz ceviz ve badem
-5-6 zeytin
-biraz peynir
-Cııssss iki lokma incir reçeli ekmekle...:17:

yumurta yoktu tavuklar yumurtlamaz olmuşlar bu ara malum kış. Biraz önce aldık geldik çiftlikten.

9 a doğru evden çıktım annem ve abimin eşinin hastanede randevuları vardı. onları götürdüm bende yiğenime baktım.

Hastanede işler bitince yiğenime penye bi tane şapka aldık. Bana çelik tencere seti baktık. 26 Ocakta alıcaz inşallah.
Öğle yemeğini dışarda beraber yedik.
-1 kuşbaşı dürüm. Bol marul,domates soğan vardı. ekmek mecburdu

Yiğenimi eve bıraktık eve geldim. Geçmişi okudum biraz. Şimdi uyumak istiyorum az. yoruldum.

Kendinize iyi bakın kızlar. Akşama yemek yiyince yazarım inşallah...

evet canım işlerim bitti:16::16:
derslerini geçtiğin için seni kutluyorum canım,tebrikler:46::46::46:rahatlamışsındır ne güzel:34::34::16::16:

kızlar sayenizde leslie de öğrenmiş oldum..ama benim bu programı yapmaya vaktim yok .en azından şimdilik yok..
yarın kaynanoşum bana geliyor..kayınpederimle birlikte .bir gün kalacaklar ..ama ısrar edeceğim en azından kaynanoşa ..kalsın 2 -3 gün diye,,çocuklarım mutlu oluyor..kaynanoş büyük oğlanı sinemaya falan götürüse iyi olur..ben götüremiyoruz küçük kardeş oludğu için..

işte böyle ..klasik kahvaltı sonrası saat 1 de yemek yemem gerekiyordu..ama ben küüçük oğlana aldığım gofretin yarısını yedim ..iştahım kapandı.. simdi de çay içiyorum...
bir saat sonra falan yeniden açıkırsam süt içmek isityorum...mistik chai ile demleyerek ...
işte böyle kızlar...
bu gün tülleri yıkadım astım..koltukların altını 5 gün önce süpürmüştüm..bu gün de çektim sildim...
malum kaynanoşlara yatak açacağım ..koltuğgun altı görünebilir..
ve kendisi bana gelince iş yapmaya kalkar ..en azından evim temiz olsun ki çektikçe bir demet toz görünmesin gözüne..iş yapmadan duramaz ..ilk başlarda çok gıcık olurdum ama zamanla art niyet olmadığını , kendi akrabalarında da aynısını yaptığını görünce anladım ki yapısı gereği ..
siz napıyonuzz bakemmmm...iyimi sinizzz????

kocamla da kavğa ettik ...çok yoruloyurm..çocuklara bir yardımı dokunmuyor..akşam meyve soy , çay demle, kek getir, çerez tabağını getir..bir teşekkür yok...akşam yemeklerinden sonra da eline sağlık yokkkkkkk....aslında dışarda annemlerde heryerde hemen eline sağlık anne der ..ama bana gelince nanayyyy

Ayni benim kocam valla cocuk olunca dusunemiyorum yani. Hic eline saglik demez. Ben ancak doydun mu guzel olmus mu begendin mi dersem aklina gelir soyler. Yemek biter bogazi bitmez. Cay koy,cekirdek getir. Atiştirma getir (abur cubura atistirma der) yatana kadar yer yani.

çizelgemdeki kilomu azaldıkça nasıl değiştiricem...bu cuma günü inşşallahh 69 olarak değiştirmek istiyorummmm :32::32::32::32::32::32:

selam arkadaslar,görüyorum ki hergün biraz daha kalabaliklasiyoruz,yeni gelen herkese HOSGELDINIZ diyorum.Öyle cok kaynatmissiniz ki hepsine göz tmam mümkün olmadi::((

Leylakcim sen yogun bir sekilde ugrasiyorsun,tasinma isleriyle,kolay gelsin canim
Sersum kizinla ilgili gelisme umdugun gibiyse müthis olur,hadi insallah öyle olsun,tebrikler simdiden
BU arada BIRDY den haber var mi arkadaslar,ben rastlamiyorum kac gündür,cok uzun süreli kalamadigim icin gözden kacirmis olabilirim.
Bunun disinda herkesin keyfi iyidir insallah,herkese bol leptinli vakitler diliyorum.

Kahvaltim:2 yumurta,10 ufak zeytin,peynir,2 günkurusu,1 hurma,kaju-findik,Omega3,d-e vitaminleri ve demir hapi(basladim bugün)
ara:sütlü filtre kahve
Ögle:1 kepce kurufasulye,1 kase ketentohumlu yogurt,2 parca peynir,salata
Aksama:firinda kabak mücver(unsuz),hindi haslama,suyuna da tarhana corbasi yapmayi düsünüyorum.

Simdi gidip 3 mil leslie yapacagim:52::52::52: görüsürüz aksama

Ayni benim kocam valla cocuk olunca dusunemiyorum yani. Hic eline saglik demez. Ben ancak doydun mu guzel olmus mu begendin mi dersem aklina gelir soyler. Yemek biter bogazi bitmez. Cay koy,cekirdek getir. Atiştirma getir (abur cubura atistirma der) yatana kadar yer yani.

valla kıslar siz sabırlısınız yani ne diyeyim...eşim bana söylemese kavga çıkartırım valla:47::47:bırakın yemeği çayı,ütülediğim kıyafetleri için bile söyler bana..çok kızdım kocişlerinize:47::47:

sağol canım. korktuğum bi ders vardı Onuda geçmişim öyle böyle değil süper bir rahatlama anlatılmaz yaşanır :52::52::52:

:52::52::52::119::119::119:

selam arkadaslar,görüyorum ki hergün biraz daha kalabaliklasiyoruz,yeni gelen herkese HOSGELDINIZ diyorum.Öyle cok kaynatmissiniz ki hepsine göz tmam mümkün olmadi::((

Leylakcim sen yogun bir sekilde ugrasiyorsun,tasinma isleriyle,kolay gelsin canim
Sersum kizinla ilgili gelisme umdugun gibiyse müthis olur,hadi insallah öyle olsun,tebrikler simdiden
BU arada BIRDY den haber var mi arkadaslar,ben rastlamiyorum kac gündür,cok uzun süreli kalamadigim icin gözden kacirmis olabilirim.
Bunun disinda herkesin keyfi iyidir insallah,herkese bol leptinli vakitler diliyorum.

Kahvaltim:2 yumurta,10 ufak zeytin,peynir,2 günkurusu,1 hurma,kaju-findik,Omega3,d-e vitaminleri ve demir hapi(basladim bugün)
Aksama:firinda kabak mücver(unsuz),hindi haslama,suyuna da tarhana corbasi yapmayi düsünüyorum.

sağol canım benim:16::16:
afiyet olsun:16::16:leslie için de kolay gelsin:52::52:

inşallah canım:emir_bebek::emir_bebek::16::16:
sağol canımcım evet bitirdim,herşey temiz olacak bi süre rahat edicem:1::1:
:16::16::16::16::54::54:
:16::16::16:
:34::52::52::52::52:

kabızlığın omega ile alakalı olduğunu sanmıyorum..beslenme düzenimizden dolayı genelde bizlerde de oluyor..:34:canım antioksidan alabilirsin..keten tohumu ve 2 hurma da işe yarıyor:34::34:

:nazar::nazar::nazar: öyle devam eder inşallah canım aranız..:34:

sağol:16::16:

kızım okulda derecede zaten de acep ilde de mi dereceye girdi dedik canım:44:..yarın öğrenicez inşallah.:16:.Biz hakkarideyiz ..okulu hakkarinin en iyi okulu izmirden buraya gelince uçtu bizimki:53::53:..gerçi izmirde de okulda hep ilk 5 teydi..:16::16::nazar:
Allah herkese nasip etsin canım..çok gurur verici:nazar::nazar:

oo güle güle kullansın canım kızın cicileri:16::16:..ah bu ergenler hep aynı değil mi:9::9::9:

bence de kabızlığa omega 3 sebep olamaz yağ zaten,ben zeytini çok yeyince iş halloluyor:52::52:
maşallah kızına canım,hep gururlandırsın sizi inşallah:nazar:benimki de iyi ama çok tembel,ruhu tembel:36:çalışmaya bile üşeniyo

peynirli yumurtayı neden sevmedin ki...

ben de simdi kendine yumurta yaptım ...
arkasından sütlü çay içeceğim...

sen açlıktan mahvolcan canım ya ..sabah da birşey yememişsin...öğlen de birşey yemeden nasıl akşamı edeceksin peki..??

Peynirin tadı iğrençti :( normalde peynirli yumurtayı severek yerim.

Açlığa alışkınım :P Bu bahane olamaz ama bugün bu şekilde idare edeceğim artık... Arkadaşımı bekliyorum önemli bir sınavı var o çıksın kutlama yaparız :)

çizelgemdeki kilomu azaldıkça nasıl değiştiricem...bu cuma günü inşşallahh 69 olarak değiştirmek istiyorummmm :32::32::32::32::32::32:

kimse bilmiyomu nasıl değiştireceğimi??

tekrar en baştanmı yapmam gerek..hamilelik takvimimde ne güzel kendi ilerliyordu :):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: onda tarih belli tabi:):44::44:
bilgisayar nerden bilsin nekadar kilo verdiğiimi :1::1::1:

papişim altta görünüyon ama hiç yazmıyon:44::44:

hoşgeldin bebişim....:16::16:

okuyodur o kıss diycektim ki :68::68::68:gelmiş kısss:52::52::9::9:

afiyet olsun datlum:16::16:

iyi insan lafının üzerine gelirmiş bebeğem:52::52::52:

leylakım sersumum bu pc benı delı ettı:35::35: bı sayfayı ıkı saatte acıyo konuya cevap vere tıklıyom beklekı konuya cevap veresın :36::36: te allahım yaaa aksam eşime diyimde luzumlu luzumsuz ne varsa sılsınde az nefes alsın yavrucak:51::51::51:

bu arada dun de bugun de 50 dk da 5 km hız yaptım kıslar :8::8: pek yuruyen yok bu aralar herhalde galıba sanursam ıyınıyetlım atom karıncam baslamıs yuruyuslere:46: sersumum leslıyle kanka olmussun lahana kuru nasıl gıdıyo canım:7:
leylakım tasınmak zordur ama ıyı dıleklerımız yanında olacagı ıcın sorun olmıycaktır:16::16:
bırdy canım topıği degıl sıgarayı bırakacaktın :27::27:
toptan yazayım dedım zira bunların hepsını ayrı mesajlarda yazsaydım geceyı bulurdu bu agırlıkla:35::35:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah kızına sersumum:46::46:hep böyle başarılı olsun inşallah:21::21:
sağol canım amiinn:16::16:
Aynen canım bu akşam yıkarım saçlarımı bakalım ne kadar akacak.. Çok koyu olması benide memnun etmedi ama kızılı kapatmak için şimdilik yapacak birşey yok. yıkadıkca açılacak sonra artık açık bi kahve boyarım.. Düğün zamanınna kadar oturur inşallah.

Sağol canım benim.. Uvv kıvırcık çok zor. benim saçlarım değil Allahtan dalgalı biraz. Bide katlı kestirdim daha iyi oldu. Ben boyama 40 kesme 10 TL verdim. Bakır öyle ya. benimki kızıl ama işte akınca turuncu turuncu oluyor. Kızıl zor renk birde. Bakır kahve yaptım bakalım nasıl olacak yıkadıkca göreceğiz.
olur olur merak etme canım:34::34:
caınm benim bıravo kızına...
ablam da 5 yıl öncesine kadar hakkarideydi. kızı da çok başarılı..ordada öyleydi..bolu ya gelincede öyle devam etti..simdi anadolu lisesi son sınıf bu yıl üniversite sınavına girecek..

başarıları her daim devam etsin inşallah canım
sağol canım..amiinn:16::16:..bizim de 15 ayımız kaldı hayırlısıyla canım..:34:
Sersumcum kızına tebrikler :34: Bana bi tebrik gelirmi acep bende bütün derslerimi geçmişim :9::9:

Leylakcım işini kolaylamışsın kolay gelsin bebemm

Yeni gelenler var sanırım. hoşgeldiniz. diyete devam edenler kolay gelsin.. Alıntı yapmak zor gelio şuan gözüm kapanıo

Bana gelince sabah 6:30 kalkış. Ahıra git hayvanları sağ bak.
8:30 kahvaltım bitti
Kahvaltım;
-1 bardak süt
-biraz ceviz ve badem
-5-6 zeytin
-biraz peynir
-Cııssss iki lokma incir reçeli ekmekle...:17:

yumurta yoktu tavuklar yumurtlamaz olmuşlar bu ara malum kış. Biraz önce aldık geldik çiftlikten.

9 a doğru evden çıktım annem ve abimin eşinin hastanede randevuları vardı. onları götürdüm bende yiğenime baktım.

Hastanede işler bitince yiğenime penye bi tane şapka aldık. Bana çelik tencere seti baktık. 26 Ocakta alıcaz inşallah.
Öğle yemeğini dışarda beraber yedik.
-1 kuşbaşı dürüm. Bol marul,domates soğan vardı. ekmek mecburdu

Yiğenimi eve bıraktık eve geldim. Geçmişi okudum biraz. Şimdi uyumak istiyorum az. yoruldum.

Kendinize iyi bakın kızlar. Akşama yemek yiyince yazarım inşallah...
sana hem notlarından hemde evde yaptığın işlerinden dolayı tebrik kıss:46::46:..ne güzel evlenince de ailen sana doğal doğal göndericekler herbişeyden çok şanslısın çoookk:52::52::52::16:
canım ilk yaptığın gibi değiştireceksin yine:34:

sağol canım:16::16:..demir eksikliğin için geçmiş olsun:16:..hadi bakalım hayırlısı:52:..bir engeli daha ortadan kaldıracaksın inşallah:16:
valla kıslar siz sabırlısınız yani ne diyeyim...eşim bana söylemese kavga çıkartırım valla:47::47:bırakın yemeği çayı,ütülediğim kıyafetleri için bile söyler bana..çok kızdım kocişlerinize:47::47:
ben de katılıyorum sana canım:19::19:
:16::16::16::16::54::54:

bence de kabızlığa omega 3 sebep olamaz yağ zaten,ben zeytini çok yeyince iş halloluyor:52::52:
maşallah kızına canım,hep gururlandırsın sizi inşallah:nazar:benimki de iyi ama çok tembel,ruhu tembel:36:çalışmaya bile üşeniyo
amiin canım..sağol:16::16:
benim kız geçen yıl salmıştı kendini buradaki kankası eski okul 1. olunca gaza geldi:kkk:..iyi de oldu.:34::16:.onunla tatlı bir rekabet halindeler anlıyacağın:1::1::1:

Son düzenleme:
bol bol süt iç , su iç, ve muhallebi ye , omlet ye , yine bol bol su iç, ben öyle yapıyordum..suyu bir kerede değil de çay içer gibi içmelisin..yoksa idrarla atılır hemen ..ama çay gibi yudum yudum içersen süt olur ..
bir de sıvı çok tüket..ben günde yaklaşık 5-6 litre sıvı tüketiyordum..3 litresi su idi .gerisi meyve çayı.

kaç aylık ki bebeğin..

canım bebışım 7 aylık dukan dıyetı yapıyorum ben sadece kestığım ekmek şeker makarna pilav onlar azaltmaz sanırım

canım bebışım 7 aylık dukan dıyetı yapıyorum ben sadece kestığım ekmek şeker makarna pilav onlar azaltmaz sanırım

hayır canım azaltmaz..ama bebeğin 7 aylık olduysa çok tedirgin olma..ek gıdalara başlamışsınızdır ...
sen bol bol su iç ..benden daha iyi biliyorsundun..çünkü yeni annesin..

stres yapma ..

bence ekmek şeker ve makarnayı keserek iyi yapmışşın...bunları kesmek bence sütü azaltmaz..
allah kolaylık versin canım sana ...

kızlar ben çıkıyorum ...
biraz işim var..kendinize iyi bakın...
karatay diyetini seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:46:

leylakım sersumum bu pc benı delı ettı:35::35: bı sayfayı ıkı saatte acıyo konuya cevap vere tıklıyom beklekı konuya cevap veresın :36::36: te allahım yaaa aksam eşime diyimde luzumlu luzumsuz ne varsa sılsınde az nefes alsın yavrucak:51::51::51:

bu arada dun de bugun de 50 dk da 5 km hız yaptım kıslar :8::8: pek yuruyen yok bu aralar herhalde galıba sanursam ıyınıyetlım atom karıncam baslamıs yuruyuslere:46: sersumum leslıyle kanka olmussun lahana kuru nasıl gıdıyo canım:7:
leylakım tasınmak zordur ama ıyı dıleklerımız yanında olacagı ıcın sorun olmıycaktır:16::16:
toptan yazayım dedım zira bunların hepsını ayrı mesajlarda yazsaydım geceyı bulurdu bu agırlıkla:35::35:
senin pc kafayı yemiş kıss..temizlet şööle köşe bucak kocişe..:8::8::8:
he canım leslie ve lahanaya başladım..hadi hayırlısı:32::32::16:
birdy bakalım gelince yiyceği fırçaları görünce naapçak:53::53::53::27:

kimse bilmiyomu nasıl değiştireceğimi??

tekrar en baştanmı yapmam gerek..hamilelik takvimimde ne güzel kendi ilerliyordu :):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: onda tarih belli tabi:):44::44:
bilgisayar nerden bilsin nekadar kilo verdiğiimi :1::1::1:

cevapladım canım.:16::16:.bizimki ööle akıllı diil bacım sen yeniliycen:1::1:

Sayfa bence herkeste çok yavaş hareket ediyor; sebebi de çok fazla reklam içeriğimizin olması kanımca...

hayır canım azaltmaz..ama bebeğin 7 aylık olduysa çok tedirgin olma..ek gıdalara başlamışsınızdır ...
sen bol bol su iç ..benden daha iyi biliyorsundun..çünkü yeni annesin..

stres yapma ..

bence ekmek şeker ve makarnayı keserek iyi yapmışşın...bunları kesmek bence sütü azaltmaz..
allah kolaylık versin canım sana ...

kızlar ben çıkıyorum ...
biraz işim var..kendinize iyi bakın...
karatay diyetini seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:46:

teşekkur ederım canımm sağolasınnnnn

senin pc iyi bi temizlik ve format istiyo bacım:1::1:

ben bi taşınayım zaten,yürüyüşlerime bomba gibi başlıycam:52::52:dışarda yürüyeceğim için de 5 km den fazla yürüyecem inşallah papişim:32::32::32:

biliyorum canım benim,güzel dilekleriniz dualarınız benimle,işler de bu sayede kolaylıkla hallolacak inşallah:38::38:

Back
X