Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

inşallah olurum canııım. 19 ekimm. az kaldı.
veee cumartesi günü gelinliğimi denedim. iyi oldu. saevindiiim.

super leneva,
geçen gün bi gelin gördüm yolda aklıma sen geldin dedim naptı acaba denedi mi...
Allah hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin arkadaşım.

kızlar bayrama kadar 2 haftada 4 kg verme yarışı yapıyorsunuz...79 civarı olanlar 75 e 69 civarı olanlar 65 e demişsiniz ...bende katılıyorum ama benim 65 e inmem imkansız ben ayda 1 kg zor veriyorum kilo vermeyi engelleyen hastalıklarım var daha öncede söylemiştim... 1 ay önce şura zamanı 6 gün 18-20 saat çalıştım akşamları yemek yemedim devamlı koşturma ile 1.5 kg zor verdim o zamandan beride gram yok....gram gram verdiğim için 4 kg imkansız :50:
ben şu an 69 um taş çatlasın 67 zor olur....HEDEFİM 67 ....bugünde ayran detoksuna başladım geçen sefer 400 gram vermiştim bakalım bu sefer ne olacak....:10:

67 hedefini destekliyorum ablacım. inşallah başarırsın...

allahım sen her yuvaya huzur sevgi saygı verrrrrrrrrrrrrrrrr:55::55::55:

inşallah lenevacım. karşılıklı anlayış çok önemli. gerisi geliyor
ben hep düşünüyorum ben olsam böyle olsun ister miydim diye. ona göre davranıyorum. çok şükür sorun olmuyor..

selam arkadaşlar bende geçen hafta veremedim regl haftamdı inş bu hafta tekrar yokuş aşşağı yuvarlanırım kurbana kadar 2 kilo verebilsem çok mutlu olacağım
sabahları kk
akşam5.30 gibi yiyorum saat 8.00 8.30 arası canım bişeyler yemek istiyor bazen sadece fındık içi yiyorum bazende 3.4 adet kuru kayısıda birlikte yiyorum bana fikir verirmisiniz yememde sakınca varmı hepinizi:54:

herkese merhaba,
ben karatay diyetine başlayalı 5.günümdeyim.harika bir diyet kitabını okudum yıllarca yapmadıım şey kalmadı duyduum herşeyi yaptım diyetisyene gittim olmadı olmadı,aç dolaştım,mutsuz oldum,tatlı krizlerine girdim hatta gece ağladım açlıktan :) şimdi gülüyorum...ekmek gerçekten zehirmiş şekerde tabi..ekmeksiz yapamam diyordum...tatlı olmadan nasıl olur diyordum oluyormuş vallahi:) her yerim şişerdi ödem yapardı vücudum şimdi sıfır ödem nerdeyse ödemi atmak için diyetisyenim bol bol su içi dedi,zorla içiyordum suyu içebilmek için denemediğim yöntem kalmadı..diyetisyene verdiğim paraya acıyorum şimdi...:( 75,5 kğ ile başladım bu sabah tartıldım 74.4 kğ geldim..yıllardır 70 kğ altına hiç düşmedim..hatta 70 kğ bile uzun zaman oldu görmeyeli sabırsızlıkla ve azimle bekliyorum görmek için..hedefim 65 kğ olabilmek..bu proğram sayesinde açlık hissetmiyorum,heryerde rahatlıkla yapabiliyorum..sabah akşam işe gelirken ve giderken otobüsten 7-8 durak önce inip yürüyorum..evde trabolinim var vakit buldukça yapıyorum..umarım bu son olur benim için..karatay diyeti ile yerken nasıl zayıflanacak diyenlere kapak oluruz...:))

hoşgeldin orifcim..
gerçekten öyle ben de eskiden nasıl yapamıyordum ve bu bilinçte değildim hayret ediyorum..
olayın matematiği gayet basit aslında.. bilmeyen arkadaşlar için tekrarlamak isterim...
kanda belirli bir miktarın üstünde şeker olduğunda bu miktar insülin hormonu ile depolanıyor..
bizler az şekerli gıdalar yediğimizde, hem artık depolanmamış oluyorlar bunun yanında da insülin direncimiz azaldığı için tatlı isteğimiz ve açlığımız azalıyor.
bir de üstüne leptin salgılayabildiğimizden dolayı kilo veriyoruz. hem de tokken....

bu nedenle glisemik indeksi düşük gıdalar yiyip bir de spor yapacağız...
:8::8::8::8::8::8::8:

Kizlaaaarr bir buçuk ayın sonunda ilk kacamagimi yapmış bulunuyorum evet az önce kasarli tost yedim çok canım istedi hemen telefondan girip size haber vereyim dedim. Bugün kaç saat spor yapsam acaba :)))

lawyercim afiyet leptin olsun..
sen hakettin 1,5 ay olduğu için...

Karatay Diyeti yapan ve yapmak isteyen arkadaşlara her gün bir öneri…

“Yağ yemezseniz, yağlarınızı yakamazsınız!” Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay

Soğuk sıkım zeytinyağı ve doğal tereyağı yemekten korkmayın. Çakma diyetlerde sizlere öğretilen ölçülere lütfen beyninizde “reset” atın. Eskiden salatanıza bir ölçü zeytinyağı koyuyorsanız şimdi 5 ölçü hatta 10 ölçü koyun. Salatanıza, yemeklere zeytinyağı koyarken korkak ve ürkek davranmayın.

A, D, E, K vitaminleri yağda çözülüyor. Bu vitaminleri vücudunuzun emebilmesi için yağa ihtiyacı olduğunu hiç unutmayın.

Ayıca kabızlık sıkıntısı yaşıyorsanız bilin ki yeterince yağ yemediniz demektir. Bizi yağdan birileri (siz kimler olduğunu çok iyi biliyorsunuz) öylesine uzaklaştırmışlar ki yemeklerimize yağ koymaya korkar hale gelmişiz.

Biz ne zaman kabızlık yaşıyor olsak ertesi günü zeytinyağını daha da arttırıyoruz. Bir de günkurusu kayısı yeyip üzerine su içiyor biraz da fazla yürüdüğümüz zaman bu sorun kendiliğinden ortadan kaldırmış oluyoruz.

gül abla gün kurusu kayısı serbest mi?
yoksa sadece kahvaltıda mı?
ben şekerli diye düşündüğümden hep yasak sanıyordum.

Gerçi sabahtan beri ayaktayım adliyede. bir sürü duruşmaya girdim çıktım öğleden sonra da devam edecek. akşam yemeğini oldukça hafif atlatıp sporu da 1 buçuk saat yapabilirsem ekmeği yok etmiş olurum sanırım. Bir de yanında ayran içtim gi'si düşsün diye. Ama tabi hiçbir şey bahane değil yapmamalıydım, pişmanım, bir daha yapmıycam :9::9::20::20:

lawyercim ben de geçen cuma pide yedikten sonra akşam yemeği yemedim..
diğer öğünlerle dengelersin canım ben sana güveniyorum

selam arkadaşlar bende geçen hafta veremedim regl haftamdı inş bu hafta tekrar yokuş aşşağı yuvarlanırım kurbana kadar 2 kilo verebilsem çok mutlu olacağım
sabahları kk
akşam5.30 gibi yiyorum saat 8.00 8.30 arası canım bişeyler yemek istiyor bazen sadece fındık içi yiyorum bazende 3.4 adet kuru kayısıda birlikte yiyorum bana fikir verirmisiniz yememde sakınca varmı hepinizi:54:

merhaba niloş, haftaya iyi haberlerini bekliyoruz

bence 20:00 den sonra fındık dahil yeme canım...

Bugün makarna ve pilav yedim çok suçluyum menü yazmaya yüzüm yok:( inş yarın böyle olmaz

merhaba ambuyanbu

herkesin mesajının altında Alıntı ile cevap ver ibaresi var ona tıklayıp mesajını altına yazıp gönderebilirsin.

dene bi bakalım

2 ogun yapan arkadaslar saat 16:00 ve ben acliktan oluyorum. bu iki ogun bana gore mi degil? yoksa sizde mi zamanla alistiniz?
buarada saat 11 gibi yaptim.yarim muzlu tek yumurtali bir bardak sut , bol peynir ve zeytin olan bi kahvaltiiydi acikmayayim diye abarttim amma 4- 5 saat sonra gene aciktim

2 ogun yapan arkadaslar saat 16:00 ve ben acliktan oluyorum. bu iki ogun bana gore mi degil? yoksa sizde mi zamanla alistiniz?
buarada saat 11 gibi yaptim.yarim muzlu tek yumurtali bir bardak sut , bol peynir ve zeytin olan bi kahvaltiiydi acikmayayim diye abarttim amma 4- 5 saat sonra gene aciktim

4-5 saat sonra acıkmanda bir anormallik yok ki. diyetin ilk zamanları hemen 2 öğün olmuyor. önce biraz daha alışman lazım.

lawyercim değerli rakibem, liste için eline sağlık
çok güzel hazırlamışsın. keşke dediğin gibi sonuçlar da güzel olsaydı.
verenleri tebrik ederim.. özellikle verenler arasında 2 yeni arkadaşımız olması güzel..
sevgili sabit kalanlar sporu arttıralım hep beraber.. lawyer sana özel yorum. bu hafta sanırım ilk kez durakladın.. tekrar inişe geçmeni diliyorum.
kilo alanlara da haftaya hem bu aldıklarını vermelerini hem de oonun 2 katı daha vermelerini dilerimmm.
seviyorum hepinizi
unutmayın

Başarmak İçin Çok Nedenimiz Var: BICNV :1:

evet arkadaşım ilk kez durakladım ama bende bir gariplik var bu hafta çünkü dün bir ay içinde ikinci kez regl oldum. önceki de çok kısa zamanda geldi. galiba doktora görünmem gerekecek. Karatay metabolizmamı bu denli hızlandırmış olamaz herhalde :9:

Back
X