nasılsınız bakalım ne var ne yok.
ben dün yediklerimi yazsam mııı yazmasam mııı? bilemedim.
neyse yazayımda bir güzel dayak atın banaaa.
sabah tahlile gideceğim için hiç bişey yemedim.
öğlen 12 de o köy ekmeğinden ufak bir dilim(cıss), domates, peynir, çok zeytin, keten tohumlu yoğurt, az havuç, 1-2 dilim salatalık, ev yapımı turşu. zeytin yağına ev yapımı kırmızı ve pul biber döktüm, ekmeği ona bandım. madem o ekmek yenecek zevkini çıkarayım dedim.
bu yediğim kalitesiz öğünden sonra saat 4 gibi çok acıktım. resmen tatlı krizine girdim. bitter çikolata(cıss) yedim hatırı sayılır miktarda.
akşam 6.30 da portakallı pırasa( akşam meyve yemiş oluyomuyuz acaba?) bir kilo pırasaya yarım fincan pirinç attım oda benim tabağıma denk gelmedi

D yine o köy ekmeğinden(cıss) küçük bir parça yedim.yoğurt, tere, ev yapımı turşu
eveeet gelelim zurnanın son deliğiğneeee, akşam misafirliğe gittik. ben orda 2 parça börek(cısss), mercimek köftesi, bide pastaya(cıss) benzer bişey yedim. saat tam olarak 8,30 du. ilk kez gittiğimiz biryerdi reddedemedim.
dövün beni:18::18::18::18:[/QUOTE
senden önce kendimi döveyim.
akşam eve gidene kadar herşey iyidi ama.yediklerim
sabah kkk
öğle 1 tabak zeytinyağlı patlıcan
akşam: ve geldim kayınavlidem pişi hazırlamış. okuldan gelen kızım da ( 7 yaşında ) o hamurları oklava ile açmış. bi baktım üstü başı un hala açıyor. annecim ben sana pişi hazırladım diyor. çay kahvaltılık da vardı. kızımın hatırına 4 tane pişi yedim.

1 tanesi onun hatırına da geri kalanı niye yedim bilmiyom tadını alınca bırakamadım sanırım. ama ebatları küçüktü. spor olarak jillian + 15 dakika plates yaptım.