...........
ooo cok etkileyici xc9 :) emeklerin bu hafta bosa gitmeyecek :)
........
zaten bu hafta da sonuç alamazsam ayağıma taş bağlayıp denize atıcam kendimi kararlıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
...........
ooo cok etkileyici xc9 :) emeklerin bu hafta bosa gitmeyecek :)
........
geçmiş olsun. ne olursa olsun durumdan bizi haberdar et. ben gruba arada göz gezdiriyorum durumun ilginç geldi.slm kızlar..uzun zamandır yazmıyorum kilo bildirimi en son 68 kiloydum şuan 62.300 son 5 kilo kaldı..toplamda 23 kilo gitti.diyete başlamadan önce kan tahlillerimi yaptırmıştım aradan 4 ay gecti bugün yine yaptırdım ve durum vahim kızlar ..ürik asit,kolesterol,demir,trigliserit,ldl kolesterolum yüksek çıktı..bu yaşta bu kadar yüksek olması normal değil dedi doktor ve hastanenin diyetisyenıne gönderdi..diyetisyen nasıl beslendığımı sordu ..bende anlattım..ve bana aşırı tepki verdi.kesinlikle birdaha bu şekilde beslenme dedi..özellikle cevizi kuruyemişli bırakmamı söyledi kanımdaki yağ oranı çok yüksekmiş ..diyet yazdı bana meyve ekmek var ..kafam karıştı kızlar sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..karatay diyetine çok sağlıklı derken şimdi böyle birşeyle karşılaşmam benı cok üzdü ..kan tahlili yaptıran arkadaşlar varsa lütfen yazabilirlermi..
sağol canım grip değilim sadece çok kötü bir baş ağrısı vardı o da sanırım uykusuzluktan ....geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine herkese şöyle bir dokunuyo grip belası.
bu arada yatmadan önce su ve spor raporumu da vereyim dedim
su:2,5 lt dünde 3lt içmiştim.
spor:30 dk step dans dün:yapamamıştım((
spor yapamamam genelde oğlum ile alakalı.öğlen uyumazsa akşam erken yatıyor ve bende kendime zaman ayırıyorum.diğer durumda hiiiiiiç ayrılmaz kuyruğumdan ilgi çekmek için sürekli yaramazlık yapar babasıyla tartısır ben de gerilirim ozaman ve sinirden yerim
iyi gecelerrrrrrr![]()
arada oluyor işte ne yapalım bir ömürde kaçınarak geçmez emin ol....merhaba kızlar...
bugün misafirim vardı pek gelemedim buralara temizlik hazırlık derken...
sabah güzel bir karatay kahvaltısı yaptım.akşamı hiç sormayın bir dilim tavuk göğsü(cıss)ve 2 tane mercimek köftesi yedim yemek niyetine.hiç yemesem ayıp olurdu çünkü senede bir gelen misafirim yani ama özrüm kabahatimden beter:26::26:
evet ya sen deyince aklıma geldi bende 2. dönem okulda ne yapsam diyordum .bizim iş yorucu sürekli ayaktayız .kahvaltı nasıl olur diye uzun uzun düşünüyorum yaaagünaydın karatay güzelleri.az önce kahvaltımı bitirdim.bende 2 öğün yapmak isterim ama sabah erken kalkıyorum.aslında tam karatay kahvaltısı hazırlayıp yesek akşama kadar acıkmayızda ona da vakit olmaz.buğdaylı çift yumurtalı falan.ben tek yumurtayı zor yiyorum:))
bu sabah:yumurta,5 zeytin,peynir,tere,3 kayısı kurusuve antep fıstığı(malesef kavrulmuş sabah sabah çıt çıt ceviz kırmıyım komşular beni ne yapar)bugün nöbet var okulda .yanıma süt ve ceviz almayı düşünüyorum.herkese hayırlı günler
![]()
çok teşekkürler canım biraz daha iyiyimilbatum baş ağrısı çok kötüü, geçmiş olsun.
ne kadar güzel spor yapıyosunuz, sular içiyosunuz. tebrik ederim canlarım.
yok grip değilim ablacım sağol .baş ağrısı işte uykusuzluktan bebiş uyutmuyor :)tamam dabörekleri yemişsin ama
ben de salı günü tatlı yemiştim o gün menü yazmayı unutmuşum söyliym de rahatlıym
ben de çantayı hakettim ama o gün şeker-insülin dengem öyle sarsıldı ki çantaları gerçekten yemişim gibi oldum
canım kilon hamilelik için sorunlu bir kilo değil kendini kasma nisana kadar ne verirsen kardır üstelik saplıklı yiyeceklerle vücudunu hamileliğe de hazırlamış oluyorsun bence bu daha önemli
ben de kahvaltıda bazen son dk golü olarak 2 lokma ekmek yitorum
yeni başlayanlar zorlanır diye araöğün yazıyor kitapta ama aslolan araöğün yapmamak öğün aralarını 5 saat tutarsan veya daha fazla leptinin gündüz de çalışır
geçmiş olsun canım umarım grip değildir
sen bu kadar şeyle doydun mu
ceviz kıracağım yoktu çekiçle kırıyordum komşuyu bilmem ama kocam birgün öyle isyan etti ki o gün hemen kıracak aldımşimdi sessizce kırıyorum bazen havluya sarıyorum elimi susturucu görevi görüyor havlu
bisküvi arası lokum çocukluğumu hatırlattı bana![]()
aman amaaaaaaaaan lazımsın sen bize :) bu hafta gitmiştir eminim ben. bende 2 haftadır veremedim 100-200 gr aldım .reglim vardı zaten geçen hafta ve şiştim. ama bu hafta o şişlik yok ve karnım indi yani verdiğime eminim :)zaten bu hafta da sonuç alamazsam ayağıma taş bağlayıp denize atıcam kendimi kararlıyım![]()
sağol canım grip değilim sadece çok kötü bir baş ağrısı vardı o da sanırım uykusuzluktan ....geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine herkese şöyle bir dokunuyo grip belası.
spor yapamamam genelde oğlum ile alakalı.öğlen uyumazsa akşam erken yatıyor ve bende kendime zaman ayırıyorum.diğer durumda hiiiiiiç ayrılmaz kuyruğumdan ilgi çekmek için sürekli yaramazlık yapar babasıyla tartısır ben de gerilirim ozaman ve sinirden yerim
iyi gecelerrrrrrr![]()
arada oluyor işte ne yapalım bir ömürde kaçınarak geçmez emin ol....merhaba kızlar...
sabah güzel bir karatay kahvaltısı yaptım.akşamı hiç sormayın bir dilim tavuk göğsü(cıss)ve 2 tane mercimek köftesi yedim yemek niyetine.hiç yemesem ayıp olurdu çünkü senede bir gelen misafirim yani ama özrüm kabahatimden beter:26::26:
evet ya sen deyince aklıma geldi bende 2. dönem okulda ne yapsam diyordum .bizim iş yorucu sürekli ayaktayız .kahvaltı nasıl olur diye uzun uzun düşünüyorum yaaagünaydın karatay güzelleri.az önce kahvaltımı bitirdim.bende 2 öğün yapmak isterim ama sabah erken kalkıyorum.aslında tam karatay kahvaltısı hazırlayıp yesek akşama kadar acıkmayızda ona da vakit olmaz.buğdaylı çift yumurtalı falan.ben tek yumurtayı zor yiyorum:))
bu sabah:yumurta,5 zeytin,peynir,tere,3 kayısı kurusuve antep fıstığı(malesef kavrulmuş sabah sabah çıt çıt ceviz kırmıyım komşular beni ne yapar)bugün nöbet var okulda .yanıma süt ve ceviz almayı düşünüyorum.herkese hayırlı günler
![]()
çok teşekkürler canım biraz daha iyiyimilbatum baş ağrısı çok kötüü, geçmiş olsun.
yok grip değilim ablacım sağol .baş ağrısı işte uykusuzluktan bebiş uyutmuyor :)tamam dabörekleri yemişsin ama
ben de salı günü tatlı yemiştim o gün menü yazmayı unutmuşum söyliym de rahatlıym
ben de çantayı hakettim ama o gün şeker-insülin dengem öyle sarsıldı ki çantaları gerçekten yemişim gibi oldum
canım kilon hamilelik için sorunlu bir kilo değil kendini kasma nisana kadar ne verirsen kardır üstelik saplıklı yiyeceklerle vücudunu hamileliğe de hazırlamış oluyorsun bence bu daha önemli
yeni başlayanlar zorlanır diye araöğün yazıyor kitapta ama aslolan araöğün yapmamak öğün aralarını 5 saat tutarsan veya daha fazla leptinin gündüz de çalışır
ceviz kıracağım yoktu çekiçle kırıyordum komşuyu bilmem ama kocam birgün öyle isyan etti ki o gün hemen kıracak aldımşimdi sessizce kırıyorum bazen havluya sarıyorum elimi susturucu görevi görüyor havlu
aman amaaaaaaaaan lazımsın sen bize :) bu hafta gitmiştir eminim ben. bende 2 haftadır veremedim 100-200 gr aldım .reglim vardı zaten geçen hafta ve şiştim. ama bu hafta o şişlik yok ve karnım indi yani verdiğime eminim :)zaten bu hafta da sonuç alamazsam ayağıma taş bağlayıp denize atıcam kendimi kararlıyım![]()
iyi gecelerrrrrrr![]()
![]()
iyi akşamlar kızlar... sabah kk yaptım ama moralim çok bozuk..
şeker b12 kan değerim demir hepsi çoookk güzel çıktı ben bile şaşırdım yani ama bu tiroid yedi bitirdi beniönceden düşsün diye uğraşıyodum şimdi fena düşmüş gebelikte olur diyolar ama tahlilde gebelik çıkmadı yarın bi doktoruma gidicem bakalım ne diyecek kilo verip üzerine yüksek doz ilaç kullanınca da oluyo galiba ooooffffff ,,,,,,,,
iyi akşamlar kızlar... sabah kk yaptım ama moralim çok bozuk..
şeker b12 kan değerim demir hepsi çoookk güzel çıktı ben bile şaşırdım yani ama bu tiroid yedi bitirdi beniönceden düşsün diye uğraşıyodum şimdi fena düşmüş gebelikte olur diyolar ama tahlilde gebelik çıkmadı yarın bi doktoruma gidicem bakalım ne diyecek kilo verip üzerine yüksek doz ilaç kullanınca da oluyo galiba ooooffffff ,,,,,,,,
Geçmiş olsun.Bu ara hastalık filan bünye de şaşırmıştır,regl erken gelmiş.Kulak iltihabını iyi yakalamışsınız.Allah kolaylık versin.Sabah hastaneye gittik. Küçük beyleri yuvaya bırakırken kulak agrısı tuttu birinindoktora mecbur. iyi ki de götürmüşüm. Meshur grip öksürükle beraber bu kez kulak iltihabına cevirmiş
antibiyotiklendik geldik :) ilaçlardan sonra cocuk butun gun uyudu. masumum benim aksam uyuyamamıstı zaten .
sabahta kosusturmacadan dogru durust yiyemedim
dun 1 saat pilates, 1 saatte interval yapmıstım eve geldim ir de ne göreyim bir hafta onceden regl surprizianlamadım ben bu ay kendimi iyice denge gitti bir yerlere
canım acayip cikolata falan istiyor![]()
bekar karataycılara soruyorum : yemek konusunu ne yapıyorsunz? çeşit çeşit yapıp yiyor musnz? yalnız olunca evde yaptığım yemek 3 gün gidiyor .2 çeşit yapıyorum 3 gün boyunca çevirip çevirip onları yiyorum.sıkılıyorum tabi bundan.kalanları deepfreeze attım bi ara sonra yerm yeni çeşit yapayım dedim.buzluktan çıkanların tadı pek olmuyor( sizler neler yapıyorsunz??
Geçmiş olsun.Moralini yükaek tut.
Sabah kkk,saat 15:30da balık,salata,helva.Jillian yaptım.