Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaslar, bende yeniyim ve yarin baslamak istiyorum. Lütfen bana destek olun ya.
Iki haftadir tikabasa yiyorum, midem acayip genisledi. Yarin insallah caymam diyet yapma fikrimden :(

Arkadaslar, bende yeniyim ve yarin baslamak istiyorum. Lütfen bana destek olun ya.
Iki haftadir tikabasa yiyorum, midem acayip genisledi. Yarin insallah caymam diyet yapma fikrimden :(

hoşgeldin Flame87 sen de aramıza katılabilirsin ama Karatay diyeti ile ilgili bilgi sahibi misin?
bu diyete başlayabilmenin ilk kuralı hocanın kitabını okumak. e-kitap olarak da indirip okuyabilirsin. öncelikle mantığını anlamalı neleri yiyip neleri yemeyeceğin hakkında fikir sahibi olarak başlamalısın. sonrasında da her gün bildirim yaparsan sana yardımcı olucaz, yanlışlarını beraber düzeltiriz. ayrıca burda birbirimizi motive ederiz. :kkk:

selam xc9 bu liste ne benim adım niye yok acaba
ria bu liste bu topikte bizimle karatay yapanların listesi, bir hafta boyunca bildirim yaptığında sen de listeye alınacaksın. her pazartesi sabah aç karna tartılıp kilo bildirimi yaparız ve kilo verme yüzdesine göre en çok verenler liste başı olur, kilo veremeyenler ya da alanlar listede altlarda sıralanır, bir nevi kilo takiptir yani hem de motive edici oluyor.
bu arada sen de yarın sabah aç karna tartıl ve kilonu tam olarak kaydet, haftaya listeye girdiğinde bir haftada ne kadar verdiğini görebileceğiz ve haftalık kilo verme yüzdeni hesaplayabileceğiz.. yarın bildirimler yapılıp sonuç açıklanaca daha iyi anlarsın zaten nasıl olduğunu:34:
bugünkü menüm

sabah yemedim öğlen 1 tane lahmacun ve ayran yanında bol yeşillik

akşam tavuklu mantar sote salata

1 saat yürüyüş

oo ria kaçamaksız. süpersin:46::46::46:

• Beğen
Reactions: xc9
ria bu liste bu topikte bizimle karatay yapanların listesi, bir hafta boyunca bildirim yaptığında sen de listeye alınacaksın. her pazartesi sabah aç karna tartılıp kilo bildirimi yaparız ve kilo verme yüzdesine göre en çok verenler liste başı olur, kilo veremeyenler ya da alanlar listede altlarda sıralanır, bir nevi kilo takiptir yani hem de motive edici oluyor.
bu arada sen de yarın sabah aç karna tartıl ve kilonu tam olarak kaydet, haftaya listeye girdiğinde bir haftada ne kadar verdiğini görebileceğiz ve haftalık kilo verme yüzdeni hesaplayabileceğiz.. yarın bildirimler yapılıp sonuç açıklanaca daha iyi anlarsın zaten nasıl olduğunu:34:

oo ria kaçamaksız. süpersin:46::46::46:

teşekkür ederim canım sıkı tutuyorum :54:

yarın bende yazarım kilomu tamam canım :32:

hoşgeldin Flame87 sen de aramıza katılabilirsin ama Karatay diyeti ile ilgili bilgi sahibi misin?
bu diyete başlayabilmenin ilk kuralı hocanın kitabını okumak. e-kitap olarak da indirip okuyabilirsin. öncelikle mantığını anlamalı neleri yiyip neleri yemeyeceğin hakkında fikir sahibi olarak başlamalısın. sonrasında da her gün bildirim yaparsan sana yardımcı olucaz, yanlışlarını beraber düzeltiriz. ayrıca burda birbirimizi motive ederiz. :kkk:

bide şu çizelgeden bende yapmak istiyorum yardım eder misin

bide şu çizelgeden bende yapmak istiyorum yardım eder misin

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
Kilo bildirim formatı
Rumuz:gurbet_izm
Başlangıç tarihi:26/10/2013
Başlangıç kg:79.0
Geçen hafta:74.8
Bu hafta:74.0
Fark:-800
Toplam fark:5.0
Beden:42
Spor:jillian (bu hafta 3 kere)
Boy:1.60
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:......

ÇİZELGE NASIL YAPILIR
adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..işlem bu kadar

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..

Son düzenleme:

Merhaba Gurbet_izm

Bilgin icin tesekkürler. Okumadim kitabi. Su anda bakiyorum internetten, kitabin adi: Bilimsel gerceklerle Kilo vermenin ABCsi , Karatay diyeti. Bu mu acaba? üstünde sari bi mesüre var

kızlarr bu hafta badelem yapacakmış fakat hala ses yok. o yüzden ben alayım.yarın akşam 19.00a kadar bekleyeceğim bildirimlerinizi ve sonra sonuçları açıklayacağım.

mahzen77 nerde hakikaten??epeydir görmüyorum.onsuz başlığımz öksüz kaldı bence.öyle hissediyorum.özledk seni mahzen77 inş bir an önce aramıza dönersn...

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: xc9
Kızlar hastayım,kendimi halsiz hissedince bolca yemek yedim ve diyet maalesef bozuldu.her şey iyi giderken bozmak moralimi bozdu ama sağlık olsunnn...
Dün çocuklarım geldi.Daha doyamadan biri iki gündür arkadaş ziyaretlerinde.Bende regl oldum.Dünden beri spor yapmıyorum.Allahtan tartıya şimdilik yansımadı,yarına ne olur bilemem.Bu arada topik sessizleşti,tatil başlayınca ne olur düşünemiyorum.
:56: Dün:Sabah kkk,akşam pırasa yemeği
Bugün:Sabah kkk,akşam balık,salata,az helva.şimdi çay.
Gözünaydın efescim:) oğluma doyaman tatili bitti:( zamanının çoğu da dışarda geçti..neyse..onlar iyi olsun da...
Aramıza hoşgeldin flame..doğru yerdesinnn..!!
bugünkü menüm

1 saat yürüyüş

Çok iyisin ama; kahvaltını ihmal etmemeye çalış canım.! Kahvaltı bu diyetin en önemli öğünü...

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.:16::16:
Felluz geçmiş olsun,sağlık yerinde olsun da diyet nasıl olsa yapılır.
Neyseki yarın pazartesi,topik yine kalabalıklaşacak.Ben ucudan 69 u gördüm,umarım yarına değişmez.:9:

merhaba gurbet_izm

bilgin icin tesekkürler. Okumadim kitabi. Su anda bakiyorum internetten, kitabin adi: Bilimsel gerceklerle kilo vermenin abcsi , karatay diyeti. Bu mu acaba? üstünde sari bi mesüre var

evet canım üstünde mezura olan kitap. Kolay gelsin

kızlar hastayım,kendimi halsiz hissedince bolca yemek yedim ve diyet maalesef bozuldu.her şey iyi giderken bozmak moralimi bozdu ama sağlık olsunnn...
Gözünaydın efescim:) oğluma doyaman tatili bitti:( zamanının çoğu da dışarda geçti..neyse..onlar iyi olsun da...
...
geçmiş olsun felluzcum. Umarım artı çıkmazsın tartıda

herkese iyi akşamlar arkadaşlar. geçen sene nisan ayından temmuza kadar karatay diyeti yaptım yaklaşık dokuz kilo verdim
sonra araya ramazan girdi daha sonra tatile çıktık derken diyeti bıraktım ama pazartesiden itibaren tekrar sizlerleyim benide aranıza alırmısınız verdiğim 9 kilonun 4ünü geri aldım tam gaz diyete başlayıp incelmek istiyorum.tekrar burada olmak güzel eski arkadaşlarımdan kimler var acaba

selam canım tekrar hosgeldin seni hatırlıyorum sanki :) tekrar verelim hep veraber kiloları

bugünkü menüm

1 saat yürüyüş

ooo super kaçamaksız bir menu :)

aman canım hemen kitaplarından destek alıp kendini motive et lutfen :) karatay online sitelerinden de destek alabilirsin. canakaratay.com bir an once de basla lutfen yedikce yiyesin gelir daha da kilo alırsın :(

Kızlar hastayım,kendimi halsiz hissedince bolca yemek yedim ve diyet maalesef bozuldu.her şey iyi giderken bozmak moralimi bozdu ama sağlık olsunnn...
...

dikkat et felluz geçmiş olsun canım :( oglunla bol bol hasret giderdin ne guzel :)

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.:16::16:
Felluz geçmiş olsun,sağlık yerinde olsun da diyet nasıl olsa yapılır.
Neyseki yarın pazartesi,topik yine kalabalıklaşacak.Ben ucudan 69 u gördüm,umarım yarına değişmez.:9:

efes ne guzel tebrikler :) umarım bugun de yuzun guler :) ve de devam eder..

KILO BILDIRIMI

Selam kızlar,
pek giremiyorum ama devam ediyorum. bu ara spora agırlık verdim biraz toparladım hafta sonu cok kacamak yapmadık ama et yemiştim ben de hemen tartıya yansıyor et :( bir ara 60,2 lerde idim. Bugun 61 :( neyse bu da iyi .
herkesin yazdıkları cok guzel ama bu begen butonuna pek alısamadım anlayamıyorum..:(

baş.tarihi:28.10.2013
baş.kilo:64
geçen hafta kilo:61,4
bu hafta kilo:61
fark:-0,40
yüzde:-0,65
toplam fark:3
boy:159
beden:38-40
spor:bol yuruyus, pilates

Son düzenleme:
FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..