Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hocamız ne güzel bilgiler verdi Allah ondan razı olsun...

(yediğimizin kalorisi değil kalitesi önemlidir.) çok doğru söyledi canan hanım her mevsimin kendine göre güzellikleri var onları da işlenmeden yemek gerekir en değerli besin de odur...

canım yüzde hesaplarken verdiğin kiloyu kg cinsinden geçen haftaki kilona bölüyorsun sonra yüzle çarpıyorsun.

Canım ellerine sağlık. Liste için teşekkürler. Bu arada ria için bişey söylemek istiyordum, bir haftalık deneme sürecini doldurmamıştı aslında , yani kilo bildirimine haftaya başlamalıydı, ben o çok hevesli olduğu için nasıl yapacağını anlattım.

Amaan neyse ne farkeder ki. :1::1::1::1: Bu hafta geçen haftaya göre daha verimli geçmiş . Tebrikler kızlar.. Durmak yok yola devam

hoşgeldin talhagizem. Hımmm bu diyete başlayabilmek için diyetimizin mantığını biraz olsun kavramak amacıyla öncelikle canan karatay efendiğil'in kitabını okumanı öneriyoruz. "kilo vermenin abcsi" adlı kitapla başla. O kitabı okurken de internetten örnek karatay menülerini bulup bir yandan başlayabilirsin. Bu topikin ilk sayfalarını okursan orada da bulabilirsin karatay ın temel prensipleri ve örnek menülerini.

kilo bildirimi
kızlar sabah 2 haşlanmış yumurta yedim, okulda da 1,5 katmer(cıssss ama mecburen)

öğle: günüm vardı: Sarma ve dolma, şoğra(yarmalı nohutlu soğuk ayran çorbası) 1 adet gül tatllısı (cıss)

akşam: çiğ köfte, bol sebze, ayran.

Bu arada bugün şu karbonatlı suyu denedim, 1 su bardağı kadar içtim, ayy hiç sevmediiiim, şimdide limonlu yeşil çayımı içiyorum.

Sporumu yapmadım daha ama yapmam gerek, yoğunum da çok da işim var ne yapcam bilemiyorum.. Size dönerim yine bu gece:54:

Bu arada mahzen hoşgeldin, geçmişi okursan kulaklarını çınlattığımızı göreceksin
ben kılo bıldırımı yaptım ama yokum listede

günaydın herkese,
Bende aranıza katılmak istiyorum bugün 2. günüm. Kilo bildirim günleriniz ne zaman?
57.5 kg ile başladım.
Sabah kahvaltım; 1 yumurta ile hazırlanmış domatesli yumurta, 1 dilim beyaz peynir ve 3 ceviz içi. Nasıl sizce? Ben yeniyim bana fikir verinn :)) :1:
hoşgeldin Bubble kitabı okuduktan sonra günlük :56: bildirimlerini yap takipteyiz :34::34::34:

şöyle bir menüye baktımda hiç uygun değil yediklerim. oysa hafta sonu diyette değilken bile daha düzgündü menülerim.
12 gibi kkk+ meyve
akşam + -1 18 gibi ya balık salata yada et salata falan yedik. ne güzeldi.
neyse düzene gireriz inşallah dicemde köy ekmeği yollamışlar, koca koca 2 tane yufka ekmeği falanda cabası. birini buzluğa attım. öbürünü napıcam bilmiyorum.

evet iki kişi Karatay yapacak oolmuşsunuz ama sapmışsınız rotada:27::27:
hımm o ekmekler bitene kadar yemelisiniz demi? uff ben de eve giren bir besine, ya da yapılmış bir yemeğe kıyamam atılmasın diye eşim ve kızım yemese de ben tüketmeye çalışırım. o yediklerim (atmaya kıyamadıklarım) de bana kilo olarak yapışarak karşılığını verir.

Canım, sen de benim gibi eş mağdurlarındansın :24: Günün Karatay harici herşey olmuş, benimki gibi :33: Ben de dün sabah azimle başladım, yazdım hatta.. Sabah kkk, öğleden sonra 6 km yürüyüş yapınca eşimle tutturdu hadi çiğ köfte dürüm yedik, akşama yemek tutturdu oysa ben çok toktum, 2 saat fırında eti bekle oldu sana saat 8,30, yanında bol tereyağlı kuskus :47: yemek bitimi bir de püskevit çıkardı ortaya, kendisi 2-3 tane yedi kalanı ben.. :53: Eş mağduriyetinden diyetim bitene kadar başka bir eve naklimi istiyorum :ssz:

XC9
Canım biz sana bir kazak gönderelim bırak örgüyü de gel artık ya :38:
haha çok hoş eş maduriyeti ha... :1::1::1:

merhaba güzel hanımlar nasılsınız bakalım?

merhaba canım. hemen üzerime alındım :1::1: iyiyim canım sen nasılsın.. nerelerdesin, kilo bildirimi yapmıyorsun gözümden kaçmış değil!!

ben kılo bıldırımı yaptım ama yokum listede
atlamıştır ark. haftaya dirersin canım.

Huzis liste için teşekkürler:)) kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorummm..haftaya duraksayan ve artışta olan arkadaşlarımla eksitli sonuçlar almamızı diliyorummm..!
Yeni gelen arkadaşlar doğru yoldasınız:) birbirimizi motive ederek devam ediyoruz ...
Dün
Sabah:kkk

Öğlen:yaprak sarma,balık,tahin helvası,1 portakal.

Akşam:4 kaşık bulgur pilavı,et sote.yoğurt.1 ayva(cıssss)

Bugün
Sabah:kkk

Öğlen:yaprak sarma,kağıt kebabı,arı domates.

Akşam:1 tabak etli karnıbahar,yoğurt.yiyecem...

hoşgeldin bubble kitabı okuduktan sonra günlük :56: Bildirimlerini yap takipteyiz :34::34::34:

Evet iki kişi karatay yapacak oolmuşsunuz ama sapmışsınız rotada:27::27:
Hımm o ekmekler bitene kadar yemelisiniz demi? Uff ben de eve giren bir besine, ya da yapılmış bir yemeğe kıyamam atılmasın diye eşim ve kızım yemese de ben tüketmeye çalışırım. O yediklerim (atmaya kıyamadıklarım) de bana kilo olarak yapışarak karşılığını verir.

Haha çok hoş eş maduriyeti ha... :1::1::1:

Merhaba canım. Hemen üzerime alındım :1::1: Iyiyim canım sen nasılsın.. Nerelerdesin, kilo bildirimi yapmıyorsun gözümden kaçmış değil!!

Atlamıştır ark. Haftaya dirersin canım.

olabılır sıkıntı yok haftaya olur

huzis,liste için eline sağlık.Verenler çok olmuş bu hafta.
:56: Dün: Sabah kkk,akşam kuru fasulye,bir kaşık pirinç plavı (cıss)
Bugün: pırasa yemeği,yeşillik,siyah kuru üzümlü yoğurt.
Dün ve bugün jillian yaptım.Masaüstü bilgisayarın ekranı büyüktü,ona bakarak rahat yapıyordum sporumu.Büyük oğlum el koyunca laptopa kaldım.Ekran pek küçük geliyor,alışamadım.

kızlar merhabalar...
sabah karatay kahvaltımı yaptım....
akşam mercimek çorbası bir tabak keşkek yoğurt yedim.

Afiyet olsun da keşkeği nerden buldun canım ya, kendin mi yapıyorsun yoksa :26:

Dün ve bugün jillian yaptım.Masaüstü bilgisayarın ekranı büyüktü,ona bakarak rahat yapıyordum sporumu.Büyük oğlum el koyunca laptopa kaldım.Ekran pek küçük geliyor,alışamadım.

Gözüm aç sanırsam hep yemeklere takılıyor, kuru fasülye için marka önerileri olan var mı, şöyle kabuğu çıkmayan, hepsi eşit pişen.. Yoksa çok şey mi istiyorum :30:

Bu vesileyle yediklerimi yazayım,

Sabah dünün acısı için 2 muz, süt ve ceviz yedim ama çok acıktırdı beni 4-4,5 saat sonra 1 muz ile yola devam ettim..

Akşamsa şu karabuğday denilen nimetten ıslamıştım, yoğurtla onu karıştırdım birazcık da arnavut ciğeri yedim..
İşte limonlu su, bitki çayı vs.. bütün cephaneyi çıkardık, azar azar harcayacağız:37:

Dün akşam çiğ köfte yemiştim o kadar tok tutmuş ki sabah iki yumurtayı zorla yedim sonra da peynir zeytin domates yedim biraz..

öğle: çiğ köfte kalmıştı ondan yedim yine, bol ayranla

akşama da yemedim çünkü midem o kadar şiş ki..yemicem

evet AKASYA cım keşkeği kendim yapıyorum..akşamdan keşkeklik buğdayı ıslatıyorum birgün sonra tavukla birlikte bol suyla pişiriyorum tavuk pişince içinden alıp didikleyip tekrar içine katıyorum.tahta kaşıkla iyice ezip üzerine tereyağı pulbiber döküp afiyetle yiyiyorum.:56::56:ben çok seviyorum bizim buralarda meşhurdur ailecek bayılıyoruz yani...

rica ederm cnm.evet bu hafta veren çok oldu.ben regl dönemi ödemini diyebilirm cnm.52.8idim rutinde şu sıra 52.5 kg gösteriyor tartı.regl olup geçen haftayı 53.7-53.8de geçirmeseydm yüksek çıkmazdı yüzdem.cuma günü ayrılıyorum aranızdan 15 günlüğüne yarıyıl tatili için eve gidecm.görüşemedğimz süre içerisinde inş 51'li rakamları görürüm kilomda. :1:

KİLO VERENLER

Ria : 3.76 :nazar: :nazar: :nazar: :62: :81: :119: :81: :119: :46: :46:

Huzis: 2.23 :nazar: :nazar: :nazar: :62: :81: :119: :81: :119: :46: :46:

Alanis1978 : 1.86 :nazar: :nazar: :62: :81: :119: :46: :46:

gurbet_izm : 0,799 :nazar: :62: :81: :119: :46: :46:

Hopisu : 0,747 :nazar: :62: :81: :119: :46: :46:

Afatmas : 0.735 :nazar: :62: :81: :119: :46: :46:

Sea : 0,65 :nazar: :62: :81: :119: :46: :46:

15efes25 : 0.570 :nazar: :62: :81: :119: :46: :46:

Capadokya : 0.43 :nazar: :62: :81: :119: :46: :46:

SABİT KALANLAR

Xc9 : % 0 :46:

İnar80 : % 0 :46:

KİLO ALANLAR

İlbatum : % +1.002

Felluz : % +0,78

Zeynom 1981 :% +0.509

kilo verenleri tebrik ediyorum.aslında bildirim yapan herkesi ( yapmak isteyip de yetişeyemeyen ama uğraş verenler de dahil buna) tebrik ediyorum.tüm hafta daha sağlıklı olmak adına uğraşlar verdik. bazılarımız uğraşlarının karşılığını -- kg olarak, bazıları sabit kalarak aldı. inş bu işin sonucunda ideal kilolarımıza ulaşırız.can-ı gönülden tebrikler tekrar :46: :46: :46:

Afatmas çok özür dilerim gözümden kaçmış bildirimn.ekledm seni de.tebrk ederm cnm.. :54: :46:

nasılsınız bakalım ne var ne yok.
ben dün yediklerimi yazsam mııı yazmasam mııı? bilemedim.
neyse yazayımda bir güzel dayak atın banaaa.
sabah tahlile gideceğim için hiç bişey yemedim.
öğlen 12 de o köy ekmeğinden ufak bir dilim(cıss), domates, peynir, çok zeytin, keten tohumlu yoğurt, az havuç, 1-2 dilim salatalık, ev yapımı turşu. zeytin yağına ev yapımı kırmızı ve pul biber döktüm, ekmeği ona bandım. madem o ekmek yenecek zevkini çıkarayım dedim.
bu yediğim kalitesiz öğünden sonra saat 4 gibi çok acıktım. resmen tatlı krizine girdim. bitter çikolata(cıss) yedim hatırı sayılır miktarda.
akşam 6.30 da portakallı pırasa( akşam meyve yemiş oluyomuyuz acaba?) bir kilo pırasaya yarım fincan pirinç attım oda benim tabağıma denk gelmedi:DD yine o köy ekmeğinden(cıss) küçük bir parça yedim.yoğurt, tere, ev yapımı turşu
eveeet gelelim zurnanın son deliğiğneeee, akşam misafirliğe gittik. ben orda 2 parça börek(cısss), mercimek köftesi, bide pastaya(cıss) benzer bişey yedim. saat tam olarak 8,30 du. ilk kez gittiğimiz biryerdi reddedemedim.
dövün beni:18::18::18::18:

Son düzenleme:
Back
X