Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın herkeslere, neler yaptınız haftasonu, bizim bey hafta sonları evde olduğu için ben nete giremiyorum, tabi akşamlarıda:14: burdan ayrılınca yemek sitelerine giriyorum(eşim ona kızmıyor çünkü) sonradaaa böyle cozutuyorum:37:neyseee bu hafta çok azimliyim, kar kalktı artık yürüyüş yaparsam evvden ve ne yesem düşüncesinden kurtulurum:34: hadi hepimize kolay gelsin:13: bi geçmişe göz atayım:10:

gunaydın kıslar hepınıze bol ıradelı bır hafta dılerım:16:

kahvaltım

yagda 2 yumurta
lor peynır
yesıl zeytın
fındık
omega3
cay
su
turk kahvesı

Herkese günaydın,

Güzel haftalar.

Sabah 8'de yaptım kahvaltımı. Bir çay bardağı süt eşliğinde 2 haşlanmış yumurta, 1.kk beyaz peynir, 3 kuru kayısı ve 2 ceviz yedim.

Hala tokum çok şükür. Ofise gelince de yeşil çayımı içtim.

Hepimiz için bol enerjik bir hafta dilerim. Minik de bir bilgi vereyim: Bu hafta Güneş ve Satürn kavga halindelermiş. :) Tartışmalar ve gerginlikler olabilirmiş. Sakin kalmaya ve kalp kırmamaya dikkat edelim.

Sevgiler <3

Bugün kızımı dersane sınavına, küçük oğlumu Couillu tiyatrosuna, büyük oğlumu istediği kaykayı almak ve playstation a yeni oyun yükletmek için avm ye götürdüm. Kayu diye koca kafalı kostümler yapmışlar. Alien gibiydiler Allaama... Ben korktum yav!

Bu arada kocamı evde bir hayvanla başbaşa bıraktım. Hayvan derken benzetme değil. Gerçekten. Memleketten bir arkadaşından dana istemiş. O da kesip göndermiş. Mutfak mezbaha gibi... Kesti, biçti sabahtan beri... Ben de hiç yanına gitmedim. Bana sormadı ya getirtirken. Yine de mutfak temizlemek bana düştü:(

Ağırıma giden ne oldu biliyor musunuz? Ctesi-Pazarları çalışıyor. Birkaç haftada bir bize, çocuklara zaman ayırsan, evde kalsan derim. Kalmaz. Ama bugün bir öküz için kaldı tüm gün evde. Sordum, şirket de batmamış:)

Neyse, sadede gelirsek, akşam kavurma yedim.
Ya öyle bi anlatmışsın ki üzüleyim mi güleyim mi bilemedim:31:Ama sonuca güldüm doğrusuu:1:

kizlar simdi hastaneden geldik.sabah sabah doktorum beni strese soktu.esyalarimi alip gittim.konustuk yarin gelin yatiricam dedi.hayirlisi.esime soyledim doktoru ikna etmesi icin.ben birkac gun sonra yatmak istiyorum dedim bakalim hayirlisi...

gunumun dolmasina 3-4 gun var.onlar yatirip goz altinda tutmak istiyor.bende gunum dolunca yatmak istiyorum.bakalim hayirlisi....
İnş. hayırlısıyla ve sağlıkla alırsın bebişini kucağına, Allah a emanet olasın canım:48::54:

Günaydın kızlar

okula gitmeden kahvaltımı yazıp kaçım ..
kahvaltim:
biraz badem
bir kac ceriden minik domates
bir yumurta sarisi
4 zeytin
biraz keçi peyniri
omega 3
cay
Hmmm çok iştah açıvı görünüyor afiyet olsun:56:

kahvaltım

yagda 2 yumurta
lor peynır
yesıl zeytın
fındık
omega3
cay
su
turk kahvesı
Maaşallah papadiya kaneel ve senin menüler çok düzgün:46::46:

Herkese günaydın,

Güzel haftalar.

Sabah 8'de yaptım kahvaltımı. Bir çay bardağı süt eşliğinde 2 haşlanmış yumurta, 1.kk beyaz peynir, 3 kuru kayısı ve 2 ceviz yedim.

Hala tokum çok şükür. Ofise gelince de yeşil çayımı içtim.

Hepimiz için bol enerjik bir hafta dilerim. Minik de bir bilgi vereyim: Bu hafta Güneş ve Satürn kavga halindelermiş. :) Tartışmalar ve gerginlikler olabilirmiş. Sakin kalmaya ve kalp kırmamaya dikkat edelim.

Sevgiler <3
ayy ben astrolijiye pek inanırım dikkat edeyim, sinirlenip kendimi tatlıya vermek istemiyorum:19:

günaydın çıtırlar
ben yenıyım onun için haftaya mı tartılcaz ama ben c.tesi tartıldım 82,8 geldımm:kkk::nazar:

gunaydin kizlar.. 2 buyuk kizlqrim hastalar..okula gondermedim..evde yatak actim tv keyfi yapiolar:)ogleden sonra dr.a goturecem..su an kahvaltimi yapiyorum..sifir kacamak cok sukur:) etli yumurta,yogurt,maydonoz,findik,badem..oncesindede kayisi ve hurmayi suda bekletip yedim..
ramaskacim heyecan yapma diyecem ama ben cok heyecan yapardim..3 ude sezeryan oldu..ins normal olur..bol bol dua et..hayirlisiyla kurtulursun ins..sancin yokmu?ilik dus al..rahatlatir..rabbime emanetsin gurbet ellerde...

kizlar gunaydin biraz once doktorum aradi esyalarini al gel dedi.hastaneye yaticam gibi gozukuyor.sizi gelismelerden haberdar ederim ins.kizlar lutfen dua edermisiniz....
optum kizlar kendinize iyi bakin.....bende size dua edicem

kizlar simdi hastaneden geldik.sabah sabah doktorum beni strese soktu.esyalarimi alip gittim.konustuk yarin gelin yatiricam dedi.hayirlisi.esime soyledim doktoru ikna etmesi icin.ben birkac gun sonra yatmak istiyorum dedim bakalim hayirlisi...

gunumun dolmasina 3-4 gun var.onlar yatirip goz altinda tutmak istiyor.bende gunum dolunca yatmak istiyorum.bakalim hayirlisi....
canım benim dualarımız seninle:16:..inşallah hayırlısıyla olucak doğumun ve bebişine sağlıkla kavuşacaksın..:16::16::16:kıss biraz egoistçe olucak ama ben sen doğum yapınca öğrenmek istiyorum:52:..nasıl haberdar olucaz biz yavvv:44::44:..çook merak edicem çookkkk:18::18::18::18:

kahvaltım

yagda 2 yumurta
lor peynır
yesıl zeytın
fındık
omega3
cay
su
turk kahvesı
günaydıın caanım ve afiyet olsunn.:16::16:

gunaydin kizlar.. 2 buyuk kizlqrim hastalar..okula gondermedim..evde yatak actim tv keyfi yapiolar:)ogleden sonra dr.a goturecem..su an kahvaltimi yapiyorum..sifir kacamak cok sukur:) etli yumurta,yogurt,maydonoz,findik,badem..oncesindede kayisi ve hurmayi suda bekletip yedim..
ramaskacim heyecan yapma diyecem ama ben cok heyecan yapardim..3 ude sezeryan oldu..ins normal olur..bol bol dua et..hayirlisiyla kurtulursun ins..sancin yokmu?ilik dus al..rahatlatir..rabbime emanetsin gurbet ellerde...

geçmiş olsun canımm:5::5:

çokk geçmiş olsunnnnnn
çocuklar için de Allah acil şifalar versınnn

Allah bir avazda kurtarsınnn

Son düzenleme:
sabah menüm
:56::56:
salçalı omlet
domates soslu biber kavurma
zeytin peynir
çeyrek muz
ceviz çekirdekli üzüm
dünden kalan pizzaların sadece üstünden hamurunu yemedim 2 parça(kızımla eşim bitiremedi ziyan olacaktı :27::27:)
:56::56::56:

öncelikle hoşgeldiniz:16::16:

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten :34::34:
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz:34: başarılar:16:

hayırlısı olsun canım Allah su gibi kolay doğumlar nasip etsin :7:

ALLAHIM hayırlı doğumlar nasip etsin canım sana..stes yapma kendıneee hersey cok guzel olcak yavrunu kucağına alınca merak etme senn..:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Günaydınn canımm. Doktoruna kızdım haa:47:stres yaratmasın hee. Hayırlı doğumlar olsun cnm. Dualarımız seninle:nazar::emir_bebek:

Allah bir avazda kurtarsın canım, relakss herşey çok güzel olacak inşallah :)

Ya öyle bi anlatmışsın ki üzüleyim mi güleyim mi bilemedim:31:Ama sonuca güldüm doğrusuu:1:

İnş. hayırlısıyla ve sağlıkla alırsın bebişini kucağına, Allah a emanet olasın canım:48::54:

Hmmm çok iştah açıvı görünüyor afiyet olsun:56:

Maaşallah papadiya kaneel ve senin menüler çok düzgün:46::46:

ayy ben astrolijiye pek inanırım dikkat edeyim, sinirlenip kendimi tatlıya vermek istemiyorum:19:

canim kizlarina gecmis olsun.allah sifa versin...canim simdilik agrim yok.ama doktorum illaki hastaneye yatiricam diyor bakalim hayirlisi...

canım benim dualarımız seninle:16:..inşallah hayırlısıyla olucak doğumun ve bebişine sağlıkla kavuşacaksın..:16::16::16:kıss biraz egoistçe olucak ama ben sen doğum yapınca öğrenmek istiyorum:52:..nasıl haberdar olucaz biz yavvv:44::44:..çook merak edicem çookkkk:18::18::18::18:
ask olsun canim... tabii ki ins.haberdar ederim...internetimde problem olmaz ins...

günaydıın caanım ve afiyet olsunn.:16::16:

kizlar hepinize cok tesekkur ederim.dualariniz icin cok sagolun....allah razi olsun...ins.hastaneye ipad i goturucem internetim olacak ins...gelismelerden haberdar edicem ins.

bu arada bende bir kac cesit yemek yapiyorum ne olur ne olmaz.esim gerek yok dedi ama evde bulunsun dedim....sabah o kadar stres yaptim ama suan rahatladim...allaha havale ettim hayirlisi neyse o olsun...opuyorum kizlar gorusuruz ins...kendinize iyi bakin....

Son düzenleme:
Herkese GÜNAYDIN..

umarim haftaniz güzel ve rahat gecer (ve kacamaksiz :D))

Bu sabah tartildim ve inanamadim, gectigimiz persembe aksami baslamaya karar vermistim karatay diyetine.
Persembe 24.1.13 'de kilom: 68,1 kg idi
Cumartesi 26.1.13'de kilom: 67,1kg
Pazartesi 28.1.13'de kilom: 66,2 kg

:D :D :D :D bu kadar kisa süre de doyarak ve sadece ekmek patates vs karatayin yasakladigi yemekleri yemeden kilo vermek sasirtici gercekten.. bol su iciyorum ekmegi kesinlikle kestim persembe aksamindan itibaren ve 3-4 günde 2kg gitti hayretler icerisindeyim tabi tekrardan da motive oluyorum :D

kilolari vermeye devammm kizlaaar :DDDD

Günaydin hanimlar, iyi bir hafta diliyorum herkese. bol hareketli,bol enerjili.az kacamakli.
Kahvaltım da soyle ;2 adet koy tereyagina kirilmis yumurta
bir avuc peynir ve ceviz
bir bardak süt
3 kaşık yogurt
7 adet yesil kirma zeytin.

merhaba arkadaşlarr, karatay ile bi 5 kilo vermıstım onun birazı aldım ama aradan bayya bi zaman gectıkten sonra... 1 aydır falan tekrar yapmaya calışıyordum 1 kilo yine verdım çok şükür ama bu hafta güzel bi haber aldık... hamıleyım :24: yine karataya devam edeceğimzaten doktor da bu beslenme şekline benzer şeyler söyledi... sizinde tavsiyelerinizi almak isterim arkadaşlarr... teşekkürler simdiden

Çok sevindim Allah tamamına erdirsin, sağlıkla sıhhatle inşallah :)

kizlar hepinize cok tesekkur ederim.dualariniz icin cok sagolun....allah razi olsun...ins.hastaneye ipad i goturucem internetim olacak ins...gelismelerden haberdar edicem ins.

bu arada bende bir kac cesit yemek yapiyorum ne olur ne olmaz.esim gerek yok dedi ama evde bulunsun dedim....sabah o kadar stres yaptim ama suan rahatladim...allaha havale ettim hayirlisi neyse o olsun...opuyorum kizlar gorusuruz ins...kendinize iyi bakin....

Allaha emanet ol canım:16::16:..hep aklımızdasın unutma..seni seviyoz kıss.........:38::38::29::29::16::16:

günaydın kızlar
başlıyacam diyorum diyorum ikindiden sonra öyle bişey yapıyorum ki her şey mahvoluyor.
özellikle kabızlık problemi yüzünden zorlanıyorum karonhidratı kesince doğrudan kabzı oluyorum form çay da içmek istemiyorum.
incir kayısı 3-4 tane bol su da fayda etmiyor. keten tohumunu da erkek çocuk emzirdiğim için kullanmak istemiyoryum.ekmek kepekli galata yiyerek de karatay yapmış olmuyorum:(
dedim öğünlerde 2şer yemek kaşığı esmer bulgur yiyeyim belki olur, deneyeceğim bakalım.

bu sabah: soğanlı yumurta, 1 avuç içi kadar peynir, 2 ceviz, 1 yemek kaşığı bulgur

Öğlen yemeğimi atlayabilir miyim ki:44:, ah bi boğazımı tutsam...yıllardır en az 4 öğün yemek yediğim için herhaşde 2 öüğn yiyebilirsem vücudum şoka girer:27:

Sabah. 1 biber, 2 domates,1 tane sogan, 1 yumurtali menemen. 9 zeytin, 1 dilim beyaz peynir.
1 avuc badem. Cay.

Sersum canim su an kg 72, 500.

Back
X