Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sivasın gülü teşekkür ederim... şimdi rahatsızım iyi olunca tekrar deneyeceğim...
Mahzen 77 teşekkür ederim...
Valla arkadaşlar ben bugün ipin ucunu kaçırdım yedikçe yedim... En son dokuzda yedim inşallah daha başka birşey yemem...

c_emre merhaba

kilo çizelgesi yapmak istermisin sen de imza kısmına. böylelikle herkes kaç kg sun hedefin ne kaç kg verdin hatırlar mesajlarını okurken...

Yahu bende öylü sanıyorduuuummm:( seyircilerden birine öyle dedi..!!

Bugün akşam çok açtım.!!! sanırım reglim yaklaştığından.!! Bagetler 3 oldu,2 kaşık da süzme yoğurtla 4,5 kaşık bulgur pilavııııı da yedimm:( anca doydum aaa.!!! 2 çatal yaşpastayı da söliiiimm de yalan olmasın:( bana :22: lazım

bayıldım kaçamak bildirimine felluz ablacım... ben sana çanta yapamam..

tamam ben de bildiriyorum o zaman... bir aydır 67ye düşünce yicem diye beklediğim pideyi yedim...
dün sabah 68,1 çıktım baktım 67 ye en az 2 hafta var. çok da canım istedi...
dedim belki vücut şaşırır... bide regl dönemi hassasiyeti var üzerimde.
öğlen 3 gibi yedim.
sonra akşam yemek yemedim...
sabah da 10 km yürüdüm..
gelsin kızlar çantalar da bana....

ama enteresan olan normalde 1 pideyi gayet güzel götürürdüm yarısında tıkandımmm. ama yedim tabi kalan yarısını da.
şimdi tam gaz hedefe devammm.

:ssz::ssz:

Felluzcum ellerine sağlık
şu söz tatlı tatlının mayası. ben katatay yaşam biçiminden önce tatlıyı öok severdim ve biyolojik bişey olduğunu canımın ısrarla istediğini sanırdım. Son 1,5 aydır kaçamaklarım oldu ama hiçbirinin sebebi tatlı krizim değildi zaten kaçamaklarım genelde pirinç, patates ekmek seklindeydi. Canım tatlı falan istemiyorki. gerçektende yanlış beslenme meğer şeker krizini doğuruyormuş.

evet mavibisiklet bende tatlı özlemi duymuyorum.
bir de eskaza ufak da olsa tatlı birşey yediğimde çok tatlı buluyorum tadını...

Kızlar 2 gündür yoğunluktan yasamadım. Menüm sabahları kkk aksam da dün 5 köfte ve çorba.. Bu gün cısss var:( sabah kkk cevizsiz.. Uzun zamandır yapmadığım ilk kaçamağım 2 tane çokonatttttt .. Off .. Akşam 3 dolma 5 köfte... Yoğurt.. Regl dönemi yaklaştı sanırım tatlı çok cnm çekti ve yedim :( kendimi çok şiş hissediyorum..bu hafta versem bari 3 gündür tartılmıyorum..
Hoşgeldin..

Süper bilgi sağol cnmmm,..

Hadi bttoparlsn hemen:)

Geçmiş olsun cnmm

Hani beni ekliyordun .. Senden haber bekliyom ...

Hoş geldin özledik cnm...

Hepimizi ötümm ..
hoşbuldum hedef60cığım, 20 kg eşiğini geçtiğin için tebrik ederim.
unutma seninle gurur duyuyoruz. ikinci 20 kg hedefini de gerçekleştireceksin ben eminim... :16::16::16::16:

Kızlar ben aranıza katılalı bir hafta oldu ama haftasonu yaptığım kaçamaklar yüzünden pazartesi kilo bildirimi yapmadm :( ya şu annem ve ananem beni delirtecek, yemek istemiyorum lahmacun diorm zorla çağırıyorlar :( sonra da okul başladı işte pazartesi günü,okulda iyi yapabiliyorum ama evde çok zor oluyor, ya bi gofret getiriyolar ya meyve yedirmeye çalışıolar akşam :D bi de sabahları ekmeği kesemedim bi dilim tam buğday ekmeği filan yedim ama iki gündür tam yapmy başladım ve yılmak yok :D ara öğün yememeye alıştm artık kek çikolata almıyorm ve canım da istemiyo, tarçın karanfilli çay yapıolar bizim burda onu içiyorm, veeee bugün tartıldm 1 kilo vermişim bileeeeee :D o kadar helvalar, lahmacunlar, yuvalamalardn sonra 2 gün düzelterek bu duruma gelmek çok hoşuma gitti. Ekmek yemeyince kabızlığım da gitti mutluyum. İki gün filan şu jillian micheals 30 day shred yaptm ona düzenli olarak devam etmeye çalışıcam :D ben sizi bayadır takip ediyodm muhabbetiniz çok hoşuma gidiyo o yüzden burya yazmak istedim :D
Bi de size bişi sorucam, bunu hayat şekli haline getirdiğimizde, istediğimiz kiloya inince hala kilo vermeye devam ediyor muyuz? Ben 6 kilo filan vermek istiyorm. İstediği kiloya düşenler sonra ne yaptı? Bunu koruyabildi mi? Ya da kilo vermeye devam mı etti bilginiz var mı tüm sayfaları okuyamadm haliyle :D

busra merhaba

aramıza hoşgeldin

aile baskıları bende de oluyor seni anlıyorum.
bunun yanında, canan karataydan dinlediğime göre ideal kgsuna erişince insan karatayla devam etse dahi kilo vermiyormuş...
ve sağlıklı beslenmiş oluyormuş.
yani 6 kg verdikten sonra da devam edebilirsin bu yaşama..:16::16:

bende tatlı hastasıydım resmen dolapta varsa sabah kalkıp aç karnına ilk onu yerdim ..her gittiğim görevde açık büfelerde önce tatlıya saldırır 4 günde 3 kg alır gelirdim...karataya başlayalı 4 ayı geçti bir kere bile canım isteyipte yemedim açık büfelere bile bakmadım ne var diye

imam çağdaş deyince aklıma 4 ay önce yaşadığım bir anım geldi...mayısta fas bakanı ile G. antepe gitmiştim, protokol bakana ve heyete imam çağdaşta öğle yemeği verecekti bakanın işi çoktu yemeğe geç kaldık heyet yesin onlar sonra gelecekler biz yemeyelim tşk edip çıkalım dedi girdik bir bardak ayran içip tşk edip çıktık uçağa yetişmemiz lazımdı fıstıkta alamadım aklım da tatlılarda kaldı ...arabada offf ya ne tatlı yiyebildim nede kızıma fıstık alabildim ne biçim iş bi şeye fırsat bulamıyorum diye söylendim sanko da görevli olan arkadaş bizim size verdiğimiz hediyeler arasında tatlı ve fıstık var demezmi :1: eve gelince bir açtım süper 1 cm kalınlığında fıstıklar 1-2 yedim difrize kaldırdım çocuklarım gelince yerler diye 2-3 tane büyük kızım gelince yedi gerisi duruyor bende o sıralarda karataya başladığım için 4 aydır aklıma bile gelmiyor...

ben onlar sayesinde karataya başladım ilk tv de duydum akşam reklamlarda 2 yumurta ye göbeğin erisin diye post..gazetesinin reklamı vardı aklıma takıldı sabah işe gidince karatay rejimi diye hemen araştırdım sağlıklı yaşıy.... sayfasını buldum okudum gerekli şeyleri eve giderken aldım sonraki gün okan beyle yazıştım kitaplarını tavsiye etti 3 ünü aldım okudum...aklıma takılanlarıda mesajla soruyorum onlara

gül ablacım süpermiş, baklava fıstık anın. afiyetler olsun kızlarına. iradene hayranım..

benim de yeniden karataya başlamam çağlar ailesi sayesinde olmuştur. onların datçadaki söyleşisini nette izledikten sonra, bu topiğe katıldım...
ve 5-5,5 kg gitti bile...

Son düzenleme:
hala gelinliğimi denemedim. biri beni vursun!!!!!. ve dünde bir arkadaşımın bana ihtiyacı vardı. ve ben hiç bişey yapamadım. bugünde yatılı misafir geliyomuş. artık onuda arkadaşımın evinde ağırlıcam muhtemelen. ve yine hiç bişey yapamıcam. ve yine GELİNLİĞİMİ deneyemicem.:36::36::36::36::36::36:

inşallah peri gibi olursun lenevacım...
düğün ne zamandı unuttum bu arada..
hadi bir an önce dene, bekliyoruz iyi haberini..

arkadaşlar merhabalar,, ben daha önce de karatay denemiştim ama inanılmaz başağrısı yaşadım ve bunu bu rejime bağlayıp, bırkatım.. bıraktığımda 68 kilo falandım.. sonrasında tatile gittim falan derken 70 kilo civarındayım.. her zaman iki öğün yapmayı çok daha mantıklı bulmuş biriyimdir.. özellikle mide açısından beni her zamn çok rahatlatır. bugün itibariyle başladım. sabah peynir, tereyağında yumurta ve 3 ceviz yedim.. 1 lt yakın su içtim.. akşam bulgur pilavı ve tavuk yemeyi planlıyorum.. artık bu şekilde yaşamak istiyorum. çevremde bu şekilde beslenip çok güze sonuçlar elde etmiş insanlar varrr... bi de ben evlendiğimden beri bugün itibari ile 14 kilo aldım :(

hoşgeldin asu, cedricinle mutluluklar dilerim

aramıza katıl canım. 14 kgyu yeni aldığından dolayı vermen kolay olabilir.

istediği kiloya inen ben vardım canım ama yaz tatilinde b 12 iğnesi vurulmam gerekti.6 tane vuruldum , o sırada tokluk hissim yok olmuş gibiydi.öğün aralarını 5 saat tuttum ama öğün saatinde ölçüsüz yiyince; yaz sıcaklarından dolayı spor da yapmayınca hoooooooop 2 kilo alıverdim. oysa 2 kiloyu 1 ayda zar zor veriyordum.şimdi çizelgemdeki kiloya ulaşmaya çalışıyorum.jıllıan yapıyorum bu akşam 7. günü yapıcam.hafta içi her gün 50 dk yürüyorum.üstüne üstlük birde bağırsaklarımı düzene sokmaya çalışıyorum.Karatay a minimum kaçamakla devam.pazartesi 1 kilo vermiş olurum inşallah....2 öğün yapıyorum.sabah öğlen şeklinde.akşamlarıda 1 tabak salata yada 1 kase ev yoğurdu yiyorum.
KISACASI DİYETTE SPORDA ÇOK NANKÖR. BIRAKINCA GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMIYOR; GELSİN KİLOCUKLAR:((((((((

hayat devam edecekcim, şimdi iyi dimi b12 değerin.
geçmiş olsun canımm
en kısa sürede çizelgene ulaşırsın inşallah
ben de geçen yıl b12 tedavisi gördüm. çok şükür doldu depolarım..

Selam kızlar, bu gece il dışına çıkıyorum 4 gün yokum, merak etmeyin, maalesef geçmişi de okuyamayacağım, menümü yazıp kaçıyorum, öpüldünüz
spor olarak yoğun iş temposu, ve yolculuk hazırlığı için koşturmaca..

yolun açık olsun mahzencim, yoğunluğun kolay gelsin..

kızlar 2 gündür menü yazmıyorum midemi üşütmüşüm biraz da gastrite benzer şikayetlerim var hazımsızlık yaşıyorum ilaca da başladım bir öğünde çok yiyemiyorum öyle olunca da acıkıyorum o nedenle az az yiyorum midemi yormadan
umarım yarın normal düzenime dönerim zira karnım davul gibi şiş ve ne yazık ki kiloma yansıdı:50::50:

geçmiş olsun xc9cuğum..
bir an önce normale dön inşallah

Nihayet bugün ayran detoksum bitti ve normal menüme döndüm +2 kilo vermişimmm başardım
Ama karataya ihanet ettim sabahın 6sında hastaneye gitmek zorunda oldğm için yumurtalı kahvaltı yapamadım :(
sabah :1 peynirli poğaça ve şekersiz çay içtim
öğlen:küçük kapta yoğurt yedim
akşamda :azıcık bulgur pilavı (cidden azdı ama) 2 tane de tavuk butu yedim derisiz onlarda minicikmiş gözüm aç benim öf bide yoğurt yedim
Böyle sayınca ne çok oldu pöfff buraya yazmaya başlayalı kendimi size karşı sorumlu hissediyorum karşımda eli merdaneli öğretmenler var gibi geliyo biranda :) hepinizi seviyorumm çok,sağlıklı ve fit yaşayın Geleceğin Victoria hatunları :34:

tebrik ederim prety, ben de detoks yaptım ancak 300 gram fark etti.
bulgur yerine buğday kullanmıştım. ondan olabilir mi acaba?

Arkadaşlar kilo vermediginden şikayet ediyordum hatırlarsanız... Bugün farkettim ki kilo vermesem de selülitlerim yok olmuş... Üstelik daha 3 hafta olmuş...
daha önce söyledim mi bilmiyorum 1.63 boyunda 77kilodayim... Yani 17kilo kadar fazla var...
Normalde yemek benim için bir tür eğlenceydi... Ağzım hiç boş durmaz lezzetli lezzetsiz her şeyi yerdim. Dün öğleden sonra dörtte bir kase yoğurt yedim... Başka birşey yemeden yattım. Ertesi gün onbirde kahvaltı yaptım ve hiç acikmadım. Sadece biraz halsizlik başladı son dakikalar... İnanamadım... Ekmeği hiç aramıyorum... Bana ikram edilen tatlı hamur işi vs geri çeviriyorum... Kilo vermezsem de mutluyum...

süpersin c_emre.
yemek yemek kadar, diyet yapıp zayıflamak da eğlenceli..

kızlar, çok kassam bol spor yapsam bayram sabahına 65 olabilir miyim acaba. bu sabah 67,6 çıktım..

cemre gerçektenmi canım ya 2 dir gekdiğini belli ediyor fakat ne gelen var ne giden bugün migrenimde tuttu şuan ağrıdan ölüyorum.Hayat devam ediicek be"n diyete başladığımdan beri b12 iğnesi vuruluyorum 23 tane vurulmuşumdur bende hiç kalmamış kendileri şuanda 3 gündür falan dilaltı hapını kullanıyorum benim iştahımda sorun yok önceki diyetlerime göre o kadar rahatımki enerjim yerinde uyku halim yok doktorda söyledi b12 eksik olan zor kilo verir dedi dr bana 15 tane vurul üstüste dedi ben 23 tane vurulmuşum yeğenim hemşirede şimdi dilaltı hapıyla devam ediyorum b12 eksikliği çok kötü ben enzimi yok o yüzden sürekli aylık haftalık iğne vurulmam lazım gerçi ailecek enzim ekskliğimiz var ama farkındaysan karatay diyeti yapan bir insanda b12 eksikliği zor görülür yumurta et b12 deposu zaten ben hariç benimki farklı sorun.

seraymcım, bazı bünyelerde bu gıdalardan gelen b12 emilimi sağlanmıyormuş. bundan dolayı da b12 depoları boş kalabiliyormuş..
bir an önce regl olmanı dilerim canım..
dilaltı hapı da mı b12 için?

Sonucun çok güzel.. Ben de bir gün yapıp bir kilo verdim. Çocuk emziriyorum o gün sütüm inanılmaz arttı ama kızım çok sancılandi... Malum nohut ve yoğurt...
Kısmet olursa bu hafta yine deneyeceğim...

canım kızını Allah bağışlasın. ömrü güzel olsun
ama ben senin yerinde olsam emzirirken yapmazdım..

Xc9 cımm ve felluzcumm zaten regl öncesi çıldırıyorum siz de maşallah baklavalar tatlılar ...tatlı istedim ilk defa 3 aydır diyeyim.. Dün de kaçamak yaptım.. Regl öncesi olmuyordu bu sefer fena yiyorum.. Akşama kadar dayanıp akşam gözümde uçuyor... Seamım tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim..,inş diğerleri de iyi çıkar.. Levenaacım ben de düğün öncesi çok verip gelinliğimi son 4 günde değiştirmek zorunda kaldım.. Aman dikkat cnm.. Mahzencim iyi yolculuklar cnm.. Yeni gelen karataycılar hoşgeldiniz hepiniz.. Hastalar geçmiş olsun.. Biz de de devam hastalık.. Kızlar dünü yazayım.. Sabah 11 süper kkk yaptım.. Bi önceki gün 2 çikolata yemiştim. Bu gün yemryecektim.. Akşam taze fasülye 3 dolma yoğurt yedim.. Komşuya gittik tatlı krizim başladı ve 3 dilim yedim.. Arkadaşlar bilir ne kadar kararlı olduğumu malesef yedim kızlar.. İlk defa tartı gününde ++++ yazmaktan korkuyorummm.. Şimdiye kadar hiç bu kadar olmadı... Son 2 günüm tartıya... Durrrr deyin bana regl olayım da kurtulayım... Bu gün önümden ne geçse yemicem tatlı of ya ... 89 lu kiloda takılmıştım.. Şimdi 79 da takıldım.. Hadi artık evren bedenim bi anda gitsin kilolar.. Nazar boncuk yapayım bari .. Nazar değdi bana sanırım.. Her hafta veriyordum ve kaçamak yoktu .. Eski beni istiyorum benn... Çok yakındım ... Herkese iyi hafta sonları..

hedef60, 60 kgya ininceki mutluluğunu hayal et canım, yeme. lütfen!!!.
hepimize örnek oluyorsun.. 20 kg vermiş olmak ne demek.. vücudun sana oyun oynuyor. alet olma canım..
benim canım geçen hafta bi akşam çok çikolata istedi. açtım topiği okudum geçtiiii

kızlar,

bayadır yazamıyordum, yine abarttım.
hakkınızı helal edin..
ben şimdi işlere başlayayım

bol leptinli bir gün dilerim.

örnek menü listeleri var ama bence önemli olan işin mantığını kavramak. benim anlasığım özetle şu umarım arkadaşlarda eklerler unuttuklarımı bilmediklerimi
kahvaltı çok önemli kahvaltı eksiksiz uygulanırsa 4-5 km yürümüş gibi metabolizma hızlanıyor
yemek araların. 4-5 saat muhakkak olmalı katı hiç bişey. sekersiz çaylar, ayran ve süt serbest
öğlen akşam farketmiyor sebze yemeği+ et tavuk balık+yoğurt ve bulgur pilavı 2,3 kaşık günde bir kere olabilir
mutlaka 2,3 l su
1 çk ketwn tohumu yoğurt veya salataya
saat 20:00 den sonra katı tuzlu tatlı giç bi içecek
en aZ 20 dak yürüyüş
yemekler zeytinyağ ve tereyağla ve kavurmadan . bunlarla pişirirsen bol bol kullan kilo yapmaz
hertürlü, ekmek, pirinç ,patates mısır yasak
bunların nedenlerinş öğrenince herşey daha uygulanabiliyor o da beni aşıyor muhakka makaleler vardır nette. dolma parmaklarla cepten ancak bu kadar yazabiliyorum. bi dr burda bulundukça daha çok fırsatın olur öğrenmek için .?benim 1.5 ay oldu kitabınıda okudum ama hala yeni şeyler öğreniyorum

canım tekrar çok teşekkür ederim... ben de kitabını okudum inşallah her şey çok güzel olur,, işimden ve evimden fırsat bulduğum her an buradayım :) bugün sabah hastaneye gitmek zorunda kaldığım için kahvaltımı yapamadım 1 tane poğaça yemek zorunda kaldım :( öğlen arkadaşlarımla buluştuk en matıklı bulduğum şey lahmacun yemekti.. aslında hiç aç değildim ama kıramadım, akşama bizim orda meşhur bi yemek var batırma diye, kısırın sulusu bulgurla ya da düğürcekle yapılıyo içinde ceviz ezmesi de var.. bence karataya uygun :)

hoşgeldin asu, cedricinle mutluluklar dilerim

aramıza katıl canım. 14 kgyu yeni aldığından dolayı vermen kolay olabilir.

çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için artık ben de aranızdayım umarım en kısa zamanda istediğimiz kilolara ulaşırız... bu arada mutluluk o kadar zor ki,, bi an iyi bi an kötü.. yeni evlenenlerdeki genel sorunlar :(

çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için artık ben de aranızdayım umarım en kısa zamanda istediğimiz kilolara ulaşırız... bu arada mutluluk o kadar zor ki,, bi an iyi bi an kötü.. yeni evlenenlerdeki genel sorunlar :(

Allah yardımcın olsun, yuvanızdan huzur eksik olmasın..
ben de yeni sayılır 3 yıllık evliyim. seni anlıyorum.

Back
X