Felluzcum ellerine sağlık
şu söz tatlı tatlının mayası. ben katatay yaşam biçiminden önce tatlıyı öok severdim ve biyolojik bişey olduğunu canımın ısrarla istediğini sanırdım. Son 1,5 aydır kaçamaklarım oldu ama hiçbirinin sebebi tatlı krizim değildi zaten kaçamaklarım genelde pirinç, patates ekmek seklindeydi. Canım tatlı falan istemiyorki. gerçektende yanlış beslenme meğer şeker krizini doğuruyormuş.
bende tatlı hastasıydım resmen dolapta varsa sabah kalkıp aç karnına ilk onu yerdim ..her gittiğim görevde açık büfelerde önce tatlıya saldırır 4 günde 3 kg alır gelirdim...karataya başlayalı 4 ayı geçti bir kere bile canım isteyipte yemedim açık büfelere bile bakmadım ne var diye
amaaaa imam çağdaş ın baklavası da yenir yaao başka bişey zaten antep de bile onun gibi yapan belli bikaç yer var onun dışında baklava diye satılanlara baklava denmez
![]()
imam çağdaş deyince aklıma 4 ay önce yaşadığım bir anım geldi...mayısta fas bakanı ile G. antepe gitmiştim, protokol bakana ve heyete imam çağdaşta öğle yemeği verecekti bakanın işi çoktu yemeğe geç kaldık heyet yesin onlar sonra gelecekler biz yemeyelim tşk edip çıkalım dedi girdik bir bardak ayran içip tşk edip çıktık uçağa yetişmemiz lazımdı fıstıkta alamadım aklım da tatlılarda kaldı ...arabada offf ya ne tatlı yiyebildim nede kızıma fıstık alabildim ne biçim iş bi şeye fırsat bulamıyorum diye söylendim sanko da görevli olan arkadaş bizim size verdiğimiz hediyeler arasında tatlı ve fıstık var demezmi

Bu adamın ve eşinin facebook'ta bir sayfaları var orada fotoğrafları da var. Karatay Diyeti sayesinde resmen başkalaşım geçirmişler![]()
ben onlar sayesinde karataya başladım ilk tv de duydum akşam reklamlarda 2 yumurta ye göbeğin erisin diye post..gazetesinin reklamı vardı aklıma takıldı sabah işe gidince karatay rejimi diye hemen araştırdım sağlıklı yaşıy.... sayfasını buldum okudum gerekli şeyleri eve giderken aldım sonraki gün okan beyle yazıştım kitaplarını tavsiye etti 3 ünü aldım okudum...aklıma takılanlarıda mesajla soruyorum onlara