Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuvalete cikamayanlar icin kefiri kesinlikle tavsiye ederim. İctikten yarim saat kadar sonra wc. Yedim valla helvasiz olmuyor. Baligi bile helvadan sebep yiyorumhımmm sen kefire devam et canım. 1 hafta dene sonra sonuç bildir bize bakalım faydalı oluyorsa ben de denerim.
hımm evet ria yeni başlayanlar için bir liste, Karatay hoca alışmayı kolaylaştırmak için şart olmasa da ara öğün koymuş ama hiç gerek yok o ara öğünlere.
canım çok güzel özetlemişsin.
ooo fırsattan istifade helvanı ye bakalım
ilk haftaki atılımı bir daha göremezsin yani asla ilk haftaki kadarını veremezsin 1 haftada ama az az da olsa gidecek. düzenli, kaçamaksız devam edersen haftada 500 g civarı verirsin
kaptın sen bu işi ria . iyi başladın. kolaylıklar diliyorum
huzisçim 15efes25 açıklamış canım. bu değerlere de baktır.
ben ilk başladığımda aile hekimine bu liste ile gitmiştim, benden kan aldılar tahlil yaptılar ama bunlardan hiçbirinin sonucunu görmedim sonuçlarda, tam teşekküllü bir hastaneye gitmeni tavsiye ederim![]()
Sabah kkk,akşam menemen,az turşu,bir de erik attım ağzıma (cıss)(uzun zamandır yememiştim.) Sonrasında çay.Suyu yazmıyorum ama yanımda büyük şişe oluyor,günde en az iki kere hepsini içiyorum.
Jillian yaptım ve pazara git-gel yürüyüş yaptım.
Bu aralar dikkat ediyorum yediklerime,bulgura,kısıra hayır demezdim,ama onu da azaltmayı düşünüyorum.Bir de bu aralar demir hapı alıyorum.Aslında tahlil yaptıramadım ama ben de sürekli eksik olan bir değer.Faydası oldu gibi.Yakında tahlile de gideceğim.
canım emziriyorsan bişey diyemem sadece yaptıklarını aynen devam et sabırlı ol bak nasıl gidecek kilolar...
bugün karışık bir menüm oldu yani hem sabah hem akşam karatay kahvaltısı yaptım akşam biyere gitmemiz gerekiyodu eşim de olmayınca evde kızımla böyle yedik..belimden dolayı malesef spor yok ama iki gün daha dinleneyim sonra başlıycam bu hafta pek umutsuzum![]()
Bende çok iyi gidiyordu ki şartlar bozmamı gerektirdimerhaba hanımlar...
bugün kahvaltımı yaptım ama günümüz vardı mercimek köftesi dolma yufka böreği(cııısss) yedim....
herkes çok zayıflamışsın bu sefer kararlısın dediler ben de biraz şımardım galibatelafi ederim inşallah..
gurbet_izm huzis çok haklısınız herkes çok zayıfladın diyo ama durdu artık birde üstüne kaçamak yapınca kötü oldu valla...
aramıza hoşgeldin canım...facebooktan 'Karatay mucizesi' diye grubumuz var katılırsan örnek mönüler sana yardımcı olacaktır.!kahvaltı da ne yedin bu arada klusura bakmayın ben yeniyim pek bişey bilmiyorum sürekli soru soruyorum![]()
Yine yeni yenidennn hoş geldinnn:))) özlettin kendini...Selam arkadaşlar,
Benle beraber herkes terk-i diyar eylemiş anlaşılan.. Ben sağlığıma kavuştum eşime sataraktanBu kez de internet sorunu yaşadım. Hızımın yükselmesi için bildirmiştim gelen amca tüm sitenin kablolarını yanlış bağlayaraktan birbirine, hepimizi internetsiz bıraktı, dert anlat yaptır et, hepsi Karatay yapmamak için bahane mi, evet
![]()
İnşallah bir aksilik çıkmazsa :26: yarın itibariyle düzenli bildirimlere geçiş yapacağım..![]()
İkonlarını sevsinler xc9cum:)) çok hoşsun:) biz seni anladık..örgün için de kolay gelsinnnSelam kızlar nasılsınız
Bu aralar pek uğrayamıyorum kızıma kazak örmeye başladım okul kapanınca annemlere gidicez o zamana kadar bitmesi getek harıl harıl örgü örüyorum (telden yadığım için örgü ikonunu koyamadım tühh)
yeni çıkan salaş boyunluklardan da öreceğim anlayacağınız fulltîme örme halindeyim:)))
Zyağlı yaprak sarması yapmıştım uzun bir aradan sonra onu sabahları kaçamak olarak lüplettim 3 gün amaaaa sporumu asla aksatmadım hergün en az 60 dk bisiklet ve 20 dk plates yaptım hatta şu an bisikletteyîm:)))
bugünkü menüm de şöyleydi
sabah kkk greyfurt suyu 4 tane sarma cıssss
akşam kapuska yoğurt ceviz
suyumu da bol bol içiyorum
şimdilik bu kadsr öpüldünüz(öpücük ikonu da burada iyi gîderdi neyse)
Kızlar üç gündür başım ağrıyor regl oluşuma ve bu ara yorulduğuma bağlıyorum...bugün istirahat halindeyim umarım geçer.!! Oğlumu istanbula uğurlarken en güzel yemekleri yaptım ve tabi ki hepsinden yedimpt ye ne olcek bilmiyorum...2 gün dikkat edicem.!!
Bende çok iyi gidiyordu ki şartlar bozmamı gerektirdibiraz da şımardım sanırım..:) neyse formül bizde ne de olsa..!
aramıza hoşgeldin canım...facebooktan 'Karatay mucizesi' diye grubumuz var katılırsan örnek mönüler sana yardımcı olacaktır.!
Yine yeni yenidennn hoş geldinnn:))) özlettin kendini...
İkonlarını sevsinler xc9cum:)) çok hoşsun:) biz seni anladık..örgün için de kolay gelsinnn![]()
Kızlar selam,
Bu ara ben de giremedim :) yogunluk az da olsa hastalık coluk cocugun sorunları yazsam roman :) ama kaçamak yok sporlarımı da yapıyorum. Bu hafta uc gun fitness, 3 gun pilates bir de bugun 30 dk interval ustune 30 dk da yüzdüm.
geçmiş olsun canım. hepimiz için hersey gönlümüzce olsun.
sabah hiç cevizin olmamış canım :)
of of cıslı mıslı bir menu daha![]()
selam canım nasılsın,
peyniri cok yedigin icin mi kıstın kahvaltıyı merak ettim de..
tebrikler efes istikrarlı bir sekilde devam ediyorsun.
selam xc9,
yeni sekle ben bir turlu alısamadım. Begen'i yapamıyorum bir turlu ya :) nası lolacak artık
maalesef canımen azından kilo verene kadar verdikten sonra yine kısıtlı olarak yenebilir.
arkadaşlar yarın listeler badelemde ancak bir görünüp bir kaybolduğu için yarın gelmezse huzis yapacak
yüzde hesaplama
bu hafta verilen kilo(kg cinsinden)/geçen haftaki kilox100
1. 15efes25
2. avşarlı75
3. afatmas
4. capadocia
5. gurbet-izm
6. ilbatum
7. badelem
8. huzis
9. edut
10. nergis123
11. goncagül-ce
12. inar80
13. ebruzen23
14. soniaa
15. lamekan
16. afro61
17. foxon
18. mirshin
19. e-peck
20. texmuh
21. bicnv
22. hedef60
23. lawyer
24. xc9
25. felluz
26. mahzen
27. sea
28. destansı
29. leneva
didyenne
beril01
lufias
zeynom
bu diyette tatlı hiçbir şekliyle yokmu...kuru ve yaş meyveler hariç![]()
iyi gidiyorsun seacım.Kızlar selam,
Bu ara ben de giremedim :) yogunluk az da olsa hastalık coluk cocugun sorunları yazsam roman :) ama kaçamak yok sporlarımı da yapıyorum. Bu hafta uc gun fitness, 3 gun pilates bir de bugun 30 dk interval ustune 30 dk da yüzdüm.
of of cıslı mıslı bir menu daha![]()
sorma canım, ben galiba ufak cısslardan çok yapıyorum son 1 aydır ve 1 ileri 1 geri aynı kiloda saymakla da cezamı görüyorum:18:
.....
herkese iyi akşamlar arkadaşlar. geçen sene nisan ayından temmuza kadar karatay diyeti yaptım yaklaşık dokuz kilo verdim
sonra araya ramazan girdi daha sonra tatile çıktık derken diyeti bıraktım ama pazartesiden itibaren tekrar sizlerleyim benide aranıza alırmısınız verdiğim 9 kilonun 4ünü geri aldım tam gaz diyete başlayıp incelmek istiyorum.tekrar burada olmak güzel eski arkadaşlarımdan kimler var acaba
bu topik neden bu kadar cansiz yaa
arkadaşlar yarın listeler badelemde ancak bir görünüp bir kaybolduğu için yarın gelmezse huzis yapacak
yüzde hesaplama
1. 15efes25
2. avşarlı75
3. afatmas
4. capadocia
5. gurbet-izm
6. ilbatum
7. badelem
8. huzis
9. edut
10. nergis123
11. goncagül-ce
12. inar80
13. ebruzen23
14. soniaa
15. lamekan
16. afro61
17. foxon
18. mirshin
19. e-peck
20. texmuh
21. bicnv
22. hedef60
23. lawyer
24. xc9
25. felluz
26. mahzen
27. sea
28. destansı
29. leneva
didyenne
beril01
lufias
zeynom
Dün çocuklarım geldi.Daha doyamadan biri iki gündür arkadaş ziyaretlerinde.Bende regl oldum.Dünden beri spor yapmıyorum.Allahtan tartıya şimdilik yansımadı,yarına ne olur bilemem.Bu arada topik sessizleşti,tatil başlayınca ne olur düşünemiyorum.
Dün:Sabah kkk,akşam pırasa yemeği
Bugün:Sabah kkk,akşam balık,salata,az helva.şimdi çay.
yüzde hesaplama
1. 15efes25
2. avşarlı75
3. afatmas
4. capadocia
5. gurbet-izm
6. ilbatum
7. badelem
8. huzis
9. edut
10. nergis123
11. goncagül-ce
12. inar80
13. ebruzen23
14. soniaa
15. lamekan
16. afro61
17. foxon
18. mirshin
19. e-peck
20. texmuh
21. bicnv
22. hedef60
23. lawyer
24. xc9
25. felluz
26. mahzen
27. sea
28. destansı
29. leneva
didyenne
beril01
lufias
zeynom
herkese iyi akşamlar arkadaşlar. geçen sene nisan ayından temmuza kadar karatay diyeti yaptım yaklaşık dokuz kilo verdim
sonra araya ramazan girdi daha sonra tatile çıktık derken diyeti bıraktım ama pazartesiden itibaren tekrar sizlerleyim benide aranıza alırmısınız verdiğim 9 kilonun 4ünü geri aldım tam gaz diyete başlayıp incelmek istiyorum.tekrar burada olmak güzel eski arkadaşlarımdan kimler var acaba