Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Liste icin tskler canim...veren herkesi kutluyorum ...digerlerinede bayram yarisinda basarilar diliyorum:) sabah ....kkk. aksam....domates corba.salata ve yogurt....omega 3 antioksidan.....25+25 yuruyus. Bol su ve yesil cay....yesil cay deyince aklima geldi oglen isyerinde icmek icin 100 gram aktardan almistim evdede azdi gelirken yesil cay almak icin girdigim yer çayku. un yesil cayi var kutuda biri organik biri normal dedi fiatlari 4,95 gramlari farkli organik 125 gr normal 150 gr...ben epeydir yesil cay almayinca bunlari gormemistim bi inceledim organik yarim cay kasigi kullaniliyor normali bir cay kasigi organik olanin grami az ama yarim kullanildigi icin daha avantajli ve saglikli ...ilgilenenlere bilgi amacli yazdim....en azindan hem marka belli hem kapali teneke kutuda........

selam arkadaşlar benide aranız alırsanız cok sevinirimmmmmmmm.yeni dogum yaptım birbucuk ay oluyor 36 bendenden 46 bedene cıktım yani 57 kilodan 88 kiloya offkine offf.suanda 77 kiloyum bebegim emmiyor o yüzden diyete başladım malum cok kilo aldım..bende bu gün okuduklarımdan ve araştırmalarım souncu bunları tükettim yanlış bie yolda seyrediyorsam yardımcı olmanızı isterim

sabah 2 yumurta peynir zeytin şekersiz nescafe
öglen 1 tabak karnıbahar
ara ögün 1 elma
akşam 1,5 corba tabagı şehriye corbsı salata ve yogurt
hoşgeldin cnm. Doğru yerdesin.. Ben de doğum kilomu verdim.. Pes etme veriyoruz birlikte..
liste icin tskler canim...veren herkesi kutluyorum ...digerlerinede bayram yarisinda basarilar diliyorum:) sabah ....kkk. Aksam....domates corba.salata ve yogurt....omega 3 antioksidan.....25+25 yuruyus. Bol su ve yesil cay....yesil cay deyince aklima geldi oglen isyerinde icmek icin 100 gram aktardan almistim evdede azdi gelirken yesil cay almak icin girdigim yer çayku. Un yesil cayi var kutuda biri organik biri normal dedi fiatlari 4,95 gramlari farkli organik 125 gr normal 150 gr...ben epeydir yesil cay almayinca bunlari gormemistim bi inceledim organik yarim cay kasigi kullaniliyor normali bir cay kasigi organik olanin grami az ama yarim kullanildigi icin daha avantajli ve saglikli ...ilgilenenlere bilgi amacli yazdim....en azindan hem marka belli hem kapali teneke kutuda........
gülcüm seni de alıyoruz yarışa ... Bayrama hedefini koy başlıyoruz.. Metabolizma korksun bizden.. Başlıyoruz hep birlikte..
kızlar bende gene 2 gündür yokum topik ne kadar çok ilerlemiş oku oku bitmedi valla ne kilomu yazıcak nede yediklerimi yazıcak yüzüm vardı o yüzden bildirim yapamadım geçen haftaki kilomla aynı kaldım allahtan kilo almadım 85 kiloyum gene gerçi hafta arası 84.400 olmuştum bir ara ama yok bugün malesef hayal kırıklığı ama bende bayrama 80 olmalıyım diyetteki proteğin olayını ve spor olayını biraz arttırayım resmen iradem kırıldı ya of moralsizim gene yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz menü bildiriminide artık yarın yaparım öptüm sizi çıtırlar
evet yarışmamıza serayımı da aldıkk.. Hadi bayrama fit giriyoruz şekerim..
kilo verenler

1- mavibisiklet -%1,395 :46::46::46::46::46::nazar:
2- bicnv -%0,877 :46::46::46::46::nazar:
3- c_emre -%0,258 :46::46::46::nazar:

aynı kalanlar

1- law_yer :44:
2- kaania :44:
3- gul_0663 :44:

kilo alanlar

1- sivasın gülü +%2,236 :22::20:
2- xc9 +%1,774 :22::20:
3- elifce82 +%1,19 :22::20:
4- felluz + %0,90 :22::20:
5- hedef60busondiyet +%0,883 :22::20:

Toparlanıp kendimize gelmeliyiz. Alanlar verenleri katladı. Haftaya süper bir liste olmalı :16::16:
ellerine sağlık şekerim... Evet haftaya bol eksili günler... Artık eksiler çoğalsın..
Eki Görüntüle 818663 bizim hurma:)
bu hurma bizim bahçeden..çoook tatlı ve bağırsakları süper çalıştırıyor..her gün bir tane yersem çok olmaz değil mi..??
hurma süper de akşam yeme en iyisi yersen kahvaltıda ye bari cnm..
karataydan önce pazar günleri makarna günümüzdü her hafta değişik soslar yapar o yemeği şölene dönüştürürdüm karataydan sonra eve makarna sokmadım bizimkiler 3 kuruşluk makarnayı dışarıda yiyecekler nerdeyse o noktaya geldiler:9::9:
Ben de bugün 1 metrelik sopa gibi spagettilerden aldım onu yapacağım eminim çok sevinecekler bu sevinç onları 6 ay götürür:52:bense kalan yemekleri yiyorum şu an karnım iyice doysun da makarnaya sulanmayayım:36:
aynen yeme sakın makarnayı... Bayramı düşün...
hedef60, felluz beni de sayım ben de 65 hedefliyorum bayram sabahına....
hadi başlıyoruz...hep birlikte..
yaa banada pskolojık destek verın ıyıce sıkıldım ocak 2013 den berı karatay dıyetı yapıyorum 68,10 takıldım kaldım ve artık ıyce ıradem zayıfladı
87 ile başladım
süper vermişsin hadi gel şekerim bayram yarışına katıl..hep birlikte vereceğiz...
afatmas ve bicnv
bende kg 69 yum
bende katılıyorum size
bayrama kadar hangimiz daha çok vereceğiz :65:
Ben çok zor veriyorum 3 haftadır gram veremedim belki yarış yapıyoruz diye daha çok spor yaparız gayreti çoğaltırız
evet gülcüm siz 65 yarışı biz 75 yarışı hadi bakalım..
bazıları için londra asfaltı gibi ama benim için ıı-ıııhh:50::50:
55 i gördüğümde k2 zirvesine tırmanmış gibi olacağım şu an himalayaların eteklerinde budist rahiplerden sabır dersi alıyorum:31:
süper benzetme olmuş karatayın sayesinde hepimiz felsefeci olduk..:)
selamlar hayirli bir hafta dilaeiyle karatay citirlari.
Baslagic tarihi 13.07.2013
baslangic kg 83
gecen haftaki kg 76.00
bu haftaki kg 77.700
toplam fark: Gr
fark yüzdesi: %
hedef 70.

tarti gününü unutup 2 litre su, sicak su ictim en az.
Hala iyilesemedim kizlar.

[ındent]
[/ındent]

cnm sen de gel 75 yarışına hadi başladık biz..

:3: ÖNCELİKLE KAÇAMAKSIZ GÜNE MERHABA .. HAAALAAA REGL DEN TIK YOK.. BAKALIM NE ZAMAN GELECEK...:6: VERENLERİ TEBRİK EDİYORUM.. HAFTAYA HEPİMİZ --- OLUYORUZ.. :16: SABAH KKK AKŞAM SAAT 7.30 DA KURUFASÜLYE BULGUR VE YOĞURT.. 2-3 LİTRE SU.. YARIM SAAT YÜRÜYÜŞ.. :nazar: HEP BERABER BAYRAM YARIŞI MOTİVE ETTİ BENİ 75 İ GÖRECEĞİZ İNŞALLAH.. 15 GÜNÜMÜZ VAR.. HADİ BAKALIM.. HOPLAYIP ZIPLAYIP BOL HAEKET EDİYORUZ.. CISLARDAN UZAK DURUP KAÇAMAKSIZ 2 HAFTA GEÇİRİYORUZ VE............... KİLOLARIMIZ GİDİYOR.. HEPİNİZİ ÖPTÜM GÖRÜŞMEK ÜZERE.....

sabah:56:
menemenli kkk
2 tane tavuk köftesi

akşam:56:
2 tane tavuk köftesi
2 yk ciğer sote
1 tabak piyaz
2 bardak ayran
2 çatal makarna(cıss)

2.5 lt su 20 dk yüzme

hmmmmmm makarnaya dayanamamışsın anlasılan :) neyse arada kaçmış :)) toparlarsın ustune de yuzme yapılmıs :) süper
:46::46:

Son düzenleme:
Bugun cok giremedim. M isafirim vardi.Listeyi gordum ellerine saglik arkadasim. Kendimi sinif birincisi gibi hissettim. Nasil simardim:)))) kilo alan arkadaslari hastaliklar, odem, regl pesini birakmadi sanirim daha cok. BAyram yarisi baslamis. Ben pek sikiyi gelemiyorum, bu kez hepten birakiyorum.
bugunki raporu verip kacayim
sabak kkk
aksam semizotu 4 kasik kadar, 1 dolma, biraz findik

bugun iki ogun yaptim ama 16 dan 18 e kadar baya zorlandim. Umarim alisirim
iyi geceler

Sabah 7.30 1 yumurtalı kkk öğlen 13.30 et doner ayran salata aksam 20.00 rosto, yeşil salata spor: 1 saat yürüyüş

günaydın şekerler.listeyi hazırlayan arkadaşımızın ellerine sağlık.bu hafta bozmadan devam etmek istiyorum.geçen hafta hastalık falan derken koyverdim biraz bu da bana +800 olarak yansıdı zaten.neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)))şimdi kahvaltı yapcam.
1 yağda yumurta,peynir,zeytin,domates,salata,3 gün kurusu,3 ceviz içi.herkese hayırlı günler diliyorum.:16::16::16::16:

herkese gunaydin.ben hayatimda ilk defa bir diete bu kadar uydum nasil oldu hayret ediyorum.burda okuduklarim beni tesvik etti sanirim.ilk gunumu tamamladim cok sükür.ama cok bas agrim oldu.ilk gunlerde sizede oldumu merak ettim

günaydınnnn
sabah 2 yumurtalı kaşarlı omlet
şimdi şekersız nescafe içiyorum (şekersız içiyorum kı bırakıyım gereksız içecek ve sağlıklı değil )
1 lt su aldım bakalım içicem öğlene kadar
ama akşam spor yapmayı planlıyoum
bır de yumurta yemekten bıktım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(((

Eki Görüntüle 818663 bizim hurma:)
Bu hurma bizim bahçeden..çoook tatlı ve bağırsakları süper çalıştırıyor..her gün bir tane yersem çok olmaz değil mi..??

pazarda 2-3 haftadır var çok da severim ama elim gitmiyor çok şekerli diye küçükmüş ama yine de yarım yarım yesen sanki daha iyi olur yanında da biraz süt içip gi ni düşürebilirsin:34:

selam arkadaşlar benide aranız alırsanız cok sevinirimmmmmmmm.yeni dogum yaptım birbucuk ay oluyor 36 bendenden 46 bedene cıktım yani 57 kilodan 88 kiloya offkine offf.suanda 77 kiloyum bebegim emmiyor o yüzden diyete başladım malum cok kilo aldım..bende bu gün okuduklarımdan ve araştırmalarım souncu bunları tükettim yanlış bie yolda seyrediyorsam yardımcı olmanızı isterim

öglen 1 tabak karnıbahar
ara ögün 1 elma

hoşgeldin aramıza
kahvaltıda çiğ kuruyemiş yemen gerek ara öğün yapmıyoruz eğer çok acıkırsn ayran süt içebilirsin öğün araları en az 4-5 saat olmalı şehriye hamur olduğu için tercih etmiyoruz

mathe
irade gösterdiğin için :46:

gül
eskiden ben de ça..ur un bergamot aromalı yeşil çayını alırdım benim gibi yeşil çayın tadını sevmeyenler için iyi oluyordu hala var mı acaba :44:

leneva
topikçe merakımızı giderdin sağol:9:

Geçen gün Karatay Hoca ya tv de denk geldim. Ya dedim herşeyi denedin bunu neden denemıyorsun dedım ztn pilav ve karbonhidratı çok tuketttıgımde beni rahatsız ediyordu. kitabı aldım evde gizliden gizliye okuyorum evdekilerede demedim cunku artı gına geldi onlarada aslında bana da ama bu sefer daha dirayetliyim.

cuma günü diyete başladım kitap elime geçmeden burdan okuduklarımla ilk gun 2 öğün yedim. ve 45 dakika spor yaptım leslie ile 3 mil

cumartesi günü üç öğün yedim ve gene leslie ile birlikteydim :))))

saat 6 max 7 den sonra birşey yemiyorum sabahları en geç 9 bucukta uyanıyorum.

Herneyse sonuca geleyim bgn tartıldım kiloda bir değişme yok ama bel cevremde fln incelme var ve işin enteresanı tuvalete cıkabiliyorum tiroidlerim az çalısıyor benim normalde gün içerisinde tuvalete cıkmakta zorlanırken artık Rabbime çok şükür rrahat çıakbildiğimi gördüm. MAŞALLAH.. :)

Ben şu anda 88 kg. ve hedefim ilk önce 75 kg. açıkcası sonrası için 60 olabilir ama ben 69 kg bile iken 38 beden giyiyordum. boyum 170 desteklerinizi bekliyorum.

bakıyorum 3 günde millet kilo vermiş benim bgn 3. günüm amam pek tık yok bgn regl oldum ondan mı acaba ?:26:

tiroid sorunun varsa herkesten birazcık daha yavaş verebilirsin. sakın bu senin canını sıkmasın. yavaş vermek almaktan iyidir sonuçta:34::34:

Canim boy 1.63 kg 58.700 bisi sorcam ben aslaa yumurta yemiyorum napmaliyim canim yaa en son 6 yasinda yedim

yumurtanın insan sağlığına faydalarını araştır. insanın yiyesi geliyor. bende yemezdim. öğrendikten sonra bana yumurta getirin diye bağırmışım:52::52::52: işin şakası bir yana şimdi çok rahat ve severek yiyorum.

öglen 1 tabak karnıbahar
ara ögün 1 elma

Canim hosgeldin.
Oncelikle nacizane gorusler olarak algilarsan cok sevinirim.
Bİrbucuk ay olmus henuz bebegin siksik emiyordur bu bir avantaj ama karatay disindaki hicbir diyet bu donemde uygulanmamali. O anlamda dogru yerdesin amma karatayda uygulanacaksa bol bol, 3 ogunlu, biraz daha meyveli olmali, biraz daha bulgurlu. Elbet cissslara dikkat ederek. benim oglumda bir yasinda keske daha once basladaydim diye cok hayiflandim. ben erken basladaydim bu sekilde baslardim.
bir ikinciside bahsettigin menu karataya cok benzemiyor. B ence sen gene bi incele. Sabah findik, ceviz bir cay bardagi kadar, 10-15 adet kadar zeytin, keten tohumu oglen sebzenin yanina protein aksam sehriyeli corba ciss protein+ sebze . Gunde bir kere bulgur olabilir . Sen iki kez bile tuketenilirsin. sut yapar ben ilk ay ikikere yedigim halde 4 kilo verdim. protein yanina sebze sart degil ama sen protein ve kalsiyum alimina cok dikkat et.
aralarda 4-5 saat olmali ve ayran sut sekersiz cay icrbiliyorsun.
bence sen emzirdigin icin aralarda kuruyemis( kavrulmamis) tuketenilirsin

pazarda 2-3 haftadır var çok da severim ama elim gitmiyor çok şekerli diye küçükmüş ama yine de yarım yarım yesen sanki daha iyi olur yanında da biraz süt içip gi ni düşürebilirsin:34:

gül
eskiden ben de ça..ur un bergamot aromalı yeşil çayını alırdım benim gibi yeşil çayın tadını sevmeyenler için iyi oluyordu hala var mı acaba :44:
bende küçük kızımda bayılırız o hurmaya 1 tane alıp bölüşeyim bari ...önceden alır eve gelirdim dayanamaz hemen yıkar 1 tane yerdim yemekten sonrada 1 tane
bergamutlusuna dikkat etmedim bu sallama değil salça kutusundan büyük rulo teneke kutuda kaşıkla kullanılıyor işlenmemiş yani :68:

herkese gunaydin.ben hayatimda ilk defa bir diete bu kadar uydum nasil oldu hayret ediyorum.burda okuduklarim beni tesvik etti sanirim.ilk gunumu tamamladim cok sükür.ama cok bas agrim oldu.ilk gunlerde sizede oldumu merak ettim
Bu diyet migrenime iyi geldi çok şükür:) ama başlarda bende de 2,3 kere başağrısı olmuştu diye hatırlıyorum..
inşallah olurum canııım. 19 ekimm. az kaldı.
veee cumartesi günü gelinliğimi denedim. iyi oldu. saevindiiim.
Oohhh ohhhh çok iyi:))

Kızım evlilikten gayet hoşnut valla lenevacımm:)) öyle de böyle de sorunlar olabilir hayatta,önemli olan bakış açısı...

Back
X