Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız ne var ne yok
dün akşam çok kötü birşey yaptım saat 10 gibi peynir-ekmek yedimekemeği evde ben yapıyorum keten tohumlu çörekotlu öyle güzel göründü ki kendimi tutamadım o yetmiyormuş gibi 2 küçük mandalina yedim ooof off nooldu bana böyle anlamadım
akşam yemeğini 5 te yemiştim 6-7 arası da yürüyüş yaptım çok açıkmıştım akşam daha sıkı yemem gerek bundan böyle
ama sabah hemen telafi ettim kızımı servise bırakır tekrar uyurdum bu sabah öyle yapmadım 6.30-7.30 arası bisiklet sürdüm vicdanım rahatladı
sizi
ben hala dayanamıyorum
ben kocişe ekmeği bıraktıramıyorum daha az yemesinin tek yolu yemeği pilavla desteklemek o nedenle bulgur pilavı sıklıkla yapıyorum
beyefendi pirinç pilavını daha çok sevmesine rağmen bulgura alıştırdım 2-3 ayda bir pirinç pilavı yapıp mutlu ediyorum onun da gönlü olsun di mi:98:
2 öğüne dönmen iyi olmuş bu değişiklik fark ettirecektir mutlaka
ama sabah çok az yemişsin unutma kahvaltıyı ne kadar kuvvetli yaparsan metabolizman o kadar iyi çalışır
akşam da ideal olmuş
pide yediğin yetmemiş bir de tantuni yemişsin
tahinin hammaddesi susam yağlı tohumlardan ve sağlık için çok faydalı tabi kavrulmadığı sürece ben bazen salataya da koyuyorum zeytinyağı yerine
balığın üstüne yeme sebebimiz balıktaki omega3 ün emilimini artırmasından dolayı
hahhaaa
öldüm gülmekten boyacı küpü mü bu daldır çıkar oh miss
abartıyorsun sakın öyle birşey yapmabaklavada sadece saf şeker yok un da var
tahinli kabak tatlısını da kabak sebze helvanın içindeki kadar şekerle pişer ancak diye yiyorum ben hatta bir de kuruüzüm veya elma rendesiyle pişirmeyi düşünüyorum hiç şeker koymadan
onu da abartmamak gerek arasıra küçük bir kaçamak sporla telafi edeilir
eğer ödemin yoksa biraz yavaş vermen normal karatayla yavaş ama kalıcı gider kilolar bir konuya dikkat etmelisin karatay diyeti yanlış uygulanırsa kilo aldırmaya çok müsait bir diyet kullandığın yağın çok önemi var yediğin kuruyemiş miktarının da
demir hapı vermeni engellemez bilakis artırır çünkü demir eksikliği olanlar kilo veremezler diyor hoca
leslie süper bir cardio walk walk walk(bir leslie atasözü)
yüksek kiloda olanlar ilk haftalarda çok hızlı veriyorlar ilk giden ödem oluyor seninki çok normal 100 ün üstünde olanlar 2-3 kilo bile veriyorlar ilk haftalar
omega3 ü herhangi bir saatte alabilirsin sanırım şimdiye kadar bununla ilgili özel bir bilgi okumadım
Merhabalar...
Leslie ve jillian videolarını nereden indiriyorsunuz acaba ? indirmeye çalıştım bir sürü virüslü site çıktı karşıma...![]()
slm bnmde ikinci ayım geçen haftaki kaçamaklardan sora çok kararlıyım bnde yarışa varım şekerim bakalım nolcakbiraz gazlıyalım kendimizi bu hafta haftanın birincisi olucam heheehe
![]()
Merhabalar...
Leslie ve jillian videolarını nereden indiriyorsunuz acaba ? indirmeye çalıştım bir sürü virüslü site çıktı karşıma...![]()
Kahvaltın güzel olmuş.Heyecan duyman da çok güzel inşallah bu sene de geçen sene verdiğin gibi güzel kilo verirsin.Merhabalar
Bugün kendimi çok dinç ve sağlıklı hissediyorum. Nedendir bilmem içim kıpır kıpır.
Bugün sabah kahvaltım:
Çökelekli yumurta (tereyağlı)
Tulum peynirli ve keten tohumlu kıvırcık salatası
Domates
Klasik peynir (peyniri sevmeyen ben peynir yemeye zorluyorum kendimi)
Zeytin
Yeşil elma
Yeşil çay
Omega 3
2 adet siyah çekirdekli üzüm
zaten başımıza ne geliyorsa abur cuburlardan geliyor.Benim çok çikolata düşkünlüğüm yoktu,kuru yemiş ve kayısı vb kuru meyveleri hep severdim.Bu diyet tam bana göre.6 ayda vermiştim. benimde verdiğim kilolardan sonra geri alma olayımda hep bu abur cuburlar ve çikolatadan oldu. aslında yemekleri yapış tarzım değişmedi , ekmek patates pirinç hiç yemedim. ama abur cuburları akşam saatlerinde ve yatmadan önce yediğim için 14 kg geri aldım. bugün 4. günüm ve hakikaten bugün kendimi çok iyi hissediyorum. yemek düşünmüyorum. abur cubur düşünmüyorum. önceden psikolojim bozulacak ben deli miyim sürekli yemek düşünüyorum diyordum. cidden sürekli aklımdan acaba ne yesem canım neyi istiyor diye her saat düşünürdüm. şimdi çok şükür bitti o düşünceler.
O ekmek ne de güzel kokmuştur...Allahtan ben rahatsızlığım nedeniyle koku alamıyorum da evde pişen kuabiye,çörek filan kokusuyla baştan çıkarmıyor beni.Ben de gece acıkır gibi oldum,ayran içtim.nasılsınız ne var ne yok
dün akşam çok kötü birşey yaptım saat 10 gibi peynir-ekmek yedimekemeği evde ben yapıyorum keten tohumlu çörekotlu öyle güzel göründü ki kendimi tutamadım o yetmiyormuş gibi 2 küçük mandalina yedim ooof off nooldu bana böyle anlamadım
akşam yemeğini 5 te yemiştim 6-7 arası da yürüyüş yaptım çok açıkmıştım akşam daha sıkı yemem gerek bundan böyle
ama sabah hemen telafi ettim kızımı servise bırakır tekrar uyurdum bu sabah öyle yapmadım 6.30-7.30 arası bisiklet sürdüm vicdanım rahatladı![]()
Selam canim. Benim bugün 3.günüm ve cok iyi gidiyor :)
Yarisma ikimiz arasinda mi olsun yoksa
karatayin haftalik hesaplamasiyla mi olsun ?![]()
farketmez ama bnm hedefim o listede birinci olmak bu hafta olmasa haftaya ama acayip iştahlıyım yaa bu ara zor zaptediyom bazenama tutucaz kendimizi yapcak bişi yok bide arkadaşlar salatayı çok yemek sakıncalımı mesela koca bi salata kasesi
hehe
nasılsınız ne var ne yok
ama sabah hemen telafi ettim kızımı servise bırakır tekrar uyurdum bu sabah öyle yapmadım 6.30-7.30 arası bisiklet sürdüm vicdanım rahatladı
sizi
ben hala dayanamıyorum
ben kocişe ekmeği bıraktıramıyorum daha az yemesinin tek yolu yemeği pilavla desteklemek o nedenle bulgur pilavı sıklıkla yapıyorum
beyefendi pirinç pilavını daha çok sevmesine rağmen bulgura alıştırdım 2-3 ayda bir pirinç pilavı yapıp mutlu ediyorum onun da gönlü olsun di mi:98:
2 öğüne dönmen iyi olmuş bu değişiklik fark ettirecektir mutlaka
ama sabah çok az yemişsin unutma kahvaltıyı ne kadar kuvvetli yaparsan metabolizman o kadar iyi çalışır
akşam da ideal olmuş
pide yediğin yetmemiş bir de tantuni yemişsin
tahinin hammaddesi susam yağlı tohumlardan ve sağlık için çok faydalı tabi kavrulmadığı sürece ben bazen salataya da koyuyorum zeytinyağı yerine
balığın üstüne yeme sebebimiz balıktaki omega3 ün emilimini artırmasından dolayı
hahhaaa
öldüm gülmekten boyacı küpü mü bu daldır çıkar oh miss
abartıyorsun sakın öyle birşey yapmabaklavada sadece saf şeker yok un da var
tahinli kabak tatlısını da kabak sebze helvanın içindeki kadar şekerle pişer ancak diye yiyorum ben hatta bir de kuruüzüm veya elma rendesiyle pişirmeyi düşünüyorum hiç şeker koymadan
onu da abartmamak gerek arasıra küçük bir kaçamak sporla telafi edeilir
eğer ödemin yoksa biraz yavaş vermen normal karatayla yavaş ama kalıcı gider kilolar bir konuya dikkat etmelisin karatay diyeti yanlış uygulanırsa kilo aldırmaya çok müsait bir diyet kullandığın yağın çok önemi var yediğin kuruyemiş miktarının da
demir hapı vermeni engellemez bilakis artırır çünkü demir eksikliği olanlar kilo veremezler diyor hoca
leslie süper bir cardio walk walk walk(bir leslie atasözü)
yüksek kiloda olanlar ilk haftalarda çok hızlı veriyorlar ilk giden ödem oluyor seninki çok normal 100 ün üstünde olanlar 2-3 kilo bile veriyorlar ilk haftalar
omega3 ü herhangi bir saatte alabilirsin sanırım şimdiye kadar bununla ilgili özel bir bilgi okumadım
nasılsınız ne var ne yok
.....
pide yediğin yetmemiş bir de tantuni yemişsin![]()
Ahh canim gormedim gercekten iyiyim sagol sen nasilsin? Bugun balik gunumdu kabak tatlisini fazla kacirdim ondanmidir nedir midem agriyor suanda papatya cayi iciyorum.selam capadokya nasılsın? nasıl gidiyor
hımmm kaçmışsın beni görmeden....
nasılsınız kızlar....bugün misafirim vardı gündüz gelemedim buralara..
sabah işim olduğundan çok az peynir ve fındık yedim acele..çay saatinde de bir kase kısır yedim...
regl olamadım onun şişkinliği var bende.olsa şaşardım zaten bu yaşıma kadar aydan aya regl olmak nedir bilmedim
beş aydır o kadar hormon ilacı içiyorum banamısın demedi bıktım bıktım bıktım....