Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hımmm peki sen yeni mi başladın karatay a
ben 2 haftayı geçtim...

sen benden daha iyi biliyorsun bazı şeyleri...
ben de doyana kadar yedim zaten canım..hatta patlayacağım..tabağın hepsi bitsin diye baya bir mücadele ettim .doymama rağmen 2 tabak brokoliyi de yedim...

canım 18 inde başladım karataya ve ilk defa duydum gibi diyebilirim bi arkadaşım söyledi merak ettim geçen hafta sonu kitabını aldım 19 unda yani 1 gecede yalayıp yuttum kitabı birde canan karatayın yotube daki videolarını izledim koşu bandında yürüyüş yaparken çok motive oluyo insan zayıflamakla ilgili bişeyler dinlerken spor esnasında tavsiye ederim. hem vakit geçiyo bazı videoları varki 1 saati geçik video bitmedi diye koşuda uzuyo otomatikman :9::9::9:

Sabah 09:30 da klasik kahvaltımı yaptım
Saat 15 de yarım elma 3 adet kuru kayısı
Akşama yeşil mercimek yemeğimde mercimek çorbası yanına bol salata ve ayran
Saat 15 de 25 dakika yürüyüş yaptım spor açılışımızda yapmış oldum bugün
Yanlışım varsa söyleyin kıdemli karataycılar

sersumum hosgeldın bacım nasıl gectı mısafırlık menuden haber ver bakem ha bu arada bırdy geldı onlıne olanlarda ısmını gordum hıcbırsey yazmadan cıktı:51:

benim olsun, benim olsun nolurrrrr:32:
olamamış canım kaçırmışsın:9::9:
he o dogustan secretlı:60:
ruslar vadisi:60::60:
:60::60::60::60:
ben tekrar aranıza katılmaya karar verdim

yarın ilk kilo bildirimimi yaparım.ondan sonra da menü bildirimi

iki hafta sonra listedeyim inşallah..
canım tanıyamadım..nickin mi değişti:44::44: hoşgeldin:16::16:
anammmmmmm 8000. mesaj sevdasına barbıyamı yaktım:37: gideyim kociş gelmeden suç deilillerini kaldırayım:27:
:60::60::60::60: güldüm ama barbunyaya üzüldüm canım geçmiş olsun..ben de internetteyken çok yaktım bişeyleri:9::9:
ben de sersumu tebrik ediyorum. valla çok güzel. allah evlatlarımızı vatana millete hayırlı evlatlar eylesin.
bizim de kreşte bugün karne merasimi var. geçen yıl karne günü kreşe gitmemiştim meğer merasim yapılıyormuş bütün çocukların annesi gelmiş ben yoktum:( bilemedim böyle bişi olacağını biz karneyi alır çıkar gelirdik. kreşte önemliymiş :17:
bu yıl karne gününde gömlek pantolon falan kıyafete de dikkat ediyorlar, ben de jöle aldım oğluşu süsliiicem , saç kestirmeye vaktimiz olmayacak. benim oğlana kalsa şapka ve güneş gözlüğü takacak havalı olmak için:52:bu sabah da güneş gözlüğü falan diyip duruyordu Allahtan bulamadık:1:
sağol canım..Allah hepimizin evlatlarını herdaim başarılı kılsın inşallah:16::16:

ooo bıcırığa bak sen :1::1: havalı olcekmiş hee..yirim onu:54: kıss önemli tabii kreşte..bizimkiler kep töreni bile yapıyorlardı:9::9:
Merhaba canlarım,

Sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım.

Birazdan öğle yemeği yiyeceğim. Peşin peşin yazayım: kurufasılye ve yoğurt yiycem. Sonra da yürüyüşe inş. Dünkü hezimeti telafi etmeme lazım. Malum yarın cuma...

Bu arada, 8000. sayfamız hayırlı uğurlu olsun:46::46::46:
:46::46::46::46:
45 dk da 4,5 km yurudum:8::8:

sersumum sakın ıpın ucunu kacırma komsuda ha:18:
:46::46::46:
kaçırmadım valla..:32::32:
Canımcım nasıl döneceksin bakalım:)))
döndüm canım..paylaşcam şimdi..:1::1:
merhaba arkadaşlar ..bugün 11 de ancak yapabildim kahvaltımı...
saat 3 gibi yemek yiyeceğim..yada 4 e kadar dayanabilirsem...dayanabilmek için süt içeceğim biraz sonra...

klasik karatay kahvaltısı yaptım...
kaynanoşum döndü evine...yine gelirim diye söz verdi..öyle gitti..bütün kal diye söylenmeelerime rağmen kayınpeder bırakmadı..

neyse gelecek söz verdi..

karne alınacak yarın...
e okul dan karnesine baktım oğlumun..
hepsi 5 maşallah..
yanlız görsel sanatlar diye bir ders ver ne anlama geliyor bilmiyorum..95 -100 almış 2 sınavdan..görsel sanatlar..hiç duydunuz mu kızlar bu dersi..

brokoli haşlayacağım birazdan ...brokoli çorbası mı yapsam acep..

buraya sergi açıldı...her yıl bu zamanda kuruluyor..kermes giibi..bir sürü tezgah oluyor..toka ve taç aldım bir sürü...
hediyelik gül lü lokum aldım..
oğluma söz verdik .eğer karnen iyi olursa seni trenle ankara ya götürceğiz diye...
kızkardeşim var orada ..oradan bolu ya geçeceğiz..ablam bolu da
bol bol toka aldım onlara da götürmek için...lokum aldım...
çoçuklarına da bir kaç giyim aldıktan sonra başka bir şey almam herhalde...bir de balıkesirin höşmerim i olmazsa olmaz tabii

ohh iyi bir tatil olur senin için:34::16::16:

Son düzenleme:
kızlar bu arada 105 kilo annemi sonunda ikna ettim ve çok azimli bir şekilde oda benimle devam ediyor kendimden çok anneme daha fazla sevindim gittikçe kilo alıyordu tiroditi var onun çünkü ve ben buna bir dur dedim çok mutluyum onun adına :46::46::46:
sevindim canım..:46::46::46::16::16:
Kadını sinirlendiriyorlar,anlatıyor,anlatıyor ama nafile hala o yasakmı bu doğalmı ;)
ayynen:ssz::ssz:
Kafaları basmıyor :) Bir de Hocanın felsefesini anlamamış olmalarından kaynaklanıyor. Melek hanim kendisi program yapıyor ama kitabına göz gezdirdiğini düşünmüyorum. oradaki asistanlar kitabı okumuş malzemeleri koymuş görsel açıdan program harika ama o hala aynı soruları soruyor. tamam izleyicileri anlasın diye yapıyor ama o kadar basit ve saçma ki soruları, Konuğu programa bir kaç beden fazla gelmiş :)))
tamamen katılıyorum:kkk::kkk:
selam arkadaslar,sayfalar öyle akip gidiyorki bu hafta ben dogru dürüst bakamiyorum,umarim kacirdigim önemli seyler yoktur.
Sersumum kizini tebrik ediyorum canim,ne büyük gurur masallah...

Arkadaslar ben demir haplarini etkisini görüp de kilo vermeye baslayana kadar listeye girmek istemiyorum,yemek ve kilo bildirimi yapmak istiyorum ama beni listeden muaf tutun lütfen cünkü motivasyonum cok düsüyor diger türlü :((tesekkür ederim
yediklerime gelince
sabah:2 kk yumurta,peynir,9 zeytin,2 günkurusu,ceviz-badem-findik(1 bardak dolusu),Omega3,d-e vitaminleri,Demir hapi
ara:sütlü filtre kahve
ögle:kiymali yesil mercimek yemegi,peynir,yogurt,1avuc ceviz
aksama:menüde yine mercimek olacak ve dünden kalma yaprak srma(birkac tane yerim)
simdi 3 mil leslie yapmaya gidiyorum:)))
sevgiler hepinize
sağol canım..:16::16:

canım sen de birsüre sadece menü bildirimi yaparsın cuma haricinde ya da liste çıktıktan sonra bildirim yaparsın..diğer arkadaşlar da öyle yaptılar..sonra yeniden 2 hafta bekler listeye girersin:34::34:

leslie:46::46:

bi öyleler bi böyle :9::9:
:9::9::9::9::9::9:
canım zeytın cesıtlerı peynır cesıtlerı(beyaz,kasar,lor,tulum,örgü vs)yesıllık cesıtlerı fındık fıstık cevız badem gunkurusu ıncır kurusu yogurt,kavurma,pastırma,et turlerı ve daha bırcok alternetıf var

bırdyyyyy hosgeldın bebeeeemmmmm:54:
ne ayaksın bacım sen yaaa:51::51:

sersumum hosgeldın bacım nasıl gectı mısafırlık menuden haber ver bakem ha bu arada bırdy geldı onlıne olanlarda ısmını gordum hıcbırsey yazmadan cıktı:51:
hoşbulduk datlum..:16:

anamm napıyo bu kıss yaww..du bakalım bişeyler var ama kokusu çıkacak..:ssz::ssz::ssz:

Son düzenleme:
öncelikle yemediklerimi yaziiimmm..
:56::56:
şekerpare
mozaik pasta
haşhaşlı börek
peynirli börek
:56::56::56:EFERİM BANAAA :46::46::46::46:

yediklerim gitmeden 1 küçük kase yoğurt yedim:1:
5 mercümek köftesi
çay çayy
şekersiz sütlü kahve

bugün de protein hayal oldu:37:..neyse..kazasız belasız atlattım:52::52:..yarında başka bir komşuya gidilecek umarım yine böyle atlatırım:18::18:..neyseki komşularım anlayışlı..ısrar etmiyorlar.:34:.ben gelince onlarda söylediler senin diyet hocası stardaydı diye..dedim o bikere diyetisyen değil:kkk::kkk:.kendiniz ve çocuklarınız için rastlarsanız dinleyin dedim ama boşş..:37::37:

Son düzenleme:
bugün sabah kahvaltim
2 adet yumurta
bir avuc peynir ve ceviz
bir ufak bardak süt
8 adet yesil kırma zeytin
ve 2 tane gün kurusu.

birazdan da aksam yemegim
bir tabak sogus,bir kase yogurt ve kozlenmıs kirmızi biber.

herkese afiyet olsun. aksam kacirmasin kimse yemek. bol su. yarin tarti. cisslardan uzaaaaak

Yok canım, pek sevmiyorum kuruyemişi.Acıkırsam bir kahve içiyorum.
Beni tek zorlayan şey gece ben normalde tatlı,çikolata yemem ama gece uyku arasında kalkıp bunları tüketiyorum.Aileden gelen genetik şeker hastalığından dolayı :(
Fakat onuda aşacağım
ayyy şeker isteği zor ama Allah yardımcın olsun.He aklıma gelmişken bu diyetle tatlı isteği büyük ölçüde azalıo.Şeker,un,pirinç,makarna yenmediği için:34:

merb kizlar bugün karar verdim karatay dietine dogum kilolarim hep kaldi oglum 5aylik oldu ben hala 90kiloum hedefim önce 70 sonra 65 lerde lütfen biri bana eslik vea yardim etsin
ilk önce 8000.mesaj sahibi olduğun için tebrik ediyorum. Ödül olarak da karataya takıl kilolardan kurtul diyorum:1: Ben de senin gibiydim 78 le hamile kalmıştım 96 la doğuma gittim. zamanla ve de biraz çabayla gidiyor canım takma kafana sadece biyerden başla:34:

ikizcim sen misin?:44:

cidden yandımı.uzuldum bak buna:((

yazıyor canım 5km de ortalama 120 cal falan yakıyo sende kac gosterıyo:26:
Evet canım, dibi tuttu bayağı, ben de üzüldüm ama neyseki yanmamış yeri vardı da makarna yemek zorunda kalmadım:39:

kızlar bu arada 105 kilo annemi sonunda ikna ettim ve çok azimli bir şekilde oda benimle devam ediyor kendimden çok anneme daha fazla sevindim gittikçe kilo alıyordu tiroditi var onun çünkü ve ben buna bir dur dedim çok mutluyum onun adına :46::46::46:
Tebrikler :46::46::46:bir gün herkes karataylı olacak:kkk:

ben kapattım tv yi ...
bir yandan size bakıyorum..bir yandan klavye çalışıyorum.

20 dakikada 40 kalori az ya..sofraya oturuşta ne çabuk alıyoruz o 40 kaloriyi ..ama verirken zor..
evet ya aynen öyle,:14:

2. öğünümü yiyorum
2 tabak brokoli yemegi.. yanına acı turşu..

acaba brokolide ne kadar kalori vardır...

sonrada süt içmeyi düşünüyorum.1 saat kadar sonra ..
kalori hesabı yapmıyoruz, sağlıklı olanlardan saatinde doyana kadar yiyoruz:34::32::32:

ve bugün 1.30 da disari bi ciktim, 5i ceyrek gece eve geldim. yurudum de yurudum, magaza magaza gezdim. merdiven in bin cık ohhhh, sefalarim olsun :))) kizlar omega 3 sorumu yanitlar mi bi kac kisi daha? iceyim mi baslayim mi bu aksam?

Sabah kahvaltım peynırlı yumurta 6 adet ceviz 1 domates
öğlen 1 paraç et cacık
çok acıktım 5 de süt içtim
evde akşam 7 den sonra mercımek çorbası ve yoğurtlu bokolı yıyeceğim

Kızlar, öğle yemeğinden sonra dışarı çıktım, 1,5 saat yürüdüm:21::21: Hep otobüsle gittiğimiz marketin yerini keşfettim,epey yürüme yolu var. Bundan sonra havalar düzelsin öyle gidecem:32: Bu arada -4 te bu havada yürüdüğüm için ayrıca mutluyum(hasta olamadığımız sürece:1:) yaın tartı hepimizi güldürsün:16::54:
öğle
1 tabak barbunya(yanmamış yerinden:1:)
yoğurt
havuç salatası
akşam
tavuk yemeği
brokoli salatası

Kızlar iyi akşamlar,
Akşam yemeğim hazır
•Bulgur pilavı
•Cacık
•Tavuk
Bu gün suyu az içtim yatana kadar telafi ederim bir bardakta limonlu su ve leslie 2 mill yaptım mı günü kurtarmış olurum...

ben tablo yapmayı bılmıyorum canlar bana anlatırmısınız kılo çizelgesi yapmayı 84,40 gelıyodum geçen hafta

Merhaba kizlar..

Tum gun isteydim .. cok yoruldum..

bugun yediklerim;

sabah; 1 kasecik yogurt , bir parca beyaz peynir ve bir fincan limon cayi

Ogle; biraz peynir , iki kahve ve bir minik elma

Aksam; tavuk ve salata

Bugun hic kuru yemis yemedim ..canim hic istemedi..

:16:
Bugun spor olarak da ... 20 dakika trene gidis 20 dakika eve donus .. 42 dakika yurudum ..
:34::34::34::34: ve ani zamanda tum gun ayaktaydim.. Esim suan evde yok hazir o evde yokken bir de Leslie ile yuruyeyim .. geliyorum ..simdilik byess:32:

canım zeytın cesıtlerı peynır cesıtlerı(beyaz,kasar,lor,tulum,örgü vs)yesıllık cesıtlerı fındık fıstık cevız badem gunkurusu ıncır kurusu yogurt,kavurma,pastırma,et turlerı ve daha bırcok alternetıf var

bırdyyyyy hosgeldın bebeeeemmmmm:54:
ne ayaksın bacım sen yaaa:51::51:

Pampişiiiiiim :16::16::16::16::16: cicim ya , bi girdim sonra hemen çıkmam gerekti , kusura bakma bitanem.Nasılsın hayatım görüşmeyeli? Ve diğer bütün herkes nasılsınız görüşmeyeli?Hepinizi çok özledim valla.Bugün itibariyle yeşil sahalara geri dönüyorum canlarım :27::27::27:
Kızlar son dönem yaşadıklarım nedeniyle psikolojim bozuktu biraz , şöyleydim tam olarak : :35::35::35::35::37::37::37::37: Bundan mütevellit ben de evde durmak istemedim , kendimi sürekli dışarılara attım , kilometrelerce yürüdüm , koştum ,o bakımdan da çok sevgili topiğimize giremedim canlarım.Şimdi bikaç gündür iyiyim , moralim düzeldi ve geri geldim canlarım.Siz neler yaptınız ben yokken ?
* Ramaska doğurdu mu ?
* Leylakın tayini çıktı mı?
* Melexin'in tadilatı bitti mi?
* Sersumcum izne çıkıp temizlik harekatını yaptı mı?
Başka unuttuğum neler var ?
Yeni arkadaşlar gelmiş ben yokken.Herekse "Hoşgeldin" diyorum , kolaylıklar diliyorum.
Yazın bana anacım :16::16::16:

Hafiye gibisin Pampişim valla , ayyyy çok össsledim ben sizi yaaaa :16::16::16:

Back
X