Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Felluzcum ellerine sağlık
şu söz tatlı tatlının mayası. ben katatay yaşam biçiminden önce tatlıyı öok severdim ve biyolojik bişey olduğunu canımın ısrarla istediğini sanırdım. Son 1,5 aydır kaçamaklarım oldu ama hiçbirinin sebebi tatlı krizim değildi zaten kaçamaklarım genelde pirinç, patates ekmek seklindeydi. Canım tatlı falan istemiyorki. gerçektende yanlış beslenme meğer şeker krizini doğuruyormuş.

bende tatlı hastasıydım resmen dolapta varsa sabah kalkıp aç karnına ilk onu yerdim ..her gittiğim görevde açık büfelerde önce tatlıya saldırır 4 günde 3 kg alır gelirdim...karataya başlayalı 4 ayı geçti bir kere bile canım isteyipte yemedim açık büfelere bile bakmadım ne var diye

amaaaa imam çağdaş ın baklavası da yenir yaa:17: o başka bişey zaten antep de bile onun gibi yapan belli bikaç yer var onun dışında baklava diye satılanlara baklava denmez:19:

imam çağdaş deyince aklıma 4 ay önce yaşadığım bir anım geldi...mayısta fas bakanı ile G. antepe gitmiştim, protokol bakana ve heyete imam çağdaşta öğle yemeği verecekti bakanın işi çoktu yemeğe geç kaldık heyet yesin onlar sonra gelecekler biz yemeyelim tşk edip çıkalım dedi girdik bir bardak ayran içip tşk edip çıktık uçağa yetişmemiz lazımdı fıstıkta alamadım aklım da tatlılarda kaldı ...arabada offf ya ne tatlı yiyebildim nede kızıma fıstık alabildim ne biçim iş bi şeye fırsat bulamıyorum diye söylendim sanko da görevli olan arkadaş bizim size verdiğimiz hediyeler arasında tatlı ve fıstık var demezmi :1: eve gelince bir açtım süper 1 cm kalınlığında fıstıklar 1-2 yedim difrize kaldırdım çocuklarım gelince yerler diye 2-3 tane büyük kızım gelince yedi gerisi duruyor bende o sıralarda karataya başladığım için 4 aydır aklıma bile gelmiyor...

Bu adamın ve eşinin facebook'ta bir sayfaları var orada fotoğrafları da var. Karatay Diyeti sayesinde resmen başkalaşım geçirmişler :9::9:

ben onlar sayesinde karataya başladım ilk tv de duydum akşam reklamlarda 2 yumurta ye göbeğin erisin diye post..gazetesinin reklamı vardı aklıma takıldı sabah işe gidince karatay rejimi diye hemen araştırdım sağlıklı yaşıy.... sayfasını buldum okudum gerekli şeyleri eve giderken aldım sonraki gün okan beyle yazıştım kitaplarını tavsiye etti 3 ünü aldım okudum...aklıma takılanlarıda mesajla soruyorum onlara

yeni gelen arkadaşlardan 1 hafta düzenli menü paylaşanlar ve liste hazırlamayı kabul edenler pzt listeye girebilirler
listye girmek isteyenler bana kendilerini hatırlatsınlar lütfen

1. bicnv 02.09.2013 hazırladı
2. yklm 09.09.2013 hazırladı
3. selmanınkızı 16.09.2013 yok
4. hedef60 23.09.2013 hazırladı
5. elifce 30.09.2013 hazırladı
6. lawyer 07.10.2013 bu hafta hazırlayacak
7. sivasıngülü 14.10.2013
8. calm 21.10.2013 yok
9. haloson 28.10.2013 yok
10. xc9 04.11.2013
11. felluz 11.11.2013
12. mahzen 18.11.2013
13. leneva 25.11.2013 izinli
14. gül 02.12.2013
15. akasya 09.12.2013 izinli
16. seraym 16.12.2013

gül :nazar::nazar::nazar: sana bu ne irade
1 cm diye bahsettiğin fıstık ezmesi sanırsam arkadaşım o baklavayı da fıstık ezmesini de taze yiyeceksin hele ki baklava ılık ılık onu orada yeseydin daha önce baklava yemediğini anlardın o fıstık ezmelerini de mikrodalgada fhafifçe ısıtıp öyle yedir bari çocuğa soğuk yenmez

Son düzenleme:
busracım
zaten ideal kilona yaklaşınca kilo vermen yavaşlıyor buna leneva iyi örnek o istediği kiloya 700 gr kala durdu onu verebilmek için haftalarca 100 gr 100 gr vedi bazen veremedi yani karatay seni buharlaşana kadar zayıflatmıyor sadece yağdan verdiğin için vücudundaki yağ oranı yaşına boyuna vs göre ideal orana geldiğinde durur kilo koruma dönemiyle ilgili de kitapta bölüm var oraya bakmanı tavsiye ederim

Teşekkür ederim :D

Merhaba,bir konuda deneyimlerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var.3 hafta önce gayet kararlı biçimde karatay diyetine başladım.Başlangıç kilom 66,7 idi.İlk hafta 2 kilo verdim ve 64,7 ye düştüm.Ancak 2 haftadır kilo veremiyorum ve motivasyonum inanılmaz düştü.her gün pilates yada 1 sa yürüyüş bazen de ikisini beraber yaptım bu süreçte ve günde 2 öğün beslendim.3 yıldır 64 kilo idim son bi ayda çıkmıştım 66 ya.kilo vermenin bir süre sonra durduğunu biliyorum ancak 2 kilodan sonra durması mantıklı gelmiyor bana.Yanlış yaptığım bir şeyler mi var sizce?

son aldığın kilolar yerleşmemiş ve çabuk gitmiş. son 3 yıldır seninle birlikte olan kilolarını uğurlmak için vücudun direniyor anlaşılan. mutlaka gidecektir. hiç canını sıkma. kolay gelsin canım.

çok doğru söylüyorsun,eksileri daha fazla valla:43: kociş için çekiyoruz:14:

gelinliğini deneyebildin mi lenevaaaa:16:

hiç olmaz valla:19: yoksa kocama bi sürü laf eder:4: ona yaranmak için takla atmadığımız kaldı :emir_bebek:

seni unutmadık incirimmm:16: yoğunluğumuza denk geldi.:27:..hep beraber devaaammm:6:

hala gelinliğimi denemedim. biri beni vursun!!!!!. ve dünde bir arkadaşımın bana ihtiyacı vardı. ve ben hiç bişey yapamadım. bugünde yatılı misafir geliyomuş. artık onuda arkadaşımın evinde ağırlıcam muhtemelen. ve yine hiç bişey yapamıcam. ve yine GELİNLİĞİMİ deneyemicem.:36::36::36::36::36::36:

hatırlanmak ne güzelllll:16:burası diyet topiği olduğu için yazmadım,kendi konumda gelişmelerden bahsettim...ilk pataloji raporum temiz çıktı:9:birkaç güne kadar 2.si de çıkar...eksik olma,iyi ki varsın dostum:29::54:

çok sevindim canım. inşallah 2. side terrrtemiz çıkar. dualarımız seninle.

fxywyx.jpg

Herkese günaydin karatay güzelleri
Nasilsiniz.? Ben az iyiyim bugün dün 2 Kücük sogani soyudum ortasini oydum &
birer cay kasigi seker koyup, Sabaha kadar beklettim & suyunu ictim.
Saoganlarida mideye indirdim.
Karatay teyzenin diyetine uymuyor ama epey sarsildim öksürmekten ne yapayim? :37::37::37:
Cezama raziyim kizlarr bavulda yollasaniz cantada yollasiniz.
Sifa niyetine denedim bakalim nasil olacak.

Internetten bulmustum.
20r5xef.jpg

Sabah kalbura basti yaptim sekersiz bir tane yedim. Iyice pismismi diye bugün davetim var.
Eski komsularimiz hacca gidiyorlar. RABBIM herkese nasip etsin INSAALLAH.
Kahvalti etmedim henüz.

[leneva]19 ekim düğün- nikah. tartım yok. evde kalmıyorum arkadaşımda kalıyorum. kendi evimi boşalttım çünkü.umarım sığarım canım.

Lenava canim RABBIM mutlu etsin sizi, Yolun Bahtin acik olsun.
Bir ömür boyu mutlu olmanizi yüce RABBIM den temenni ediyorum.
Hersey gönlünce olsun INSAALLAH.
"]
[

çok sağol canım çok teşekkür ederim. amiiiiinnnnn. siyah turbu oyup içine bal koyup altından minik bir delik aç, bardağın üstüne oturt. bardağa damlayan suyu iç canım. şifa olsun.

gül :nazar::nazar::nazar: sana bu ne irade
1 cm diye bahsettiğin fıstık ezmesi sanırsam arkadaşım o baklavayı da fıstık ezmesini de taze yiyeceksin hele ki baklava ılık ılık onu orada yeseydin daha önce baklava yemediğini anlardın o fıstık ezmelerini de mikrodalgada fhafifçe ısıtıp öyle yedir bari çocuğa soğuk yenmez

acele yazmıştım baklava yazmayı unutmuşum...baklavalar kat kat arasıda 1 cm kalınlığında fıstık dolu, görünüşü bile o kadar güzelki ...antepte 2 gün kaldık öğlen ve akşam yemeklerinde süper tatlılar yedim (çoğuda oranın tatlısıydı) antep yemekleride çok güzeldi ne çok çeşitleri var masa doldu taştı çoğunuda yiyemedik patlayacak duruma gelmiştik...:49:
baklavayı kızım istanbuldan yola çıkınca dolaptan çıkarıyorum o gelene kadar yumuşuyor...gelincede bayıla bayıla yiyor :56:

Felluzcum ellerine sağlık
şu söz tatlı tatlının mayası. ben katatay yaşam biçiminden önce tatlıyı öok severdim ve biyolojik bişey olduğunu canımın ısrarla istediğini sanırdım. Son 1,5 aydır kaçamaklarım oldu ama hiçbirinin sebebi tatlı krizim değildi zaten kaçamaklarım genelde pirinç, patates ekmek seklindeydi. Canım tatlı falan istemiyorki. gerçektende yanlış beslenme meğer şeker krizini doğuruyormuş.
Aynen canım,mesela bugün 11 de geçmiş olsuna gittim,orda kahveden sonra çayla bir sürü ikramda bulundular, benim dışımda herkes yedi benim canım çekmedi bile:) eskiden olsa hepsinden yerdim...!!! Tatlı tatlının mayasıymış gerçekten...
felluz
canım paylaşım için tşk bilgilerimizi tazelemek açısından iyi oldu
amaaaa imam çağdaş ın baklavası da yenir yaa:17: o başka bişey zaten antep de bile onun gibi yapan belli bikaç yer var onun dışında baklava diye satılanlara baklava denmez:19:
Xc9'cum bilgilerimi tazelerken motive oluyorum,zamanı olmayan arkadaşlar da okur diye düşündüm...bir çook sorunun cevabı bu yazıda var..!! Canım zaten kendimizi hiç bir şeyden mahrum etmiyoruz; arada bir yiyoruz çok canımız çekerse... Bence Yeter ki abartmayalım ve ölçümüzü bilelim...karatay teyze de çok aşırı kilolular yemezsin yasak şeyleri dedi geçen gün...biz kırk yılda bir kendimize ufak ödüller verebiliriz diye düşünüyorummm:))) ne de olsa çoook acelemiz yok..!! :))
Bu adamın ve eşinin facebook'ta bir sayfaları var orada fotoğrafları da var. Karatay Diyeti sayesinde resmen başkalaşım geçirmişler :9::9:
Değil mi ?? Harikalar bende onları okuyup motive oldum..!!
hala gelinliğimi denemedim. biri beni vursun!!!!!. ve dünde bir arkadaşımın bana ihtiyacı vardı. ve ben hiç bişey yapamadım. bugünde yatılı misafir geliyomuş. artık onuda arkadaşımın evinde ağırlıcam muhtemelen. ve yine hiç bişey yapamıcam. ve yine GELİNLİĞİMİ deneyemicem.:36::36::36::36::36::36:
Lenevacım mutlaka dene..!! Kızımın gelinliğinde potluk vardı nasıl göremedim diye çook hayıflandımm..!! Allah mutlulukla tamamına erdirsin:)

arkadaşlar merhabalar,, ben daha önce de karatay denemiştim ama inanılmaz başağrısı yaşadım ve bunu bu rejime bağlayıp, bırkatım.. bıraktığımda 68 kilo falandım.. sonrasında tatile gittim falan derken 70 kilo civarındayım.. her zaman iki öğün yapmayı çok daha mantıklı bulmuş biriyimdir.. özellikle mide açısından beni her zamn çok rahatlatır. bugün itibariyle başladım. sabah peynir, tereyağında yumurta ve 3 ceviz yedim.. 1 lt yakın su içtim.. akşam bulgur pilavı ve tavuk yemeyi planlıyorum.. artık bu şekilde yaşamak istiyorum. çevremde bu şekilde beslenip çok güze sonuçlar elde etmiş insanlar varrr... bi de ben evlendiğimden beri bugün itibari ile 14 kilo aldım :(

...
Xc9'cum bilgilerimi tazelerken motive oluyorum,zamanı olmayan arkadaşlar da okur diye düşündüm...bir çook sorunun cevabı bu yazıda var..!! Canım zaten kendimizi hiç bir şeyden mahrum etmiyoruz; arada bir yiyoruz çok canımız çekerse... Bence Yeter ki abartmayalım ve ölçümüzü bilelim...karatay teyze de çok aşırı kilolular yemezsin yasak şeyleri dedi geçen gün...biz kırk yılda bir kendimize ufak ödüller verebiliriz diye düşünüyorummm:))) ne de olsa çoook acelemiz yok..!! :))

..........:)

evet haklısın mesela 4 ay önce antakyaya gelmiştim o meşhur künefecinizden (köprübaşındaki) yedim antebe gidince de baklavamı yerim ama yılda 1 bilemedin 2 o da abartmadan tabi kaçamak yaptığımı düşünerek yerim ki sonraki öğünlerde telefi edeyim diye veee yıllardır olduğu gibi ayaklarımın üzerinde durduğum sürece yürüyerek:34:

merhaba karatay çıtırları ilk olarak menü bildirimi yapayım sabah kkk akşam tavukdürüm soda çok hasatayım kızlar bu öksürük bitmiyor oğlum hala hasta .Hedef60 cım sağol canım dileklerin için ama ben 2 çocuğumada hiç antibiyotik kullanmadım biri 11 diğeri 2,5 yaşında büyüğünün hiç hasta olduğunu bilmem biz ailecek hastalıktan kırılıyoruz onda tık yok maaşallah ya bende öksürük için çok şey içicem ama bir sfer içmeyle düzelmiyorki diyetimi bozucaz ya.Mahzencim slim in ramp iti yapıyorum lastikli olanından öyle deme o lastikler çok işe yarıyor gerçi ben almadım bir spor aletinin yanında vermişlerdi ama ablamlarda slim ini yapıyor aonlara serum lastiğialdırttım medikalden onlarla yapıyorlar olmadı kalın bel lastiğiylede oluyor bide plates bantlarıylada yapılıyor istediğini seç canım kızlar bir baklavadır gidiyor insanın canını çektirmeyin hiç aklımda yokken aklıma soktunuz valla.Kızlar ben regl olamıyorum yani büyük ihtimal sökülemiyorum bir fikri olan varmı

evet haklısın mesela 4 ay önce antakyaya gelmiştim o meşhur künefecinizden (köprübaşındaki) yedim antebe gidince de baklavamı yerim ama yılda 1 bilemedin 2 o da abartmadan tabi kaçamak yaptığımı düşünerek yerim ki sonraki öğünlerde telefi edeyim diye veee yıllardır olduğu gibi ayaklarımın üzerinde durduğum sürece yürüyerek:34:

Köprübaşındaki künefemiz yenmez mi mmmmm..! Tabi ben yemiyorum o ayrı(40 yılda bir) yesem de dediğin gibi telafi ederek..
Bugün öğlen miktarı kaçırdım,akşam yemek yemeyecem mesela; acıkırsam süt içecem..yediklerimi yazarken utanarak yazacammm:( bu sefer gözüm suçlu,midem değil.!

Sabah:kkk

Öğlen16:00 4 kaşık keşkek,1 lahmacun,2 içli köfte.

Abarttım ve çok tokum..niye böyle yaptım bilmiyorum..şimdi yürüyüş bandında yürüyecemm,inşallah yakarım..

Kızlar ben aranıza katılalı bir hafta oldu ama haftasonu yaptığım kaçamaklar yüzünden pazartesi kilo bildirimi yapmadm :( ya şu annem ve ananem beni delirtecek, yemek istemiyorum lahmacun diorm zorla çağırıyorlar :( sonra da okul başladı işte pazartesi günü,okulda iyi yapabiliyorum ama evde çok zor oluyor, ya bi gofret getiriyolar ya meyve yedirmeye çalışıolar akşam :D bi de sabahları ekmeği kesemedim bi dilim tam buğday ekmeği filan yedim ama iki gündür tam yapmy başladım ve yılmak yok :D ara öğün yememeye alıştm artık kek çikolata almıyorm ve canım da istemiyo, tarçın karanfilli çay yapıolar bizim burda onu içiyorm, veeee bugün tartıldm 1 kilo vermişim bileeeeee :D o kadar helvalar, lahmacunlar, yuvalamalardn sonra 2 gün düzelterek bu duruma gelmek çok hoşuma gitti. Ekmek yemeyince kabızlığım da gitti mutluyum. İki gün filan şu jillian micheals 30 day shred yaptm ona düzenli olarak devam etmeye çalışıcam :D ben sizi bayadır takip ediyodm muhabbetiniz çok hoşuma gidiyo o yüzden burya yazmak istedim :D

Bi de size bişi sorucam, bunu hayat şekli haline getirdiğimizde, istediğimiz kiloya inince hala kilo vermeye devam ediyor muyuz? Ben 6 kilo filan vermek istiyorm. İstediği kiloya düşenler sonra ne yaptı? Bunu koruyabildi mi? Ya da kilo vermeye devam mı etti bilginiz var mı tüm sayfaları okuyamadm haliyle :D

istediği kiloya inen ben vardım canım ama yaz tatilinde b 12 iğnesi vurulmam gerekti.6 tane vuruldum , o sırada tokluk hissim yok olmuş gibiydi.öğün aralarını 5 saat tuttum ama öğün saatinde ölçüsüz yiyince; yaz sıcaklarından dolayı spor da yapmayınca hoooooooop 2 kilo alıverdim. oysa 2 kiloyu 1 ayda zar zor veriyordum.şimdi çizelgemdeki kiloya ulaşmaya çalışıyorum.jıllıan yapıyorum bu akşam 7. günü yapıcam.hafta içi her gün 50 dk yürüyorum.üstüne üstlük birde bağırsaklarımı düzene sokmaya çalışıyorum.Karatay a minimum kaçamakla devam.pazartesi 1 kilo vermiş olurum inşallah....2 öğün yapıyorum.sabah öğlen şeklinde.akşamlarıda 1 tabak salata yada 1 kase ev yoğurdu yiyorum.
KISACASI DİYETTE SPORDA ÇOK NANKÖR. BIRAKINCA GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMIYOR; GELSİN KİLOCUKLAR:((((((((

Selam kızlar, bu gece il dışına çıkıyorum 4 gün yokum, merak etmeyin, maalesef geçmişi de okuyamayacağım, menümü yazıp kaçıyorum, öpüldünüz

sabah(saat 08.00)
karatatay kahvaltısı

öğle (saat 12.30)

döner
salata
ayran

akşam (18.30)
kahvaltı(peynir,zeytin,sucuk)
salata
bir parça ekmek :17:

gün içinde 2 fincan sade türk kahvesi
1 maden suyu

spor olarak yoğun iş temposu, ve yolculuk hazırlığı için koşturmaca..

arkadaşlar merhabalar,, ben daha önce de karatay denemiştim ama inanılmaz başağrısı yaşadım ve bunu bu rejime bağlayıp, bırkatım.. bıraktığımda 68 kilo falandım.. sonrasında tatile gittim falan derken 70 kilo civarındayım.. her zaman iki öğün yapmayı çok daha mantıklı bulmuş biriyimdir.. özellikle mide açısından beni her zamn çok rahatlatır. bugün itibariyle başladım. sabah peynir, tereyağında yumurta ve 3 ceviz yedim.. 1 lt yakın su içtim.. akşam bulgur pilavı ve tavuk yemeyi planlıyorum.. artık bu şekilde yaşamak istiyorum. çevremde bu şekilde beslenip çok güze sonuçlar elde etmiş insanlar varrr... bi de ben evlendiğimden beri bugün itibari ile 14 kilo aldım :(

Canım iraden daim olsun. canım kesinlikle o kadar akla uygun o kadar makul bir yaşam biçimi ki sağlıklı yaşam iksirini keşfetmiişim gibi hissediyorum inan

kötü mecralara girmişiz ama ben baklavamı kadayıfımı sadece ve sadece cevizli severim. O anlamda şöyle layıkıyla yapılmiş ev baklavası ve kadayıfını tek geçerim.

Back
X