Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kılo bıldırımı yaptım ama yokum listedecanım yüzde hesaplarken verdiğin kiloyu kg cinsinden geçen haftaki kilona bölüyorsun sonra yüzle çarpıyorsun.
Canım ellerine sağlık. Liste için teşekkürler. Bu arada ria için bişey söylemek istiyordum, bir haftalık deneme sürecini doldurmamıştı aslında , yani kilo bildirimine haftaya başlamalıydı, ben o çok hevesli olduğu için nasıl yapacağını anlattım.
Amaan neyse ne farkeder ki.Bu hafta geçen haftaya göre daha verimli geçmiş . Tebrikler kızlar.. Durmak yok yola devam
hoşgeldin talhagizem. Hımmm bu diyete başlayabilmek için diyetimizin mantığını biraz olsun kavramak amacıyla öncelikle canan karatay efendiğil'in kitabını okumanı öneriyoruz. "kilo vermenin abcsi" adlı kitapla başla. O kitabı okurken de internetten örnek karatay menülerini bulup bir yandan başlayabilirsin. Bu topikin ilk sayfalarını okursan orada da bulabilirsin karatay ın temel prensipleri ve örnek menülerini.
kilo bildirimi
kızlar sabah 2 haşlanmış yumurta yedim, okulda da 1,5 katmer(cıssss ama mecburen)
öğle: günüm vardı: Sarma ve dolma, şoğra(yarmalı nohutlu soğuk ayran çorbası) 1 adet gül tatllısı (cıss)
akşam: çiğ köfte, bol sebze, ayran.
Bu arada bugün şu karbonatlı suyu denedim, 1 su bardağı kadar içtim, ayy hiç sevmediiiim, şimdide limonlu yeşil çayımı içiyorum.
Sporumu yapmadım daha ama yapmam gerek, yoğunum da çok da işim var ne yapcam bilemiyorum.. Size dönerim yine bu gece
Bu arada mahzen hoşgeldin, geçmişi okursan kulaklarını çınlattığımızı göreceksin
hoşgeldin Bubble kitabı okuduktan sonra günlükgünaydın herkese,
Bende aranıza katılmak istiyorum bugün 2. günüm. Kilo bildirim günleriniz ne zaman?
57.5 kg ile başladım.
Sabah kahvaltım; 1 yumurta ile hazırlanmış domatesli yumurta, 1 dilim beyaz peynir ve 3 ceviz içi. Nasıl sizce? Ben yeniyim bana fikir verinn :))![]()
şöyle bir menüye baktımda hiç uygun değil yediklerim. oysa hafta sonu diyette değilken bile daha düzgündü menülerim.
12 gibi kkk+ meyve
akşam + -1 18 gibi ya balık salata yada et salata falan yedik. ne güzeldi.
neyse düzene gireriz inşallah dicemde köy ekmeği yollamışlar, koca koca 2 tane yufka ekmeği falanda cabası. birini buzluğa attım. öbürünü napıcam bilmiyorum.
haha çok hoş eş maduriyeti ha...Canım, sen de benim gibi eş mağdurlarındansınGünün Karatay harici herşey olmuş, benimki gibi
Ben de dün sabah azimle başladım, yazdım hatta.. Sabah kkk, öğleden sonra 6 km yürüyüş yapınca eşimle tutturdu hadi çiğ köfte dürüm yedik, akşama yemek tutturdu oysa ben çok toktum, 2 saat fırında eti bekle oldu sana saat 8,30, yanında bol tereyağlı kuskus
yemek bitimi bir de püskevit çıkardı ortaya, kendisi 2-3 tane yedi kalanı ben..
Eş mağduriyetinden diyetim bitene kadar başka bir eve naklimi istiyorum
XC9
Canım biz sana bir kazak gönderelim bırak örgüyü de gel artık ya![]()
merhaba güzel hanımlar nasılsınız bakalım?
atlamıştır ark. haftaya dirersin canım.ben kılo bıldırımı yaptım ama yokum listede
hoşgeldin bubble kitabı okuduktan sonra günlükBildirimlerini yap takipteyiz
Evet iki kişi karatay yapacak oolmuşsunuz ama sapmışsınız rotada
Hımm o ekmekler bitene kadar yemelisiniz demi? Uff ben de eve giren bir besine, ya da yapılmış bir yemeğe kıyamam atılmasın diye eşim ve kızım yemese de ben tüketmeye çalışırım. O yediklerim (atmaya kıyamadıklarım) de bana kilo olarak yapışarak karşılığını verir.
Haha çok hoş eş maduriyeti ha...
Merhaba canım. Hemen üzerime alındımIyiyim canım sen nasılsın.. Nerelerdesin, kilo bildirimi yapmıyorsun gözümden kaçmış değil!!
Atlamıştır ark. Haftaya dirersin canım.
kızlar merhabalar...
sabah karatay kahvaltımı yaptım....
akşam mercimek çorbası bir tabak keşkek yoğurt yedim.
huzis,liste için eline sağlık.Verenler çok olmuş bu hafta.
Dün: Sabah kkk,akşam kuru fasulye,bir kaşık pirinç plavı (cıss)
Bugün: pırasa yemeği,yeşillik,siyah kuru üzümlü yoğurt.
Dün ve bugün jillian yaptım.Masaüstü bilgisayarın ekranı büyüktü,ona bakarak rahat yapıyordum sporumu.Büyük oğlum el koyunca laptopa kaldım.Ekran pek küçük geliyor,alışamadım.
Dün ve bugün jillian yaptım.Masaüstü bilgisayarın ekranı büyüktü,ona bakarak rahat yapıyordum sporumu.Büyük oğlum el koyunca laptopa kaldım.Ekran pek küçük geliyor,alışamadım.
KİLO VERENLER
Ria : 3.76![]()
![]()
![]()
:81: :119: :81: :119:
![]()
Huzis: 2.23![]()
![]()
![]()
:81: :119: :81: :119:
![]()
Alanis1978 : 1.86![]()
![]()
:81: :119:
![]()
gurbet_izm : 0,799![]()
![]()
Hopisu : 0,747![]()
![]()
![]()
Afatmas : 0.735![]()
![]()
![]()
Sea : 0,65![]()
![]()
![]()
15efes25 : 0.570![]()
![]()
Capadokya : 0.43![]()
![]()
SABİT KALANLAR
Xc9 : % 0
İnar80 : % 0
KİLO ALANLAR
İlbatum : % +1.002
Felluz : % +0,78
Zeynom 1981 :% +0.509
kilo verenleri tebrik ediyorum.aslında bildirim yapan herkesi ( yapmak isteyip de yetişeyemeyen ama uğraş verenler de dahil buna) tebrik ediyorum.tüm hafta daha sağlıklı olmak adına uğraşlar verdik. bazılarımız uğraşlarının karşılığını -- kg olarak, bazıları sabit kalarak aldı. inş bu işin sonucunda ideal kilolarımıza ulaşırız.can-ı gönülden tebrikler tekrar![]()
![]()
![]()
ben kılo bıldırımı yaptım ama yokum listede
Afatmas çok özür dilerim gözümden kaçmış bildirimn.ekledm seni de.tebrk ederm cnm..![]()
![]()
ya ne zaman gıdecek alalmış değilim 2 ılerı 1 gerızaten çok az veriyorum çok kötü hissediyorum