Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

menümü ve sosyallığımı paylaşayım hemencik :)

sabah kahvaltı öncesi,klasik olarak,2 büyük bardak su (biri liomunlu diğeri sade su)

kahvaltı:
köy tereyağında 1 tane yumurta
salatalık-göbek salata-maydonoz
6 tane tuzsuz zeytin
biraz peynir
şekersiz 2 tane çay
10 tane kadarda kavrulmamış fındık (kendim kırıyorum her gün :))
2 tane kuru kayısı

öğlen:
1 tabak yeşil mercimek çorbası (3 küçük kepçe kadar)
1 bardak köy yoğurdundan ayran yaptım içtim :)

akşam:
1 tabak hamsi buğulama
biraz salata
kuru soğan :)

gün boyu çok su içiyorum ondan saymıyorum

spor olarakda: 55 dakka merdiven inip-çıktım,1 saat de dışarda alışverişdeydim :)

2. günümü de tamamlamış bulunuyorum

Kızlar akşam kıymalı fasulye pişircem yanında da yoğurt, öğlen de mercimek çorbayla 3 tane brokoli yedim valla açım :56: saat 3 gibi fındık yedim ama ııı ıhh akşama doymam lazım gece saldırmıyım ne yesem ki şöyle tok tutucak?

Kuruyemiş yiyebilirsin canım,özellikle cevizin tok tutucu özelliği var.!

Sabah:kkk

Öğlen:abugannuc salatası,1 kase dövmeli yoğurt çorbası,1 kaşık z.yağlı közlenmiş biber ezme.

Akşam:2 pirzola,domates,yoğurt

Ahahahaay kızlar yarım saattir soğanlar biberler bi tarafta uçuştu ama en sonunda hepsi midemde :D 8'den önce yicem diye mutfağı savaş alanına çevirdim 8i 1 geçe yiyeni vuruyolarmış gibi :D
Bugunkü menümü veriyim de öyle gidiyim;

Sabah: Kkk
Öğle: Mercimek çorbası, 3-4 çiçek brokoli, ayran
Ara (15.00) : 2 avuç fındık
Akşam: Maceralı Menemen adını verdim ona :52:
soğanlı biberli domatesli kimyonlu körili karabiberli menemen :)
:54::54:

uysaliye merhaba tekrar...içtiğin ezogelin için canını sıkma...law-yer arkadaşın da dediği gibi içinde pirinç var ama sonuçta 1 tabak pirinçten bahsetmiyoruz:) içine bulgur da giriyor,pirinçte...ne kadar pirinç denk gelebilir ki kasene?onu düşünüp öyle yazdım...içine sinmiyorsa tabi ki içme:54:

evet cok sorun olmaz.bundan sonra mecbur kalmadikca icmem.bugun diyeti tam olarak uyguladigim ilk gunum.o yuzden motivasyonum yuksek

Kızlaaar..! az önce çömelmiş akvaryumu temizliyordum ki; kızlarımın bana bakıp fısıldadıklarını gördüm,yine beni çekiştirdiklerini zannettim (süslü olmamı isterler hep),meğerse çok inceldiğimi söylüyorlarmış.beni sorguya çektiler,kaç kilo verdiğimi filan sordular.ikisinin bakışlarından o şaşkın ifadeyi gördüm:)) karatayda gerçekten de duraksasanız bile inceliyosunuz müthiş bir şey:)))

Kızlaaar..! az önce çömelmiş akvaryumu temizliyordum ki; kızlarımın bana bakıp fısıldadıklarını gördüm,yine beni çekiştirdiklerini zannettim (süslü olmamı isterler hep),meğerse çok inceldiğimi söylüyorlarmış.beni sorguya çektiler,kaç kilo verdiğimi filan sordular.ikisinin bakışlarından o şaşkın ifadeyi gördüm:)) karatayda gerçekten de duraksasanız bile inceliyosunuz müthiş bir şey:)))

tebrikler.darisi basima

Yaşasın süper bu darısı hepimizin başına :46::46::nazar:

sabah 7.30 kkk, 1 bardak süt

öğlen 16.00 2 bardak ayran, tuzsuz yer fıstığı

akşam 21.00 balık, yeşil salata

2 litre kadar su, 1 soda, 2 türk kahvesi, 1 fincan çay

spor: (akşam 21.40 - 23.00 arası) 1 saat yürüyüş, 20 dk egzersiz

bugün iş çıkışı Canan Karatay'ın okumamış olduğum yeşil renkli kitabını almaya gidince eve geç geldim akşam yemeği de geç oldu bu yüzden. ama sporla bunu telafi etmişimdir sanırım.

bugünki yediklerim ve aktivitem:

sabah kkk, akşam güveçte kabak yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı ve salata.

2 lt su. 1 kupa yeşil çay. 5 mile leslie

ve yemekten sonra kahve içtim. yanında da küçük bi parça çikolata yedim. yememem gerekirdi ama evde 2 kızım var 3 yaşında. günlerdir çikolata kokusu iliklerime işledi dayanamadım :)) :18::18::18:

bugün iş çıkışı Canan Karatay'ın okumamış olduğum yeşil renkli kitabını almaya gidince eve geç geldim akşam yemeği de geç oldu bu yüzden. ama sporla bunu telafi etmişimdir sanırım.
Süpersiiiin:))
bugünki yediklerim ve aktivitem:

sabah kkk, akşam güveçte kabak yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı ve salata.

2 lt su. 1 kupa yeşil çay. 5 mile leslie

ve yemekten sonra kahve içtim. yanında da küçük bi parça çikolata yedim. yememem gerekirdi ama evde 2 kızım var 3 yaşında. günlerdir çikolata kokusu iliklerime işledi dayanamadım :)) :18::18::18:
:22: çikolata için.

tebrikler.darisi basima

Teşekkürler:) inişe geçsem tam olacak..

sabah 8.00 kkk
oglen 13.00 corba yanina patlican oturtma ve bir kasik kisir
aksam 18.00 bir adet yesil elma ve bir bardak kefir
gun icinde su cay ve kuru yemis .....
ya cok gec yazdim ama dun ev sahibim sinirlerimi bozdu erkenden uyuudm sinirliyken her zaman oyle yapardim eskiden ama bu sefer uyuyamadimda kadin tum gecemi mahvetti canim spor da yapmak istemedi :2: bakalim yarin tekrar gelecek konusmaya dua edin kizlar...

Harikasın cnm gerçekten insan bunları duyunca motive okuyor dimi. Benim 81 olduğuma kimse inanmıyor daha zayıfsın diyorlar..

günaydın kızlar şu an kahvaltımı yapıyorum.haşlama yıumurta,domates,salata,2 zeytin ve 2 dilim kaşar.herkese hayırlı günler diliyorum

Günaydın arkadaşlar,
Dünü yazamamıştım.. Sabah kkk , öğleden sonra ise felaketti, lokantaya girdiğimizde ev yemeği kalmadığı sadece hamurişi olduğunu görünce mecburen 2 lahmacun yedim ama bütün gün midemi yaktı, akşam yoğurt ile sancımı dindirmeye çalışırken azcık da olsa cıss lı hareketler yaptım, ne olduğunu yazmayayım ama çantalıktı yani.. Umarım bu haftanın son karbolu ve kaçamaklı günü dün olur.. :26:

Senin adına çok sevindim, süper :nazar: Sürekli gören göz bile farkediyorsa değişim oldukça ciddi demek ki :16:

Kesinlikle gitmiştir, zaten balık hafif bir yemek, ayrıca hocamız olur da geç saate kalırsa yediklerimiz yatmadan önce 20 dk. yürüyüşle enerjiyi boşaltalım der, dolayısıyla hiç korkma..

sabah 8.00 kkk
oglen 13.00 corba yanina patlican oturtma ve bir kasik kisir
aksam 18.00 bir adet yesil elma ve bir bardak kefir
gun icinde su cay ve kuru yemis .....
ya cok gec yazdim ama dun ev sahibim sinirlerimi bozdu erkenden uyuudm sinirliyken her zaman oyle yapardim eskiden ama bu sefer uyuyamadimda kadin tum gecemi mahvetti canim spor da yapmak istemedi :2: bakalim yarin tekrar gelecek konusmaya dua edin kizlar...

Canım sorun her neyse bir an önce düzelir umarım ama gün içinde kuruyemişi anlamadım, aralarda mı yiyorsun?

günaydın kızlar şu an kahvaltımı yapıyorum.haşlama yıumurta,domates,salata,2 zeytin ve 2 dilim kaşar.herkese hayırlı günler diliyorum

Günaydın canım, nasıl havalarda düzelme var mı?

menümü ve sosyallığımı paylaşayım hemencik :)

sabah kahvaltı öncesi,klasik olarak,2 büyük bardak su (biri liomunlu diğeri sade su)

kahvaltı:
köy tereyağında 1 tane yumurta
salatalık-göbek salata-maydonoz
6 tane tuzsuz zeytin
biraz peynir
şekersiz 2 tane çay
10 tane kadarda kavrulmamış fındık (kendim kırıyorum her gün :))
2 tane kuru kayısı

öğlen:
1 tabak yeşil mercimek çorbası (3 küçük kepçe kadar)
1 bardak köy yoğurdundan ayran yaptım içtim :)

akşam:
1 tabak hamsi buğulama
biraz salata
kuru soğan :)

gün boyu çok su içiyorum ondan saymıyorum

spor olarakda: 55 dakka merdiven inip-çıktım,1 saat de dışarda alışverişdeydim :)

2. günümü de tamamlamış bulunuyorum

Yediklerini çok kıskandım şekerim :52: hepsi süper.. Darısı başıma..

lawyer tekrar söylemiş oluyorum ama inan body tr ye gir ve gör evde yapılması gereken 10 hareket diye geçiyor yazı tabi vaktin varsa bende lisanslı taekwondocuydum bizde çok kültürfizik çok kas çalışması yapmıştık ama inan çok öz ve güzel hareketler göstermişler bir tur yap 4-5 set tekrarla inan her yakan çalışır

Canım ben o siteye girip arattırdım ama konu başlığı başka birşey mi acaba, tam bulamadım sanki ya da emin olamadım :26:

Seaaam.!! Seni görmek ne güzelll.!! Özlendin canım..maalesef sorunlu bir hafta geçiriyorum..4 tane yakalandı başka yok gibi,yatak odalarımız üst katta ve orada fare yok allahtan..yoksa uyuyamazdık.!! Yarın kadın geliyor tüm mutfağı döküp temizleyecez.bi daha böyle bir durum yaşanırsa da bahçeli evden rezidansa taşınacam valla:))
Çok geçmiş olsun ya, yine de kontrolü elden bırakma bir süre, bu arsız hayvancıklar hiç çaktırmadan çoğalıp ele geçiriyor olabilirler.. Yazık sana da hastalık, yolculuk, yorgunluk, üstüne bu.. :50:

Cnm arkadaşlarım nasılsınızzz.. Yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum.. Menümü bildirip gideyim.. Sabah 8:30 kkk saat 13:30 yoğurt çorba biraz nohut .. Saat 17:00 1 kibrit kutusu peynir.. Akşam da biraz bamya yerim.. Bu gün neden bilmem acıkıyorum.. Sanırım öğünümü tam yiyemedimm.. Az yiyince karnım acıktı sanırım.. Bu hafta listeyi ben yapıyorum..hepinizi eksilerde görmek istiyorum... Öpüyorum

İnşallah senin listene eksiyle girerim artık canım ya, çok uzadı benim iş :50:

Seam nasılsın, herşey yolunda değil mi? :nazar:

Xc9, umarım çok eğleniyor ve havanı atıyorsundur, dönünce havadisleri alırız artık.. :27:

Leneva, sen de köprüden önceki son çıkıştasın, gelinlik olmaz bak, sakın bırakma :34:

Günaydın sabah menüm
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 kk peynir
salatalık domates roka
5-6 badem

dün akşam tatlı yedim neyazıkki çok pişmanım ama 1,5 saat yürüdüm o kalorileri yakmak için ..

Back
X