Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

:47::47::47: Bir dahaki sefer marincap alayım bende o halde... Günde 4 tane mi alıyorsunuz :26:
2 sabah 2 akşam canım:34:

merhaba kızlar

herkeze mutlu pazarlar .. Nasilsiniz ??

Geç uyandık ve mükellef ve kaçamaksız bir karatay kahvaltısı yaptım .. Bu haftaki yemeklerimi yaptım .. Listemi hazırladım suyumu aldım simdi oturdum.. Biraz sonrada yürüyüşe çıkacağım .. Cok yoruldum simdi suyumu çayımı içip sizleri okuyacağım
:38:

afiyet olsun canım:16::16:

İkinci öğünümü yaptım
-az pırasa yemeği(annem patatesli yapmış patateslerini yemedim )
-Sabah tereyaglı yumurta vardı onu ısıttım 2 yumurta etmezdi
-bi kaseden fazla yoğurt
ve su su su:56::56::56:

Herkese güzel Pazarlar ,
Sbah 6.00 da kalktım , temizlik yaptım , yemek yaptım , banyo yaptım , çamaşır yıkadım , yemek yedim , oyyyy ne çok şey yapmışım be yawww.. Lapa lapa kar yağıyor , perdeleri açtım bi yandan da seyrediyorum....

Herkese güzel Pazarlar ,
Sbah 6.00 da kalktım , temizlik yaptım , yemek yaptım , banyo yaptım , çamaşır yıkadım , yemek yedim , oyyyy ne çok şey yapmışım be yawww.. Lapa lapa kar yağıyor , perdeleri açtım bi yandan da seyrediyorum....

Birdy'm hoşgeldin canım. maşallahın var :)) ellerine sağlık canımcım.:16:

Sorma , bugün felaket aktifim :9::9::9: N'aber , napıyosun bakalım , hadi gözün aydın haftaya Urfa yolcusuymuşsun :34::34:

Maşallah diyem canım benim:16:Ne yapayım valla. sacıma zeytinyagını bastım bekliyorum :) bakım yani :9::9: Ebruşallı plates videosu denk geldi facede bakıom karın hareketleri yapıyor. bakıom nasıl hareketler yapıyor diye. Evet cnm babama baskı uygulayaraktan ve kardeşimden destek alarak hallettim izin işini:9:Biletleri aldım bugün. Şubat iki akşam 18:30 yolcudur abbas :10:

Merhabalar Tekrar Arkadaslar....

BIRDY: ne güzel sabah erken kalkmak.. ben cok severim.. gün uzuyor... :D

Yarim saat öncesi öglen yemegimide yedim ve simdi bir kahve molasi.. yaninda bir bardak da su..

su su su su su suyu unutmuyoruzzzz =)))

Herkese iyi pazarlarrrr :*********

Herkese güzel Pazarlar ,
selam BIRDY pazar pazar bu kadar hamarat olmak benim hic yapamadigim bisey,tebrikler,ellerine saglik.
İkinci öğünümü yaptım
-az pırasa yemeği(annem patatesli yapmış patateslerini yemedim )
-Sabah tereyaglı yumurta vardı onu ısıttım 2 yumurta etmezdi
-bi kaseden fazla yoğurt
ve su su su:56::56::56:
afiyet olsun Sadece-askim,yolculuk var yine sanirim,güzel vakit gecirirsin umarim canim
Öğlen ızgara tavuk kanat yedim :56::56::56:

afiyet olsun,ben özgür bulamadigim icin tavuk kanadina hasret kaldim,sanslisin canim:))

diger tüm bayanlara da iyi pazarlar diliyorum,gec bir kahvalti ettim,su anda kahvemi iciyorum.Birazdan kizimida alip kendimi disari atmayi planliyorum
kahvaltim:pastirmali yumurta,peynir,8 zeytin,ceviz-kaju (1 bardak-1 avuc),1 günkurusu,1 dilim kivi,1 dilim portakal,Omega3,demirhapi,antioksidan

Aksama:mercimek corbam hazir var,yanina da cigerim var ama bizimkilere arnavut cigeri yapacagim kendime nasil yapsam bilmiyorum????sotemi yapsam acaba???Zaten cok sevmem sakatati sirf demir eksikligine faydasi olsun diye aldim:(( Fikir veren olursa sevinirim:52::52:

Maşallah diyem canım benim:16:Ne yapayım valla. sacıma zeytinyagını bastım bekliyorum :) bakım yani :9::9: Ebruşallı plates videosu denk geldi facede bakıom karın hareketleri yapıyor. bakıom nasıl hareketler yapıyor diye. Evet cnm babama baskı uygulayaraktan ve kardeşimden destek alarak hallettim izin işini:9:Biletleri aldım bugün. Şubat iki akşam 18:30 yolcudur abbas :10:
Eeee tabe nişanlının yanına bakımsız saçla gidilmez , iyi etmişsin :34::34: Karaman-Urfa kaç saat , uzak mı çok ? Gözümün önüne getiremedim ama 5-6 saat falan mı sürüyo ?
Merhabalar Tekrar Arkadaslar....

BIRDY: ne güzel sabah erken kalkmak.. ben cok severim.. gün uzuyor... :D

Yarim saat öncesi öglen yemegimide yedim ve simdi bir kahve molasi.. yaninda bir bardak da su..

su su su su su suyu unutmuyoruzzzz =)))

Herkese iyi pazarlarrrr :*********
Canım sana da iyi Pazarlar.Ben de çok seviyorum erken kalkmayı ama 1 gün kalksam 10 gün uyuyorum , hiç istikrarım yok...:50::50::50:
selam BIRDY pazar pazar bu kadar hamarat olmak benim hic yapamadigim bisey,tebrikler,ellerine saglik.

afiyet olsun Sadece-askim,yolculuk var yine sanirim,güzel vakit gecirirsin umarim canim

afiyet olsun,ben özgür bulamadigim icin tavuk kanadina hasret kaldim,sanslisin canim:))

diger tüm bayanlara da iyi pazarlar diliyorum,gec bir kahvalti ettim,su anda kahvemi iciyorum.Birazdan kizimida alip kendimi disari atmayi planliyorum
kahvaltim:pastirmali yumurta,peynir,8 zeytin,ceviz-kaju (1 bardak-1 avuc),1 günkurusu,1 dilim kivi,1 dilim portakal,Omega3,demirhapi,antioksidan

Aksama:mercimek corbam hazir var,yanina da cigerim var ama bizimkilere arnavut cigeri yapacagim kendime nasil yapsam bilmiyorum????sotemi yapsam acaba???Zaten cok sevmem sakatati sirf demir eksikligine faydasi olsun diye aldim:(( Fikir veren olursa sevinirim:52::52:

Canikom , kocam erken kalkacaktı ben de onu bahane edip uyanınca ve bir de evde yalnız olunca tıkır tıkır yaptım herşeyi , yoksa bakma , hep böyle diilim ben de ...
Ciğer konusunu geçenlerde ben de sordum ama çok farklı fikir yok.Hatta fırın için tarif sormuştum ama arkadaşlar genelde sote yapıyo , ben de ciğeri çok kızgın tavaya atıp iki taraflı mühürledikten sonra çok az yağ ilavesiyle pişiriyorum.Ciğer iyidir , candır , ben çoook severim , hele ki Arnavut ciğerini ...

Eeee tabe nişanlının yanına bakımsız saçla gidilmez , iyi etmişsin :34::34: Karaman-Urfa kaç saat , uzak mı çok ? Gözümün önüne getiremedim ama 5-6 saat falan mı sürüyo ?

TAbiii kii güzelce bir hafta boyu bakım yapmalıyım kendime. Direk araba yok karamandan mersine mersinden urfaya. 10 saat falan sürecek. akşam 6:30 da cıkıp sabah 5-6 gibi varacagiz inşallah. :16:

Sağol canım. Evet aynen ben gene yollarda.. Eeee bi şehirde okur bi şehirde ailen yasar bi şehirdede bi nişanlı bulursam kendime olacagı bu :9::9:Umarım cnm. bi aksilik çıkmaz rahat rahat herşeyi hallederim. aşkımıııı çooook ama çoooook özledimm yaaa:17::17:

Herkese güzel Pazarlar ,

ellerine sağlık birdyymm:16::16:..oh miss gibin olmuştur..:32::32:

eşimle kızıma pizza yaptım..amaaa yemedim :46::46: kendime de karnıbahardan yalancı pizza yanına da mercümek köftesiii:32::32:

$310073_4852973554705_1256883308_n.webp $533752_4852959754360_588997711_n.webp

2. öğünüm kızzlar...:16::16::16:
içecek şalgam suyu.:7::7:.

Son düzenleme:
ewet canlar, 3 haftadır tık gram veremedım dıye, sinirlenip 2gundur aşırı yemiştim ve bu sabah itibari ile yoğun proteinle yeniden aranıza katıldım. Her cuma bende kilo bıldırımı yapıcam hepimize bol azimli sabırlı diyetler..:8:

ellerine sağlık birdyymm:16::16:..oh miss gibin olmuştur..:32::32:
Sağol hayatım , bugünlük temiz ama yarına bişey kalmaz :50::50::50:
gelmez mii aşkk nelere kadirsin..:16::16:
:16::16::16::16:
eşimle kızıma pizza yaptım..amaaa yemedim :46::46: kendime de karnıbahardan yalancı pizza yanına da mercümek köftesiii:32::32:
Ohhhh afiyetler olsun tatlım , şahane uydurmuşun valla menüyü.Benim de canım acayip derecede bulgurlu şeyler yemek istiyo.İhtimal ki yarına bi kısır yapiciiimm...
Eki Görüntüle 617634 Eki Görüntüle 617635

2. öğünüm kızzlar...:16::16::16:
içecek şalgam suyu.:7::7:.
Valla çok leziz , canım çekmedi desem yalan olur :1::1:

ewet canlar, 3 haftadır tık gram veremedım dıye, sinirlenip 2gundur aşırı yemiştim ve bu sabah itibari ile yoğun proteinle yeniden aranıza katıldım. Her cuma bende kilo bıldırımı yapıcam hepimize bol azimli sabırlı diyetler..:8:

Gel gel , hoşgeldin.Bu ara herkes aynı durumda , üzme canını...

Back
X