nasılsınız ne var ne yok

dün akşam çok kötü birşey yaptım saat 10 gibi peynir-ekmek yedim

ekemeği evde ben yapıyorum keten tohumlu çörekotlu öyle güzel göründü ki kendimi tutamadım o yetmiyormuş gibi 2 küçük mandalina yedim ooof off nooldu bana böyle anlamadım

akşam yemeğini 5 te yemiştim 6-7 arası da yürüyüş yaptım çok açıkmıştım akşam daha sıkı yemem gerek bundan böyle
ama sabah hemen telafi ettim kızımı servise bırakır tekrar uyurdum bu sabah öyle yapmadım 6.30-7.30 arası bisiklet sürdüm vicdanım rahatladı

sizi

ben hala dayanamıyorum

ben kocişe ekmeği bıraktıramıyorum daha az yemesinin tek yolu yemeği pilavla desteklemek o nedenle bulgur pilavı sıklıkla yapıyorum
beyefendi pirinç pilavını daha çok sevmesine rağmen bulgura alıştırdım 2-3 ayda bir pirinç pilavı yapıp mutlu ediyorum onun da gönlü olsun di mi:98:
2 öğüne dönmen iyi olmuş bu değişiklik fark ettirecektir mutlaka
ama sabah çok az yemişsin unutma kahvaltıyı ne kadar kuvvetli yaparsan metabolizman o kadar iyi çalışır
akşam da ideal olmuş
pide yediğin yetmemiş bir de tantuni yemişsin
tahinin hammaddesi susam yağlı tohumlardan ve sağlık için çok faydalı tabi kavrulmadığı sürece ben bazen salataya da koyuyorum zeytinyağı yerine
balığın üstüne yeme sebebimiz balıktaki omega3 ün emilimini artırmasından dolayı
hahhaaa

öldüm gülmekten boyacı küpü mü bu daldır çıkar oh miss

abartıyorsun sakın öyle birşey yapma

baklavada sadece saf şeker yok un da var
tahinli kabak tatlısını da kabak sebze helvanın içindeki kadar şekerle pişer ancak diye yiyorum ben hatta bir de kuruüzüm veya elma rendesiyle pişirmeyi düşünüyorum hiç şeker koymadan
onu da abartmamak gerek arasıra küçük bir kaçamak sporla telafi edeilir
eğer ödemin yoksa biraz yavaş vermen normal karatayla yavaş ama kalıcı gider kilolar bir konuya dikkat etmelisin karatay diyeti yanlış uygulanırsa kilo aldırmaya çok müsait bir diyet kullandığın yağın çok önemi var yediğin kuruyemiş miktarının da
demir hapı vermeni engellemez bilakis artırır çünkü demir eksikliği olanlar kilo veremezler diyor hoca
leslie süper bir cardio walk walk walk(bir leslie atasözü

)
LESLİE YAPIYORUM BENDE 5 MİL