Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

KİLO VERENLER

zeynom81 - 2,37 :16::16::16::nazar:

felluz -1,173 :16::16::16::nazar:

capadokya -0,85 :16::16::16::nazar:

inar80 -0,644 :16::nazar:

15efes15 -0,564 :16::nazar:

gurbet-izm -0,53:16::nazar:

SABİT KALANLAR
oyyyy ben ne olayım beeeeeeen bari sabit kalaydımmmmm:14::14::14::14::14::14::14:

KİLO ALANLAR ( KARA LİSTE :20:)

sea +1,66 :22::22::22::23:

xc9 +1,51 :22::22::22::23:

hedef60 +1,379 :22::22::22::23:

mahzen +1,06 :22::22::22::23:

law_yer +0,33 :22::22::22::23:

ilbatum +0,246:22::22::22::22::23:

HUZİS , GONCAGÜLCE nerdesiniz bacılarrrr ?
AFAATMAS ( o mazeretini bildirdi )

kızlar umarım doğru yapmışımdır. kilo veren herkesi kutluyorum . kilo veremeyenlere de ne yapayım ne halimiz varsa görelim diyelim :) yeni yıla böyle mi girilir yahu :) aklımızı başımıza alalımda haftaya ilk sıralara oturalım diyeyim bari :) inşallah keyifli bir hafta olur ve rahatça veririz yapışan şu kiloları ben 2 haftadır mehteran gibiyim 2 ileri 1 geri bu ne yaaaa....

BU HAFTA :16:

1. ZEYNOM :65::71::81:

2. FELLUZ :65: :71::90:

3. CAPADOKYA :65::71::129:

kızlar hepinizi canı gönülden tebrik eder azminizin devamını dilerim :34::nazar::46::46::46::46::nazar:

Liste için teşekkürler cnmm.. Neyse biz yılbaşı azizliğine uğradık diyelim .. Bu hafta hepimiz vereceğiz .. Veren arkadaşlarımı alkışlıyorum .. Tebrikler ... Sabah KKK yaptım .. Akşam 3 lahana sarma et site ve yoğurt yedim.. Herkese iyi geceler kızlar...

ha bu arada 2,5 lt su içtim.birde 25 dk step dans yaptım acayip ter attım hem daha eğlenceli geldi.arada bir yürüyüş yaparım.çeşitlendirince sıkıcı olmuyo.umarım dvamı gelir.bu aralar ruh halim çok değişken.birden sinirlenip hayattan bezebiliyorum:(mesela bugün oğlum yemek yemiyor diye çıldırdım çok mızmız öğlen yemessen yeme dedim akşama kadar aç beklettim akşam yine mızmız ve uyuzlanarak çok az yedi.3 ay sonra 4 yaşına gircek ve hala beslenmesiyle uğraşıyorum.kıyaslamak yanlış birşey ama arkadaşımın 11 aylık oğlu bizimkinden çok yiyor hemde kerevizine kadar maşallah yavruma nazar değmesin de.hata nerde bulamıyorum.neyse bak hemen giriyorum hemen strese....spor mutlu ediyor ya garantisi var .hepinize iyi geceler
bende benim oğluma sinir oluyorum adam gibi yemez asla benimkide mayısta 3 yaşına girecek ama yediğini 1 yaaşındaki bebek fazlasıyla yer :( beni de bu strese sokuyor hepsi aynı işte
Liste için teşekkürler cnmm.. Neyse biz yılbaşı azizliğine uğradık diyelim .. Bu hafta hepimiz vereceğiz .. Veren arkadaşlarımı alkışlıyorum .. Tebrikler ... Sabah KKK yaptım .. Akşam 3 lahana sarma et site ve yoğurt yedim.. Herkese iyi geceler kızlar...

iyi gecelerrrrr rica ederim görevimiz :)

Karaturp ve bal karisimini nasil yapiyorsun canim bi anlatabilirmsin benimde 19 aylik kizim var oda direk balgamli sekilde oksurmeye basladi burun akintisi vs.. sik sik pekmezli veya anason balli sut icirdim ve hergun muhakkak corekotu yagini pekmezle icirdim bir kasik. İyi geldigini dusunuyorum ilerlemedi burun akintisi gecti oksuruk var birde yanina bu turp suyundan mi versem diye dusundum. Bu arada gecmis olsun canim.

canım karaturpu oyuyorsun dolmalık gibi .altını kesmeden sadece bir kürdan yada çatal yardımıyla küçük delikler açıyorsun.içine hakiki bal koyuyorsun turbun içini doldurcak kadar.sonra bir bardağa oturtuyorsun.sabaha kadar o bal delikten sızmalı.sabah bakarsın sızmamışsa deliği biraz daha belirginleştirirsin.zaten bal su gibi oluyo.onu sabah akşam 1 tatlı kaşığı içirirsin.bittikçe bal ekleyebilirsin üstüne.çok geçmiş olsun.geniz akıntısına bağlı öksürükte de akıntıyı kesiyor hemen.

bu arada bugünkü menümü tamamlayayımç
öğlen:salata tavuk yoğurt
akşam mercimek çorba,2 parça tavuk,turşu,5-6 tane ceviz,birde eşimin doğumgünüydü 2 çatal pasta:17:
Denicem peki hakiki bali nerden bulucam, aceba kullandigin balin markasini yazarmisin.
ha bu arada 2,5 lt su içtim.birde 25 dk step dans yaptım acayip ter attım hem daha eğlenceli geldi.arada bir yürüyüş yaparım.çeşitlendirince sıkıcı olmuyo.umarım dvamı gelir.bu aralar ruh halim çok değişken.birden sinirlenip hayattan bezebiliyorum:(mesela bugün oğlum yemek yemiyor diye çıldırdım çok mızmız öğlen yemessen yeme dedim akşama kadar aç beklettim akşam yine mızmız ve uyuzlanarak çok az yedi.3 ay sonra 4 yaşına gircek ve hala beslenmesiyle uğraşıyorum.kıyaslamak yanlış birşey ama arkadaşımın 11 aylık oğlu bizimkinden çok yiyor hemde kerevizine kadar maşallah yavruma nazar değmesin de.hata nerde bulamıyorum.neyse bak hemen giriyorum hemen strese....spor mutlu ediyor ya garantisi var .hepinize iyi geceler

Allah yardimcin olsun. Canim bilmiyorum duydun mu ama adem gunes adinda bir anadolu pedagogu var siteside var bir bak istersen. Benim kizimda cok istahli degil artik bebekkenki gibi zorla falanda yediremiyorum oyalayamiyorum da. Bende bugun incelemeyi dusunuyordum bu konuyu.

Bugunku menumu de yazayim
Sabah, kkk, uc ncir kaymakli
Aksamda, bolca tavuk corbasi ictim bol limonlu ve karabiberli

Yalniz kizlar corba yaparken unlu olacak corbalarda ne yapiyorsunuz, mesela ben bugun tavuk corbasinda sehriye hic atmadim sadece tavuk kullandim ve kivam versin diye iki tepeleme yemek kasigi tam bugday ununu tereyaginda kavurdum. Nasil yapabilirim aceba baska turlu?

İLBATUM selam,

liste için cok tşkler. Bu hafta veremedik ama haftaya vereceğiz yine :)
inanıyorum ve devam diyorum..

bende aranıza katılmak istiyorum bir türlü başlayamıyorum ve gittikçede kilo alıyorummmm

Gel canım sen de aramıza cok rahat olacak bence :)

ilbatum liste için tşk çok sevimli bir liste hazırlamışsın:16:

Yok be bacım, kendime direk hakaret olmasın diye açık yazmadım ama :52: hani deyimi bile var, malak gibi yatmak diye :53:

hahahaaaaa:52::52::52::52:

merak etme canım, uzun bir süre buralardayım ama 2015 yılında buralarda olmak istemiyorum..

".........................
mahzeen ben de istemiyorum :45:

Hiç öyle caymak yok.10 kglar birlikte verilecek.Bakalım yeni bir şey deniyorum.Meyveyi kaldırdım,her sabah üç gün kurusu yiyorum orta boy.Bir de akşamları da fıstık atıyordum ağzıma onu da kaldırdım,sadece sabah yiyorum.Haftaya da verirsem düzen tuttu demektir.Kilolar gitse de bakarsın burası sohbet yerine dönüşüm yapar,giden olmaz.:1:

canım yaa çok iyisin :38:desteklerinizi görünce çok duygulandım:43:
evet burası diyet topiğinde öte bir yer oldu

canım ben daha çookk buradayım sizler bana bilmeden çok destek olmuştunuz hani 8 ay sadece sizi okuyarak kilo vermiştim ya..
ben o zaman 95 kiloydum:53::53:şimdi rüya gibi geliyo bana herşey.daha desteğinize ihtiyacım var dediğin gibi ayrılmak yok kızlar..

birimiz hepimiz hepimiz birimiz için
oley oley oleeeyyyy:kkk::kkk::kkk::kkk:
moral bozmak yok. benim kendimi motive şeklim. ''kilo vermiyor olabilirim ama bunu yapmasam çok daha şişman olurdum.''

haklısın inan bana pzt sabah tartıya çıkana kadar ben de öyle düşünüyordum her kış kg alırdım bu kış almıyorum diyordum sonra tartıya çıktım :30::30:orada koptum
ama tabi ki karataydan vazgeçmek yok sağlıklı yaşam iksirimiz bu bizim

Hepinizin Yeni yili kutlu olsun canlarim.
Güzel saglikli, umutlu, basarili bir yil diliyorum hepinize.
Yine sizinleyim, kilolu olarak. Sizleri cook özledim.
sabaha kadar oturdum kizlar, öksürük krizlerinden cigerlerim cikti

Kizlar 1 haftadir fena gribim.

Sabah 2 zeytin 2 yumurta, 1 domates, 1 salatalik.
Cay.

Su an 77, 200 kg Maalesef

canım yeniden aramızda olman çok sevindirici kg yu dert etme sen daha önce verdin yine verirsin biraz canını sıkan şeyler vardı umarım hallolmuştur:13:burada sadece diyetten değil hayattan da konuşarak dertlerimizi unutuyoruz:21:

Gerekirse biz de kilo alırız ama burada kimseyi yalnız bırakmayız :kkk::kkk::kkk::kkk:

canımmm sen kilo da alma beni yalnız da bırakma:29:verdiklerini alırsan yakanı bırakmam ona göre:20:

.................

Aaaa askolsun birakmayi bende dusunmuyorum burayi gercekten moral acisindan da kontrol acisindan da cok iyi oluyor.

...........

evet moral açısından süper iyi bari sen de bırakmıcaksın:13:

....

Seni yalnız bırakacak değiliz merak etme.!!yolumuz uzun bizim..korumadada burda kalmayı düşünüyorum:))

canımmm yolumuz uzun olmasın ama karatay kardeşliğimiz baki kalsın:29:

..........
tartı beni vurdu birazdan bildirim yaparım :) ne kahvesi canım ya haberim yoktu ya da görmemişimdir mesajı ?

sanırım bildirimler tamam birazdan yayınlıyorum

cumartesi akşam yazmıştım pazar sabah 11 de hepimiz topikte buluşalım kahveleri birlikte içelim diye görmedin sanırım:51:
tekrar yazıcaktım buradan da yazayım her cumartesi pazar saat 11 de burada buluşalım haftaiçi hepimiz aynı anda burada olamıyor çünkü

Sabah:kkk

Öğlen:3 et köfte,1 kase yoğurt,biber ezme.

Akşam:balık,2 dilim ıspanaklı gözleme( cıssss):22: şerry domates.biber ezme.1 portakal(akşam yememeliydim ):22:

Bugün perdelerimi yıkayıp astım,,,çok yoruldummm...şu katlamalı mekanizmalı olanlardan sakın taktırmayınn...baş belası bunlar:((

bugün çok yorulmuşsun cıssları görmeyelim
o perdeleri ben de hiç sevmiyorum bir ara yaptırmayı düşündüm zor olduğunu duyunca ı-ıh vazgeçtim:19::19: normal tül yaptırdım

bende aranıza katılmak istiyorum bir türlü başlayamıyorum ve gittikçede kilo alıyorummmm

hoşgeldin aramıza umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın:8:

valla ben katıyorum biraz kıvam versin diye yoksa cok tatsız olmakta. yarı yarıya ölçüleri kullanıyorum.
ya da iyi gidecek olan corbalara yumurta + limon suyu ile terbiye de yapılabilir.

ben de duruma göre yarım ölçü un veya şehriye ekliyorum sonuçta ev tarhanasında da un var ama et veya tavuk suyu sebzeler vs gi sini düşürüyor:56:

merhaba kızlar...
sabah:yumurta haşlama bol peynir(el yapımı) zeytin ceviz yedim..
capadokya canım tavuk suyu çorbasına ben un katmıyorum.onun yerine bulgur ve maydonoz koyuyorum aynı köy çorbaları gibi oluyo eşim de çok sevdi emin ol daha lezzetli ve sağlıklı oluyo...

karikaa zayıflamışsın kaç ayda verdinnn banada yardımmetseneee
:43:

ilbatum
canım liste için teşekkürler eline sağlık.
hep beraber sağlıklı birşekilde kilolarımızı verelim inş.

dünkü menüm
sabah kkk
öğlen et tantuni
akşam çorba,kilis tava

bugün
sabah kkk
öğlen salata,ceviz
akşam haşlanmış tavuk,azıcık da bulgur pilavı ve ayran inş

2 gündür öğlen 1 saat tempolu yürüyorum,
suya dikkat ediyorum,2-2,5 lt arası içiyorum genelde.

canım karaturpu oyuyorsun dolmalık gibi .altını kesmeden sadece bir kürdan yada çatal yardımıyla küçük delikler açıyorsun.içine hakiki bal koyuyorsun turbun içini doldurcak kadar.sonra bir bardağa oturtuyorsun.sabaha kadar o bal delikten sızmalı.sabah bakarsın sızmamışsa deliği biraz daha belirginleştirirsin.zaten bal su gibi oluyo.onu sabah akşam 1 tatlı kaşığı içirirsin.bittikçe bal ekleyebilirsin üstüne.çok geçmiş olsun.geniz akıntısına bağlı öksürükte de akıntıyı kesiyor hemen.
Canım çok ilginç geldi hazırlanışı herzaman lazım olacak bi bilgi teşekkürler paylaşım için:)

Kızlar kilo verenleri tebrik ederim harikasınız:)

Son düzenleme:
selam kızlar.bugün sabah:1 yumurta,peynir,3-4 dal tere 4 zeytin 3günkurusu yedim.
öğlen:1 tabak etli barbunya 1 küçük kase yoğurt
akşama ne yesem acaba:44:evde mercimek çorbası var.barbuny da var,acaba brokoli mi haşlasam:44:
neyse yedikten sonra yazarım kararımı:1:

:56: Sabah kkk,akşam 16 da yoğurtlu pazı yemeği,turşu.
Sporu 10 gün yapıp ara vermek gerekiyormuş,bugün yapmadım.Yarın bir on güne daha başlayacağım.

slm canlar yeniden urfadayım.yazılılara gömüldüm gelir gelmez :))) jillianı level 3ten alacağım.mersinde çok sık yapamadım içime sinmedi valla bu akşam level 3e başlıcam ilk gün gibi.iyisinzdr inş görüşmeyeli.. çok özledm sizlerle olmayı :)

sabah: çok az peynir + 1 çay bardağı fındık ceviz karışımı
öğle : karnıbahar +yoğurt ( öğleden bu yana yeşilçay içiyorum )
akşam: henüz acıkmadım ama acıkırsam salata yicem yoğurtla

su : tamamdır 1,5 lt içtm şimdiye kadr.

spor : jillian 3/1

slm kızlar..uzun zamandır yazmıyorum kilo bildirimi en son 68 kiloydum şuan 62.300 son 5 kilo kaldı..toplamda 23 kilo gitti.diyete başlamadan önce kan tahlillerimi yaptırmıştım aradan 4 ay gecti bugün yine yaptırdım ve durum vahim kızlar ..ürik asit,kolesterol,demir,trigliserit,ldl kolesterolum yüksek çıktı..bu yaşta bu kadar yüksek olması normal değil dedi doktor ve hastanenin diyetisyenıne gönderdi..diyetisyen nasıl beslendığımı sordu ..bende anlattım..ve bana aşırı tepki verdi.kesinlikle birdaha bu şekilde beslenme dedi..özellikle cevizi kuruyemişli bırakmamı söyledi kanımdaki yağ oranı çok yüksekmiş ..diyet yazdı bana meyve ekmek var ..kafam karıştı kızlar sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..karatay diyetine çok sağlıklı derken şimdi böyle birşeyle karşılaşmam benı cok üzdü ..kan tahlili yaptıran arkadaşlar varsa lütfen yazabilirlermi..

merhaba kızlar...
sabah:yumurta haşlama bol peynir(el yapımı) zeytin ceviz yedim..
capadokya canım tavuk suyu çorbasına ben un katmıyorum.onun yerine bulgur ve maydonoz koyuyorum aynı köy çorbaları gibi oluyo eşim de çok sevdi emin ol daha lezzetli ve sağlıklı oluyo...
Esim bulguru pek sevmez ne yazikki ama degisik bir tarif deneyebilirim. Sagolcanim.
slm kızlar..uzun zamandır yazmıyorum kilo bildirimi en son 68 kiloydum şuan 62.300 son 5 kilo kaldı..toplamda 23 kilo gitti.diyete başlamadan önce kan tahlillerimi yaptırmıştım aradan 4 ay gecti bugün yine yaptırdım ve durum vahim kızlar ..ürik asit,kolesterol,demir,trigliserit,ldl kolesterolum yüksek çıktı..bu yaşta bu kadar yüksek olması normal değil dedi doktor ve hastanenin diyetisyenıne gönderdi..diyetisyen nasıl beslendığımı sordu ..bende anlattım..ve bana aşırı tepki verdi.kesinlikle birdaha bu şekilde beslenme dedi..özellikle cevizi kuruyemişli bırakmamı söyledi kanımdaki yağ oranı çok yüksekmiş ..diyet yazdı bana meyve ekmek var ..kafam karıştı kızlar sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..karatay diyetine çok sağlıklı derken şimdi böyle birşeyle karşılaşmam benı cok üzdü ..kan tahlili yaptıran arkadaşlar varsa lütfen yazabilirlermi..
Canim cok gecmis olsun. Bilmiyorum bende saglikli olduguna inandigim icin yapiyorum bu diyeti. Karatay sa bu beslenme seklini arastirmalara dayanarak yapiyor vede soyluyor ustelikte prof. Bilemiyorum sasirdim simdi belki yediklerinde dikkatini cekmeyen karataya uymayan gidalar vardir olabilirmi? Bende ideal kiloma ulastiktan sonra bazi gidalari tuketebilirim diye dusunuyorum zaten karatayda buna izin veriyor spor yapildigi surece. Yoksa dusunsene bir cook eskiden ekmek mi vardi insanlar ekmek yapiyormuydu simdiki gibi yapsalar bile koy ekmegi yiyorlardi koyde ne yetisirse bulgur vs yiyorlardi bu zamndaki insanlar kadar hastaliklari yoktu ve zayiftilar. Bana cok mantikli geliyor bu diyet o yuzden.

Back
X