Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu konuyu özelden irdeliyeydik iyiydi sersum. Millete madara olucaz:)))
:60::60::60: olan oldu boşveerrr:27::27:
fanatik Fenerbahçeliyim canım esim bjk li ..

ewet canım esim de cok beğendi bundan boyle ince bulgurlu acılı yapacagım heeeeee hu arada bravo ben başlarsam o çekirdek biter arkadas :27:

bizim tam tersimiz desene:1:..ben Bjk liyim eşim fenerli kızım da Bjk li..ama işin garibi bugün iddaada galatasaraya oynadım..:60::60::60: ve 15 tl kazandım:27::27:

yok valla 1 dene yedim:51::51:

İnternette sorun mu var neyse, donup kalıyor ekran. Ben kaçtım.

Yarın görüşürüz canlarım.

Leptininiz bol olsun.

İnternette sorun mu var neyse, donup kalıyor ekran. Ben kaçtım.

Yarın görüşürüz canlarım.

Leptininiz bol olsun.

sanırım evet..benim de sayfalar zor geliyor:44::44:..ben de kaçtım kısslarr öptümmm:10::10::10:..yarın görüşürüzz...:54::54:

fanatik Fenerbahçeliyim canım esim bjk li ..

ewet canım esim de cok beğendi bundan boyle ince bulgurlu acılı yapacagım heeeeee hu arada bravo ben başlarsam o çekirdek biter arkadas :27:

Tihh Bende GALATASARY'lıyım arkadaşşş :9::9::9::9: Aynı dert bende de var başlamasam tamam ama başlayınca biter:27:

Herkeze iyi geceler kizlar .. Yeni bir hafta .. sendromsuz bir pazartesi dilerim .. ve kacamaksiz hizli guzel nese ve huzur ve booooool boool leptin dolu bir hafta ..

herkeze iyi geceler ..

Yarin okula gidecegim ve bi hayli erken kalkmam lazim .. okula kadar yuruyecegim .. nerede hareket orada bereket
:1::1:

mrb kizlar bugünkü yedikleirm ..kahbaltida 3 zeytin 2 bardak yeşil çay yarim lavaş azicik peynir domates bi kaç dilim öğlen bi bardak salep yaninda bir dilim pasta (biliyorum diyet dişinda ama kaç gündür dolapta bozulcakti valla) ikindide az balik yarim lavas arasi aksamlaeynde çay içtim o kadarr uygulamkta zorlniyorm ama azimliyim

iyi geceler arkadaşlar pazar sabahı kahvaltıda patates salatası vardı çok yiyemedim ama patatesden ötürü öğlen evde yemek yoktu kocamada menü fırsatı gelmişti tavuklu hamburger yedim yanına ayran içtim akşamada fırında balık vardı bool salata eşliğinde ahhh çayla birlikte hallleyy indirmeseydim süper olacaktı ama oldu bi kere :):26::22: buda çantam olsun bari görüşürüz ...

mrb kizlar bugünkü yedikleirm ..kahbaltida 3 zeytin 2 bardak yeşil çay yarim lavaş azicik peynir domates bi kaç dilim öğlen bi bardak salep yaninda bir dilim pasta (biliyorum diyet dişinda ama kaç gündür dolapta bozulcakti valla) ikindide az balik yarim lavas arasi aksamlaeynde çay içtim o kadarr uygulamkta zorlniyorm ama azimliyim

Menülerimizi takip edersen sende kendine göre menüler oluşturabilirsin ve zorlanmadan devam edersin. Azimli olman güzel. Bende bu aralar kaçamaklıyım. Ama tam gaz devam:kkk:

iyi geceler arkadaşlar pazar sabahı kahvaltıda patates salatası vardı çok yiyemedim ama patatesden ötürü öğlen evde yemek yoktu kocamada menü fırsatı gelmişti tavuklu hamburger yedim yanına ayran içtim akşamada fırında balık vardı bool salata eşliğinde ahhh çayla birlikte hallleyy indirmeseydim süper olacaktı ama oldu bi kere :):26::22: buda çantam olsun bari görüşürüz ...

Kendi ccezanı kendin vermişsin :9: Sabah tam gaz devam :34:

merhaba arkadaşlarr, karatay ile bi 5 kilo vermıstım onun birazı aldım ama aradan bayya bi zaman gectıkten sonra... 1 aydır falan tekrar yapmaya calışıyordum 1 kilo yine verdım çok şükür ama bu hafta güzel bi haber aldık... hamıleyım :24: yine karataya devam edeceğimzaten doktor da bu beslenme şekline benzer şeyler söyledi... sizinde tavsiyelerinizi almak isterim arkadaşlarr... teşekkürler simdiden

Önceliklee bu güzel haber icin tebrik ederimmm =)) simdiden allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah...
hamilelik dönemi ve karatay diyetini henüz evli olup hamile olmadigimdan bisey söyleyemicem bu konuda ögrenciyim daha :)))))

Cuma disciye kahvalti etmeden gitmistim.

Sabah. akraba ziyaretindeydim1 minik dilim patates salatasi, 6 tane mercimekli bulgur köftesi.
1 lahmacun. salata. cay & kahve. 1 avuc badem

Aksam 5 tane et köftesi, salata. 4 tane ceviz, cay, kahve.

Bol bol su.

Cumartesi. Sabah 1 mandalin, 1 yumurtali kiyma. 10 tane zeytin. 1 cennet meyvasi.

Ögle. TAVUKLU BULGUR PILAVI CACIK.

Aksam. bir yesil elma 1 avuc findik. az üzüm.

Pazar sabah. menemen 1 yumurtali. 1 dilim beyaz peynir, 10 tane zeytin.

Ögle Yesil Mercimekli kirmizi lahanali salata. cay, su.

Aksam ayni öglen ki salata 1 tane balik, 1 yesil elma, yarim mandalin.
1 tane icli köfte.

kizlar gunaydin biraz once doktorum aradi esyalarini al gel dedi.hastaneye yaticam gibi gozukuyor.sizi gelismelerden haberdar ederim ins.kizlar lutfen dua edermisiniz....
optum kizlar kendinize iyi bakin.....bende size dua edicem

kizlar simdi hastaneden geldik.sabah sabah doktorum beni strese soktu.esyalarimi alip gittim.konustuk yarin gelin yatiricam dedi.hayirlisi.esime soyledim doktoru ikna etmesi icin.ben birkac gun sonra yatmak istiyorum dedim bakalim hayirlisi...

gunumun dolmasina 3-4 gun var.onlar yatirip goz altinda tutmak istiyor.bende gunum dolunca yatmak istiyorum.bakalim hayirlisi....

Günaydın kızlar

okula gitmeden kahvaltımı yazıp kaçım ..
kahvaltim:
biraz badem
bir kac ceriden minik domates
bir yumurta sarisi
4 zeytin
biraz keçi peyniri
omega 3
cay

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 42
kizlar simdi hastaneden geldik.sabah sabah doktorum beni strese soktu.esyalarimi alip gittim.konustuk yarin gelin yatiricam dedi.hayirlisi.esime soyledim doktoru ikna etmesi icin.ben birkac gun sonra yatmak istiyorum dedim bakalim hayirlisi...

gunumun dolmasina 3-4 gun var.onlar yatirip goz altinda tutmak istiyor.bende gunum dolunca yatmak istiyorum.bakalim hayirlisi....
hayırlısı olsun canım Allah su gibi kolay doğumlar nasip etsin :7:

ALLAHIM hayırlı doğumlar nasip etsin canım sana..stes yapma kendıneee hersey cok guzel olcak yavrunu kucağına alınca merak etme senn..:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Günaydınn canımm. Doktoruna kızdım haa:47:stres yaratmasın hee. Hayırlı doğumlar olsun cnm. Dualarımız seninle:nazar::emir_bebek:

günaydınlar..iyi bir hafta olsun hepimize inşallah:32::32::32:

haftasonu misafirim olduğundan ve evde metrekareye 4 kız çocuğu düştüğünden bilgisayara ulaşamadım ve aklım sizde kaldı,menülerimi bildireyim önce :56:

25 OCAK CUMA
uyanınca çeyrek muz,1 ceviz,su ve kayısılı form çayı
sabah 08.30;2 yumurtalı domatesli biberli mantar,1 kk peynir,5 zeytin
öğle 13.00;1 kase salata,yarım tabak mercimek,1 kk peynir
akşam 17.30;1 kase bezelye,1 kase yoğurt,1 kase yumurtalı mantar
akşam 5 hızda 45 dk yürüdüm
26 OCAK CUMARTESİ
kahvaltı saat 11.00;1 tabak menemen,1 dilim peynir
saat 15.00;1 elma,1 avuç fındık
akşam 17.30;4 köfte,yarımşar tabak salata ve fasulye piyazı,1.5 bardak ayran
akşam 5 hızda 50 dk yürüdüm
saat 20.30 gibi 1 avuçtan az fındık(misafirle,çayın yanında)
27 OCAK PAZAR
kahvaltı saat 11.00;2 yumurta,1 dilim kadar peynir çeşitleri,8 zeytin
öğle 15.00;1 kase ceviz,1 muz
akşam 18.00;1 kase bezelye,1 dilim peynir,1 avuç badem
yürüyemedim:50:

kahvemi içiyorum şimdi:7::7:bi bakayım neler olmuş

Allah bir avazda kurtarsın canım, relakss herşey çok güzel olacak inşallah :)

Back
X