Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

5 gündür delircem gram oynamıyordum... Şimdi 80,8 i zor gördüm 90-89 arası da böyle olmuştu 1 hafta Bayram haftasında.. Şimdi de aynı 79 inatlaşacak sanırım.. Tabi bünye şaşkın 7 li rakamları görmeyrli epey oldu.. Neyse motive olmak için hedef belirlemem gerek sanırım.. Bünye çok komik düğün bitti motive bitti gibi oldu.. 2 şer giderken kilolar birden durdu.. Evet kendime ve sevgili bedenime yeni bir motive daha buluyorum ..kurban bayramının ilk gününe 75 in altını görücem... Yani tartı 74,9 da olsa altını gösterecek .. Tam 4 haftam var.. Haftada ortalama en az 1 kilo demek.. Spnra da çok sevdiğim arkadaşımın düğünü var 2 kasımda onun için motive olucam..evet 2 kasıma kadar 6 lı rakamları görmeyi hedefliyorum... 69,9 da olsa düğünde görmek motive edecek beni...Sevgili kendim, bedenim, karataycılar, SEVGİLİ EVREN.. Herkese sesleniyorum.. Motiveyii kırmak yok.. 12 Ekim'de 75 altı.. 2 Kasım'da 70 altını göreceğim...

Heeeeyyy..!!! Herkes nerde.??? Topiğimize nazar değdi sanırım :) xc9 geri döööönnn.! Mahzeeen oğluşun nasıılll bi haber ver.!!

Kkk ettim çayımı içiyorum...yarın öğleden sonra istanbul'a gidecem 2,3 günlüğüne...bugünden yoğunluk başladı, oğluşuma hazırlamam gereken şeyleri hazırlıyacam.

Orada ki tartı burdakiyle aynı, tartı sorunum olmayacak.:)

Herkese iyi hafta sonları diliyoruuumm:)

5 gündür delircem gram oynamıyordum... Şimdi 80,8 i zor gördüm 90-89 arası da böyle olmuştu 1 hafta Bayram haftasında.. Şimdi de aynı 79 inatlaşacak sanırım.. Tabi bünye şaşkın 7 li rakamları görmeyrli epey oldu.. Neyse motive olmak için hedef belirlemem gerek sanırım.. Bünye çok komik düğün bitti motive bitti gibi oldu.. 2 şer giderken kilolar birden durdu.. Evet kendime ve sevgili bedenime yeni bir motive daha buluyorum ..kurban bayramının ilk gününe 75 in altını görücem... Yani tartı 74,9 da olsa altını gösterecek .. Tam 4 haftam var.. Haftada ortalama en az 1 kilo demek.. Spnra da çok sevdiğim arkadaşımın düğünü var 2 kasımda onun için motive olucam..evet 2 kasıma kadar 6 lı rakamları görmeyi hedefliyorum... 69,9 da olsa düğünde görmek motive edecek beni...Sevgili kendim, bedenim, karataycılar, SEVGİLİ EVREN.. Herkese sesleniyorum.. Motiveyii kırmak yok.. 12 Ekim'de 75 altı.. 2 Kasım'da 70 altını göreceğim...

Senin durumun şu an benimkine benziyor:) benim de ne zaman kızımın düğünü bitti, vermem de bitti.hep al,ver,al ,ver,duraksa,2,5 aydır öyleyim.! Bende kendime kurban bayramını hedef almıştım 75 in altına inecem diye.!! başka türlü olmayacak.13 kasım doğum günüme de bir hedef daha belirlerim diyordum...yazını okuyunca şaşırdım.!! kafamda kurguladıklarımı yazmışsın adeta:)) ikimize de başarılar diliyorum canım ve bize güveniyoooruuum başaracaz:))
Bir gün hedefimize ulaşınca ortalıkta narin narin salınacaz.:)))

arkadaşlar kilo bildirimini özeldenmi yazıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz

Pazartesi günü saat 14.00'e kadar buradan yazıyoruz canım özelden değil. İlk sayfada bir form var ona göre yapıyoruz.

Rumuz:
Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Verılen kılo yuzdesı (bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo x 100) :

Son düzenleme:
selam karatayın çıtırları

geçmişi okumayı henüz bitiremedim. sabah 68,8 çıktım ama günlerdir yürüyüş yapamadım onun ve yolculuğun etkisi olabilir. 2 gün bol yürüyüş yapcam bakalım ptsi ne çıkacağım. felluz ve hedef60cığım umarım ara hedeflerinizi en sağlıklı şekilde tutturursunuz. benim de kurbana 65altı olmak olsun hedefim bakalım olacak mı?

Allah emeklerimizi boş etmesin hiçbirimizin

Ayyyy o leslie'nin 4 fast mil'i neymiş öyle. dilim bir karış dışarıda kaldı :30::30::9:

25 dk zor dayandım yarıda kestim koşu bandına çıktım. kahvaltıda yediğim armudu eriteyim demiştim. hem bugün cumartesi evdeyim, ne kadar spor yapsam kardır. 30 dk da koşu bandında yürüdüm toplamda 55 dk oldu armut gitmiştir artık :9:

geçmişi okumayı henüz bitiremedim. sabah 68,8 çıktım ama günlerdir yürüyüş yapamadım onun ve yolculuğun etkisi olabilir. 2 gün bol yürüyüş yapcam bakalım ptsi ne çıkacağım. felluz ve hedef60cığım umarım ara hedeflerinizi en sağlıklı şekilde tutturursunuz. benim de kurbana 65altı olmak olsun hedefim bakalım olacak mı?

Ödem olmuştur canım merak etme pazartesiye gider hepsi :34:

Şimdi biz bu diyette şekerli ya da çabucak şekere dönüşen şeyleri yemeyip metabolizmamızı düzene sokuyoruz ya, böyle kaçamaklar yaptığımızda sistemi bozuyoruz. Azıcık sabredin, ideal kiloya düşünce arada kaçamak yapılır tabi nasıl olsa metabolizmamız düzgün çalışıyor olacak artık. Güzel günler göreceğiz çocuklaaaar ha gayret :21::23::24:

süpersin lawyer..

bu arada hoşbuldum, ben de sizi çok özledim..

felluz ablam fare vakan için geçmiş olsun...
akasyacım evine ne zaman taşınacaksın belli mi?
bayıldım topikteki yazışmalara ama tek tek alıntılayamıyorum, vaktim pek az. temizlik yapmam lazım yorgun yorgun.
bu arada bence herkes istediği soruyu sorabilir, topiği meşgul etmez kimse, birlikte bilmediklerimizi öğrenerek birlik içinde kilo vereceğiz..

kızlar bu arada aşağıdaki söyleşiye gitmek istiyorum bir aksilik olmazsa
size de haber vereyim dedim..

$2013-09-14_1345.webp

Kızlar akşamdan sabaha 3 sayfayı doldurmuşsunuz çok şekersiniz hepiniz, bu arada bana da laf gelmiş :27: genel olarak forumu kullanmada sıkıntılarımı bu konu altında paylaşarak gereksiz kalabalık yapmak istemem demek istemiştim ben..

Dün akşam şarap içtim 3 kadeh kadar ama dans da ettim çok eğlenceliydi :)

Sabah da güzel bi kahvaltı hazırladım kendime kavurmalı yumurtalı klasik karatay kahvaltısı :)

Bu arada ben pztsi buraya öylesine yazıyoruz sanıyodum liste mi var kızlar nasıl bişey napıyoruz ki :26:

Uzun bir aradan sonra selamlar
Inat edip gitmeyen bu 6 kiloyu vermeye geldim.

Sabah: 1 dilim tam bugday ekmegi, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalik (yumurta demeyin, yiyemiyorum)
Öglen: 1 kase nohut yemegi, yesil cay
Ara: 1 kuru kayisi
Aksam: Mantar corbasi

Spor:
Slim in ramp it up 3.günüm 40 dakika (kesinlikle tavsiye)
30 dakika yürüyüs

Son düzenleme:
kızlar bu arada aşağıdaki söyleşiye gitmek istiyorum bir aksilik olmazsa
size de haber vereyim dedim..

Eki Görüntüle 803308

Su an bu adrese cok yakin bir yerde misafirim ne sanssizim ya keske bugun yada yarin olsaydi :'( pazartesi evime ankara'ya donuyorum dun sabah 7. de tok karnina antibiyotik icmem lazimdi 4 tane kayisi findik badem ...12 de kkk, aksam ercimek crb. Taze barbunya,salata yogurt bol ihlamur ve su......DR.balgam sokturucu verdi suya atiyorum gazoz gibi tatlandirmislar o kadarcik sey bile o kadar sekerli geliyorki mecbur kalmasam icmeyecegim ..sabaha kadar takır takır oksurmekten uyuyamiyorum 2 haftadir uykuya hasretim gecen hafta is yogundu bu hafta izinliyim ama hastaliktan disari cikmayi istemiyor canim off off

Su an bu adrese cok yakin bir yerde misafirim ne sanssizim ya keske bugun yada yarin olsaydi :'( pazartesi evime ankara'ya donuyorum dun sabah 7. de tok karnina antibiyotik icmem lazimdi 4 tane kayisi findik badem ...12 de kkk, aksam ercimek crb. Taze barbunya,salata yogurt bol ihlamur ve su......DR.balgam sokturucu verdi suya atiyorum gazoz gibi tatlandirmislar o kadarcik sey bile o kadar sekerli geliyorki mecbur kalmasam icmeyecegim ..sabaha kadar takır takır oksurmekten uyuyamiyorum 2 haftadir uykuya hasretim gecen hafta is yogundu bu hafta izinliyim ama hastaliktan disari cikmayi istemiyor canim off off

bu öksürük bir başladı mı çok zor geçiyor. ben 1 ayda falan zor atıyorum. ilaçlar daha çok öksürtüyor balgam söktürmek için. inşallah çabucak kurtulursun

Amin canım,umarım sen de hedefine ulaşırsın...
Ayyyy o leslie'nin 4 fast mil'i neymiş öyle. dilim bir karış dışarıda kaldı :30::30::9:

25 dk zor dayandım yarıda kestim koşu bandına çıktım. kahvaltıda yediğim armudu eriteyim demiştim. hem bugün cumartesi evdeyim, ne kadar spor yapsam kardır. 30 dk da koşu bandında yürüdüm toplamda 55 dk oldu armut gitmiştir artık :9:
bir değil, 3 armut gitmiştir:) :46:

süpersin lawyer..

bayıldım topikteki yazışmalara ama tek tek alıntılayamıyorum, vaktim pek az. temizlik yapmam lazım yorgun yorgun.
bu arada bence herkes istediği soruyu sorabilir, topiği meşgul etmez kimse, birlikte bilmediklerimizi öğrenerek birlik içinde kilo vereceğiz..
Teşekkürler canım...zor günlerdi neyse ki atlattım çok şükür:)
Uzun bir aradan sonra selamlar
Inat edip gitmeyen bu 6 kiloyu vermeye geldim.

Sabah: 1 dilim tam bugday ekmegi, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalik (yumurta demeyin, yiyemiyorum)
Öglen: 1 kase nohut yemegi, yesil cay
Ara: 1 kuru kayisi
Aksam: Mantar corbasi

Spor:
Slim in ramp it up 3.günüm 40 dakika (kesinlikle tavsiye)
30 dakika yürüyüs

Aramıza hoşgeldin gamzelim,karatay yapıyorsan ekmek,nohut yok,ekmek yerine kuruyemiş yemeliydin..nohutun glisemik indeksi yüksek diye çabuk acıkırsın.!!

süpersin lawyer..

Hoşgeldin canım, az zararla dönmüşsün ne güzel.. Ah ben kendim bir bilsem ne zaman eve geçebileceğimi 2 haftayı geçti ve ben çok bunalmaya başladım :19:

Dün dondurucu için kırmızı biber közledim ve onları bir güzel soydum tabi ki, saatlerce ellerim yandı,denemediğim şey kalmadı,bir daha soymadan poşetliyecem... çekilir şey değildi.!! Şimdi uyandım ve menümü yaziim dedim

Sabah:kkk

Öğlen:1 közlenmiş kırmızı biber,1 patlıcan,2 şiş kuşbaşı,1 kase buğdaylı yoğurt çorbası,2 avuç fındık.

Akşam:2 şiş kuşbaşı.1 avuç fındık.

Canım közlemelikler için aklında bulunsun, biber-patlıcan ne közlediysen hemen bir poşete koy ve ağzını da bağla, beklesin biraz.. Hem soğumuş oluyor hem o terlemeyle şipşak soyuluyor..

Evet yoğurt işe yarıyor, ç,fter çifter kilo verip şimdi ağlamak olmaz bak ben daha 500 gr. bile sabitleyemedim ne zamandır, 1,5 ay oldu belki, taş olsa erirdi, ne yapayım ben :30: Haline şükret, pozitif kalmaya devam..

Ben plates yapiyorum canim ben de evde yapiyorum salonlara gitmeyi sevmiyorum ama topsuz benim ki yputube da burcu vurkac diye bi kiz var onun videolarindan ogrendiklerimi degistire degistire yapiyorum herkes faydasini goruyo ben de yavas yavas gormeye basladim sporun her turlusu makbuldur sen yap :)

evet dun bende gordum o kizi youtube da umarim yarari olur kolay gelsin canim :8: bakalim yakin zamanda baslicam ki aslinda bugun baslicaktim ama mat almaya gittim yoktu ve maalesef diger spor magazasi evime cok uzak en kisa zamanda onu alip baslamak istiyorum :3: simdilik leslie ile devam :44:

hazir gelmisken menumude yazayim :1:
sabah yumurasiz karatay yaptim canim hic isrtemedi yumurta ama aciktim :17:
oglen dugun corbasi yanina bir adet but
aksam bir baradk kefir bu arada ben bugun kuru yemis yemeyi unuttum belki ondan da acikmis olabilirim :14:
leslie 3 mil spor olarak da alternatif arastirmalarina devam bu arada kizlar ben de listeye girmek isterim eger olursa :)

Back
X