Kızlar ben aranıza katılalı bir hafta oldu ama haftasonu yaptığım kaçamaklar yüzünden pazartesi kilo bildirimi yapmadm

ya şu annem ve ananem beni delirtecek, yemek istemiyorum lahmacun diorm zorla çağırıyorlar

sonra da okul başladı işte pazartesi günü,okulda iyi yapabiliyorum ama evde çok zor oluyor, ya bi gofret getiriyolar ya meyve yedirmeye çalışıolar akşam

bi de sabahları ekmeği kesemedim bi dilim tam buğday ekmeği filan yedim ama iki gündür tam yapmy başladım ve yılmak yok

ara öğün yememeye alıştm artık kek çikolata almıyorm ve canım da istemiyo, tarçın karanfilli çay yapıolar bizim burda onu içiyorm, veeee bugün tartıldm 1 kilo vermişim bileeeeee

o kadar helvalar, lahmacunlar, yuvalamalardn sonra 2 gün düzelterek bu duruma gelmek çok hoşuma gitti. Ekmek yemeyince kabızlığım da gitti mutluyum. İki gün filan şu jillian micheals 30 day shred yaptm ona düzenli olarak devam etmeye çalışıcam

ben sizi bayadır takip ediyodm muhabbetiniz çok hoşuma gidiyo o yüzden burya yazmak istedim
Bi de size bişi sorucam, bunu hayat şekli haline getirdiğimizde, istediğimiz kiloya inince hala kilo vermeye devam ediyor muyuz? Ben 6 kilo filan vermek istiyorm. İstediği kiloya düşenler sonra ne yaptı? Bunu koruyabildi mi? Ya da kilo vermeye devam mı etti bilginiz var mı tüm sayfaları okuyamadm haliyle