Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dün
Sabah:kkk

Öğlen:4,5 kaşık kısır,yoğurt,kağıt kebabı,bir çikolata(cıssss)minikti.

Akşam:1 kase mercimek çorbası,4 kaşık fasülye,portakal(cısss)

Spor:1 saat yürüyüş

Bugün
Sabah:kkk

Öğlen:4,5 kaşık bulgur pilavı,salata,turşu,1 muz.

Akşam:1 kase yoğurt,4 kaşık fasülye,biber ezme

Spor:yok (reglimin1.günü ve başağrısı var)

Son düzenleme:
:56: Sabah kkk,akşam menemen,yoğurt,bir havuç,az fıstık.Yine akşamları kuruyemiş,üzüm,kayısı bir şeyler atıştırıyorum,mutlaka vazgeçmeliyim.Jillian yaptım.

Sabah 8.00 1 yumurta 1 muz biraz ceviz

Aksam 20.00 4 tane ızgara köfte 2 kasık bulgur pilavı ve yoğurt

Bulgur pilavını nihayet tükettik fazla yapmışim üç aksamdir bulgur pilavı yiyorum ama bugun 12 saat arayla sanırım rekor kırdım :))

hepinize çok güzel bir gün diliyorum:16::16:

sivasıngülü
canım amcanı kaybetmek seni çok sarstı biliyorum daha önce de konuşmuştuk ancak sen artık toparlanmak ve hayatına daha sağlıklı bir ruh haliyle devam etmek zorundasın :79::79:

tehlikeli kistler genelde ağrısız olur diye okuyorum hep başsız sivilce olabilir ben de de bazen çıkar kırmızı ağrılıolur böyle bişey olabilir ancak içinin rahat etmesi için doktora görünmeni öneririm
genel cerrahlar bakıyor bu konuya eczacıya falan sorma anlamazlar
gelişmelerden bizi haberdar et
Anneme sordum bendede oluyor arada bisey yoktur ins dedi. Bende beklemeye karar verdim gozleyerek. Kizim 20 aylik oldu ama siknca hala sut geliyor herhangi kanli bisey yok. Cilttede bi problem yok bakalim bekleyecem.
Benim de babamın haricinde kimse destek çıkmıyor. Herkes dalga geçiyor. Tanzanya diyeti mi yapıyorsun diyenler oluyor, senin ekmeğin ceviz mi deyip gülenler oluyor. Hadi cevizi fındığı yağa bandırsana falan... Hepsine inat bir yola çıktım. Sürekliliğini sağlayacağımı düşünüyorum.
Aynen oyle herkese inat dahad hirslan. Yazin ki halini dusun. Goreceksin seninle dalga gecenler sana diyetin ayrintilarini soracaklar birgun.

Bulgur pilavını nihayet tükettik fazla yapmışim üç aksamdir bulgur pilavı yiyorum ama bugun 12 saat arayla sanırım rekor kırdım :))
Kahvaltin hem az olmus hemde arasi gercekten bayaa uzun olmus. Uzun zamandir yapiyosun bu diyeti aciktin mi merak ettim bu uzun arada?

Benim menume gelince
Sabah, iki yumurta, bir kase ceviz fistik findik, kuru uzum, iki kuru kayisi ve yarim ayva
Aksam, tarhana corbasi ve yogurtlu kabak kavurmasi, koca bir kase yogurtun icine 5-6 ceviz, biraz kuru uzum, keten tohumu ve tahin dokerek yedim.

Regl oldugumdanmidir nedir canim citir citir biseyler yemek istiyor surekli. Birde gercekten bu tarz meyvenin cok oldugu menulerde insan daha cabuk acikiyormus.
Birde bisey daha sormak istiyrum tahin tatliyla karismdigi surece serbest mi yoksa sadece baligin ustune mi yenebiliyor? Bu arada yarin balik gunum baliktan biktim ama pesinden yiyecegim tahinli kabak tatlisini hayal ediyorum. Gecen haftaki kabak tatlisindan misafirlerime ikram etmistim on numara olmus dediler bilmezlerki ustune tahin dokmek karatayca bisii. :-)

Arkadaslar abartiyormuyum bilmiyorum da aklima baligin ustune yenen tahinli urunlere baska seyler ekleyebilirmiyiz diye bi soru geldi mesela baklavayi tahine daldirip yesek veya ne bileyim kurabiye cikolata gibi normalde yasak olan gidalardan? Olurmu sizce?

Arkadaslar abartiyormuyum bilmiyorum da aklima baligin ustune yenen tahinli urunlere baska seyler ekleyebilirmiyiz diye bi soru geldi mesela baklavayi tahine daldirip yesek veya ne bileyim kurabiye cikolata gibi normalde yasak olan gidalardan? Olurmu sizce?

abartmış olursun balıgın üzerine 1 kibrit kutusu kadar tahin helvası yenir inan artık yemek dahi istemiyorsun karatayda tahin helvası yerine azıcık tahini salataya döküyorum nasıl gidecek yoksa kilolar kurabiye çikolatda yada baklava yerken ha 5 km koşarsan herşeyi yiyebilirsin karatay öyle diyor karar senin

Menü bildirimi,
Sabah:kkk(yumurtasiz)
Öğle:haşlanmış tavuk göğsü,yogurt,mevsim salata ,az fıstık

Gün içinde yeşilçay,kakuleli türk kahvesi.

Merhaba arkadaşlar

Benim de karatayda 2. Haftam. Ama çok yavaş kilo veriyorum:( henüz 1 kg verebildim.bu şekilde olmadı normal mi sizce?demir hapı kullanıyorum bir yandan,acaba o mu engelliyor kilo vermemi?bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Anneme sordum bendede oluyor arada bisey yoktur ins dedi. Bende beklemeye karar verdim gozleyerek. Kizim 20 aylik oldu ama siknca hala sut geliyor herhangi kanli bisey yok. Cilttede bi problem yok bakalim bekleyecem.

Aynen oyle herkese inat dahad hirslan. Yazin ki halini dusun. Goreceksin seninle dalga gecenler sana diyetin ayrintilarini soracaklar birgun.

Kahvaltin hem az olmus hemde arasi gercekten bayaa uzun olmus. Uzun zamandir yapiyosun bu diyeti aciktin mi merak ettim bu uzun arada?

Benim menume gelince
Sabah, iki yumurta, bir kase ceviz fistik findik, kuru uzum, iki kuru kayisi ve yarim ayva
Aksam, tarhana corbasi ve yogurtlu kabak kavurmasi, koca bir kase yogurtun icine 5-6 ceviz, biraz kuru uzum, keten tohumu ve tahin dokerek yedim.

Regl oldugumdanmidir nedir canim citir citir biseyler yemek istiyor surekli. Birde gercekten bu tarz meyvenin cok oldugu menulerde insan daha cabuk acikiyormus.
Birde bisey daha sormak istiyrum tahin tatliyla karismdigi surece serbest mi yoksa sadece baligin ustune mi yenebiliyor? Bu arada yarin balik gunum baliktan biktim ama pesinden yiyecegim tahinli kabak tatlisini hayal ediyorum. Gecen haftaki kabak tatlisindan misafirlerime ikram etmistim on numara olmus dediler bilmezlerki ustune tahin dokmek karatayca bisii. :-)

Teşekkür ederim desteğin için. O günleri görmeyi gerçekten çok istiyorum.

Merhabalar

Bugün kendimi çok dinç ve sağlıklı hissediyorum. Nedendir bilmem içim kıpır kıpır.

Dün akşam ki menüm; Kıymalı tarhana çorbası ve yoğurtlu kırmızı biber
Yürüyüş ve kayısı çayı (bağırsaklar için)

Bugün sabah kahvaltım:

Çökelekli yumurta (tereyağlı)
Tulum peynirli ve keten tohumlu kıvırcık salatası
Domates
Klasik peynir (peyniri sevmeyen ben peynir yemeye zorluyorum kendimi)
Zeytin
Yeşil elma
Yeşil çay
Omega 3
2 adet siyah çekirdekli üzüm

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
bildirimlerimi yapayım

dün
sabah kkk
öğlen yoğurtlu ıspanak
akşam yoğurt ve 3 adet lahana sarması

öğlen 1 saat yürüyüş akşam da leslie ile 2 mile

bugün
sabah kkk
öğlen 1 lahmacun,ayran,turp
akşam salata,mercimek çorba

inş dünkü gibi yürüyüşlerimi de yaparım:)

Kizlar merhaba.araniza p.tesi katildim.85.6 kg ile basladim bu sabah 85.2kg ciktim cok sasirdim 3 gunde 400 gram cok degilmi?haftada 3 gun yuruyus yapmayi planliyorum.karatay diyetine harfien uyuyorum.gunde 3 litre su.sabah ilik suya limin slklp iciyorum ac karnina.hedef ilk olarak 75 kg sonra 65kg ama nasil olacak bilmiyorum.bu arada bi sorum olacak balik hapini günün hangi ogununde aliyoruz? Kahvaltidan sonrami aralarda mi aksammi?

Kizlar merhaba.araniza p.tesi katildim.85.6 kg ile basladim bu sabah 85.2kg ciktim cok sasirdim 3 gunde 400 gram cok degilmi?haftada 3 gun yuruyus yapmayi planliyorum.karatay diyetine harfien uyuyorum.gunde 3 litre su.sabah ilik suya limin slklp iciyorum ac karnina.hedef ilk olarak 75 kg sonra 65kg ama nasil olacak bilmiyorum.bu arada bi sorum olacak balik hapini günün hangi ogununde aliyoruz? Kahvaltidan sonrami aralarda mi aksammi?

bende bu p.tesi başladım. ama geçen sene karatayı uyguladığımda 22 kg vermiştim. 90 kg dan 68 kg düşmüştüm. eğer sabırlı olursan sende yapabilirsin. ben uzun süredir yediklerime dikkat etmedim. bu yüzden 14 kg geri aldım. şimdi hedefim 60 kg. geçen yıl başardım ve oldu. şimdi de hedefime ulaşacağımı biliyorum. bunun dışındaki düşüncem amacıma ulaşsam dahi ömür boyu karataya uygun bir şekilde beslenmek ve çocuğuma da bu beslenmeyi aşılamak olacak. isteyin ve pes etmeyin yeter.

bende bu p.tesi başladım. ama geçen sene karatayı uyguladığımda 22 kg vermiştim. 90 kg dan 68 kg düşmüştüm. eğer sabırlı olursan sende yapabilirsin. ben uzun süredir yediklerime dikkat etmedim. bu yüzden 14 kg geri aldım. şimdi hedefim 60 kg. geçen yıl başardım ve oldu. şimdi de hedefime ulaşacağımı biliyorum. bunun dışındaki düşüncem amacıma ulaşsam dahi ömür boyu karataya uygun bir şekilde beslenmek ve çocuğuma da bu beslenmeyi aşılamak olacak. isteyin ve pes etmeyin yeter.

Çok iyi vermissin ya kaç ayda verdin 22 kiloyu.inşaallah ya hep birlikte veririz kilolarimizi.ben çikolata hastasiydim ve abur cuburu çok yiyordum simdi CANIM hic istemiyor şükür.

Çok iyi vermissin ya kaç ayda verdin 22 kiloyu.inşaallah ya hep birlikte veririz kilolarimizi.ben çikolata hastasiydim ve abur cuburu çok yiyordum simdi CANIM hic istemiyor şükür.

6 ayda vermiştim. benimde verdiğim kilolardan sonra geri alma olayımda hep bu abur cuburlar ve çikolatadan oldu. aslında yemekleri yapış tarzım değişmedi , ekmek patates pirinç hiç yemedim. ama abur cuburları akşam saatlerinde ve yatmadan önce yediğim için 14 kg geri aldım. bugün 4. günüm ve hakikaten bugün kendimi çok iyi hissediyorum. yemek düşünmüyorum. abur cubur düşünmüyorum. önceden psikolojim bozulacak ben deli miyim sürekli yemek düşünüyorum diyordum. cidden sürekli aklımdan acaba ne yesem canım neyi istiyor diye her saat düşünürdüm. şimdi çok şükür bitti o düşünceler.

nasılsınız ne var ne yok:31:
dün akşam çok kötü birşey yaptım saat 10 gibi peynir-ekmek yedim :17:ekemeği evde ben yapıyorum keten tohumlu çörekotlu öyle güzel göründü ki kendimi tutamadım o yetmiyormuş gibi 2 küçük mandalina yedim ooof off nooldu bana böyle anlamadım:22::22: akşam yemeğini 5 te yemiştim 6-7 arası da yürüyüş yaptım çok açıkmıştım akşam daha sıkı yemem gerek bundan böyle
ama sabah hemen telafi ettim kızımı servise bırakır tekrar uyurdum bu sabah öyle yapmadım 6.30-7.30 arası bisiklet sürdüm vicdanım rahatladı:21::21:

canım dediğin gibi ben de spor yapıyodum:32::32: bu haftaya çok iyi başladım kaçamak yapmak istemiyorum artık...
sabah:haşlanmış yumurta bol peynir zeytin domates
akşama kurufasülye ve bulgur pilavı var.....

Tam üstüne bastın.:52:Sabah kendimle mücadele halindeydim,gece de uyumuştum ama depresif halim sürüyordu.Kafayı vurup yatsam mı derken,kalktım sporumu yaptım ve kendime geldim.Sonra buraya baktım ve senin yazdıklarını okudum.

sizi :46::46::46::46::46::46:

Bir zaman ben de bulgur pilavı ve kısıra dayanamıyordum.Ama neredeyse iki aydır yapmıyoruz ve aramıyorum.Yapsam da az yerim artık diye düşünüyorum.

ben hala dayanamıyorum:52::52:

En kısa zamanda bende engel olucam kendime.. yalnız eşimde çok seviyor. ama sağlık içinse yaptıklarımız onu da yemesek olur.

ben kocişe ekmeği bıraktıramıyorum daha az yemesinin tek yolu yemeği pilavla desteklemek o nedenle bulgur pilavı sıklıkla yapıyorum
beyefendi pirinç pilavını daha çok sevmesine rağmen bulgura alıştırdım 2-3 ayda bir pirinç pilavı yapıp mutlu ediyorum onun da gönlü olsun di mi:98:

2 öğüne dönmen iyi olmuş bu değişiklik fark ettirecektir mutlaka
ama sabah çok az yemişsin unutma kahvaltıyı ne kadar kuvvetli yaparsan metabolizman o kadar iyi çalışır
akşam da ideal olmuş

sabah 2 adet haşlama yumurta, 1 adet peynirli pide (cıss)
öğle tantuni ayran
akşam, 1 tabak fasulye, 1 tabak yoğurt

pide yediğin yetmemiş bir de tantuni yemişsin:20:

..............

tahinin hammaddesi susam yağlı tohumlardan ve sağlık için çok faydalı tabi kavrulmadığı sürece ben bazen salataya da koyuyorum zeytinyağı yerine
balığın üstüne yeme sebebimiz balıktaki omega3 ün emilimini artırmasından dolayı

hahhaaa:52::52::52:
öldüm gülmekten boyacı küpü mü bu daldır çıkar oh miss:52::52::52:
abartıyorsun sakın öyle birşey yapma:45: baklavada sadece saf şeker yok un da var
tahinli kabak tatlısını da kabak sebze helvanın içindeki kadar şekerle pişer ancak diye yiyorum ben hatta bir de kuruüzüm veya elma rendesiyle pişirmeyi düşünüyorum hiç şeker koymadan

abartmış olursun balıgın üzerine 1 kibrit kutusu kadar tahin helvası yenir inan artık yemek dahi istemiyorsun karatayda tahin helvası yerine azıcık tahini salataya döküyorum nasıl gidecek yoksa kilolar kurabiye çikolatda yada baklava yerken ha 5 km koşarsan herşeyi yiyebilirsin karatay öyle diyor karar senin
onu da abartmamak gerek arasıra küçük bir kaçamak sporla telafi edeilir

Merhaba arkadaşlar

Benim de karatayda 2. Haftam. Ama çok yavaş kilo veriyorum:( henüz 1 kg verebildim.bu şekilde olmadı normal mi sizce?demir hapı kullanıyorum bir yandan,acaba o mu engelliyor kilo vermemi?bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

eğer ödemin yoksa biraz yavaş vermen normal karatayla yavaş ama kalıcı gider kilolar bir konuya dikkat etmelisin karatay diyeti yanlış uygulanırsa kilo aldırmaya çok müsait bir diyet kullandığın yağın çok önemi var yediğin kuruyemiş miktarının da
demir hapı vermeni engellemez bilakis artırır çünkü demir eksikliği olanlar kilo veremezler diyor hoca

merhaba leslie 5 mil mi kardi yo mu sizce arkadaşlar
leslie süper bir cardio walk walk walk(bir leslie atasözü:52::52:)

yüksek kiloda olanlar ilk haftalarda çok hızlı veriyorlar ilk giden ödem oluyor seninki çok normal 100 ün üstünde olanlar 2-3 kilo bile veriyorlar ilk haftalar
omega3 ü herhangi bir saatte alabilirsin sanırım şimdiye kadar bununla ilgili özel bir bilgi okumadım

nasılsınız ne var ne yok:31:
dün akşam çok kötü birşey yaptım saat 10 gibi peynir-ekmek yedim :17:ekemeği evde ben yapıyorum keten tohumlu çörekotlu öyle güzel göründü ki kendimi tutamadım o yetmiyormuş gibi 2 küçük mandalina yedim ooof off nooldu bana böyle anlamadım:22::22: akşam yemeğini 5 te yemiştim 6-7 arası da yürüyüş yaptım çok açıkmıştım akşam daha sıkı yemem gerek bundan böyle
ama sabah hemen telafi ettim kızımı servise bırakır tekrar uyurdum bu sabah öyle yapmadım 6.30-7.30 arası bisiklet sürdüm vicdanım rahatladı:21::21:

sizi :46::46::46::46::46::46:

ben hala dayanamıyorum:52::52:

ben kocişe ekmeği bıraktıramıyorum daha az yemesinin tek yolu yemeği pilavla desteklemek o nedenle bulgur pilavı sıklıkla yapıyorum
beyefendi pirinç pilavını daha çok sevmesine rağmen bulgura alıştırdım 2-3 ayda bir pirinç pilavı yapıp mutlu ediyorum onun da gönlü olsun di mi:98:

2 öğüne dönmen iyi olmuş bu değişiklik fark ettirecektir mutlaka
ama sabah çok az yemişsin unutma kahvaltıyı ne kadar kuvvetli yaparsan metabolizman o kadar iyi çalışır
akşam da ideal olmuş

pide yediğin yetmemiş bir de tantuni yemişsin:20:

tahinin hammaddesi susam yağlı tohumlardan ve sağlık için çok faydalı tabi kavrulmadığı sürece ben bazen salataya da koyuyorum zeytinyağı yerine
balığın üstüne yeme sebebimiz balıktaki omega3 ün emilimini artırmasından dolayı

hahhaaa:52::52::52:
öldüm gülmekten boyacı küpü mü bu daldır çıkar oh miss:52::52::52:
abartıyorsun sakın öyle birşey yapma:45: baklavada sadece saf şeker yok un da var
tahinli kabak tatlısını da kabak sebze helvanın içindeki kadar şekerle pişer ancak diye yiyorum ben hatta bir de kuruüzüm veya elma rendesiyle pişirmeyi düşünüyorum hiç şeker koymadan

onu da abartmamak gerek arasıra küçük bir kaçamak sporla telafi edeilir

eğer ödemin yoksa biraz yavaş vermen normal karatayla yavaş ama kalıcı gider kilolar bir konuya dikkat etmelisin karatay diyeti yanlış uygulanırsa kilo aldırmaya çok müsait bir diyet kullandığın yağın çok önemi var yediğin kuruyemiş miktarının da
demir hapı vermeni engellemez bilakis artırır çünkü demir eksikliği olanlar kilo veremezler diyor hoca

leslie süper bir cardio walk walk walk(bir leslie atasözü:52::52:)

LESLİE YAPIYORUM BENDE 5 MİL

Merhaba kızlar bende bugün itibariyle başladım sabah kkk ama şu an acıktim. Azcık armut yedim. Ama benim ciddiye alıp yapmam lazım dana gibi oldum yine hen göbek yapiyorum karbonhidrat ağırlıklı beslenenlerin göbği olurmuş gerçi zaten ben bütün karbonhidratları seviyorum ve yiyiyorum.Bu arada sivasın gülü başın sağolsun hiç üzülme hepimizin gideceği yer orası bende yeni dedemi kaybettim inan onun için sevindim bile anneanneme sevgilislne kavuştu gerçek yaşam orası aslında hiç ölüm kötü olsaydı ölürmüydü peygamber. Eski diyet arkadaşlarımla beraber olduğum için dahada mutlu oldum keşke istediğimiz klioya gelip hiç foruma girmemiş olsakama inşallah bir dahakine vermiş oluruz

Back
X