Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşbuldum cidden sevdim burda olmayı
sabah 08:30 kkk
öğlen 14:15 mercimek çorba 2 lokma ekmek
akşam 2 parça tavuk,4 yk barbunya,2 yk bulgur, yarım kk helva
öğlen dışardaydım sıcacık pideyle çorba gelince yedim 2 lokma

Ben de çok sevdim fakat yetişemiyorum :( o kadar çok bilgi ve güzel paylaşım var ki 2 lokmada olsa ekmeğini çıkarmayı dene canım

Merhaba,bir konuda deneyimlerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var.3 hafta önce gayet kararlı biçimde karatay diyetine başladım.Başlangıç kilom 66,7 idi.İlk hafta 2 kilo verdim ve 64,7 ye düştüm.Ancak 2 haftadır kilo veremiyorum ve motivasyonum inanılmaz düştü.her gün pilates yada 1 sa yürüyüş bazen de ikisini beraber yaptım bu süreçte ve günde 2 öğün beslendim.3 yıldır 64 kilo idim son bi ayda çıkmıştım 66 ya.kilo vermenin bir süre sonra durduğunu biliyorum ancak 2 kilodan sonra durması mantıklı gelmiyor bana.Yanlış yaptığım bir şeyler mi var sizce?

Merhaba arkadaşlar ben de Karatay kervanına katılmış bulunmaktayım Bugün itibariyle ayrıca jillian 30 gün programıyla da destekliyorum yürüyüş de yapıcam ama dünkü level1den sonra bacaklarım tutmuo halde neneler gibi aman amann off off diye yürümek istemiorum sokaklarda :) vücudum alıştıktan sonra başlıycam nasipse İnşallah hepimiz sağlıklı ve güzel bedenlere kavuşuruz biran önce

hoş geldin cnm sağlıklı bol incelmeler hepimize

Merhaba,bir konuda deneyimlerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var.3 hafta önce gayet kararlı biçimde karatay diyetine başladım.Başlangıç kilom 66,7 idi.İlk hafta 2 kilo verdim ve 64,7 ye düştüm.Ancak 2 haftadır kilo veremiyorum ve motivasyonum inanılmaz düştü.her gün pilates yada 1 sa yürüyüş bazen de ikisini beraber yaptım bu süreçte ve günde 2 öğün beslendim.3 yıldır 64 kilo idim son bi ayda çıkmıştım 66 ya.kilo vermenin bir süre sonra durduğunu biliyorum ancak 2 kilodan sonra durması mantıklı gelmiyor bana.Yanlış yaptığım bir şeyler mi var sizce?

öğünlerini yazarmısın canım örnek olarak

Merhaba
Ben de kendimden bahsetmek isterim öncelikle. Yıllardır kilo problemim var. 29 yaşında 72 ile hamile kaldım ve 90 ile doğum yaptım 6,5 ayda. Gebeli zehirlenmesi sebebiyle bütün vücudum altüst oldu. Çok şükür tek sevindiğim çocuğum sağlıklı ve hiçbir sorunu yok. Bunun yanı sıra homa testinde 6 çıktı değerim biraz kilo verince ise 4,5 a düştü ama tabi ki 2,5 ve altı olması gerekli. Dukan diyeti yaptım kilo verdim ve rahat ettim evet ama panik atak gibi belirtiler başlayınca ve guttan korktuğum için onu da bıraktım. Gitmediğim diyetisyen ve ünlü doktor! kalmadı. Artık da bu konuya para harcamak istemiyorum. İrade problemim var çünkü. Zorlanıyorum. Karatay diyetini de aslında insülin direnci kriterlerine uyduğu için denemek istiyorum. Benim gibi zorlananlar varsa ve yakın zaman tecrübelerini benle paylaşırlarsa çok sevinirim. Bu sabah güzel bir karatay kahvaltısı yaptım. Bakalım sonraki aşamalara geldi sıra. Kitabı var sil baştan okumam gerek çünkü unuttum.

Herkese çok selamlar, sevgiler.

hoş geldin canım en doğru adres :46:

haklısın canım ekmek olmadı cidden ama normalde çıkaralı çok oldu ekmeği öğünlerimden. kaçamak oldu azcık.
Yeni gelen arkadaşım hoşgeldı. son 2 haftadı bende veremedim hiç. aklımdan 3 seçenek geçiyor ya bişeyleri yanlış yapıyorum ya duraklamadayım yada bu diyet glisemik dirençi olana göre . son seçenek benim diyet direncimi zayıflatıyor :)

haklısın canım ekmek olmadı cidden ama normalde çıkaralı çok oldu ekmeği öğünlerimden. kaçamak oldu azcık.
Yeni gelen arkadaşım hoşgeldı. son 2 haftadı bende veremedim hiç. aklımdan 3 seçenek geçiyor ya bişeyleri yanlış yapıyorum ya duraklamadayım yada bu diyet glisemik dirençi olana göre . son seçenek benim diyet direncimi zayıflatıyor :)

Teşekkür ederim:)bi 4-5 kilodan sonra dursam bu kadar üzülmeyecektim.Bir de ben normalde hızlı kilo veren bir insanım.Anlam veremiyorum hala.hayat boyu diyet yapsam da bu kiloda takılı kalacakmışım gibi hissediyorum.Çok karamsarım bu konuda çok:(

öncelikle diyet kelimesini beyninden sil canım ben Canan hocanın sağlık öğütleri diyorum mesela elbette gidecek gitmeme şansı yok sadece biraz sabır

Sabah 10 civarı kahvaltı:
2 yumurtayla maydanozlu omlet
domates salatalık
6 tane zeytin
beyaz peynir
1 kuru kayısı
1 avuç ceviz-fındık

akşam 18 civarı yemek:
taze fasülye
yoğurt
domates

günde en az 3 lt su

kahvaltındaki kayısı sayısını artırmanı öneririm canım kahvaltında aşka bir eksik göremedim yoğurt ve salatalara keten tohumu ekleyebilirsin günde 2 fincan yeşilçay içmeyi unutma ayrıca suyun içine limon tarçın atarsan içmesi daha kolay oluyor birde sabahları kahvaltıdan önce 1 tatlı kaşığı çörek otu çiğne mutlaka faydasını görürsün omega 3 omega 6 alıyormusun bilmiyorum
fakat bunlar da kio vermende çok yardımcı olur ben kullanmıyorum gerçi ama ilk fırsatta alacağım iyi geceler naçizane gördüklerim tecrübeli arkadaşlar da bir incelerse daha iyi olur sanırım

kahvaltındaki kayısı sayısını artırmanı öneririm canım kahvaltında aşka bir eksik göremedim yoğurt ve salatalara keten tohumu ekleyebilirsin günde 2 fincan yeşilçay içmeyi unutma ayrıca suyun içine limon tarçın atarsan içmesi daha kolay oluyor birde sabahları kahvaltıdan önce 1 tatlı kaşığı çörek otu çiğne mutlaka faydasını görürsün omega 3 omega 6 alıyormusun bilmiyorum
fakat bunlar da kio vermende çok yardımcı olur ben kullanmıyorum gerçi ama ilk fırsatta alacağım iyi geceler naçizane gördüklerim tecrübeli arkadaşlar da bir incelerse daha iyi olur sanırım
İlginiz için teşekkür ederim:)keten tohumu aldım kullanmaya başlayacağım en kısa zamanda.omega 3 kullanmıyorum.Çörekotu önerinizi de dikkate alacağım,iyi geceler..

Teşekkür ederim:)bi 4-5 kilodan sonra dursam bu kadar üzülmeyecektim.Bir de ben normalde hızlı kilo veren bir insanım.Anlam veremiyorum hala.hayat boyu diyet yapsam da bu kiloda takılı kalacakmışım gibi hissediyorum.Çok karamsarım bu konuda çok:(

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de iki haftada neredeyse hiç kilo veremedim. Üstelik emziriyorum da... Sonra birgün ayran detoks yaptım bir kilo gitti.. Sen de deneyebilirsin... Gerçi ben gece gündüz çok su tükettiğim için kiloda çok dalgalanma oluyor. Neredeyse iki kilo oynuyor. Bazen 76 bazen 78 çıkıyorum. İnşallah bir an önce istediğimiz kilolara! geliriz geri almamak kaydıyla...

Bu arada dün menü yazmıştım ama hesapta olmayan bir komşu oturması çıktı. Ama menü tam bana göreydi... Mercimek köftesi ve çok yeşillik... Kek ve çörek de vardı ama ben yemedim tabiki... Sağolsunlar ısrar etmeyerek işimi kolaylaştırdılar... Bir ara kekin tadına bakmaya niyetlendim ama komşum sen hamur işi yemiyorsun demek deyince geri vazgeçtim ve gururla evet yemiyorum dedim... Kendimi tebrik ediyorum...

ben de ilk başlayınca 2 haftada 3 kilo verdikten sonra durmuştu kilo vermem 2-3 hafta kadar.. detoks yapabilirsin, ben 3 gün diyeti bozarak canımın istediği şeyleri yiyerek (çok ta abartmadım) şaşırtma yapmıştım, sonra tekrar eksiye geçmiştim.. bu ara 3 kilo aldım o ayrı tabi.. :((

sabah güzel bir karatay kahvaltısı ile başladım güne.. herkes için güzel bir gün olsun inşallah...

Günaydın kızlar. Ben yumurtadan bıktım sanırım. Bu sabah haşladım kendime ama yiyemedim ve attım. 2 küçük muz, 1 bardak süt ve yer fıstığı yedim bu sabah kahvaltı olarak. Bu haftaki meyve hakkımı doldurdum artık :34:

günaydın arkadaşlar

bugün misafirlerim gelecek sabah yürüyüşümü yapamadım sıkı bi k.k yapmam lazım ikramlara saldırmamak için mercimek koftesi yapıcam kendimi düşünerek tabii kahvaltımı yapıp hazırlıklara başlamam lazım

günaydın arkadaşlar

bugün misafirlerim gelecek sabah yürüyüşümü yapamadım sıkı bi k.k yapmam lazım ikramlara saldırmamak için mercimek koftesi yapıcam kendimi düşünerek tabii kahvaltımı yapıp hazırlıklara başlamam lazım

günaydın yklm küsmüsüz, sana kaç kez msj yazdım burdan ama hiç cevap vermedin :43:

xc9 canım greçkayı buldun demek nerde buldun, ankarada mı? nasıl yapabildin mi detoksu, sonuç alabildin mi?
ben doğru dürüst yapamadım bile off offf

burdaki en çok m li marketete buldum senin markadan ama tam detoks gibi yapamadım tadını hiç sevmedim çünkü evde kalamasın yine de faydası vardır diyr ara ara yeyip bitireceğim

canım burada duraklamadan kilo veren yok gibi ben 1 kilo verip 1 ay bekledim ben de sabah akşam bazen öğlen de egzersiz yapıyorum kaçamaksız haftada kilo artışım oldu kaçamaklı da verdim metabolizma işi biraz karışık kasmayacaksın karataya sağlıklı beslenme programı diye bakacaksın yan etkisi kilo vermek bu diyette sadece yağdan verildiği için yavaş gider ama daha çok vermişsin gibi daralırsın
yaş faktörü de önemli 35 ten sonra bir anda kilo verme hızı düşüyor

Günaydın kızlar. Ben yumurtadan bıktım sanırım. Bu sabah haşladım kendime ama yiyemedim ve attım. 2 küçük muz, 1 bardak süt ve yer fıstığı yedim bu sabah kahvaltı olarak. Bu haftaki meyve hakkımı doldurdum artık :34:

hoca yumurta yerine muz diyor ama ben de işe yaramadı çok acıktırdı yumurta yemeyeceksem benim tercihim et yoğurt mantar vs protein grubu bi yiyecek

Back
X